Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
egy magyar HC szeró
JA és kell az ASE cod 4 fix még?
Jó már az ASE? (látja már a cod 4 szervereket?)
Legalábbis ha az IP jó akkor nem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Ha nincs célkereszted és térképed, akkor egy Hardcore mod-ban lévõ szerveren vagy. Ez nem bug, hanem egy olyan változata a játéknak, amikor a fegyverek az igazi tudásukat adják, és kénytelen vagy a fegyver célzójával lõni. NEM LÁMÁKNAK van! Szóval aki a WoWból jön és a varázsláshoz, meg kalapácsoláshoz szokott, az ne kezdjen rinyálni az adminnak, hogy hol a célkeresztje!
A profi játékosok szeretik a HC modot, kitûen lehet fejleszteni az egylövetû fegyókat is; M14, G3, amugy a challengekhez is kell HC gyõzelem.
Ugyanúgy fejlõdsz, bár nem rajzolja ki a csíkot alul. Csak nem a szokásos ->, <-, SPACE játék, hanem egy gyalogsági szimuláció.
IR (HSF) "
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Iletve pontosítok, csak ez a mod van eddig, ami szerintem nagyon jó, egyenlõ esélyekkel indul mindenki.
Ha nincs célkereszted és térképed, akkor egy Hardcore mod-ban lévõ szerveren vagy. Ez nem bug, hanem egy olyan változata a játéknak, amikor a fegyverek az igazi tudásukat adják, és kénytelen vagy a fegyver célzójával lõni. NEM LÁMÁKNAK van! Szóval aki a WoWból jön és a varázsláshoz, meg kalapácsoláshoz szokott, az ne kezdjen rinyálni az adminnak, hogy hol a célkeresztje!
A profi játékosok szeretik a HC modot, kitûen lehet fejleszteni az egylövetû fegyókat is; M14, G3, amugy a challengekhez is kell HC gyõzelem.
Ugyanúgy fejlõdsz, bár nem rajzolja ki a csíkot alul. Csak nem a szokásos ->, <-, SPACE játék, hanem egy gyalogsági szimuláció.
IR (HSF)
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Én most elsõsorban azon vagyok,hogy minden fegyverem maxon legyen és az összes küldetést megcsináljam...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Inkább megszállott és mindenben az..
napi 10-12 órát dolgozom,teperek mint állat,ha nem versenyzem,gokart motor stb,akkor játszom és nem keveset,akár egy egész éjjel,csak éppen keveset alszom-2-3 órát,de olyan is van,hogy egy álló napig..
A külömbség az,hogy én maximalista vagyok mindenben,lehet az akár egy war is,ha nem én nyerek nem ér semmit az egész..
a pc-s játékokkal is igy vagyok,ha nem én vagyok az elsõ,semmit nem ér az egész..
Hát ha ettõl kocka lennék,legyen,én jól érzem magam ezzel a jezõvel is...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem az 1.1 után több vér lett.Nagyon jó mert hangulatos ahogy kifröccsen mindenkinek a vére.
Nem tudom hogy nálatok ez mindennapi-e de nekem új volt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Known cause: Ventrillo Voice Overlay - Possibly other overlay programs. (ATI tool tray from Omega Drivers suspect)
Solution: Disable overlay program
Known cause: DxTweaker
Solution: Disable DxTweaker program
Known cause: Older TSO - Causes a "Missing/Corrupted API" kick
Solution: Update TSO to latest build
Ezzel az üzenettel dob ki a pb😛unkbuster kicked player 'PenGe'(for 0 minutes)...Restriction:unknown windows api function (131136) ,ez a szám változik.. volt 131133 is. most vettem új monitort, tipusa:samsung syncmaster 204B, ja és steames verzióm van... <#szomoru1>#szomoru1>