Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
asszem el kell vonszolni magad valahová , már nem emlékszem de alul asszem mutatja az a kis méterszámláló ,hogy jó irányba mész e.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

nem lehet, tökmindegy mit csinálsz.

koschwarz
már vagy 2 hónapja nem játszottam bf2-õt sem, de õszintén szólva annyira nem hiányoznak már ezek a viták...<#dumcsi><#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mNzJean
A legnagyobb baj az ,hogy a gránát "hajítótávolságához " képest picik a mapok , tehát ha valaki ügyesen dobja a gránátot , és ismeri a mapot akkor jó esélyel kidob vele majdnem a kezdõn , erre egy megoldás lenne , ha kisebbet lehetne dobni , mindamellett minden serveren alapbeállításként kellene a TK -t beállítani az ís szûrné az értelmetlen gránátesõt.

koschwarz
látom iszonyat fontos dolgokról megy a vita, de van egy single-ös spoileres kérdésem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miután felrobban az atombomba, és lezuhan a helikopter, majd ott szenvedünk a roncsok között, ott ugye nem lehet sehová mozdulni?? én annyira meghökkentem a látványtól, meg ahogy ábrázolták az atomvihart, hogy meg sem mozdulatm. utána meg ugye K.I.A. (killed in action) kiírás...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sd-ben elég idegesítõ az a "csak két löves" mert kb 2 garantált és aránytalanul könnyû killt jelent, egyre gyakrabban látok gránátvetõ + sleight of hand + martyrdom emberkéket aki spawn után azonnal váltanak gránátra, kurva idegesítõ.

Persze a gránátvetõt is lehetne balanszolni pl ilyenkor egyáltalán ne kapjon frag gránátot a player és a G megnyomására lõjje a gránátot ami erre elõször végigmegy az átváltok-gránátvetõre-animáción és utána lõ így tényleg arra használnák amire való, fedezék mögül kiszedni az embert és nem arra hogy ahogy meglát már lõ is vele plusz közeli találatnál meghagynám a sebzést de nem kéne hogy instakill legyen mert ez tényleg powered hogy gránátvetõvel gyakorlatilag bármilyen szituációba bele lehet menni :S

közvetlen közelrõl mi a különbség a soti meg a gránát között? semmi! vagy bevitted egyetlen lövéssel a halált vagy te hósz meg 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Dick Riddick
Pisztollyal. Viszont a gránátvetõ és a soti aztán tényleg két különbözõ dolog. A gáz az hogy nem kell tudnod még lõni sem a fegyverrel. Voltam haverral egy SD szerveren, ahol a legelsõ körben megküldték az indulási területet gránáttal. Mindannyian.

Jó. Beírtam egy szmájlit, mondom jó volt, megettük. Aztán megint ez, megint, megint és megint. Jó, akkor elõ a P90-et, oszt mennyen. Fél percig senki sehova, aztán rush. Szó mi szó õk disconnecteltek, nem mi. Pedig mi aztán nem vagyunk ászok. Errõl ennyit.

\"Heroes never die. They just reload.\"

köszi😊

amugy ha a LAST STAND be van nyomva és még mellé az OVERKILL is akkor ha meglõttek és fekszek a földön akkor a másodlagos fegyverrel fogok lõni(amit beállítottam) vagy a kispisztollyal?

én nem érzem ekkora problémának ezta gránátvetõs dolgot amúgyis max 2 lövés van nekije azt küzdhet fegyverrel .. közelharcban meg amúgysem élesedik a gránát így csak a közvetlen találatnál van kill majdnem mintha egy soti lenne nálad (jóó persze ez egy kicsit túlzás)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Dick Riddick
Asszem nem kettõt egészen, de gyorsítja a tüzelési sebességet.
Próbáld ki a skorpionon. 😊

az a perk amin 2 db töltény látható az mire jó pontosan? (nemtudom a nevét)

azt jelentheti hogy 2 golyót lõ ki egyszerre?

