Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
1. valaki beírta hogy launcherért kick-el fenyegették
2. én beírtam hogy jogos.
3. nem jogos, és miért is?
4. cb.
5. cb. nem mérvadó.
6. példa a sportból.
7. helyesírás (ez neked magas)
8. poénkodás (ez is)
serverrõl szó se volt. max hogy annyi, én cb szerint állítom be a kureva serverem, és valóban egy serverre verni magam szánalmas. nem is tettem. de az is zsánalmas mr flém hogy poénnak híjján vagy, és vitázni veled nem szórakoztató. ezért be is fejezem, többiekkel jó móka volt, veled nem. menjé inkább bcsucsuzni...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Igen, 2400FT-ért kapsz pár slotot, egy virtuális szerveren....
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kérdés: mi az a low? 😊)
Egyébkét tegnap kezdtem el a gamet, még csak sp-ben, de k*rva jó!!
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Aha a slot annyi...
100 megás sávszél az biza 15k körül van...
Legalább képben lennél agyas...
Ebbõl mondjuk az is kiderül, hogy még saját vasad sincs, csak bérelsz pár "lukat" magadnak egy szerveren sok másik userrel egyetemben...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Szted te vagy a világon ezzel egyedül? Akkor ki ellen is játszol?
Netalán az ellennek is van egy szervere...meg sok-sok ezer más usernek.
1-5, esetleg 10 embernek összedobni havi 15k és kifizetni a szerverhostingot nem nagy ügy. Erre verni a melled, kicsit szánalmas...
Ha felrakom az 1.2 pachot akkor tudok játszani a tört szervereken ,vagy meg kell várni mig a serverek is 1.2 lesznek?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vannak ezek a challengek pl a Maksman.
Milyen challengek vannak még és mit kell csinálni, hogy "meglegyen" és unlockolni tudjam a dolgkat?
multiplayerbe kell nyomúlni hozzá?
Elõre is köszönöm..
és bocs ha "dupe"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De most már vaki írhatna valami COD4-es hozzászólást is! <#awink>#awink>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Minden a server beállításaitól függ, bentvan a perk--->lehet használni.
Ugyanez igaz a fegyverekre is.
Ha kis suttyó adminocskának nem teccik, akkor vagy beszólsz és bannolnak vagy átlépsz másik szerverre.
Mellesleg a P90 nem mindenható, az biztos. Engem személy szerint a martyrdom zaklat fel, de rendesen. Unfair.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Megmagyarázni miért nem miközben még csak haj de nagyon tudnál, nagy butaság. = Megmagyarázni miért nem, miközben még csak haj de nagyon tudnál, nagy butaság. az a fránya vesszõ lemaradt...
tegyük fel, hogy:
cod4 = foci, public, teljes alapszabályok
cb = futsal van bedobás mellett rúgás, is de pl nincs becsúszás, codban sok perket kivettek
modolt server = strandfoci saját extra kiegészítések.
te a cb-vel(futsal) jössz, amikor itt a publicra beállított server adminját(bíró aki a futsal szabályait a focira alkalmazza) bírálják, a nem megfelelõ magatartásért, admin jogával való visszaélésért.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?