Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
segítek. a low az az , akinek van egy 1-es a nevében. 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nem vagyok mérges. és valszeg az összes magyar nem az obitól vagy az fcg tõl bérli a serverét... LÁMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

csuszi
csak ismételni tudom magam, végig se olvastad mirõl volt szó, csak kiragadtad egy hozzászólásom. nem hazudtolod meg a büntid, egy fasz flémkirály vagy, a többiekkeljól elszórakoztunk normális hangnemben, amíg fel nem keltél a csucsuból. nem akarok ingyé reklámot csinálni, de 2400 ft ért bérlek egy 14slotos servert. egy németet meg 5 rugóért. te nem vagy képben. és segítek analfabéta lusta barátom a flém errõl szólt, hátha egy kurva hozzászólást kjépes vagy elolvasni:
1. valaki beírta hogy launcherért kick-el fenyegették
2. én beírtam hogy jogos.
3. nem jogos, és miért is?
4. cb.
5. cb. nem mérvadó.
6. példa a sportból.
7. helyesírás (ez neked magas)
8. poénkodás (ez is)
serverrõl szó se volt. max hogy annyi, én cb szerint állítom be a kureva serverem, és valóban egy serverre verni magam szánalmas. nem is tettem. de az is zsánalmas mr flém hogy poénnak híjján vagy, és vitázni veled nem szórakoztató. ezért be is fejezem, többiekkel jó móka volt, veled nem. menjé inkább bcsucsuzni...

Jólvan haggyuk hülye vagy az kész.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JAG1
Mérges vagy papi?
Igen, 2400FT-ért kapsz pár slotot, egy virtuális szerveren....

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

csuszi
mi a faszról beszélsz?????? ki kever mit? hát esküszöm olvasni se tudtok. az egyik azzal baszogat hogy vertem magam a serveremre, a másik meg hogy keverem a szezont a fazonnal. teljesen hülyék vagytok. olvassátok végig a kibaszott flémetmirõl is volt szó aztán dumáljatok. 1. nem vertem magam rá. 2. bérlem a kurva serverem, és 2400ft. 3. fogalmam nincs mirõl beszélsz, õ szólított meg, hogy mire verem magam, mert nem nagy ügy bérelni egy servert!!!!!!!!!! és hogy 15k.

Col Andrew
Hi! Unatkozom a munkahelyemen és olvasgattam a flémeket.. 😊

Kérdés: mi az a low? 😊)

Egyébkét tegnap kezdtem el a gamet, még csak sp-ben, de k*rva jó!!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

JAG1
Mást sem csinálsz, de már észre sem veszed. Nem gond, valakinek egy fémdoboz és a feletti uralom hozza a megváltás.

Aha a slot annyi...
100 megás sávszél az biza 15k körül van...
Legalább képben lennél agyas...

Ebbõl mondjuk az is kiderül, hogy még saját vasad sincs, csak bérelsz pár "lukat" magadnak egy szerveren sok másik userrel egyetemben...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Q serverhostingrol beszel Qk teszik be a SAJÁT gépüket nem pedig bérelnek egy servert az az egy portot ahonnan megy a serverük! a fogalmakat nek everd össze...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

csuszi
legalább képben lennél. 15k. hülye. 2000-3000 ft

csuszi
😄 ki is verte magát rá??? vagy lusta voltál végigolvasni az összes flémet? mert egyszer nem vertemmagam rá. de olyannal nem kezdek el flémelni aki nem érdemes rá, az alábbi emberkék legalább jófejek voltak, õk partyban voltak. te nem!!!!!

JAG1
Olyan segg nincs is...<#wilting>

JAG1
Nem értem, hogy miért érzed magad felsõbbrendûnek, azért, mert üzemeltetsz egy szervert, meg tudod mi az a CB és regelve vagy egy klánba!?
Szted te vagy a világon ezzel egyedül? Akkor ki ellen is játszol?

Netalán az ellennek is van egy szervere...meg sok-sok ezer más usernek.
1-5, esetleg 10 embernek összedobni havi 15k és kifizetni a szerverhostingot nem nagy ügy. Erre verni a melled, kicsit szánalmas...

Köszi<#worship>
Hassel606
Tudsz játszani, ez kliensoldali peccs.

