Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi
Megtudná mondani valaki hogy All-Seeing Eye-s el hogy tudok Cod 4 ezni
Jaja, susnyásos mappon mindig megnõ az Overkill perkes snipák száma akik trendie fûruhában shotgunnal mászkálnak <#idiota>

Van az a mondás a "ne halat adj az éhezõnek, hanem hálót" ez ilyen nevelõ-segítõ jellegû izé, nem kap linket de megkapja a tudást hogy hogyan szerezheti meg a választ így nem marad netzombi egész életében és nem fog folyton másokra szorulni meg ilyesmi <#idiota>

RIZLA
"Nem ez az elsõ próbálkozásod irányomban." sry, nem személyfüggö volt a postom, bárki irhatta volna, ugyan igy reagáltam volna. A többi "probálkozás" alatt nem igazán tudom, mit is értessz.
Amugy meg nem, szoktam probálkozni..... az a bodri dolga.
Csak azt probáltam jelezni, hogy ha kérdez vki vmit, miért kell igy reagálni(nem csak Te, sokan mások is). De ez az olvass faq+googli a barátod+.... nem sorolom fel inkább az összes "segitõ" szándékú sablon postot.
Ha igazán segiteni akarsz vkinek, aki kérdez, sztem egyszerûbb adni neki egy linket. Ha nem akarsz segiteni, akkor meg ne képet linkelj neki, amin a találatok vannak, hanem nem irsz semmit.
Természetesen nem akarom megreformálni a forumozási szokásaidat, csak egy vélemény.
Bizom benne, hogy ezzel nem sértelek meg, de sikerült azt a kis rövid tömondatomat számodra is érthetövé tennem.

Ezennel ujabb kulturálatlan vinnyogással gazdagitottam eme kulturált topik hozzászolásait. Köszönöm a lehetõséget, kellemes ünnepeket!

üdvözlettel: Apa 😊

<#law>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Zomil
snipereknek is, ahol van fü ott kapnak egy füruhát, ahol nincs ott meg sapkájuk van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ferro
És adott esetben a snipereknek is! ^^

Lapot sajnos nem tudok de azt már észrevettem hogy számít a fegyver típusa, assaultosoknak és smg-seknek külön modelljük van az tuti.

Tudja valaki, hogy min múlik, hogy milyen modeééeé leszek ??
Függ e a típusától vagy felszerelésétõl és tud e valaki olyan lapot ahol azok modellek amik benne vannak megnézhetõek ??

Köszi!
Dietrich
Hi.
Aláirásomban a 3-as szerverünket átállítottuk cod4-re..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

így van (sajnos)

Ferro
Neked meg mi ba...a a csõrödet apa? Nem ez az elsõ próbálkozásod irányomban. De eddig itt a kultúrálatlan vinnyogáson kívül értelmes hozzászólást nem láttam tõled.
A képpel pedig arra próbáltam rámutatni, hogy ha használja a keresõt több információt is talál. Csak akarni kell.

Most jöhet a "szívd fel begyem a sok vizet".

HTS s3rg1nh00
neked mindegyikkel sikerül:-D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
Majd lesz olyan is. BF2-nél is csak késõnn készült el. Meg is lepõdtem mikor egy mondatommal sikerült egy kickre elõfizetnem.<#vigyor>

RIZLA
eddig nem cod-oztam soha, ez is "szükség megoldás".... hála az activision SOF3 projectjének<#boxer><#rinya> amit ugy basztak el, ahogy az a nagykönyvben meg van irva.
mindenhol vannak oda nem illö játékosok, de ami itt megy, az néha vérlázitó és nagyon szánalmas.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Running
Könnybe lábad a szemünk, h milyen nagy sérelem ért. Ha nem érted a magyart, keressél másik topicot, ne itt farmold b+ a hülyeségpontokat.

Én csak azt nem értem, miért nem csinálnak a szerver üzemeltetõk "bad words"-öt különbözõ scriptekkel és beállításokkal, anno FarCry-ban lehetett, kapott az ember 3 figyelmeztetést, hogy nem használjon bizonyos szavakat és kész, a harmadiknál repült...

Battlelog: Purga5

Hassel606
Sajnos, erre már azt is lehet mondani, "Hungarikum"<#shakehead>

szucsy89
ezt cod1-uo, 2-be már megszokhattátok volna(ha egyáltalán játszottatok vele), ez a magyar színvonal...

megoldás: menj külföldi szerverre...
RIZLA

véleményem ott van a képen!

Hassel606
Nekem az a véleményem, hogy sajnos nem.

Kulee
halli készülödik a call of duty 5
az egyik fejlesztõ készítí
de ne má
de már nem is tudnak mit újjítani igazán a játékon
és akkor majd lesz a call of duty 6<#schmoll2>
valahogy nem jön be ez a hír
ti hogy vagytok vele?

Hassel606
Pedig, hál' istennek, nem jellemzõ azon a szerveren...

