Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
azok easy-k, majd nézd meg az elite challengeket 😄 na ott van egykét lehetetlen

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Barney Tech
Egyik ellenségnél láttam, azzal ölt le pedig én igencsak ki szoktam nyomni a visszajátszást.

Nekem nem lessz meg M4 Rulz.

Ferro
Próbáld ki ezt! 😊

M16 al megvan 😊
Red Tiger jól mutat rajta!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ferro
Oh 😊 én még csak scrshoton... De majd büszkülök vele ha meglesz! <#nyes>

Ceko
Kéne egy kis segítség hátha valakivel már ez elõfordult!Ma újra insalláltam a rendszert (Vista),felraktam ismét kedvenc játékomat 😄D ,de a multiplayer része nem akar elindulni,ahogy indítanám fekete képernyõ és kiírja hogy iw3mp.exe mükõdés leált :Y Alábbi hiba üzenet olvasható : Probléma-aláírás: Problémaesemény neve:APPCRASH Alkalmazásnév: iw3mp.exe A single része fut rendesen,de az nem nagyon érdekel 😞 Ha valakinek van valami ötlte a hiba megoldására legyenszíves közölje velem.Nagyon szépen köszönöm :R Jahh és a game eredeti :K

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Barney Tech
Én eddig csak egyetlen Gold AK-47 -et láttam.

Ferro
Nagyon brutál az Expert challenge-ket kimaxolni. :S 25/75/150 headshot. :/

Köszönöm! Akkor ilyenem max Desertben lesz majd egyszer 😊
M16 4ever 😊

Ferro
Még nem vagyok lvl55. <#zavart1>

The Garrett
lál nem is néztem hogy van gold AK 😄

a gold desertet simán 55ön kapod ajándékba szerintem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Aragorn10
Tehát akkor az a lényeg, hogy aki elõttem felrakták a szerverük adatait amit most indítottak és fizettek érte ahogy én is azokkal nincsen gond csak annak nem lehet akirõl egyesek ugy gondolják, hogy ma most éppen olyan napom van, hogy ebbe az emberbe belekötök és jól érzem magamat mert ma is meg volt a jó cselekedetem, és térhetek vissza a kockává válás nemes útjára jó kedvel és vigyorogva.
Na ezért írtam én erre a diktatúra szót.
Azon meg nevetnem kell, hogy hogy jön az ide, hogy régóta írogatsz ebbe a fórumba vagy nem.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Ferro
Megpróbálom fejbõl és a teljesség igénye nélkül felidézni.

AK-47, Uzi, M-60, Dragunov, a sörétest nem tudom :S és Desert Eagle van aranyban. Akkor kapod meg õket, ha az adott fegyvercsoport minden challenge-ét kimaxolod.

#12240 Unreal1942: Elsõsorban én is az Assault csoportal vonulok fel (😛) de vannak pályák amik kifejezetten üvöltenek a SMG-ért. Wet Works például.

Furcsa egy figura vagy 😊 figyelem egy ideje a be írásaidat 😄

ÁÁÁ semmi baj nincs vele 😄
Monjuk én meg halnék ha SMG-t vennék a kezembe!

Ezek a gold fegyverek mirõl szólnak? Mármint, hogyan lehet elérni õket és melyik fegyvereket érinti?
Van ezekrõl valami lista vagy képek?

tommyg
hogyne lenne

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gz8
Vannak bizonyos konvenciók.
Ha bemész egy topicba, akkor tölts el ott egy kis idõt, szívd magadba a többi lakó szagát, aztán csak utána érdemes belecsapni a lecsóba, nem pedig az elsõ hsz.-ban szervert reklámozni.

Úgy a legjobb, ha ezeket megszívleled és betartod...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Kulee
ja és nincs a játékba m16-os?

Kulee
nem is tudtam hogy van gold ak is
meg még jók a hangtómpított gépfegyverek is (szerintem)
nekem a hitman 2-be a hangtómpított csuzli volt a kedvencem

Ferro
Mé'? <#idiota><#vigyor3><#wink>

Egyébként ez a baj velük tényleg...

