Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
*Posse*T.W.D*
FF-bõl is van több fajta:
- Csak a csapattárs sebzõdik
- A csapattárs és te is sebzõdsz
- A sebzés csak rád hat
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A hc modon már csak annyit javítanék hogy találatkor ne jelnjenek meg a találatjelzõ vonalcskák a célkereszt körül(ebben az esetben természetesen nincsen célkereszt, ez mégis megjelenik).
*Posse*T.W.D*
"cisnálsz egy biztonsági mentést az mpdata filedrõl valahová
elindítod a cod4-et
játékon belül a menüben átírod a cd kulcsot az új eredeti cd kulcsodra
utána nem lépsz ki a cod4 bõl hanem felcsatlakozol egy szerverre
miután felléptél, kiléphetsz a cod4 bõl, már az új cd kulccsal fog mûködni "
köszi mégegyszer Myronnak, Les Forzának, Sadist-nak, és haxorornak.
*Posse*T.W.D*
En sokkal ritkabban halok meg airstrike-tol, mint mondjuk attol, hogy valaki egy m203-at ramkuld. Engem meg ez idegesit, hogy sokan a fegyverre szerelt granatvetot hasznaljak kizarolag. Nem zavar, ha azzal lonek le, de arra felszisszenek, ha 3x egymas utan ugy lonek le, hogy a killcam-en latom, meg sem probal celozva rendesen leloni a tag, hanem csak odabaszarint egy m203-at..:/
Már nagyon idegesít!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
HP+
az UO-nál van egy mod, a German Front Mod. Na ott nincs találati jelzés, sem célkereszt. Ha pontosan akartál lõni, maradt a válhoz emelés. Imádtam. Már Cod4-ben is vannak hardcore szerverek, de a találajelzést ott sem veszik ki, csak a célkeresztet(legalábbis ahol én jártam)
HP+
az lenne a kérdés h nem veszlik a rangom ha eredeti szeróról törtre mek aztán vissza eredetire?^^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Tudom, hogy ezt lehet, hogy nem ide kéne, de máshol már nemkapot választ!
Na az a baj, hogy leszedtem a cod4-et! Tört verziójú szerverre akarok felmenni, és amikor elõjön, hogy cod4 multiplayer, lefagy az egész (nem válaszol)!
Ha csak simán akarom elindítani akkor is kifagy!
Már próbáltam a VGA drivert, egy másik xp-n ugyanezzel a konfiggal, de semmi!
Valaki segítsen már, a Single az majdnem max grafon ment, úgyhogy szerintem menni kéne a multinak is! Amikor elõszõr felraktam akkor ment is egy darabig, de akkor is volt, hogy nem indúlt el! 😞
Na valaki PLS HELP!
Konfig:
2500+ AthlonXp @ 2000MHZ
7600GS (legújabb béta driver)
1giga ram!
És eredeti XP-m van, semmi buherálás semmi! Lehet az a baj?
Na valaki!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Akylleus:<#taps>#taps><#csodalk>#csodalk><#banplz>#banplz><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
DE ha ügyesen kempelsz, picit változtatod a helyed, nem nagyon, figyeled a minimapot + a hangokat, nincs az az ember aki meglepjen, ledobjon gránáttal, kilõjjön.
a gixer csak ott kezdõdik, amikor se gránát, se ammo és keresni kell utánpótlást, mert akkor tuti nem lesz a közelben fegyó csak ellen hirtelen.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Battlelog: Purga5
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ugyanez van állítólag az összes ACOG távcsõvel is.