Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 db 1-es egy nap alatt:-),eccsem es meg a jatekot nem is tolod,mi lesz ha jatszol is es meg ennyit sem tanulsz?hehehehheeee sztem jarjal magantanarhoz :-)

Kulee
XD<#nevetes1>

Ferro
Semmi baj! 😊 Holnap szombat aludhatsz 10-ig, anyukád meg majd bevisz neked kakaót ha megígéred, hogy kijavítod a rossz jegyeket! 😊

De ne itt kiabálj légyszíves a saját butaságod miatt!
cuppantás

Akkor volt ma: Ülj le fiam, egyes!
És ezt itt is megkaptad <#vigyor3><#schmoll2>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Forolto
ja szóval ez egy azonnali reakció volt....kérdezel és egybõl megy a szidás.Talán elöbb várd meg a tényleges reakciókat.

Törölt felhasználó
Tedd fel a demót és menj át a másik pályára az még jobb mint az elsõ. De legjobb talán a 4. pálya a demóban.
Kulee
hát képzeljétek el... akár hányszor írtam eddig ide vki/vmelyik barom mindig elkezdet firkálni, és ma kaptam 3 egyest szal elrontottam a napom és tökre ideges vagyok bocs

Forolto
hé,ki szólt be neked,hogyan merre?Egyszerre csak egy fórumot nézz.<#confused>

Zomil
sztem inkább te szivtál vmit... senki nem sértegetett és senki nem ordibált veled...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Balumann
"MENSTRUÁLTOK VAGY MI VAN?" "nem jön ki a fasz a seggetekbõl és bepánikoltatok vagy mi van??!!"
Ezek hogy jönnek ide? Ráadásul az ilyen full értelmetlen beszólásokkal szerintem nem igazán kéne égetni magad 😄

"NESZÓLJATOK MÁR BE??" Ez nyelvtanilag valami felszólítás akart lenni nem? Annak a végére 1 db felkiáltójelet szoktak rani, nem 2 db kérdõjelet :|

Kulee
de aki normán válaszolt annak kösz<#idiota><#nyes>

xD<#wave>

Kulee
NESZÓLJATOK MÁR BE?? MENSTRUÁLTOK VAGY MI VAN?
NÉZTEM VIDEÓKAT ÉS TÖBB PÁLYÁT MUTATOT DEMÓN!!
basszameg csak kérdeztem!!! nem jön ki a fasz a seggetekbõl és bepánikoltatok vagy mi van??!!

mNzJean
kb 10 perc ,úgyhogy ne sokat várj tõle .<#schmoll2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hassel606
Mire vártál, a demo betakarja a fél játékot?

Kulee
na ne mááá!!! és meylik vagy milyen?<#falbav>

Hassel606
1 (egy)<#vigyor5>

Kulee
am. hány pálya van a demón?<#confused>

Hassel606
Zsoniiiiiiiiii! Szeva cimbi! Nem unalmas, mert valaki játszani megy, valaki meg ezen a fejlõdésen rágódik. Tény és való, hogy fejlõdéssel külömbözõ kiváltságokat élvezel az alacsonyabb szintû júzerekkel szemben.De nem kell azért annyira sokat játszani a fejlõdésért, megy az gyorsan. Illetve van, aki megoldotta ezt egy huszárvágaással, és letöltötte az 55-ös (max) rankot. Van errõl is véleményem, de nem szeretnék megint vitát nyitni.

HD JOHNNIE
Értem, tehát akkor ez nem annyira hátráltat téged semmiben ugye? Értem ezalatt a játékélményt is.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zomil
igazábol, ahogy nagyobb rangot kapsz ugy használhatsz más fegyvereket, de végülis nincs nagy jelentösége, mert aki jól játszik, az 1-es szinten is jó, aki meg 55-ös de béna az béna marad 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Forolto
Szerintem azt nem a rank-odon keresztül fogják megtudni.<#bee1>

Kulee
ma meglesz a demóóó!!!!!!!!!!!!
ha nem az egész de legalább a demó legyen meg<#mf1><#vigyor4>

HD JOHNNIE
Szevasz Tökorrú! 😊

Off: az asszonyos témáról csak annyit, hogy hál istennek az enyém hagyja, hogy ilyen hülyeségre fordítsak idõt. Mint mondja: összevetette az õ hülyeségét az enyémmel és inkább csöndben marad 😄

On:

mivel nincs még meg a gépem ezért nem tudtam kipróbálni a játékot, ezért kérdezném, hogy van ez a rangsoros dolog. Pl ha nem játszol sokat, akkor nem unalmas, hogy mindig "ugyanott" tartasz? Vagy hogy nyílvánul meg ez az egész?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Nem b*szogatásképpen mondom Gabor, de ne csodálkozz a reakciókon ha ilyen hsz-kat írsz mint ez volt. Ha már õk a fiatalabbak, neked legyen meg a józan eszed. Jót nevettem rajta, jópofa volt, de kár ilyeneken felkapni a vizet. Fõleg hogy utána három oldalon keresztül csak nem idevágó dolgokon megy a vita. A CoD4-é a föszerep!

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hassel606
A biztonság kedvéért kimentettem a mappát, mert reinstall esetén lehetek megint "vérpisti" meg "low"<#eplus2>

Forolto
Köszönöm mindenki válaszát!

Zomil
jóvan csak meg akartam nyugtatni szegénykét 😄

Ferro
Ezt nem akartam leírni, annyira direkt! 😄

Zomil
1.2 tartalmazza 1.1-et is 😊

Azoknak akiknek nem lenne meg az eredeti játék (van itt ilyen? =) )
http://cod4.ogi.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=38
azaz:

Elveszik a Rankom?
Kérdés: A szintjeim, (rankok) adatai hol vannak tárolva?