Dick Riddick
Pedig a helyzet pont az hogy a gyengébb lövõk nem is használnak mást. Idegesítõ amikor a fél játékosgárda nem használ mást. Ellövi a gránátjait és várja a halált, mást nem is tud. Szándékosan nem használom a "noob" szót (ugyanis rühellem).
De a gránáttal kapcsolatban igaz, hogy egy igen fontos perk helyett használja a lelkem.

LES FORZA INTER
martyrdom-ot is azért elég nehéz benézni: ha meghal és elejti a gránátot, egy ugrás és a hatósugarán kívül vaok.
a gránátvetõ kicsit felhúz sztem több embert is amikor, sokan csak azért használják, mert nem tudnak célozni, és közvetlen közelrõl tuti öl. Pedig sokkal több taktikai lehetõség van benne. map kezdésnél fontos helyeket lehet befedezni, ellent visszatartani, vagy akár leölni, mint n00b módjára közvetlen közelrõl lelõni, mert nem tok célozni.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

A martyrdom is alig szopat be...egy két esetben max. Elviselhetõ! Aki képes erre áldozni egy perket az meg is érdemli 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Dick Riddick
Én egyébként két dologgal kapcsolatban látok problémát, a martyrdom és a gránátvetõ. Sokszor kell csak azért meghalni, mert szûk helyen beleakadok valamibe (valakibe), esély sincs a menekülésre a gránát elõl. Nem fair.
A gránátvetõrõl nem beszélek, mindenki tudja milyen. Ha az ellenkezõ falat célozza akkor is tuti halál. De amikor másfél méterrõl küldi meg a hátam, legalább jönne velem õ maga is. De legtöbbször vígan elfut. A késõbbi patchek nem tudom javítanak-e rajtuk, bár nem hiszem (sokat nem lehet).
Ez a két cucc nem sok embernek hiányozna. A last stand pedig alig szopat be már valakit. Engem legalábbis biztosan nem.

Én se vennék ki semmit sem a játékból! A CB elhamarkodottan variál!
Ha ennyi embernek gondja a perkekkel akkor legyen nekik egy ilyen szabályozott liga és legyen egy amiben minden van mint az eredetiben!
Vagy tulajdonképpen a COD2 vel lehet játszani tovább nem kell váltani ha nem tetszik a perk rendszer...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Dick Riddick
SZÁZ százalékosan egyetértek veled Kaszi!!!

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
elég vicces ami megy most a cb-n. kb a vegyünk ki mindent ami új agyrém mehet ott a szabályhozóknál.

a perkek kivételét nem is említem, mert az szerintem teljes elmebajra utal, dehát õk tudják.

A p90-et viszont egyáltalán nem értem. Ebbõl a táblázatból tisztán kiolvasható, hogy ugyananyni hátránya van a többi hasonló kategóriáju fegyverhez képest, mint elõnye.

amúgy perkeknél is ue. a szitu. azzal hogy beválasztasz egyet, elõnyhöz jutsz valamiben, de amásik meg más perket választ, így õ is elõnyhöz jut, csak más dologban.

ezenkívül rengeteg taktikai elemmel csökken így a játék, hiszen lehet bizonyos perkekre is alapozni egy taktikát, amire mondjuk más perkekkel kellene az ellenfélnek reagálnia stb stb.

*Posse*T.W.D*

jajbazze

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Dick Riddick
Tisztára olyan ez a vita mintha a Vistáról menne a duma. Kijött az új windows és egybõl mindenkinek telepíteni kellett a gépére. Meg nem lehetett értetni senkivel sem hogy optimalizálatlan, alig-alig használható, instabil (ilyen volt az XP is az elején). Majd kijön hozzá az SP1 (bár inkább SP2), és onnantól lehet nyugodtan installni. NEM! A mai napig a PC-s magazinok azzal vannak tele, hogy ez meg az miért nem mûködik Vista alatt.