RIZLA
tegnap még az éjeli ora is korainak tûnt .....egy "anyabaszo" hozta a formáját rendesen, ki is léptem a faxba ..... nem is értem ezek miért születnek élve.
Sajnálom.... 😞

Gab_ ott volt eleinte, rá emléxem, de mint minden jobb érzésû, ö is(többek közt)elhagytuk a servert.....

nc

sziasztok!!!Lécci mondjátok meg, hogy ezen a gépen elindulna-e a COD 4???
-caleron 2,6
-768 mbram
-radeon 9250 128 mbram
Ott vannak a linkek a képen! <#beka3>

Battlelog: Purga5

RIZLA
nehogy már linket adj .....

dan104
Hát kedves uraim,akinek nem inge ne vegye magára!!!!
Sajnálattal csatlakozom azok táborához,akik az éjjeli órákat választják a játékra....<#szomoru1>.Nem lehet mindenki tökéletes,kedves profi Cod4-ezõk!!!Mégegyszer mondanám,nem általánosítok,csak egy két rétegnek szól!!!A mekkora láma vagy és mekkora fasz és a többi valahogy nagyon sérti a fülem,lehet,hogy ezt otthon anyukával vagy az isiben a tanítónénivel megengedhetitek magatoknak(ámbár ezt kétlem),de velem nem!!
Nem értem miért fáj az nektek,ha ötször lõsz le ugyanott,vagy ha nem megyek el onnan ahol elõtte lelõttelek???Nem értem....Én a játékért vagyok fennt,nem a milyen fasza gyerek vagyok pontokért,úgyhogy ha legközelebb lepuffantasz 6szor,ÖRÜLJ,hisz emelem pontjaid számát,TE KIS MAJOM!!!
Nagyon erõs a gyanúm,hogy eme hozzászólások a tizenéves korosztály sajátja,de ha ennyire idegesít a játék vagy az ellenfél,akkor minek játszol?
Nem szeretnék jómodorra oktatni senkit,ez csak az én véleményem,de úgy érzem ezzel többen is egyetértenek!!!
További jó játékot mindenkinek!<#integet2>

Lunki88
Milyen segítõkész valaki. 😄
repro
Az elõbbi. Az adott fegyverrel kell elérned a megadott pontszámot.. de ez szerintem egyértelmûen kiderül a táblázatból

N0 TXT TLK PLZ!4!

Szevasztok,

Nemrég kezdtem a multit....kérdésem: mindig a választott fegyverrel kell egy bizonyos pontszámot elérnem, hogy a hozzávaló felszerelést ( red dot, silencer, acog ) megkapjam ?
Vagy végigzúzhatok M16 al és adja majd a felszerelést a többi fegyóhoz is?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ferro

<#wink>

A video mappában levõ .bik fájlokat, le lehet játszani valahogy? Köszi!
Ferro
<#smile>

2 profillal játszom, az egyikben "farmolok", a másikban játszom. Nem beszélünk semmi extráról, szerintem ezeket tudtad te is csak az érdeklõdéseden kívül álltak eddig. <#smile> Volt már róla szó korábban is. <#smile>

Hassel606
Bazz, játszok már mióta ezzel a játékkal, de halvány fogalmam sincs, mirõl beszéltek! <#nyes>

genRob
Bravo!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Aragorn10
Tisztában vagyok vele.
De látom te nem érted.
Ha egy emberre vonatkozik ez azt minek neveznéd, merthogy itt másra ez nem vonatkozik az biztos!
Ha elolvasnád normálisan amit az elöbb leírtam akkor tudnád, hogy nekem azzal van bajom legfõképpen, hogy amíg nekem mindenki beszól mert ezt meg azt írtam be addig a másik nyugodtan beírhatja ugyanazt, mindenféle a fórumra nem illõ dolgokat beírhat az nem gond de ha én beírok valamit ami eggyeseknek nem tetszik akkor már megy a duma meg a beszólás!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Ferro
Örülök! 😊

Ferro
Nem akartam írni, mert arcoskodásnak tûnhet, de...

... erõsen rajta vagyok az ügyön. <#nyes>

Hq server,12 slot

62.112.194.109:28975

Zomil
nekem megvan mind a 3 gránát tipussal 😄
direktbe 1jött be a többi makk volt 😄
a lényeg h már nagyon le legyen sérülve az ellen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genRob
Domination szerver:
87.229.14.20:28980
GL&HF!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Ceko
Köszönöm ez müködik<#taps>

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

ProGabe
valakinek sikerült már az,hogy kézigránáttal,flash-sel valakit agyondob?ha jól emlékszem van ilyen challenge!

persze vannak durvábbak is.pl mig a levegõben vagy 2 kill streak tölténnyel 😊

arra is rácsodálkoztam,hogy halál-közeli állapotban (gyk pirosan villog a kép) meg kell ölni 3 embert.gondoltam ez az,ami talán soha nem lesz meg,aztán felmentem egy 18v18-as szerverre m60-al... 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
nekem eliteböl csak 1hiányzik 😊

Kmarha
ja közben rájöttem én vagyok láma szervereken 😊 Olyan látványosan tudják leszarni a csapattársak a target és a def jeleket, hogy az már néha sírásra késztet. Álltalában ahol a csapattársak gyülekeznek, az van a térképnek a célponttal teljesen ellenkezõ oldalán.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Barney Tech
Nekem még csak 20 "Heccsát" szükséges.

gz8
Látom, nem vagy tisztában a fórumozás alapelveivel. Ne nekem kelljen megtanítani neked.
Cserébe egy kis olvasnivaló (szándékosan nem linkelem):
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?act=boardrules
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/muszaki/szamtech/wan/kultura/rfc1855h.hun

És most /off.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Barney Tech
Fele készen van már.

Ferro
Nekem nem easy! 😄 Már remeg a kezem... 😄