Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja ilyen is volt már pár éve..
Hálálra anyáztunk itt az sg-n,aztán meg az egyik lanpartin nálam 2 napig csak józanodtunk

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Befejeztem semmi kedvem ilyen vitákat lefolytatni,már tényeg öregszem,tûrõképességem határa,már nagyon alul van..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

LES FORZA INTER
az sg fórum után max kocsmai verekedés lenne belõle<#boxer><#nevetes1><#crazya>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Látod kis buzikám,még mindig fingod sincs mire téped a szád...
Ki lettél rugva,valószinû azért (ha nem anyáztál a szerveren) mert lagoltál vagy warpoltál..
Akár miért is, oka volt az biztos,ezt egyszerüen tudomásul kellett volna venned...NEM PEDIG ILYEN STILUSBAN BASZÓLNI!!
És a profilodból itélve a 10 éves HSF legfiatalabb tagja is valószinû idõsebb mint te(rólam nem is beszélve)ezt az én hu de nagyon férfi vagyok már-t is elkerülhetted volna,ha lenne annyi eszed,hogy esetleg az én profilomba belekukkancs...
De hát észt nem tudok adni csak tanácsot,ugyhogy részemrõl lezárva...
Azt meg enged már meg (ha ennyit képes vagy felfogni) hogy egy admin akinek több100ezre van abba,hogy pl te is tudjál játszani,eldöntse kit tûr meg a szerverén,vagy kit nem...

Ferro
Gáboron nem kell túrázni túl sokat. Jó ember õ csak már a leépülés stádiumában van. Hamar kihúzzuk nála a gyufát.

Lámer SG privát üzenetek #405.
Majd kapok én is a fejemre.<#ravasz1><#idiota>

G.I.JOE
Ez látszik a logód mellett? <#vigyor>

G.I.JOE
Az a jó hogy 30-40 éves emberek veszekszenek egy hülye szg-es játékon, amúgy meg valszeg egy faszát söröznének ha az életben találkoznának! <#vigyor0>

tommyg
semmi gáz, minden nap van egy ilyen, tegnap velem történt ez xD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hassel606
Itt kérek elnézést mindenkitõl, de nagyon felkúrt. Nem szokásom az ilyen hsz.

Hassel606
"Óvoda, kis gyökér" A megnyílvánulásodból leszûrve 15, de lehet hogy 20 évvel vagyok idõsebb nálad. A pingemmel semmi baj, anyázni sem szoktam, ellentétben a Te kultúrált hozzászólásoddal. A kedves "kollégád" szólt valamiért, amit nem értettem. Ha esetleg megmagyarázná ennek a "kis gyökérnek", mi a baja, esetlek reagálni is tudnék a vádakra, problémákra. Az a véleményem, hogy egy olyan kis pelyhesfaszú takonyládának, mint Te, nem szerver való, hanem egy jó atyai pofon. Nyugodtan jelentkezhetsz nállam, bepótolom apád helyett.

G.I.JOE
Mivel nem te kezdted a káromkodást, ezért nyugodtan lehet folytatni!! <#sniffles>

Mit kell rajta elolvasini tiszta és világos..
A stilusa meg pont olyan,mint ahova cimezve lett

Ferro
Odahaza esetleg, kkthxbai...

#10823 Attila8805: Most mondjam, nekem jó?! :$

LES FORZA INTER
ezzel bizonyítottad, hogy nem óvodások az adminok!

még mielõtt nekem is anyázással jönnél, olvasd el mégeccer amit írtál, elég "érdekes" stílusú, és ezt nem cseszegetésbõl írom, de kúltúra.

LES FORZA INTER
neked adom

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MI VAN TE SZARFASZU!!!!!!
Nem szoktunk kidobni senkit,csak aki anyázik a szerveren és a 100 feletti pinget meg automatikusan kickeli a szerver...
A HSF szerver nem ovoda,sosem volt az,ugyhogy mielõtt beszólsz te kis gyökér,hivd fel a tudakozót<#banplz><#lama><#idiota>

Hassel606
Módosítok, nem harckocsi, önjáró löveg.

Ferro
Igen, kicsit kockázatos volt ezt a módot választanom, mert nem minden böngészõben jeleneik meg úgy, ahogy az el volt tervezve. <#smile>

Hassel606
Ez elméletileg egy harckocsi lenne, abban a pillanatban lefényképezve, amikor tüzel. Nekem kellett idõ, mire elõjött. <#wink>

Attila8805
Na ok akkor mostmár értem.
Elõször csak egy fekete csíkot láttam.😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ferro
Õszintén fogalmam sincs... azt hiszem elég direkt, hogy ne értsd! <#smile>

helló!

nekem lenne egy olyan gondom hogy amikor felakarok menni netre csak kapcsolódik állandóan de sosem megy fel. lehet hogy a cd-keyt kellene átírnom??? és azt hogyan kellene hogy megmaradjon??
(ha átírom és kilépek akkor mindíg visszaírja magát)
Attila8805
Ezt most csak én nem értem?

Hassel606
<#worship><#taps>Te nyertél!

