Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hálálra anyáztunk itt az sg-n,aztán meg az egyik lanpartin nálam 2 napig csak józanodtunk
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ki lettél rugva,valószinû azért (ha nem anyáztál a szerveren) mert lagoltál vagy warpoltál..
Akár miért is, oka volt az biztos,ezt egyszerüen tudomásul kellett volna venned...NEM PEDIG ILYEN STILUSBAN BASZÓLNI!!
És a profilodból itélve a 10 éves HSF legfiatalabb tagja is valószinû idõsebb mint te(rólam nem is beszélve)ezt az én hu de nagyon férfi vagyok már-t is elkerülhetted volna,ha lenne annyi eszed,hogy esetleg az én profilomba belekukkancs...
De hát észt nem tudok adni csak tanácsot,ugyhogy részemrõl lezárva...
Azt meg enged már meg (ha ennyit képes vagy felfogni) hogy egy admin akinek több100ezre van abba,hogy pl te is tudjál játszani,eldöntse kit tûr meg a szerverén,vagy kit nem...
Lámer SG privát üzenetek #405.
Majd kapok én is a fejemre.<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A stilusa meg pont olyan,mint ahova cimezve lett
még mielõtt nekem is anyázással jönnél, olvasd el mégeccer amit írtál, elég "érdekes" stílusú, és ezt nem cseszegetésbõl írom, de kúltúra.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem szoktunk kidobni senkit,csak aki anyázik a szerveren és a 100 feletti pinget meg automatikusan kickeli a szerver...
A HSF szerver nem ovoda,sosem volt az,ugyhogy mielõtt beszólsz te kis gyökér,hivd fel a tudakozót<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#idiota>#idiota>
Elõször csak egy fekete csíkot láttam.😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nekem lenne egy olyan gondom hogy amikor felakarok menni netre csak kapcsolódik állandóan de sosem megy fel. lehet hogy a cd-keyt kellene átírnom??? és azt hogyan kellene hogy megmaradjon??
(ha átírom és kilépek akkor mindíg visszaírja magát)
/CL_ConnectionAttempts 60
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://i208.photobucket.com/albums/bb51/majom1991/cod4-1.jpg
Ha most sem mutat képet akkor leírom.
Ki ad egy kérdést. Valami Run in Safe Mode? Ez alatt egy hosszú szöveget majd alol van Igen, Nem, és Mégse. Ha igenre vagy nemre kattolok akkor bead egy feketeséget majd mehkérdi, hogy bezárja-e a játékot.
(bocs a double postért!)
Lenne egy proglémám a multival.
(nem tudom, hogy az
Ha rákattintok az igenre vagy nemre kiad egy nagy feketeséget majd megkérdi, hogy bezárja-e a játékot. Néztem a FAQ-ot, de erre nem találtam megoldást. A Razor1911-es van meg nekem.
csak kisebb hibákat javítottak benne semmi észrevehetõ változás nincs benne
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert újra kellet kezdenem a gémet.
Elõre is köszi.
Ha válaszoltok.
Battletag: Muhee#2716
És azt mondod hogy ott maradt?
Érdekes.....nyílván jönnek még patchek.
Jah és észrevettél valami véltozást?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Most nézem csak!
Belépek a multiba és ott van a Join game fölött hogy Auto Update.
Ez patch lesz igaz?
De ez melyik? 1.1? 1.2? Valaki szóljon hozzám PLS.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"Mefkérjük kedves warezos látogatóinkat hogy fáradjanak át a warez résztlegbe"."Megértésüket köszönjük".
Wááá 4. napja vagyok az MP5-el és mit mondjak?
Olyat láttatok már hogy 87 méterrõl fejest ad?
Nem hülyülök, 3x megvolt.
Nagyon jó fegyver.Pontos,jó a szórása,könnyû és 30 töltényes.
Igazából nem próbáltam a P90-et de sokan használják.
Kill Cambe látom hogy fut felém nem is céloz csak lõ és meghaltam.
Szal jó az a stuki is.
connect <IP>
attán enter és csatlakozik.
Battlelog: Purga5