Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
És gyorsan fel lehet tápolni a karidat ^^

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kaszi46
ja igen, a vér, hát az tényleg nincs benne. elég szomorú. mondjuk csak így kaphatta meg a 16+os besorolást a game. ami nagyon jó, mert ígyy legalább dunát lehet rekeszteni a sok vérpiftikével.😊

*Posse*T.W.D*

Sadist
Van, be lehet kapcsolni. Voltam már olyan HQ szerveren, ahol volt FF. Ott meg kellett gondolni, hogy hova dobod az airstrikeot, mert könnyen behúzhattál néhány mínusz pontot.
FF-bõl is van több fajta:
- Csak a csapattárs sebzõdik
- A csapattárs és te is sebzõdsz
- A sebzés csak rád hat

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kaszi46
szerverbeállítás függõ, ugyanúgy mint sofban.<#email><#awink>

*Posse*T.W.D*

Sadist
Ígéretet tettek arra, hogy a találatjelzõ is kikapcsolható lesz. Csak ugye CoD 1-ben mikor eltaláltál valakit, akkor fröccsent a vér rendesen, és lehetett látni, hogy eltaláltad. Itt meg már alig van vér, és szinte semmi visszajelzés a sikeres találatról.

tommyg
van bizony

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

RIZLA
hát....én nem találkoztam még vele, 😞 de ha van(hc-n kivül) az csak jo hir

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tommyg
mér ne lenne???? 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

RIZLA
az, hogy nincs tk ...... az kicsit(nagyon) zavaró.....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Kaszi46
Nekem már megvan a kedvencem amúgy, search and destroy hardcore modban.
A hc modon már csak annyit javítanék hogy találatkor ne jelnjenek meg a találatjelzõ vonalcskák a célkereszt körül(ebben az esetben természetesen nincsen célkereszt, ez mégis megjelenik).

*Posse*T.W.D*

Ezt irtam en is csak nem jutott eszembe neve ezert irtam dumdum-ot :-)Ja kurvara idegesito mikor valaki only azzal lo egesz jatekban,mert vagy ekkora balfasz hogy celozni massal nem tud,vagy szimplan elelvez tole hogy masnak tonkrevagja jatekelmenyet ,ezt nem tom.

Sadist
A falon átlövéshez nagy kaliber, meg Deep Impact kell. Az ész ahhoz kell, hogy tudd hol van az ellenség, vagy éppen merrefelé fut.

Kaszi46
warez kulcs átírása eredetire, profilvesztés nélkül:

"cisnálsz egy biztonsági mentést az mpdata filedrõl valahová
elindítod a cod4-et
játékon belül a menüben átírod a cd kulcsot az új eredeti cd kulcsodra
utána nem lépsz ki a cod4 bõl hanem felcsatlakozol egy szerverre
miután felléptél, kiléphetsz a cod4 bõl, már az új cd kulccsal fog mûködni "

köszi mégegyszer Myronnak, Les Forzának, Sadist-nak, és haxorornak.

*Posse*T.W.D*

Hassel606
Pl.:87.229.7.203:28964

Sáska
Legicsapast siman ki lehet vedeni: ha folyamatosan rajta tartod az egyis szemed a radaron, akkor lehet tudni, hogy mikor jon az airstrike, es az esetek nagy tobbsegeben van ido fedezekbe vonulni.
En sokkal ritkabban halok meg airstrike-tol, mint mondjuk attol, hogy valaki egy m203-at ramkuld. Engem meg ez idegesit, hogy sokan a fegyverre szerelt granatvetot hasznaljak kizarolag. Nem zavar, ha azzal lonek le, de arra felszisszenek, ha 3x egymas utan ugy lonek le, hogy a killcam-en latom, meg sem probal celozva rendesen leloni a tag, hanem csak odabaszarint egy m203-at..:/

Na valaki PLS!!!

Már nagyon idegesít!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Hassel606
Nem értem, mi az összefüggés a peccs és a PB között...<#confused>Na ezt gyorsan nekem is ki kell próbálni.

najo de tudatlan 😄 sztm aztse tudja miaz a wh😄

láttam hsf-en tegnap HC ment, van még más szerver is ?