Hello

Ha felrakom az 1.2 pachot akkor tudok játszani a tört szervereken ,vagy meg kell várni mig a serverek is 1.2 lesznek?
multit kell játszani, a challengek leírása a multi menüjébõl elérhetõ.

huhh basszus már nem is emlékeztem ezekre 😊 Valóban 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

csabarinkoo
Keresgéltem és lehet én vagyok a lamer.
Vannak ezek a challengek pl a Maksman.
Milyen challengek vannak még és mit kell csinálni, hogy "meglegyen" és unlockolni tudjam a dolgkat?
multiplayerbe kell nyomúlni hozzá?

Elõre is köszönöm..
és bocs ha "dupe"

Hassel606
Teljesen igazad van. Én a normális, egyszerû lövészkatona szemszögébõl közelítettem meg a dolgot. Nagy átütõ erõ, de mekkora távolságon? Nem egy elterjedt tipus a világ hadseregeiben. De én befejezem ezt az off-olást, mert picsán leszünk szabva! <#nevetes1>

tobias88
de kevesen vagytok... én az amcsi szervereket imádom, ahol vagyunk össz 50en
Sadist
Pontosabban olyan alakulatok számára, akik nem viselhetnek teljes méretû gépkarabélyt, pl. harckocsik személyzete (ugye ott rohadt kicsi a hely, egy gépkarabély mindenhova csak beakadna). A hatékonyságára meg nem mondanám, hogy egy rakat fos. Az 5.7 mm-es lövedéke nagyon szépen átviszi a golyóálló mellényeket, direkt erre is fejlesztették ki. Teljesen kétkezes, jobb és balkezes lövõ is ugyanúgy használhatja bármiféle átalakítás nélkül, nagy a tûzgyorsasága és a tárkapacitása, emellett kicsi a visszarúgása. Szerelhetõ rá hangtompító, lézeres célmegjelölõ, hüvelygyûjtõ tasak, optikai irányzék. Speciális alakulatok is használják, úgyhogy nem mondanám rá, hogy fos.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ferro
Ilyenkor alszanak már, aki nem alszik, az pedig kihasználja, hogy a többiek alszanak és végre tud játszani. <#zavart1>

Hassel606
Az a nõ, a galériádban...az a félisten...<#hamm>

Hassel606
Jól teszed. Erre vannak azok, akik ezt tanulják, vagy tanulták, és szeretik a hideg acélt.<#eplus2>
De most már vaki írhatna valami COD4-es hozzászólást is! <#awink>

Ferro
Gondolom szakmai ártalom!? ;P ... Én RL nem megyek és nem engedek fegyvert a közelembe. 😊

Hassel606
A játékban nekem sincs, a való életben találkoztam vele.<#nyes>

Én semmit nem érzek túlzóan erõsnek. Egyik dologtól se lesz senki félisten!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hassel606
Nem osztok, maximum lapot. Mondtam az elõbb (peace), én befejeztem.

csuszi
pechedre tele a kedvenc szerverem... most látod én is kötekedhetnék, hogy rendõrõknek az igazából rendõröknek???? de tényleg peace, csak nem bírtam ki. úgyis mindjárt üresedik nekem egy hely, nyugodtan osszál le😊

Ferro
Nekem még meg sincs. 😄 Emlékszem egyszer volt, de nem használtam, mert csoze volt a hangja! 😛 M-60 sokkal, sokkal jobb! =)

Hassel606
Egyébként a p90 a való életben egy rakat fos. Ahogy lentebb egy kolléga írta, épületharcászat, és ennyi. Alapvetõen belügyi alakulatoknak, rendõrõknek fejlesztették ki.

csuszi
a robbanós nyílvesszõ lemaradt... na én leléptem játszani, akko is nekem van igazam, mindenki bekaphatja és buta kis disznócskák vagytok...😉

Sadist
Olvasd el még egyszer az eszmefuttatást, lassan, tagoltan. Sehol nem írtam ilyet, amit megpróbálsz belemagyarázni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az alap 😄

Dick Riddick
Saját vélemény:

Minden a server beállításaitól függ, bentvan a perk--->lehet használni.
Ugyanez igaz a fegyverekre is.

Ha kis suttyó adminocskának nem teccik, akkor vagy beszólsz és bannolnak vagy átlépsz másik szerverre.
Mellesleg a P90 nem mindenható, az biztos. Engem személy szerint a martyrdom zaklat fel, de rendesen. Unfair.