Az egészet csak azért írtam, mert a CoD4-el is pont ugyanez megy.

Már kiszedik majdnem az összes perket meg fegyvert (szerintem meggondolatlanul), rámondják hogy ez az új standard, és mindenkinek ezt kellene használni, amatõr szerver ahol ez másképpen van. Pedig alig egy két hete van kint a játék a piacon, ráadásul valamirevaló patch is nemrég jött csak ki hozzá, és még lesz jópár záros idõn belül, az biztos. Sokat változik még a CoD4, elhamarkodottnak tartom az ilyen drasztikus változtatásokat. Egy két hónapot azért el kell tölteni az alapjátékkal, addigra le fog tisztulni a kép annyira hogy ítéletet lehessen mondani, mi maradjon és mi menjen.

Ja még annyit hogy én nem tudok cod2-es példát mondani csak BF2-est ott a klánosok úgy oldották meg hogy õk inkább a cb szabály szerint játszottak (no unlock) de nem akarták ezt a publikra is rákényszeríteni, ha le tudsz nyomni alapfegyókkal egy "tápost" attól csak még szkillesebb leszel, egyfajta edzés.

A cod4 (szerintem) nem 30 fõs szerverekhez lett kitalálva és gondolom a cb-en sem túl gyakoriak a 30-as warok, 12 vagy 16-os szerveren egyáltalán nem okoz gondot a "sok" robbanószer, 30-ason persze hogy gáz de a 30-as cb szabályzattal IS gáz.

Hát én se vagyok egy one-shot-one-kill player szal a bandolier nálam is mászthev! <#idiota>

a clay hatékonysága cod4-ben közelébe se ér a BF2-es claymoreénak, az a baj vele hogy újdonság és a "régi motorosok" akik pawnoltak cod2-ben még nem adaptálódtak hozzá és ezért az egyszerûbb utat választva simán banolják cb-rõl 😞

Hassel606
Ott a pont! <#worship>Rengeteg szerver van (lesz), lehet választani! Ezen tényleg kár vitázni.<#boxer>
Ui.:megkaptam a P90-et.<#violent><#pias>

Boron Power
Mondjuk azzal egyet bírok érteni, hogy a jelenlegi, alap cod4 szerók, kicsit túl sok robbanóanyagot engednek meg.
pl(nem egy embernél egyszerre):
- akár 3db frag gránát
- +1 akármilyen kiegészítõ granyó
- van rakétavetõ
- puskán gránátvetõ
- claymore
- légicsapás
- helikopter

Na most ebbõl egy 30 fõs szerveren már k. világ tud lenni, mert robban körülötted, arcodban minden, és nem teljesen a képességeiden múlik, hogy túléled-e.
Ilyen szerón én is rákényszerülök, hogy használjam, másként esélytelen, de pont ezért szeretnék cb beállításosat, ami mégis egyfajta szabványt fog jelenteni, ahol jobban függ a tudástól az elért fragek száma.

Ettõl mondjuk nem alja paraszt aki a durrbele szervereket szereti, de nagy valószínûséggel a cb-s szerveren játszó nagyobb tudásra fog szert tenni. Erre cod2-ben példa volt a HR Origi szerver, amire ha feltévedt néhány klasszikus pubszerverhez szokott player, nagyon hamar elment a kedve tõle, mivel nem tudott lépést tartani a cb-s klánok játékosaival.

