Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
én-én én-én én-én
hamachi valaki?
Ferro
Matematikai Co processzor van szerelve az alaplapodban? Nem tipp...

format c:

Kulee
hy!
vki segítsen könnyi.
le lett másolva a cod demója és az én gépem nem ismeri fel.
átvittük nõvérem laptopjára már elkezdte kapásból ott telepíteni.
tipp??<#fejvakaras>

1.2-es patchot amikor felrakom akkor tok jáccani a szerókon?(vagy csak azon amelyik 1.2-es?)
vagy -amit én csináltam- visszarohansz a fehér kerítésig és elbújsz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HTS s3rg1nh00
nézni kell a csávó bakancsát...közelrõl,nagyon...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Törölt felhasználó
császtok...elakadtam...<#rinya>
mikor chernobylban vagyok és követni kell Macmillen-t vagy kit
na és mikor jön a sok tank meg a sok ember ott mit kell csinálni mert mindig észrevesznek és lelõnek
ha vki tud akkor segítsen lécci
Kevésbé akad kicsit mintha folyamatosabban menne.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Facek
egyszer volt kezembe, nem is bírtam megölni senkit 😄
Hassel606
MOD: +?; "ráadásul legtöbb pont"

Zomil
afféle presztizs fegyo akart volna lenni, de van annál sokkal használhatob is😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hassel606
Azon elgondolkozott már valaki, hogy mi a fenét keres az Mp44 a a fegyverek között. Ráadásul a legtöbb, vagy mi kell hozzá.
Ezzel akartak adózni a cod2 emlékének az aktivizsönös fiúk?<#fejvakaras>

ProGabe
amit majd itt kapsz,lehet szintén 3 db lesz,de az legalább elévül,még kijavítanod sem kell <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ferro
Nem is baj, csak legyen sok sok új content is! 😊

Duplacsövû gránátvetõ pld! 😄DD < csak viccel >

#11022 Hassel: Nekem sem erre nedvesedik a lelki puncim, de ha eddig volt nem lesz baj ha visszateszik! 😊

Hassel606
Na, engem, személy szerint a színes név izgat a legkevésbé.<#szomoru2>

Zomil
elfogunk mi jutni 1.7-es venrzioig simán 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ferro
Jeleneg nem támogatja a színes nevek megjelenítését mint eddig... érthetetlen okból. De az IW fórumon megy a whine, hogy változzon meg ez az állapot. 😊

Zomil
sehogy :S

Nem erteted akerdest kulee? :-) Pedig probaltam am a te szuk keresztmetszetu agyadhoz kepest megfogalmazni,megpedig azon oknal fogva ,hogy felszivja az a szivacsos agyad hogy qrvara nem erdekel senkit a botlasztasod ,es hogy milyen segg vagy a suliban:-),na hogy megertsd csak demonstraltam /bemutattam/ ,hogy baromsagokat,es a forum temajan kivul eso faszsagokat barki tud irni :-)

Mert?
Mi változott?

Nyelvmûvelõ szakon...
Törölt felhasználó
Egyetemre jár, bölcsésznek tanul 😊
fizetõsbe..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Milyen iskolába jársz Kulee?
Kulee
ja eszt 2x küldtem el bocs

Kulee
eszt a kérdést nem értettem viral XD

Kulee
viral eszt a kérdést nem értettemXD na mind1 majd írd meg még1x

1.2-es patch után egész kafa a game 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Csirke4
Hi all!
Hogy lehet a neveket színesre csinálni a statisztikában is? Mert a statban mindenkinek fehér neve van. :/
mNzJean
még nem hívtak meg a klubba, ha tag leszek majd kecsegebb leszek ,de addíg kenyérre lehet kenni<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kulee wrote:"hát az olyan botlasztás volt hogy útána 15-20 percig flyt a vér az orromból és kiszakadt a cuccom"

Azert az erdekelne meg kulee hogy a ver ami kifroccsent az orrodbol az mennyire volt elethu?Konkretan hogy ha pld egy rpg-vel szajba tollak akkor mennyire omlik majd a ver?kb ugy mntha behelyezek abba a kibaszott hulye arcodba egy granatot?he? :-)))))

te kk tag vagyol vagy nem???<#fejvakaras><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hassel606
Hihetettlen, de a cod4 totyikban! <#nevetes1>

Hassel606
Istenem, micsoda problémák itt a COD4 totyikban...ki meddig van iskolában, hanyast kapott. Tanulj, Kulee gyerek, mert anyuci az életben nem veszi meg neked ezt a játékot...Az, hogy ilyen stílussal, 12 évesen odaengednek a gép elé, csak szegény szüleidet minõsíti. Az obszcén szavakról, amit használtál, csak annyitt, elõsször nõlj fel, hogy megértsd a jelentõségüket.

Kulee
hát nem pistike vagyok XD hát nem egészen viralXD
50-50 XD

mNzJean
te jó ég ,hol vagyok ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Balumann
Sztem senkit nem érdekel <#idiota>

:-)

Forolto
viral,eluralkodott rajtad a CoD 4.Kicsit pihenned kellene.<#vigyor2>

Kibotlasztott,vagy martydome-ot hasznalt ?mert nem mind1 baratom,es azt azert tegyuk hozza hogy a cuccod csak granatvetotol vagy rpg-tol szakad ki,szal mond el az igazat ,haverod felhuzta magat hogy deep impact-ot hasznalsz es bealazott teged egy last stand-el?hmmmmm? errol van szo? :-))))

Forolto
Azért érzitek a vér már megvan...nem Pistike a neved?<#vigyor5>

Kulee
hát az olyan botlasztás volt hogy útána 15-20 percig flyt a vér az orromból és kiszakadt a cuccom
de tényleg ennek sok az elõzménye

Forolto
Szegény Grétsy Lacibá ezt látná.

Kulee
hát am. ezaz tanszobás vagyok ami olyan hogy fél 5-ig tart ha nem megyünk akor leüvöltik a felyünket és ott mindent fel kell mondani aszt zúúúúzás haza!!!
szal állítlag 4-esnél nem szabadna rosszabbat kapnom,
de most mivan????<#nyes>

kulee remelem a budos eletben nem jon le neked sem a demo sem a komplett jatek :-)de azert peace! :-)

kibotlasztott :-) beszarok :-)

Kulee
aszta milyen megértõek vagytok most 😊
ja és ma verekedtem is mert az egyik gyerek focizás közbe kibotlasztott direkt...
na mind1
eszt itt most úgyse tudjátok elképzelni mert ennek még völt elõzményei...

Forolto
Dejó,hogy ezeken én már túlvagyok.Addig játszok,amig akarok,addig alszok,amig akarok.😊