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
és a dzsungelkés??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

P90 nekem csak épületharcra jött be ,távolra sztn nem jo,ezért hogy igazi rambo legyél mindig legyen nálad egy m16 meg egy P90, meg jo ha van a hátizskodba egy helikopter meg néhány vadászgép is 😄DDDD

csuszi
😊 csak nehogy eltévedjenek a gamerek, mert azt hiszik ez nem a cod topic hanem a hogyan írjunk helyesen és szépen az sg.hu fórumában...

csuszi
a vicces az, hogy te is ûgy írsz ahogy én, helyesírási hiba (legalábbis valóságos) nincs egy darab se a hozzászólásdoban, de olyan nálad ugyanúgy van mint nálam, amiket nekem felróttak. szal elõbb a saját portádon sepregess ty

Ferro
Meg kell hagyni azért van bõr a képeden! <#hehe><#hehe><#hehe>

csuszi
tökéletes példa erre ez a hozzászólás mire gondolok: hazsnálod= használod. de ezt is alá lehet húzni, ez a buta csuszi nem tud írni...erre inkább egy idézet: Szõrszálhasogatás a buta emberek passziója. by my matektanár.

csuszi
hm...még mindig nem érted. szavakban egy darab helyesírási hibát nem találsz nálam, legyen az bármiylen bonyolult is. pl: lessz vagy nehezebbek tökmindegy, de kurvára nem fogok msn en és fórumban olyanra adni mint vesszõ, nagybetû kisbetû stb. de ha te vagy oly kedves hogy hazsnálod ezeket, akkor jobban odafigyelhetnél:
Megmagyarázni miért nem miközben még csak haj de nagyon tudnál, nagy butaság. = Megmagyarázni miért nem, miközben még csak haj de nagyon tudnál, nagy butaság. az a fránya vesszõ lemaradt...

Ferro
Ha szétteszed a lábad, ne csodálkozz, hogy lekurváznak... remélem érted?! Vagy elmagyarázzam? Nem helyesen írni, akárhol is teszed azt egyszerûen csak prosztóság! Megmagyarázni miért nem, miközben még csak haj de nagyon tudnál, nagy butaság.

csuszi
elvesztettem a fonalat😄

csuszi
aham, persze most meg méár megalomán vagyok. tévedsz. csak szeretem ha mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek, és ha én kurvára betartom a cb szabályokat akkor annyira nem fain hogy egy launcheres LÁMA - mert igenis láma fegyver - szaladgál a pályán én meg ott figyelek a kis mp5-el ...

LES FORZA INTER
akkor másként(bocs félreérthetõ voltam): szal amit írtál azok a cb-n belül vannak,de
tegyük fel, hogy:
cod4 = foci, public, teljes alapszabályok
cb = futsal van bedobás mellett rúgás, is de pl nincs becsúszás, codban sok perket kivettek
modolt server = strandfoci saját extra kiegészítések.

te a cb-vel(futsal) jössz, amikor itt a publicra beállított server adminját(bíró aki a futsal szabályait a focira alkalmazza) bírálják, a nem megfelelõ magatartásért, admin jogával való visszaélésért.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Dopti
FIFA? Sztem olyan labdával játszanak a kis srácok amilyen van nekik, és annyian ahányan vannak. Majd ha profik lesznek (CB <#duma>) akkor majd úgy játszanak ahogy a fifa mondja.

csuszi
szerintem meg drága barim adok is de nem a cod fórumában. és nem hinném hogy olyan fontos lenne itt a vesszõrre meg ilyenekre ügyelnem nem beszélve hogy a szleng az azért szleng mert úgy néz ki ahogy. majd akkor szóljál amikor valóságos helyesírási hibát találsz de attól tartok az nem jön össze. de peace persze, el ne ismerd hogy csak kötekedtél de kurvára nem jött össze😄 vagy ez a d is helytelen, mit keres ott egz a kettõspont??? 😮😮 jajj már megint. és ezek a nagy O karakterek megint a kettõspontokkal. vágod ugye? vagy magyarázzam el jobban, nem érted a célzást?😉

Ferro
Nem akartam példákat írni de látom kellett volna... bejön neked ez az OP-ság 😄 Mindenáron meg szeretnéd határozni mit tegyenek vagy tennének az emberek most és ha. 😄D Én szeretném eldönteni mivel és hogyan játszom<<<(nagyon fontos) és ha az admin olyan szabályokat kreál ami nekem nem tetszik, akkor lelépek és ->.<- EULA van CB nincs... gg 😊