HP+

Hassel606
egy kis OFF...

az UO-nál van egy mod, a German Front Mod. Na ott nincs találati jelzés, sem célkereszt. Ha pontosan akartál lõni, maradt a válhoz emelés. Imádtam. Már Cod4-ben is vannak hardcore szerverek, de a találajelzést ott sem veszik ki, csak a célkeresztet(legalábbis ahol én jártam)

így van az nagyon gáz, legalább hc módban ne lenne

HP+

Hassel606
Azért a wh, és a falon átlõvés közt van egy kis külömség <#action>

Facek
Falon át lövés maradhat,VISZONT, azt biztos ki fogják(legalábbis ki kéne) venni hogy látod ha valakit megsebeztél. Nem egyszer lõttem már le embert úgy hogy csak belelõttem a falba párat, jelezte hogy sebzett, és akkor mán nem volt esélye...
Matt07
hi!
az lenne a kérdés h nem veszlik a rangom ha eredeti szeróról törtre mek aztán vissza eredetire?^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Falon atloves meg hagyjan,de az wazzeg hogy szerencsetlen nyomorek balfasz a dumdum-al lo es nem unja meg bazdmeg az mar faj,siman elsodleges fegyvernek hasznalja,es csak lo,lo,lo,lo :-)mi ebben a jo?Es nem kotheto rankhoz mert vannak boven akik 30-as rank-al igy szerencsetlenkednek.Legicsapasrol mar nem beszelek mert az aztan teljesen agyverzesig tud huzni,azt remelem kiveszik elobb vagy utobb mindenhonnan :-)

JAG1
A falon átlövéshez aztán igazán sok ész kell...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hello!
Tudom, hogy ezt lehet, hogy nem ide kéne, de máshol már nemkapot választ!
Na az a baj, hogy leszedtem a cod4-et! Tört verziójú szerverre akarok felmenni, és amikor elõjön, hogy cod4 multiplayer, lefagy az egész (nem válaszol)!
Ha csak simán akarom elindítani akkor is kifagy!
Már próbáltam a VGA drivert, egy másik xp-n ugyanezzel a konfiggal, de semmi!
Valaki segítsen már, a Single az majdnem max grafon ment, úgyhogy szerintem menni kéne a multinak is! Amikor elõszõr felraktam akkor ment is egy darabig, de akkor is volt, hogy nem indúlt el! 😞

Na valaki PLS HELP!
Konfig:
2500+ AthlonXp @ 2000MHZ
7600GS (legújabb béta driver)
1giga ram!

És eredeti XP-m van, semmi buherálás semmi! Lehet az a baj?

Na valaki!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

szerintem a wh-rol egyböl mindenkinek a wallhack jut eszébe.

Sadist
Írd be légyszíves, hogy melyik módszerrel sikerült! Másnak is szüksége lehet rá.

Sadist
A falon átlövés pont erre jó, hogy hatalmas taktikai elõnyt ad annak, aki kicsit is tud gondolkodni.

marmint, hogy at lehet loni a falon, te tok... nem a cheat re gondoltam. ban pls neked tudatlan
felraktam ezt az 1.2 patch-et most mindenhonnan kidobál a pb ... marha jo

Akylleus:<#taps><#csodalk><#banplz><#levele><#levele><#levele>

a wh teszi igazan izgalmassa a jatekot. nelkule szerintem semmi extra nem lenne.
Kaszi46
Tegnap sikerült végülis a kulcs csere! Köszi mindenkinek a segítséget!

