Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtudná mondani valaki hogy All-Seeing Eye-s el hogy tudok Cod 4 ezni
Amugy meg nem, szoktam probálkozni..... az a bodri dolga.
Csak azt probáltam jelezni, hogy ha kérdez vki vmit, miért kell igy reagálni(nem csak Te, sokan mások is). De ez az olvass faq+googli a barátod+.... nem sorolom fel inkább az összes "segitõ" szándékú sablon postot.
Ha igazán segiteni akarsz vkinek, aki kérdez, sztem egyszerûbb adni neki egy linket. Ha nem akarsz segiteni, akkor meg ne képet linkelj neki, amin a találatok vannak, hanem nem irsz semmit.
Természetesen nem akarom megreformálni a forumozási szokásaidat, csak egy vélemény.
Bizom benne, hogy ezzel nem sértelek meg, de sikerült azt a kis rövid tömondatomat számodra is érthetövé tennem.
Ezennel ujabb kulturálatlan vinnyogással gazdagitottam eme kulturált topik hozzászolásait. Köszönöm a lehetõséget, kellemes ünnepeket!
üdvözlettel: Apa 😊
<#law>#law>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Függ e a típusától vagy felszerelésétõl és tud e valaki olyan lapot ahol azok modellek amik benne vannak megnézhetõek ??
Aláirásomban a 3-as szerverünket átállítottuk cod4-re..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A képpel pedig arra próbáltam rámutatni, hogy ha használja a keresõt több információt is talál. Csak akarni kell.
Most jöhet a "szívd fel begyem a sok vizet".
mindenhol vannak oda nem illö játékosok, de ami itt megy, az néha vérlázitó és nagyon szánalmas.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Battlelog: Purga5
megoldás: menj külföldi szerverre...
véleményem ott van a képen!
az egyik fejlesztõ készítí
de ne má
de már nem is tudnak mit újjítani igazán a játékon
és akkor majd lesz a call of duty 6<#schmoll2>#schmoll2>
valahogy nem jön be ez a hír
ti hogy vagytok vele?
Sajnálom.... 😞
Gab_ ott volt eleinte, rá emléxem, de mint minden jobb érzésû, ö is(többek közt)elhagytuk a servert.....
nc
-caleron 2,6
-768 mbram
-radeon 9250 128 mbram
Battlelog: Purga5
Sajnálattal csatlakozom azok táborához,akik az éjjeli órákat választják a játékra....<#szomoru1>#szomoru1>.Nem lehet mindenki tökéletes,kedves profi Cod4-ezõk!!!Mégegyszer mondanám,nem általánosítok,csak egy két rétegnek szól!!!A mekkora láma vagy és mekkora fasz és a többi valahogy nagyon sérti a fülem,lehet,hogy ezt otthon anyukával vagy az isiben a tanítónénivel megengedhetitek magatoknak(ámbár ezt kétlem),de velem nem!!
Nem értem miért fáj az nektek,ha ötször lõsz le ugyanott,vagy ha nem megyek el onnan ahol elõtte lelõttelek???Nem értem....Én a játékért vagyok fennt,nem a milyen fasza gyerek vagyok pontokért,úgyhogy ha legközelebb lepuffantasz 6szor,ÖRÜLJ,hisz emelem pontjaid számát,TE KIS MAJOM!!!
Nagyon erõs a gyanúm,hogy eme hozzászólások a tizenéves korosztály sajátja,de ha ennyire idegesít a játék vagy az ellenfél,akkor minek játszol?
Nem szeretnék jómodorra oktatni senkit,ez csak az én véleményem,de úgy érzem ezzel többen is egyetértenek!!!
További jó játékot mindenkinek!<#integet2>#integet2>
N0 TXT TLK PLZ!4!
Nemrég kezdtem a multit....kérdésem: mindig a választott fegyverrel kell egy bizonyos pontszámot elérnem, hogy a hozzávaló felszerelést ( red dot, silencer, acog ) megkapjam ?
Vagy végigzúzhatok M16 al és adja majd a felszerelést a többi fegyóhoz is?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
2 profillal játszom, az egyikben "farmolok", a másikban játszom. Nem beszélünk semmi extráról, szerintem ezeket tudtad te is csak az érdeklõdéseden kívül álltak eddig. <#smile>#smile> Volt már róla szó korábban is. <#smile>#smile>
De látom te nem érted.
Ha egy emberre vonatkozik ez azt minek neveznéd, merthogy itt másra ez nem vonatkozik az biztos!
Ha elolvasnád normálisan amit az elöbb leírtam akkor tudnád, hogy nekem azzal van bajom legfõképpen, hogy amíg nekem mindenki beszól mert ezt meg azt írtam be addig a másik nyugodtan beírhatja ugyanazt, mindenféle a fórumra nem illõ dolgokat beírhat az nem gond de ha én beírok valamit ami eggyeseknek nem tetszik akkor már megy a duma meg a beszólás!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
... erõsen rajta vagyok az ügyön. <#nyes>#nyes>
62.112.194.109:28975
direktbe 1jött be a többi makk volt 😄
a lényeg h már nagyon le legyen sérülve az ellen
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
87.229.14.20:28980
GL&HF!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
persze vannak durvábbak is.pl mig a levegõben vagy 2 kill streak tölténnyel 😊
arra is rácsodálkoztam,hogy halál-közeli állapotban (gyk pirosan villog a kép) meg kell ölni 3 embert.gondoltam ez az,ami talán soha nem lesz meg,aztán felmentem egy 18v18-as szerverre m60-al... 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Cserébe egy kis olvasnivaló (szándékosan nem linkelem):
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?act=boardrules
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/muszaki/szamtech/wan/kultura/rfc1855h.hun
És most /off.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