Válasz: A profilod és a rankod a saját gépeden van tárolva, nem az interneten egy szerveren!

--------------------------------------------------------------------------------

Kérdés: Ha szeretnék új operációs rendszert telepíteni, vagy szeretnék biztonsági mentéseket csinálni a profilomról, akkor azt miként tudom megtenni?

Válasz: Alapesetben a C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles könyvtár tartalmát kell kimentened, de természetesen ha máshova telepítetted a játékot akkor annak megfelelõen a profiles mappa tartalmát!

IR (HSF)
Ferro
Ravasz! 😄

A rank-vesztés javítása tuti, én a próbát a belépésre mondtam, hogy be enged-e?! 😊

Forolto
Casual játékos vagyok és az eddig elért 43-as szintemet nem nagyon szeretném elveszíteni,még egy puding kedvéért,de asszony kariján kipróbálom.😄

Ferro
Hallottam mert mondják, a puding próbája az evés. 😊 De tuti mehetsz! Szerintem! 😄

Itt valakire célzol, vagy félreértem, és általában beszélsz csak!?

"amúgy meg ha valaki bedimbul azért mert kilõtték, az inkább játszon a pöcsével a WC-n.én pl soha nem lettem ideges mert balfasz voltam és leszedtek vagy épp rossz helyen jártak, a társaim nem fedeztek vagy csak egyszerûen egy élesített gránáttal futottam a cél felé a kezemben, de lassú voltam...nem értem.ez játék és azért van, hogy az emberek egy hosszú és fárasztó nap után kicsit kikapcsolódjanak, aki meg ezt vér komolyan veszi az egy vadbarom, még egy Túró Rudit sem mernék a kezébe adni és az tényleg zárja magára a WC ajtót! "
Forolto
Köszi,csak amikor én update-et nyomtam akkor 1.0-ról tettem meg egybõl 1.2-re és most nemtom mehetek-e más szerverekre,vagy csak a jól bevált de lassan unalmas és aljas játékosokkal telitett németre.😄

Ferro
EZAZ!!! LE A PING ALAPÚ RASSZIZMUSSAL! <#hehe><#idiota><#zavart2>

Forolto
A nõi tûréshatárra nekem van egy élõ tapasztalatom.😊Én a barátnõmet (aki most is az,több mint 3 éve) a CoD-on keresztül ismertem meg. 😊 Nagyon sokat versenyeztünk,saját lányklánja is volt!Azóta együtt lakunk,a nagyszobában két óriási fotel,elötte 3 számítógép és éjjel nappal mennek a gépek hétvégén,hétköznap csak munka után.Azóta is együtt toljuk,sõt néha õ jobban. 😄

Hassel606
Tudtommal az 1.1-es volt ez hivatott javítani. De cáfoljatok meg, ha nem így van.

Ferro
Már az 1.1 megtette! 😛

120-as pingel például borsod megyébõl jönnek, mint én!!!!
nem kell õket elítélni nem mindenki lakhat nagy városban, valakinek falun is kell élni!! Nem mindenhol van gyors internet valakinek csak ilyet jut!
Forolto
Persze,mert akkor nem lenne patch. 😊

Kulee
hy!
ennek a játéknak egyáltalán van valami gyenge pontja?
azaz bakik vagy vmi rontása?amit elrontottak

Forolto
Azért egy picit idegesitõ,hogy te játszani szeretnél és a sok csiter, vagy itt a fórumon fogalmaztok :low kategoriás elrontja az élményed.
Felhúzom a szintemet 55 re és húzok SD szerverre az tuti.

Forolto
Csak egy kérdésem lenne.Nem olvastam vissza,nem olvastam FAQ-t,gondoltam ti megtettétek,igy elölre is elnézést.Szal a kérdés az,hogy az 1.2-es patch kijavította a rangsorolt nem rangsorolt szerverek között ingázók szintjének elvesztését?

Köszönöm elölre is.

Én feltelepítettem a játékot a multi player teljesen müködik viszon a single player nem akar sehogyse elindulni vki tudna segíteni?
mNzJean
<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

amúgy meg ha valaki bedimbul azért mert kilõtték, az inkább játszon a pöcsével a WC-n.én pl soha nem lettem ideges mert balfasz voltam és leszedtek vagy épp rossz helyen jártak, a társaim nem fedeztek vagy csak egyszerûen egy élesített gránáttal futottam a cél felé a kezemben, de lassú voltam...nem értem.ez játék és azért van, hogy az emberek egy hosszú és fárasztó nap után kicsit kikapcsolódjanak, aki meg ezt vér komolyan veszi az egy vadbarom, még egy Túró Rudit sem mernék a kezébe adni és az tényleg zárja magára a WC ajtót!<#idiota>

úgy,hogy napi 10-14 órát ül gép elött.bár nekem is megvan a 14 naponta, de én ebbõl 10-et dolgozom.közben néha egy-egy multis pályát lenyomok, kikapcsolódásképpen, majd dolgozom tovább, megint egy pálya...stb.
vb nyerni szép teljesítmény és grat hozzá, a cimbim pár sorral lejjebb arra próbált célozni, hogy egy vb-n elindulnék a heti 5-6 órás multis tapasztalatommal...hááát...neccees lenne...tehát ha valaki idáig eljut, akkor az nem annyit gémel, mint én.tehát az életének majd a felét gémezéssel tölti, ami azért nem egészséges.
és most jön a lényeg:ha a fél napot ott tölti, a másikat meg az ágyában, akkor mikor dolgozik és mibõl él?

Hassel606
Túljutottuk.