Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, kérdeznék....

Bizonyos pontszám vagy rang elérése után feltehetõ a fegyverekre akár 2 féle felszerelés is egyszerre?? ( pl. silencer és red dot)

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szia, sziasztok,

Engem is érdekelnének magyar szerverek de és sem tudom melyek ezek😊
Találomra felmentem külföldiekre, és a sok közül 2 be is vált.
Leírom neked, legfeljebb ma engem fog fikázni mindenki, de sebaj😊
(Deadly Forces, Tactical Combat)
Nem kis meglepetésre ott is játszottak magyar srácok.....egész jól😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bigapó
Sziasztok!

Nálunk már most volt karácsony, megkaptam a COD4-et😊
Asszony félt, hogy megveszem magamnak, ezért inkább ideadta már most😄

Kérdésem annyi lenne, hogy ha belépek a multiplayer-be és keresek servereket, akkor ott melyik a magyar? gondolom ezek már mind csak eredeti key-es szerók, de nem láttam megkülönböztetõ jelzést és azokat sem láttam amin eddig törttel játszottam. Alternatív megoldás, ha ajánlotok frankó külföldi szerókat, ahol azért jó pár magyar is elõfordul.

Másik, hogy server-listában van egy csomó dolog amit nemtok, hogy mi. Leírnátok, hogy melyik jel mit jelent?

köszönöm elõre is a segítséget.

The Matrix has you...

Facek
consolba : /cl_connectionattempts 30(vagy több)
volvoFH
létszi seggítsen valaki! kössz

NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net

volvoFH
van egy problémám az hogy multiplayerbe akarok játszani és csatlakozok egy szerverhez csak tõlt 11 ig és utána meg kiirja Error Server Connection timed out
és egy szerverhez se tudok csatlakozni

NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net

DarkSector
Nálam is ez van a legtöbb játéknál, hogy minimum Core2 kell neki, de ez csak betáplált adatokat/számokat néz.
Nálam a Crysis meg GoW akad, ahhoz képest, hogy kb 10 játéknál pirossan jelezte ki a procimat.
😄
És nekem meg csak 3GHz-es.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kicsikiraly
vicces, systemrequirements testet csináltam, és 3.2 Ghz-es procira mondta azt hogy nem jó <#idiota> (bár megjegyzem a játék szépen fut 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

DarkSector
És hama-ra van már megoldás?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Látszik, h nem ismered a Splinter Cellt 😄
Mellelsleg csak az utasításait kell kövesd, a lényeg az, h TE azon a pályán nem vagy fõnök!!! Õ a fõnök. majd... na haladj tovább vele😊

Illetve PBSVC na

Battlelog: Purga5

Létezik a PB-nek valami másik progija a PBVSC, ezt töltsd le és futtasd le, elvileg helyrehozza!

Battlelog: Purga5

repro
Minimum rendszerigény:
XP vagy Vista (a többi windows nem!)
DirectX 9.0c (mellékelve a DVD-n)

100%-os DirectX9c kompatibilis, 128MB RAM-os videokártya (Nézz utánna, hogy a tied az-e!)
6x DVD-meghajtó.

Intel P4 2.4GHz / AMD 64 2800+ / Intel vagy AMD 1.8GHz Dual Core
512 MB RAM (768 MB ha Vista)
NVIDIA Geforce 6600 vagy ATI Radeon 9800Pro (128M😎
8GB lemezterület

N0 TXT TLK PLZ!4!

GaBika6
62.112.194.67:29058
COD4 szerver!
62.112.194.67:29058

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

red bull
Szerintem kéne hozzá egy crack. De ha benézel a COD4 😮FF | SPAM | WRZ topicba akkor tudok segjteni bõvebben is mivel ez nem w@rez topic és nagy valószínûséggel letölthetted a játékot ha ilyen jellegû problémád van.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Kicsikiraly
valaki segítsen! 😞 végre elindítható állapotba hoztam a cod4-et, de amikor elindítanám a single playert, felvillan vmi ablak (gondolom vmi indítóablak) aztán semmi, nem csinál semmit 😞 valaki pls help 😞

DFTBA &#3232;_&#3232;

GaBika6
62.112.194.111:8944
Gyertek szerverre!
Aki beszol beg....om! 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

várjál az nem az Ukrán Csernobil Volt? a játékban de az az VOlt hiszen 1986-ot írtunk akkor volt a szennyezõdés atomerõmû robbanás vagy mi az az a helyszín lesz!

bár egyébként sem ott zajlanak az események, hanem Pripyat-ban

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csernobil, vagy Chernobyl, ne keverjük 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

csak szorosan a társad mögött légy!!! amugy az Csernobyl a legjobb pálya nekem az jött be a legjobban!

