Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kirúgás a birkázásért volt, de ezen a kérdésen szeretnék túljutni. Figyelmeztetésnek szántam, nem gondoltam, hogy ekkora lelki traumát okozok vele =).
IR (HSF)
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
IR (HSF)
az meg hogy ideirtad h 43éves korára többször világbajnok meg xy bajnok, az meg csak max azt bizonyitja h hatalmas kocka, azt nem h vmi értelmeset el is ért az élteben
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
IR (HSF)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
sry csak kijött belõlem 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
Töltsd le a pbsetup.exe file-t,futtasd, válasszad ki a CoD4-et, és megfrissíti magát.
Gábor tényleg 43 éves, mert 1. találkoztam vele többször LAN party-n náluk, 2. mert 2 évvel idõsebb nálam. Ha felbosszantod, akkor kapsz tõle rendesen...
2000-ben RS-ben 7x nyertük meg a WoW-ot(Week of War), ami egy nemzetközi klánok között szervezett RS bajnokság volt. Kb. 45 klán indult minden hónapban a világ minden tájáról. Minden hónapban egy péntek este kezdõdött a klánháború, és egy hétig tartott. Gábor többször világelsõ volt 1000+ játékosból. (Én 1x voltam 3.) Ezt azoknak írtam, akik 2000-ben szoktak át a bilirõl a WC-re... És 2000-ben már több mint 10 éve aktív játékosok voltunk, de az Internet hiánya miatt fõleg off-line.
Kamu játékért (chaet, vagy lag gyanuért) szólok. Admin gyalázásért rúgok. Ha nagyon sok a kamu játékos, akkor a nagy pingûeket kezdem kirúgni a többiek és mi érdekünkben.
Kiváncsi lennék, hogy 120-as pinggel honnan bánatból jönnek emberek? Erdélybõl?
És annak milyen gépe van, akinek game alatt 56-600 ms között ingadozik a pingje és lelõhetetlen?
Üdv:
IR (HSF)
Multizás után meg egy kis változatosság. 😊
Pripayat (fingom nincs hogy kell írni), olyan stalkeres feeling kicsit. Elég király!
de akkor nesze: én single gémet nem magáért a játékért hanem a történetért jáccom így a legjobban a kivégzés és az atomos rész tetszet + a vége a pojénnal amikor a hírek között elmondják hogy a vihar miatt felfüggesztették az eltünk hajó keresését ... imádom az összeeskûvés elméleteket és ez pont az amirõl tudod hogy valójában mi is van a hír mögött 😉))
h tetszett meg, kinek mi jött be a játékban...
Más se látok csak a gépigény meg multy serverket itt. egy véleményt sem láttam még az uttóbbi 5 oldalon.
(bár csak nem rég kapcsolódtam be újra a sg-re) lehet, h irtak már véleményt, de nem találok... csak multy meg multy
Mindig csak multy és multy... az csak egy pálya, annak semmi története sincs. Singlebe van, azt kén dumálni... most kit érdekel, h ki multízik vele, van serverválaszték meg minden, és lépjen be oda. ennyi. sry, de már unom, h ez a cod ilyen multycentrikus játék lett. (persze jogos, fõleg ez, ezt elismerem)) elismerem meg minden, de most ki a fenét érdekli, h nem jó a host meg a server, meg blabla.
Ezen mit élveztek?
A szerver adminok ha zavarja õket a gránátvetõ, vagy bármi vegyék ki. Ott van az ajánlott szerverconfig a cb oldalán, abból a neki tetszõ sort, beállítást másolja fel ftp-n a szerver cfg-be, szerver restart és kész, béke és nyugalom.
Üdv!
KL
MJ rulz Pink Team The Only One
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Talán a választott perkekhez illetve a fõ-fegyver típusához lehet valami köze a különbözõ skineknek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu