Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Persze a gránátvetõt is lehetne balanszolni pl ilyenkor egyáltalán ne kapjon frag gránátot a player és a G megnyomására lõjje a gránátot ami erre elõször végigmegy az átváltok-gránátvetõre-animáción és utána lõ így tényleg arra használnák amire való, fedezék mögül kiszedni az embert és nem arra hogy ahogy meglát már lõ is vele plusz közeli találatnál meghagynám a sebzést de nem kéne hogy instakill legyen mert ez tényleg powered hogy gránátvetõvel gyakorlatilag bármilyen szituációba bele lehet menni :S
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Jó. Beírtam egy szmájlit, mondom jó volt, megettük. Aztán megint ez, megint, megint és megint. Jó, akkor elõ a P90-et, oszt mennyen. Fél percig senki sehova, aztán rush. Szó mi szó õk disconnecteltek, nem mi. Pedig mi aztán nem vagyunk ászok. Errõl ennyit.
\"Heroes never die. They just reload.\"
amugy ha a LAST STAND be van nyomva és még mellé az OVERKILL is akkor ha meglõttek és fekszek a földön akkor a másodlagos fegyverrel fogok lõni(amit beállítottam) vagy a kispisztollyal?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Próbáld ki a skorpionon. 😊
azt jelentheti hogy 2 golyót lõ ki egyszerre?
De a gránáttal kapcsolatban igaz, hogy egy igen fontos perk helyett használja a lelkem.
a gránátvetõ kicsit felhúz sztem több embert is amikor, sokan csak azért használják, mert nem tudnak célozni, és közvetlen közelrõl tuti öl. Pedig sokkal több taktikai lehetõség van benne. map kezdésnél fontos helyeket lehet befedezni, ellent visszatartani, vagy akár leölni, mint n00b módjára közvetlen közelrõl lelõni, mert nem tok célozni.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A gránátvetõrõl nem beszélek, mindenki tudja milyen. Ha az ellenkezõ falat célozza akkor is tuti halál. De amikor másfél méterrõl küldi meg a hátam, legalább jönne velem õ maga is. De legtöbbször vígan elfut. A késõbbi patchek nem tudom javítanak-e rajtuk, bár nem hiszem (sokat nem lehet).
Ez a két cucc nem sok embernek hiányozna. A last stand pedig alig szopat be már valakit. Engem legalábbis biztosan nem.
Ha ennyi embernek gondja a perkekkel akkor legyen nekik egy ilyen szabályozott liga és legyen egy amiben minden van mint az eredetiben!
Vagy tulajdonképpen a COD2 vel lehet játszani tovább nem kell váltani ha nem tetszik a perk rendszer...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a perkek kivételét nem is említem, mert az szerintem teljes elmebajra utal, dehát õk tudják.
A p90-et viszont egyáltalán nem értem. Ebbõl a táblázatból tisztán kiolvasható, hogy ugyananyni hátránya van a többi hasonló kategóriáju fegyverhez képest, mint elõnye.
amúgy perkeknél is ue. a szitu. azzal hogy beválasztasz egyet, elõnyhöz jutsz valamiben, de amásik meg más perket választ, így õ is elõnyhöz jut, csak más dologban.
ezenkívül rengeteg taktikai elemmel csökken így a játék, hiszen lehet bizonyos perkekre is alapozni egy taktikát, amire mondjuk más perkekkel kellene az ellenfélnek reagálnia stb stb.
*Posse*T.W.D*
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Az egészet csak azért írtam, mert a CoD4-el is pont ugyanez megy.
Már kiszedik majdnem az összes perket meg fegyvert (szerintem meggondolatlanul), rámondják hogy ez az új standard, és mindenkinek ezt kellene használni, amatõr szerver ahol ez másképpen van. Pedig alig egy két hete van kint a játék a piacon, ráadásul valamirevaló patch is nemrég jött csak ki hozzá, és még lesz jópár záros idõn belül, az biztos. Sokat változik még a CoD4, elhamarkodottnak tartom az ilyen drasztikus változtatásokat. Egy két hónapot azért el kell tölteni az alapjátékkal, addigra le fog tisztulni a kép annyira hogy ítéletet lehessen mondani, mi maradjon és mi menjen.
a clay hatékonysága cod4-ben közelébe se ér a BF2-es claymoreénak, az a baj vele hogy újdonság és a "régi motorosok" akik pawnoltak cod2-ben még nem adaptálódtak hozzá és ezért az egyszerûbb utat választva simán banolják cb-rõl 😞
Ui.:megkaptam a P90-et.<#violent>#violent><#pias>#pias>
pl(nem egy embernél egyszerre):
- akár 3db frag gránát
- +1 akármilyen kiegészítõ granyó
- van rakétavetõ
- puskán gránátvetõ
- claymore
- légicsapás
- helikopter
Na most ebbõl egy 30 fõs szerveren már k. világ tud lenni, mert robban körülötted, arcodban minden, és nem teljesen a képességeiden múlik, hogy túléled-e.