*Posse*T.W.D*

m99-cel nekem is volt mar par ilyen. lottem-lottem, semmi... aztan 6×-ra mar csak adott egy kis sebzest. meg neha olyan is eloforul, mintha egy bizonyos tavolsagba mar nem repulne el a golyo, de gondolom akkor a celkereszt himbalodzasa okozza azt is.
igen ez a sniperes dolog nagyon bizonytalan,ezértis nemszivesen megyek azzal,csinálták meg volna ugy,hogy lélegzetvisszatartásnál is imbolyogjon kicsit és akkor nem lenne ez a parádé,mert igy gány. Amugy nekem tetszik ,hogy át lehet löni a falon!<#violent>

Ahogy elnézem a cod4be lesz 1.7 es patch is 😊

sziasztok. hamachi szerver van mar, jo kis kozossegi harcra?
LES FORZA INTER
No kemp: ezért jó a falonátlövés, és az UAV meg ez hogy lövésre látszik az ellen a minimapon, könnyû kiszedni az ilyeneket.
DE ha ügyesen kempelsz, picit változtatod a helyed, nem nagyon, figyeled a minimapot + a hangokat, nincs az az ember aki meglepjen, ledobjon gránáttal, kilõjjön.
a gixer csak ott kezdõdik, amikor se gránát, se ammo és keresni kell utánpótlást, mert akkor tuti nem lesz a közelben fegyó csak ellen hirtelen.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Hassel606
Erõssen a realizmusra mentek<#pias>

Sáska
tanulsag: ne campelj<#ejnye1><#wink>

Mindenen átmegy a golyó amúgy...a konténeren is? Én úgyvettem észre, hogy nem<#rolleyes><#vigyor3>

Battlelog: Purga5

V43 1105
Én annak örülnék, ha a multiból eltünne a falonátlövés úgyfeltud baszni .. -.-' Komolyan, múltkor is játszom, mondom bemegyek picit campelek a konténerbe, srác M60-al fogta orbaszájba lõtte az összes konténert, mondom nem mozdulok mert még lelõ erre szét lövi a konténert velem együtt .. -.-'

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hassel606
M-14, nyílt irányzék! <#eljen>Az az istencsászár!<#action>

Ferro
Az ACOG erõs fixre szorulna imho. A távcsöves fegyverekrõl nem tudok nyilatkozni mert még nem is lõttem egyel sem! 😄

A sniper fegyverek mind zizisek, egy csomó video kering a neten ahol pl egyhelyben álló embert három tiszta fejessel sem tudott a snipa eltalálni, azt írják hogy a fegyver himbálódzásnak van valami köze hozzá, két célkereszt van, az egyik amit te is látsz és az alapján célzol és a másik ami láthatatlan és a játék az alapján nézi a találatokat, hiába tartod vissza a lélegzeted és látod mozdulatlannak a célkeresztet az valójában még így is ingadozik egy kicsit, ha meg lélegzet visszatartás nélkül lõsz az már full random, olyankor köze sincs a látható célkeresztnek ahhoz hogy a lövedék végül hova megy.

Ugyanez van állítólag az összes ACOG távcsõvel is.

Ja z engem is zavar, éppen hogy csak látom a srác testének a felét! amikor kihajolok a killcamon meg látom hogy közben az egész fejem és a vállam is kilátszott :/

Ferro
Ezeket én is megtapasztaltam, de betudtam annak, hogy egyszerûen béna vagyok. De úgy látom más is tapasztalta ezeket a dolgokat. Persze ettõl én még béna maradok! 😛

kedvencem, mikor az út közepén hasal a csávó, barrettel rálövök ugy hogy a fején van pont a célkereszt, lövök, nem hal. megprobalok úgy célozni,hogyha szór a fegyó akkor is beadja. nem adja... na jo lövök 3.at a lábszárára erre eltalálja és meghal. vicc. a másik vicc meg az, hogy egy másik gyerek csipával állt hátul egy falnál, becélzott (legelsõ sniper rifle-vel) lõtt, egybõl meghaltam... na jó balfácán voltam, ez van. visszamegyek, gyereket full fejbekúrom, nem hal meg... visszalõ, meghalok... ugyanez dragunovval, r400 meg egy sz*r

Sáska
a kihajlas lathato merteken is javithatnanak, mert nem tul jo, hogy en epphogy kinezek egy sarkon, alig latok ki s azt hiszem, hogy "most jol elbujtam", aztan a killcam-en meg latom, hogy derektol felfele szinte total kilogtam... Nem 1x tapasztaltam, foleg miutan vki felhivta ra a figyelmem.