Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Az alapszabály egyszerû..ok nélkül ne kötekedj és akkor elnézem a lámaságodat
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
<#nezze>#nezze>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ja és kéretik az alábbi két hsz-t hozzáképzelni a 10882-es hozzászólásomhoz az elejére. 😄😄😄😄😄😄 gábor bazzeg, nem veszed észre hogy magadat szívatod???😄😄😄: baszki, rég nevettem ilyen jót, ty gábor.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Már azt is hallottam,te leszel a cb fõadminja,sõt még olyasmit is rebezsgetnek te alapitottad<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#taps>#taps>
Szép napot mindenkinek!<#eljen>#eljen>
Minden mapra megva egy-két taktik, eldöntöm mit fogok csinálni a köv körben, és ennek megfelelõen váltogatom akár menet közben is.
de általában egy dragunov, egy g36, "vastüdõ", 3 nade, majdnem minden mapra jó <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
újraraktam, drivert frissítettem, most jónak tûnik, bár még mindíg kevesellem
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nalunk a HSF-en admin szidasert, zsidozasert, szar pingekert (100+), warpolasert kick jar. Komcsi dumakert is jarna, de az meg nem volt.
Ha kihuzod a gyufat, akkor ban is jon, de ezeket egy ido utan kivesszuk.
Enyem a szerver, akinek nem tetszik, az menjen mashova. Igy is elegen vagyunk.
A tobbi jatekost varjuk. Keresem: az antivirusod, skypeot, kazaat es egyeb lag generatort kapcsold ki, mielott bejossz. Ez egy dual core Intel Xeon szerver 4GB RAM-mal, 10MBit dedikalt Internet fel es le. Szoval nem a szerver szokott laggolni, hanem te, meg a tobbi lamer.
IR (HSF)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Valamint az is érdekelne, hogy mitõl lehet, hogy mostanában egyre többször kifagy a játék, de úgy, hogy csak gép reset segít. Tettem fel újabb catalystot (a legújabbat), de ezzel is ugyanaz a helyzet, sõt...
A single player max grafikán és 1280x1024-ben meg se röccent, simán végigtoltam szaggatás nélkül. A multi meg megfagy butítva... 😞
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
(btw a helikopter kész tömeggyilkos hardcore-ban, csak feléd néz és már halott is vagy! <#wow2>#wow2>)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Alacsony leszek ha gránátvetõt használok vagymiaretek? Annyira nagyon egyik másik nyelvben sem használják a "low" kifejezést skill leírására ilyen módon, hogy nagyon. -.-
Én még egyik 1337 szövegben sem láttam csak a 12 éves hülyegyerekek vágják oda, hogy "low vagy". Szerintem nagyon szánalmas.
Csak ajánlhatom mindenkinek! 😊))
\"Heroes never die. They just reload.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
és akkor még veszed a pofád lefostalicskázni a HSF-et...
Hát drága barátom neked is inkább LEGO-znod kellene...
smoke
Bandolier
UAV Jammer
Dead Silence
NINDZSASZTÁJL!!!

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Körkérdés: ki mien perk kombót tart a legjobbnak???
nálam az extra flash gránát, a juggernaut és a deep impact a befutó, szinte mindenhez ezt használom.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
IME hogyan is kezdödött,szerencsére megvan..eklõre is bocs az 'OFF" ért,de igy teljes a kép..
egyszer csak kapok a privit akárkitõl igyszól..........
"Látom, nem változtál semmit, HSF. Még mindig ugyanannyi eszed van, mint egy marék lepkének. Kutyából nem lesz szalonna. De ez így van rendjén, így sokkal nagyobb élvezet lesz szétcincálni téged.
Meg sem lep, hogy nem fogod fel a helyzetet: rád találtam te kis pondró, a nyakadban lihegek, csak azért lélegzel még, mert ÉN úgy akarom. Ott vagyok, amikor kilépsz az ajtón, és amikor beszállsz az autóba. Engem látsz, ha belenézel a visszapillantótükörbe.
Egyébként nem lennél rossz srác, csak mostanában nagyon rákaptál a levegõre. Legfõbb ideje, hogy orvosoljuk ezt a szenvedélybetegséget. Egyszer majd, amikor nem is gondolnád, ott leszek, hogy megadjam neked, ami jár. Ott leszek, meglátod husi bazdmeg. Meglátod bazdmeg, ott leszek.
Most biztosan kétkézzel ütöd a billentyûzetet, és óránként csekkolod a privát üzeneteidet, hogy mikor válaszolok, és ez jól is van így. Tudod miért? Mert nekem ez örömet okoz. Mert én sík hülye vagyok, és örömömet lelem abban, ha a hozzád hasonlókat basztathatom.
Ismerek egy hasonló embert...sejted, ki az?
Számomra te igazi csemege vagy: az a fajta arrogáns vadbarom, ökör, akinek a szülei nem basztak elég agyat, amivel esetleg képes lenne gondolkodni.
Az ókori görögök a hozzád hasonlókat ledobták a Taigetosról, tudod, HSF? "
Nos én nem tartozom az együgyü záptojásokhoz,minden esetben reagálok ha kell ölök is..
az hogy megjátszuk a nagyvagányt,abból van itt elég,sõt sokkal több a kelleténél