Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nekem nem lessz meg M4 Rulz.
Red Tiger jól mutat rajta!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
M16 4ever 😊
a gold desertet simán 55ön kapod ajándékba szerintem.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Na ezért írtam én erre a diktatúra szót.
Azon meg nevetnem kell, hogy hogy jön az ide, hogy régóta írogatsz ebbe a fórumba vagy nem.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
AK-47, Uzi, M-60, Dragunov, a sörétest nem tudom :S és Desert Eagle van aranyban. Akkor kapod meg õket, ha az adott fegyvercsoport minden challenge-ét kimaxolod.
#12240 Unreal1942: Elsõsorban én is az Assault csoportal vonulok fel (😛) de vannak pályák amik kifejezetten üvöltenek a SMG-ért. Wet Works például.
Monjuk én meg halnék ha SMG-t vennék a kezembe!
Van ezekrõl valami lista vagy képek?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ha bemész egy topicba, akkor tölts el ott egy kis idõt, szívd magadba a többi lakó szagát, aztán csak utána érdemes belecsapni a lecsóba, nem pedig az elsõ hsz.-ban szervert reklámozni.
Úgy a legjobb, ha ezeket megszívleled és betartod...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
meg még jók a hangtómpított gépfegyverek is (szerintem)
nekem a hitman 2-be a hangtómpított csuzli volt a kedvencem
Csak a bagoly mondja verébnek dumát nem szeretem.
Csak ezen az oldalon látok annyi flamet amit nem én írtam, hanem akik nekem ugrottak itt a nyílt fórumon.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A mondatvégi írásjelek halmozása meg nem divat errefelé, moderátornak visszaszólni meg pláne nem.
Köszi a közremûködést. 😊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
De a SMG-k valószínûleg nerfelve lesznek a közeljövõben... :/
Flameléssel meg ne vádolj meg mert ha megnézed a fórumot talán ha 6 hozzá szólást találsz amit én írtam többet nem!!
Megnézném te mennyit írtál eddig.
Na akkor ki flamel????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, HOGY MIT ÍROK!!!!!!
nem a warez miatt írtuk azt amit írtunk hanem a spammelés miatt, ne itt reklámozd a szervered
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Milyen warezos duma hol van it warez ?????
---
A warezos kérdések pedig menjenek már a warez topikba, mert itt senki nem fog válaszolni és csak sértõdés meg hiszti lesz a vége!
62.112.194.109:28975
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
vki segítsen könny
a pálya amelyik a demón is fentvan azon a pályán vmit nem tok megcsínálni
nézem-nézem milyen feladatok vannak
és mindig hiányzik egy
valamilyen tankról van szó
egy 1A4-es vagy vmi ilyesmi és aszt nem tom hogy mi a göktörzs
meg jáccok egyszer a házba ottvan a monitor azaz a gép máskor meg nics
válaszokat elõre THX
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.