KL

Zomil
cb-vel még 1-2honapig faszság foglalkozni...amig normális pam ki nem jön...
most 1hét után székurták végülis az összes ujitást és cod2-öt csináltak az egész játékbol...perkek közül mind egyensulyban van, egyedül a last stand-et meg a martyrdome-ot venném ki a többi mind maradhatna, jó légicsapás és helikopter tényleg nem baj ha nincs de simán lehetne uav...az meg h kiveszik a fegyvereket...p90-nél pl sztem van jobb fegyver is én nem nagyon szeretem

erre a cb kérdésre sztem csak 1-2honap mulva érdemes visszatérni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
bleh :c pedig legjobb perk :< ... amugy a claymore nagyon jo ha jo helyre teszed 😄 olyan fordulokhoz/sarkokhoz ahol nincs fedezek ezert sprintelni kell , onnan mar nem fordulsz vissza hiaba hallod a kattanast XD ... meg szuk folyosok vagy epuletek ajtaja melle 😊 ... nagyon sokaig elveztem a telepitosdit, de jott a Bandolier es neha tenyleg jol jon a + loszer 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mNzJean
Nem tudom,hogy kik hozzák a cb szabályokat de én még kiforratlannak tartom ,fõleg ,hogy igazán olyan patch nem jött ki ami a fegyverek sebzését és hatékonyságát korrigálja.

Ez ilyen dedókommandós dolog, "te 12 éves vagy én 12 és fél SZAL TISZTELD AZ IDÕSEBBET!!!!4"

majd kinövik idõvel 😊

Col Andrew
😄 értem. Köszi!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

csuszi
10652: baszogattak helyesjrással, hogy verem magam a serveremre, hogy nemtom mi az a serverbérlés stb stb... 10653. ez egy cod fórum. ismernek a cod2-es fórumban ismernek a cod2-es közösségben ismernek mircen ismernek cb én. de nem izgat hogy te kitõl okáfdszá én beírtam a véleményem, hogy launcher és p90 stb tényleg gáz. és azóta minden oldalról támadnak, és az összesre reagáltam. de arra lusta volt bármelyik is hogy végigolvassa a flémet, és mirõl is van szó. de legalább a tegnap estiekkel csak szórakoztunk, ha feltûnt volna. érted, vicces vita. de ez a ma délelõtti inkább baszakodás. de tõlem okádjál. de szóljál a többieknek is, és okádjatok együtt...

MJ rulz Pink Team The Only One

a double tap is tiltott

A claymore meg nonszensz, kurvanagy, színes, még fények is vannak rajta szal messzirõl már látni és ha kilépsz elé még hangot is ad, ha elég gyors vagy vissza is tudsz ugrani plusz SZÉTLÕHETÕ!

hülyeség volt kivenni szvsz

BEAST
Azert nevetseges ez az egesz szintezosdi, rank1en is ugyanugy lehet jo valaki mint rank55on, csak par perk hatranya van :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mNzJean
"(mert errõl volt szólényegében analfabéta barátom) " komolyan forog a gyomrom tõled ,milyen alapon analfabétázol te itt , azért mert te olyan tanult embernek tartod magad ? Ebben a közösségben te még semmit nem tettél le az asztalra , rgo szavaidnak nincs súlya , csak okádod az epét most már két oldalon keresztül.

Ha eddig nem esett volna le pont ez a hozzáállásod verte ki pár embernél a biztosítékot "ha nem cb szab. van egy serveren, az nem igazán igényes. ennyi." nem a szart nem, ha te a cb-en klánozol ez a te ügyed de ne hidd hogy mindenki aki megvette a játékot az a cb szabályzatott tartja szentírásnak (szerintem pl full hülyeség a jelenlegi! formájában) a sima cod4 és a cb-s cod4 között túl nagy lett a különbség szal LESZNEK "normál" cod4 szerverek is amik ettõl nem lesznek "lámák" vagy "igénytelenek"

BEAST
c4et claymoret megertem 😊 eleg sokaig bohockodtam ezek telepitesevel xD ... de a lenyeg hogy legyen Bandolier + Double Tap + Deep Impact mas perkre nincs is szukseg 😄D

csuszi
<#eljen><#eljen>
én se mondtam mást. ezek baszogattak serverre verem magam, meg 15k meg társaival... ha nem cb szab. van egy serveren, az nem igazán igényes. ennyi.