Ferro
Mit nekem gránátvetõ... ez kell 😛

Facek
próbáld meg hogy ezt írod be consolba és utána próbálsz csatlakozni, hajrá :
/CL_ConnectionAttempts 60
Megpróbáltam de még most is csak connectingol. Ez volt a Cod 2-nél is, aztán még régebben valahogy sikerült megoldani. Egyépként volt még egy pár játék ahol nem tudott belépni.
Ferro
Valaki csak fejbecsap ezért, hogy mindig ezt mondom, de szaküzletben megoldják neked ezt a problámát 9.990Ft-ért! 😊

martyrdoom az a jó mikor el akarod dobni és kezedben robban 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

biztos ilyene volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Na gyerekek rajottem :-)nem szabad folmenni max 6-6 slotos serverre es mindjart nincs idegesito garnatozas mert szart sem er vele,martyrdom elol el lehet ugrani mert van szabad ter es nem masik hat ember nyakaba ugrasz bele.Nem is ertem minek vannak 32-32-es serverek mi a faszomra jo az?sztem semmire szanalom az egesz,ott aztan occcsseeem nem hogy taktikazni nem lehet,de az egesz arra megy ki hogy kiszorok minden fostubus granatot rpg-t,meg minden szar szemetet ami nalam van aztan ugyis kinyirnak es ha makom van akkor en is leteritek par kuglit.Na megoldas 6-6 slotos server,kar hogy olyan alig van de en inkabb megvarom mig van rajtuk ures hely 32-32-esre fel nem teszem az arcomat :-)

bocs! képet nem mutatott
http://i208.photobucket.com/albums/bb51/majom1991/cod4-1.jpg
Ha most sem mutat képet akkor leírom.
Ki ad egy kérdést. Valami Run in Safe Mode? Ez alatt egy hosszú szöveget majd alol van Igen, Nem, és Mégse. Ha igenre vagy nemre kattolok akkor bead egy feketeséget majd mehkérdi, hogy bezárja-e a játékot.
(bocs a double postért!)
Üdv!
Lenne egy proglémám a multival.
(nem tudom, hogy az

Ha rákattintok az igenre vagy nemre kiad egy nagy feketeséget majd megkérdi, hogy bezárja-e a játékot. Néztem a FAQ-ot, de erre nem találtam megoldást. A Razor1911-es van meg nekem.
tommyg
úgyértem hogy feltettem az 1.2-es patchet és ez maradt ott hogy frissítsem 1.2-re holott fent van 😄
csak kisebb hibákat javítottak benne semmi észrevehetõ változás nincs benne

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Azt nem tudjuk. Senki nem tudja a világon, még Chuck Norris sem, mert õ is saját maga érte el az 55-ös szintet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hassel606
Na ennyit a HSF szerverrõl...2-szer nem tudott lelõni az admin, erre kidobott a szerverrõl...szánalmas kis fostaligák ezek<#mf1>

Játsz. Addig is gyakorolsz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zickler
Jól van azt én is tom.
De melyik weboldalról?

Battletag: Muhee#2716

Sadist
A zinternetrõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zickler
Nem tudja valaki hogy az LVL55-öt honnan lehet leszedni.
Mert újra kellet kezdenem a gémet.
Elõre is köszi.
Ha válaszoltok.

Battletag: Muhee#2716

HUNMemphis
Köszi a választ.
És azt mondod hogy ott maradt?
Érdekes.....nyílván jönnek még patchek.
Jah és észrevettél valami véltozást?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tommyg
1.2-t jelzi, de én feltettem és ugyanúgy kiirja 😄

HUNMemphis
HÉLLÓÓÓ!!!!
Most nézem csak!
Belépek a multiba és ott van a Join game fölött hogy Auto Update.
Ez patch lesz igaz?
De ez melyik? 1.1? 1.2? Valaki szóljon hozzám PLS.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

mNzJean
portot is add meg :-al ne csak az ip-t

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

HUNMemphis
Jólmondod.Ez az Original COD4 Topic!!!!
"Mefkérjük kedves warezos látogatóinkat hogy fáradjanak át a warez résztlegbe"."Megértésüket köszönjük".
Wááá 4. napja vagyok az MP5-el és mit mondjak?
Olyat láttatok már hogy 87 méterrõl fejest ad?
Nem hülyülök, 3x megvolt.
Nagyon jó fegyver.Pontos,jó a szórása,könnyû és 30 töltényes.
Igazából nem próbáltam a P90-et de sokan használják.
Kill Cambe látom hogy fut felém nem is céloz csak lõ és meghaltam.
Szal jó az a stuki is.

Ferro
Vedd meg a játékot és megoldódik a probléma. Ha nem veszed mag, akkor légy oly szíves és ide irogass! kkk?

Facek
Hasonló probléma nálam is, úgy oldottam meg, hogy xfirebe keresek szervert, kimásolom az IP-t , multiba elõhozom a consolt( a 0-val és engedélyezni kell), és beírod :
connect <IP>
attán enter és csatlakozik.
A játék nekem nagyon bejön. Csak az a gondom hogy neten szeretnék jtszani de nem tudok. Csak azt írja ki hogy connecting és errort írki mert túl sokáig várt. Egyépként Xfire-al próbálkoztam. Mert az all seeing eye-on alig ír ki szervert(nem értek az all seeing eyehoz nagyon)és csak ezt a játékot látja pedig tök sok van fent amit látnia kéne.(egyépként a játék tört)
lol

Battlelog: Purga5