Ilyen szerón én is rákényszerülök, hogy használjam, másként esélytelen, de pont ezért szeretnék cb beállításosat, ami mégis egyfajta szabványt fog jelenteni, ahol jobban függ a tudástól az elért fragek száma.
Ettõl mondjuk nem alja paraszt aki a durrbele szervereket szereti, de nagy valószínûséggel a cb-s szerveren játszó nagyobb tudásra fog szert tenni. Erre cod2-ben példa volt a HR Origi szerver, amire ha feltévedt néhány klasszikus pubszerverhez szokott player, nagyon hamar elment a kedve tõle, mivel nem tudott lépést tartani a cb-s klánok játékosaival.
KL
most 1hét után székurták végülis az összes ujitást és cod2-öt csináltak az egész játékbol...perkek közül mind egyensulyban van, egyedül a last stand-et meg a martyrdome-ot venném ki a többi mind maradhatna, jó légicsapás és helikopter tényleg nem baj ha nincs de simán lehetne uav...az meg h kiveszik a fegyvereket...p90-nél pl sztem van jobb fegyver is én nem nagyon szeretem
erre a cb kérdésre sztem csak 1-2honap mulva érdemes visszatérni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
majd kinövik idõvel 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
A claymore meg nonszensz, kurvanagy, színes, még fények is vannak rajta szal messzirõl már látni és ha kilépsz elé még hangot is ad, ha elég gyors vagy vissza is tudsz ugrani plusz SZÉTLÕHETÕ!
hülyeség volt kivenni szvsz
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én se mondtam mást. ezek baszogattak serverre verem magam, meg 15k meg társaival... ha nem cb szab. van egy serveren, az nem igazán igényes. ennyi.
KL
Sztem ha egy szerver engedi az összes fegyvert, nem jogos megszólni aki használja.
Viszont ha megjönnek a linux szerverek és lesz saját(szeretném minél elõbb eredetire állítani), akkor tuti cb szabályokat teszünk bele.
Aztán akinek ez tetszik erre jön, akinek nem, az meg megy robbogatni máshova.
Üdv!
KL_atya'tok
Van pár vérpisti aki már elérte és ezért "low"-nak hívja azokat aki még alacsonyabb szinten vannak, szánalmas 😊
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"set perk_allow_c4_mp 0"
"set perk_allow_claymore_mp 0"
Aha, még szerencse hogy mellette engedélyezik az így halál feleslegessé vált "set perk_allow_specialty_detectexplosive 1" perket.
"set scr_hardpoint_allowuav 0"
és
"set perk_allow_specialty_gpsjammer 0"
Tiltás egy perkre ami amúgy is full használhatatlanná vált.
"set class_sniper_limit 1"
Miért is? A sniper bugos jelenleg...
Egyedül a gránátvetõ tiltását értem, az tényleg overpower a jelenlegi formájában de egy patchel még azon is lehetne javítani (remélem fognak is, az összes többi kivétele szerintem indokolatlan és a változatosságot veszi el a játéktól.
a magyarok többsége servert bérel az obitól és az fcgtõl, meg egy két kisebb cégtõl. ebbõl eredendõen te ha azzal vádoltál (mert errõl volt szólényegében analfabéta barátom) hogy veremmagam rá, akkor errõl dumáltál. DE NEM VERTEM MAGAM RÁ! akárhogy csûröd csavarod, az én hozzászólásomra reagáltál, hogy miért verem egy serverre magam. te jóember, fogd már fel, hogy a serverek 95százaléka ilyen, és kurvára nem 15k. de az alapot nézzük, nem vertem magam rá csak kibaszott lusta vagy, vagy nem tudsz olvasni...válassz.
Mekkora szerencsétlen vagy te...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...