Szabó Péter

Beszarás mekkora grafika!

Viszont elakadtam. Azon a pályán, ahol levél takarja be a ruhánkat, egy társammal együtt kúsznom kell, jön az ellenség lassan csapatba, és nem tudok attól az idiótától az adott pontra kúszni.
Mi a teendõ?

ProGabe
cod 3 óta minden páratlan számú cod csak konzolra jön,és nem az infinity ward készíti.tehát csak egy gyors rókabõr valamelyik rabszolga csapattól.viszont minden páros számút maga az IW csinál,új(abb) motorral,ötletekkel,stbstb.tehát azok az igazi cod-ok!

szolgálati közlemény:

elértem az 55-ös szintet! 😄 ennyi értelme van annak,hogy beteg vagyok :S a gold desert low beállítások mellett hányászöld színû XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hali, tudja valaki miérd dob ki a játék ha multiplayerbe szeretnék akármilyen grafkia beállitást végezni valamiféle directx error üzivel, megvan a legújabb 7.11 catalyst és a legfrisebb dx9

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Minstrel
Ilyen hibátok volt már? Mi erre a megoldás? Ez nem a global ban hülyeség, és már cod2-nél is ezt csinálta. Már minden kipróbáltam amit neten találtam ezzel a hibával kapcsolatban.

http://topgearhungary.blogspot.com/

1 kérdés?
A warez cod4 oldal miért nem megy?
Rámegyek a linkre és nem jó pdig ff-ben és ie-ben is próbáltam
Valaki tud segíteni?
Nem ertem!

Meg mindig nem tok bennmaradni serveren,amint belepek jon a vote kick,de ugy lattam nem csak ram,masra is,nalam lehet a hiba? Vagy mi?Talalkozott mar ilyennel vki?

garferi
Hi All!
Minap találtam egy ritkaságnak számító szervert.

Balkan-Hardcore-SD
88.151.100.242

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

nem bolti xd
báttyó02
:😄DDDDDDDD!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ohh bocs de azért segíthetsz ha van türelmed..
Zomil
ha ilyen gondod van vidd vissza aboltba és reklamálj xDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ferro
Lightimg vagy Lighing Speedy! Ha csúnyát mondok megsértõdsz!? ... Akkor csak annyit mondok irány >link< <#ticking>

de olyan rovid ido alatt nem is nyomhatott mindenki f1-et nem ertem,alig leptem ujra be mar jott is a vote ,epp csak meg tudtam kerdezni hogy miert kellett kirugni es mar repultem is megint,miert lehet ez?

Hat bazd beszarok,megint kickeltek,valaki huzzon fel serverre es mondja meg annak a sok kis pocsnek hogy kapjak man be :-)

Ja de amugy jo kis server es tdm mert azt szeretem utalok varni :-)sd-n egyaltalan meddig tart egy ilyen ban?

Zomil
ha egy szerveren engedélyezve van a vote az már nagybaj😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
mpadata a lényeg igen, de ha a configodat lemented asse baj legalább bind-ek beállitások megmaradnak😊

Eccsem de felqrtam magam!
2play.hu serveren jatszottam,mar vagy 2 mapon keresztul volt egy szellemi roncs aki mindenkire vote kick-et hivott,persze mindig tobb volt f2,aztan ram kerult sor es ki is baszott ,de hogy miert?qrvara ruhellem ilyet:-( sok kis fostalicska,aki nem birja elviselni hogy egy "0" es van ideje mindenkire vote kicket hivni az minek megy jatszani egyaltalan,nem ertem.Istenem mikor talalok mar normalis szervert?!

Yoda001
mpdata? mind1, playerset kimentettem, csak nem lesz nagybaj 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Zomil
ha nem megy a cod.hu-n hirek között láttam vhol egy stat mentö progit😊
az is mpdata-t másolja ki 😊

Yoda001
elsõ gondolatom ez volt... 😄 kösz azért

De, elmented az egész players könyvtárat valami biztos helyre 😊

Yoda001
õ, nincs valami save/xp mentõ progi? szal ha elvesznek a dolgok, vissza lehessen állítani?

Oks köszi. Ez pont megvan.
Zomil
hát videokariknál ha jól tudom ati 9600 a lealja proci az meg passz, memoria viszont 1gb nem árt

Valaki meg tudná mondani, mi az a legminimálisabb gép, amivel fut?
Nem arra vok kiváncsi ami a neten van, mert az sokszor túlzás.
Zomil
inkább használj x-fire-t szvsz
ase-t már ugysem fogják fejleszteni, az x-fire meg szinte hetente frissül 😊

Kössz
Ferro
Link< a megoldás.