Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
privibe akartam,sry.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

tommyg
jójó<#puszis>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hassel606

tommyg
ja csak ez már egy hetes hír csak bemásoltam 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hassel606
<#taps>Annyi kiegészítés, hogy már letölthetõ!<#worship>

Hassel606
ment egy pü <#nezze>

tommyg
Még ki sem hûltek az 1.1-es patch nyomai azonban az Infinitywards máris dolgozik az 1.2-esen, amit jövõ héten a kezünkbe is vehetünk. A patch továbbra is külön telepítõként érkezik tehát a Steam-es felhasználóknak várniuk kell továbbra is. A gyorstapasz olyan hibákat javít, mint az alábbi képeken is láthattok, tehát javarész pályák falain átlátóságot. A mini patch tehát érkezik, addig is próbáljátok meg nem kihasználni ezeket a bugokat.
Az ilyen sarkokon átláthatóságot az mp_countdown pályán és sok más apró glitchfixet is hoz majd az 1.2-es patch.

ez lol,akkor azért fikáztam ennyit a snipert!! Nekem meg mondták tanulj meg löni láma.. pff amugy honnan lehet leszedni az 1.2-öt?

tommyg
köszi

Zomil
igen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
ezzel az új 1.2-es patchel felenged még 1.0-ás szerverekre úgy mint az 1.1-esnél?

trogerzsiger
igggen

az lol..:S ez biztos??

trogerzsiger
megmaradnak.. HA eredetid van.

hi all!! csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha például a gépet újra rakom akkor a cod ba a szintek megmaradnak?? vagy hol tárolja a game?? elõre is köszi a segítségeteket.

mNzJean
valaki talált valamit az új patchrõl bõvebben?

mNzJean
név megváltoztatása: Options/multiplayer options/player name- itt tudod megváltoztatni akár játék közben is a neved.

Zomil
hát amit én tapasztaltam az az volt, h hiába hajolt ki a csávo, amikor csipával rálöttem nem talált pedig elvileg rá céloztam, és ez föleg akkor jelentkezett mikor egy sarkon kihajolt, sztem ezt javitották ki de nem tudom pontosan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mit kell károgni? Ez megint valami noob tréfa, amit én nem értek. Mind1... jó szándékból írtam.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

de a minimumot igen, és azért nem értem hogy teljes lown mér 1 fpsel fut.....
én sose mondtam hogy megüti recommendedet....
tobias88
hogyhogy? mi volt benne a rossz?
Zomil
bugos volt a jobbra/balra hajolás

genRob
/name-el faszán megy, köszi a segítséget! :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Lamzor vagyok tudom de hol kell átírni a nevet? :-) Vagy csak konzolban lehet?

Hát ennek köze nincs a recommended-hez , nekem is ilyen van de jobb videokari és közepes körül megyeget. Tehát az a gyenge nálad.

tobias88
Left / Vertical Lean Glitch ->ezt javítja, de ez mi?<#idiota>
Zomil
fogod és játék közben beirod /name "ideaneved" és ezzel a modszerrel a karakter korlátozás is megszünik😊 én nem probáltam de sok helyen ovlastma rola

amugy meg a nevedet mért nem tudnád átirni? lol
nem a névhez kötödik a rang😊

AMD Athlon 64 3Ghz, 1GB RAM, Radeon 9800 PRO
genRob
Már lentebb kérdezte egy tag, hogy mi van ezzel a klán taggel. Vmi értelmes megnyilatkozás esetleg? :-)Azt értem, hogy ebírom elé viszont pont, [], nem mûxik. Mmint nem lehet beírni? Egyébként utólag semmi esetre sem lehet már beleírni a már meglévõbe? Mert ha újat indítok akkor kezdhetem az egészet elõlrõl.

tobias88
ez multi patch is?
tobias88
valaki mondta, hogy ebben a topikban sose lesz annyi üzenet mint a bf2-ben, de nézzétek meg hogy ott hány üzenet kapcsolódik a játékhoz...
kb 10bõl 3
a konfigodat pötyögd be lécci, lehet hogy kevés a géped

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szóval akkorsenki nem tud semmilyen módszert hogy jól fusson a game?
3Error
off...
arc (és személy) nélkül kemények ám... miért kell parasztnak lenni?!?!?! Ezeknek nem Tirpákiába kéne küldeni, mert 1-2 kiadós pofonra van szüksége.
Privátban várom a "keményeket" egy személyes találkozásra.<#ravasz1>
on...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Zomil
ma jött ki😊

Ez csak nekem új? Patch 1.2

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LackoMester
nem volt fent...

élet a legjobb méreg

Az 1.1 patch fent volt?

Na, figyelj, kisbarátom.
A) Elõbb megtanul olvasni, s utána írni. Nem véletlenül tanítják így, tudod, abban a nagy csúnya épületben, ahova bizonyára nem jutottál el, hogy legalább egy kis modort neveltek volna beléd. Azért oktatják ilyen sorrendben, mert így jó. Szóbval szíveskedj itt is alkalmazni.
😎 Értjük mi, hogy kemény vagy, megharapod a falat is, de tudod, ha a taplométered kissé alacsonyabb szinten állna, akkor talán nem bánnának veled lekezelõen, amit már láthattunk, hogy nem viselsz el.
C) Ha végképp reménytelen, akkor menj vissza szépen Tirpákiába, ahonann jöttél, legalább az ország bunkóátlaga alacsonyabb lesz.

De hogy ne legyen személyes, ez vonatkozik a többi hasonló modorú úrra is.
Többiektõl meg elnézést, de most csordult túl az évente általam elviselt bunkók száma.
LackoMester
szevasztok-kérdésem volna-a neten nyomom-nyomtam a gamet és már 37 szinten voltam amikor is kiléptem a játékból és mikorra ,másodsorra visszakartam lépni eltünt a karakterem,mentései-MP,tehát a 0-ról kezdhetem.Az SP mentések simán müxnek..
eredeti verziót használok Nem warez..
valami ötlet?

élet a legjobb méreg

Csirke4
Ha a hülyeség hajtaná a biciklidet kontrázva mennél fel a Himalájára.
jézusom -.-
Benéztem, hogy mi van itt de mikor ezt megláttam...
Inkább megyek. 😄
már mindent levettem lowra
grafika beállításnál vegyél le mindent low ra, minden spec. effektet kapcsolj ki.

de jó lenne tudni a konfigodat

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

*grafon
Hi!
Az lenne a kérdésem hogy lehetne megcsinálni hogy a gépemen ami, az FAQ-ban a minimum és recommended között van, mér szagadt a játék a leg lowabb cgrafon is? át kell valamit irni? ha igen akkor mit? Faq-ban nem irt semmit
HELP!
Ferro
Leülhetsz, egyes! OMG OMG <#rinya>

Sadist
Idióta -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mNzJean
<#wilting>

Zomil
látom még mindig nem sikerült megtanulnod olvasni...
ha 30laptopot összeszedi bonusként kap bár cheatet singleplayer-hez