Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ne itt kiabálj légyszíves a saját butaságod miatt!
cuppantás
És ezt itt is megkaptad <#vigyor3>#vigyor3><#schmoll2>#schmoll2>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezek hogy jönnek ide? Ráadásul az ilyen full értelmetlen beszólásokkal szerintem nem igazán kéne égetni magad 😄
"NESZÓLJATOK MÁR BE??" Ez nyelvtanilag valami felszólítás akart lenni nem? Annak a végére 1 db felkiáltójelet szoktak rani, nem 2 db kérdõjelet :|
NÉZTEM VIDEÓKAT ÉS TÖBB PÁLYÁT MUTATOT DEMÓN!!
basszameg csak kérdeztem!!! nem jön ki a fasz a seggetekbõl és bepánikoltatok vagy mi van??!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha nem az egész de legalább a demó legyen meg<#mf1>#mf1><#vigyor4>#vigyor4>
Off: az asszonyos témáról csak annyit, hogy hál istennek az enyém hagyja, hogy ilyen hülyeségre fordítsak idõt. Mint mondja: összevetette az õ hülyeségét az enyémmel és inkább csöndben marad 😄
On:
mivel nincs még meg a gépem ezért nem tudtam kipróbálni a játékot, ezért kérdezném, hogy van ez a rangsoros dolog. Pl ha nem játszol sokat, akkor nem unalmas, hogy mindig "ugyanott" tartasz? Vagy hogy nyílvánul meg ez az egész?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"Heroes never die. They just reload.\"
http://cod4.ogi.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=38
azaz:
Elveszik a Rankom?
Kérdés: A szintjeim, (rankok) adatai hol vannak tárolva?
Válasz: A profilod és a rankod a saját gépeden van tárolva, nem az interneten egy szerveren!
--------------------------------------------------------------------------------
Kérdés: Ha szeretnék új operációs rendszert telepíteni, vagy szeretnék biztonsági mentéseket csinálni a profilomról, akkor azt miként tudom megtenni?
Válasz: Alapesetben a C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles könyvtár tartalmát kell kimentened, de természetesen ha máshova telepítetted a játékot akkor annak megfelelõen a profiles mappa tartalmát!
IR (HSF)
"amúgy meg ha valaki bedimbul azért mert kilõtték, az inkább játszon a pöcsével a WC-n.én pl soha nem lettem ideges mert balfasz voltam és leszedtek vagy épp rossz helyen jártak, a társaim nem fedeztek vagy csak egyszerûen egy élesített gránáttal futottam a cél felé a kezemben, de lassú voltam...nem értem.ez játék és azért van, hogy az emberek egy hosszú és fárasztó nap után kicsit kikapcsolódjanak, aki meg ezt vér komolyan veszi az egy vadbarom, még egy Túró Rudit sem mernék a kezébe adni és az tényleg zárja magára a WC ajtót! "
nem kell õket elítélni nem mindenki lakhat nagy városban, valakinek falun is kell élni!! Nem mindenhol van gyors internet valakinek csak ilyet jut!
ennek a játéknak egyáltalán van valami gyenge pontja?
azaz bakik vagy vmi rontása?amit elrontottak
Felhúzom a szintemet 55 re és húzok SD szerverre az tuti.
Köszönöm elölre is.
vb nyerni szép teljesítmény és grat hozzá, a cimbim pár sorral lejjebb arra próbált célozni, hogy egy vb-n elindulnék a heti 5-6 órás multis tapasztalatommal...hááát...neccees lenne...tehát ha valaki idáig eljut, akkor az nem annyit gémel, mint én.tehát az életének majd a felét gémezéssel tölti, ami azért nem egészséges.
és most jön a lényeg:ha a fél napot ott tölti, a másikat meg az ágyában, akkor mikor dolgozik és mibõl él?