Boron Power
Tegnap megjött az origi, 2 óra játékkal 19-es voltam már. És az 55-ös pistikék kaptak az aruckra 😊

KL

Boron Power
Mit össze bírtok vitatkozni 😊

Sztem ha egy szerver engedi az összes fegyvert, nem jogos megszólni aki használja.
Viszont ha megjönnek a linux szerverek és lesz saját(szeretném minél elõbb eredetire állítani), akkor tuti cb szabályokat teszünk bele.

Aztán akinek ez tetszik erre jön, akinek nem, az meg megy robbogatni máshova.

Üdv!

KL_atya'tok

Multiban a lehetséges maximum szint az 55-ös, ezt 1-2 hét játékkal el lehet érni.

Van pár vérpisti aki már elérte és ezért "low"-nak hívja azokat aki még alacsonyabb szinten vannak, szánalmas 😊

Zs0lt1
én három nappal ezelõtt kezdtem el a cod4et. azelõtt battlefield vietnam-ot játszottam, ott lámázni szoktuk a kezdõket nem lowozni 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

csuszi
leszarom a népszerûségem. és hidd el, azt a hsz-t nem is olvasta. különben nem írna hülyeségeket. és nem kell szeretnetek 😞😞😞😞 majd elsírom magam, de vannak barátaim az életben😞 csak legalább ha hozzám szól, akkor venné a fáradtságot, és olvasná végig a flémet ne hülyeségeket írogatna, teszem azt bejövök ide, és beírom hogy jag1 te mekkora egy fasz vagy bazdmeg, miért vered magad a serveredre. nem is írt ilyet...na kb ennyi

Hát megnéztem a cb szabályokat, túlzásba vitt lebutítás és kurva kiforratlan az egész.

"set perk_allow_c4_mp 0"
"set perk_allow_claymore_mp 0"

Aha, még szerencse hogy mellette engedélyezik az így halál feleslegessé vált "set perk_allow_specialty_detectexplosive 1" perket.

"set scr_hardpoint_allowuav 0"
és
"set perk_allow_specialty_gpsjammer 0"
Tiltás egy perkre ami amúgy is full használhatatlanná vált.

"set class_sniper_limit 1"
Miért is? A sniper bugos jelenleg...

Egyedül a gránátvetõ tiltását értem, az tényleg overpower a jelenlegi formájában de egy patchel még azon is lehetne javítani (remélem fognak is, az összes többi kivétele szerintem indokolatlan és a változatosságot veszi el a játéktól.

csabarinkoo
Köszönöm!

csuszi
aha persze. vitából adok neked egy kis leckét, nem árt neked úgy látom.
a magyarok többsége servert bérel az obitól és az fcgtõl, meg egy két kisebb cégtõl. ebbõl eredendõen te ha azzal vádoltál (mert errõl volt szólényegében analfabéta barátom) hogy veremmagam rá, akkor errõl dumáltál. DE NEM VERTEM MAGAM RÁ! akárhogy csûröd csavarod, az én hozzászólásomra reagáltál, hogy miért verem egy serverre magam. te jóember, fogd már fel, hogy a serverek 95százaléka ilyen, és kurvára nem 15k. de az alapot nézzük, nem vertem magam rá csak kibaszott lusta vagy, vagy nem tudsz olvasni...válassz.

Col Andrew
hmm.. oké

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

mNzJean
"az nem zavar te lama hogy neki volt igaza???????? azért mert public még a cb szabályok érvényesek" ezzel a belépõvel ne csodálkozz ,hogy nem vagy túl népszerû .És attól ,hogy mindenkit leugatsz különb nem leszel csak nevetségesebb.

JAG1
Te vagy a láma, mert nincs szervered egy darab sem, csak lukaid, lehetõséged, hogy 14 ember játszon a hosting gépén, amin valszeg még vagy 10 másik gém fut....

Mekkora szerencsétlen vagy te...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...