Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki segítsen könnyi.
le lett másolva a cod demója és az én gépem nem ismeri fel.
átvittük nõvérem laptopjára már elkezdte kapásból ott telepíteni.
tipp??<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
mikor chernobylban vagyok és követni kell Macmillen-t vagy kit
na és mikor jön a sok tank meg a sok ember ott mit kell csinálni mert mindig észrevesznek és lelõnek
ha vki tud akkor segítsen lécci
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezzel akartak adózni a cod2 emlékének az aktivizsönös fiúk?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Duplacsövû gránátvetõ pld! 😄DD < csak viccel >
#11022 Hassel: Nekem sem erre nedvesedik a lelki puncim, de ha eddig volt nem lesz baj ha visszateszik! 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mi változott?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hogy lehet a neveket színesre csinálni a statisztikában is? Mert a statban mindenkinek fehér neve van. :/
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Azert az erdekelne meg kulee hogy a ver ami kifroccsent az orrodbol az mennyire volt elethu?Konkretan hogy ha pld egy rpg-vel szajba tollak akkor mennyire omlik majd a ver?kb ugy mntha behelyezek abba a kibaszott hulye arcodba egy granatot?he? :-)))))
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de tényleg ennek sok az elõzménye
szal állítlag 4-esnél nem szabadna rosszabbat kapnom,
de most mivan????<#nyes>#nyes>
ja és ma verekedtem is mert az egyik gyerek focizás közbe kibotlasztott direkt...
na mind1
eszt itt most úgyse tudjátok elképzelni mert ennek még völt elõzményei...