Aragorn10
Én nyugodt vagyok!
Csak a bagoly mondja verébnek dumát nem szeretem.
Csak ezen az oldalon látok annyi flamet amit nem én írtam, hanem akik nekem ugrottak itt a nyílt fórumon.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Az rendben is volna ha rendbe tennék az SMGket. Oké, hogy közelharcban jók, de a pálya másik végérõl ne azzal szedjenek már le 😛

nem már megy,csak most néztem rá,hogy leállt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ferro
Mintha mondták volna, hogy igen... de ez tényleg az Õ asztaluk! 😊

A HSF szerver átállt "eredetire"? Ugye nem? GAB, IR szóljatok.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

gz8
Ízirájder, öcsém, ahogy javallani szokták.
A mondatvégi írásjelek halmozása meg nem divat errefelé, moderátornak visszaszólni meg pláne nem.

Köszi a közremûködést. 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ferro
Miért? 😊) Én a gold AK-47-re hajtok... mind a hangja, mind a kezelhetõsége miatt (a gold nem tér el az alaptól de az alap nagyon jól fekszik nekem és ha ez így van, akkor legyen aranyba öntve <#nyes>). 😊 Ha az MP-5 lenne aranyban, akkor azt favorizálnám de sajnos az nincs. 😞

De a SMG-k valószínûleg nerfelve lesznek a közeljövõben... :/

Aragorn10
Miii még én vegyek vissza mi van itt diktatúra??
Flameléssel meg ne vádolj meg mert ha megnézed a fórumot talán ha 6 hozzá szólást találsz amit én írtam többet nem!!
Megnézném te mennyit írtál eddig.
Na akkor ki flamel????

SHADOWEYES7
Vegyél vissza!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kulee
Ak-47
kedven fegyverem volt, de a játékban nagyot csalódtam benne

Ferro
Mondatvégi írásjelet egyet használj! Mivel ez egy nyílt fórum igenis van köze ahhoz amit írsz! Kiabálni otthon kiabálj és most kocc innen, ne itt flamelj! kkk?

Pepsi Twist
demorácia? az mi? valami új demófajta?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hardcore-ban a G3 nagyon népszerû, egy lövés egy halál.

Aragorn10
Te meg fogd be azt írok amit akarok tudtommal demoráciában élünk és szólásszabadság van!!!!!!!!!!!!!!!

SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, HOGY MIT ÍROK!!!!!!

Szasztok Skacok!!Tudja valaki miért van az hogy az egyik szeron van rangom a másikon meg alapa tesz semmi rangal???? <#falbav><#falbav>
tommyg
itt egyetlen egy ostoba ember van, az pedig TE vagy
nem a warez miatt írtuk azt amit írtunk hanem a spammelés miatt, ne itt reklámozd a szervered

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Aragorn10
Miben kéne nekem segíteni ostobák!!!! Hol írtam én warezos dumát vagy kértem warezos segítséget ?????????

tommyg

Ferro
l2r

Aragorn10
Mi dumálsz?????
Milyen warezos duma hol van it warez ?????

Ferro
Egy hozzászólásban nem ment volna?

---

A warezos kérdések pedig menjenek már a warez topikba, mert itt senki nem fog válaszolni és csak sértõdés meg hiszti lesz a vége!

Kulee
tom és én a demóval játszok (egyenlõre)

uj Hq server,12 slot

62.112.194.109:28975

NEOreg3
hát pedig egy az egyben ugyanúgy kell végigvinni, mint a demo-t😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kulee
hy
vki segítsen könny
a pálya amelyik a demón is fentvan azon a pályán vmit nem tok megcsínálni
nézem-nézem milyen feladatok vannak
és mindig hiányzik egy
valamilyen tankról van szó
egy 1A4-es vagy vmi ilyesmi és aszt nem tom hogy mi a göktörzs
meg jáccok egyszer a házba ottvan a monitor azaz a gép máskor meg nics
válaszokat elõre THX

AntiHero
Ezért kell HCba játszani.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
ha kinyitod a dobozt a cd mögött van a cdkulcs, azzal amig nem csitelsz nem fog elveszni a rangod.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kmarha
hát még nem sokat játszottam.. lehet csak azért jöttem rá ily késön, hogy néha milyen könnyü is a multi. A legtöbb pályán már csak a radart nézem, és falon át lövöm szét a másik se.. fejét.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

és azt hogy?