32784
-
#32664 Na de DARK akor 1 "k" val! szégyen! -
#32663 Felmész vele szerverekre, ha nem dob ki akor jó.
De ne viccelj már használt kulcsot venni? Amit már egyszer tud rajtad kívül más is?
Szerintem butaság. -
#32662 Lenne egy olyan kérdésem hogy ha veszek használt kulcsot ph-n azt hol tudom leellenőrizni hogy nem bannolt PB-n -
#32661 Max itt nézzetek körbe:
KATT -
#32660 elvileg már 3x újrarakta, akkor próbálkozzon ezzel, vagy valami más ötlet? -
#32659 Az első arra utalhat hogy moddolt néhány fájlt vagy sérült a játék.
Telepítsd újra, illetve a haverod.
A letöltés az azért kevés mert biztos a szerver korlátozva van, hogy max emberenként 10k-t engedjen... -
#32658 Sziasztok! lenne 2 kérdésem cod4-el kapcsolatban (mielőtt bárki írná, hogy hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, semmit nem tudok erről a játékról, csak egy barátom nem akart ide regisztrálni, és megkért h kérdezzek be) szóval:
1.Mit kéne csinálni amikor ezt a hibaüzenetet írja ki?:
Create2DTexture( bg_front, 2560, 1600, 0, 894720068 ) failed: 8876086c = Invaild call
2. bármelyik szerveren tölt le modot, mindig csak 9-10 kb/s-el szedi, ez miért lehet?
-
#32657 Üdv mindenkinek!
4v4 CoD4 LAN versenyt szervezünk 3 Game Club (két székesfehérvári és egy orosházi) szervezésében. Két dolog miatt írok ide:
1: keresünk még magyarországi pc lan klubbot a hálózat növeléséhez;
2: várjuk csapatok jelentkezését!
további infó és kérdések, jelentkezés: kzscomp[kukac]gmail.com -
#32656 *****Megnéztem és jól gyanítottam, a CoD4-nél a pb a baj, mert NoPB-s szervereken simán megy a játék, vagyis majd a szerverek PB-jét kell frissíteni. :)
Maga a PB Client és pvsvc.exe (szervíz) feltelepíthető*****
Aki ismeri a PB fejlesztőket majd unszolja kicsit őket ha lehet. :) -
#32655 CoD 4 nem megy win8 Preview-en.
Valami Windows API szart ír meg Program Disallowed-et.
Nem csodálom hogy nem megy, mert nem végleges, de csak ha online megyek szerverekre akkor nem megy.
Gondolom a PB nincs még ráhangolva az új rendszerre.
Ha valaki talál majd megoldást idővel az kérem írjon. THX -
#32654 Valaki leírná részletesen hogy lehet tört játékkal multizni? mit telepitse hogy telepitsem modok nélkül vagy nemtudom hogy működik mert sehova nem enged be vagy kivág a pb vagy ha bekapcsolom a letöltéseket akkor leölti a modokat és utána vág ki....modok nélkül szeretnék játszani köszi
-
#32653 köszi frissitettem esetleg valaki tud mod nélküli szervereket? -
#32652 Frissisd a PB t!
LINK -
#32651 Sziasztok el magyarázná valaki a játék multi részét? fel van patchelve 1.7 ig xfire ön keresztül szeretnénk játszani pár haverommal de nem jön össze ha kikapcsolom a letöltést modot kér ha bekapcsolom tölt de tök mind1 mert a végén úgyis kivág a PB és a szerverek 90% a modolt mit lehetne tenni_? -
tarko #32650 ok, köszi! -
#32649 rengetegen! -
tarko #32648 Hali!Érdemes megvenni xbox-ra? Játszik még valaki a multijával? -
#32647 És ezt most hetente beírod? -
sany96 #32646 Ha bármi problémátok van , vagy valami kérdésetek , várunk a honlapunkon.
Mindenbe tudunk segítséget, tanácsot adni , persze a Codon belül :)
Várunk mindenkit!!
Üdv pwsgaming
http://pwsgaming.sunwell.hu/ -
#32645 Rossz a motor... Próbáld pl, hogy a vga beállításokban minden alap/program álltal kezelt legyen, semmi se álltalad beállított, arra allergiás. -
Gabesz0303 #32644 Helló! Miért kevés Az FPS-em a Call of Duty 2-ben és 4-ben? A gépigény bőven megvan.
A CoD 2-ben 80 köröl a 4-ben 40 körül mozog.
A konfig a következő:
Processzor: Intel Core i5 2500k
Videókártya: Gigabyte GTX 560 OC
RAM: 4GB DDR3 1600 Mhz
Oprendszer: Win 7 Ultimate 64 bit
Ennél lényegesen rosszabb gépen mind a kettő maximum grafikán fix 250 fps-el futott. A korlát mind a kettőnél 250 re van állítva. Frissítettem a drivert, annyit értem el hogy a CoD4-ben már néha van 70 fps-em is és most az átlag olyan 50 körül mozog. Próbáltam hogy kikapcsolok 2 magot a processzoron, hátha azért van, mert nem támogatják a négy magos procit, de semmivel sem lett jobb. -
#32643 SD utálom HC mégjobban -
#32642 Én HQ-t is csipem azért, mást meg nem is nagyon játszanak, hébe-hóba survivalt, pedig mennyivel jobban tetszene a CoD4 szín, ha elterjedtek volna a CTF és DOM módok is, vagy a némileg egzotikusabb BEL pl. Persze idehaza még a custom mapos szerverek is pikk-pakk meghalnak, nemhogy más játékmódok. -
#32641 Régen én is tdm huszár voltam, de sd az egy másik világ, mostanra azt is jól nyomom aránylag.
És innen visszamenni tdm-be az a legszebb. :P -
#32640 Na ezaz. -
madmanic #32639 Teccék HC SD t játszani, és minden mapon a top3 ban végezni.
-
#32638 khmm....
-
#32637 Sziasztok egy 2 év után ujra játszani kezdtem:D
Szerintetek milyen?
-
#32636 thx és ugye ez után beirom hogy (connect "ip")? -
#32635 seta cl_connectionAttempts "#999">másodpercek" -
#32634 Srácok megoldható az hogy autómatikussan visszacsatlakozzon a játék, ha ledob a szerver? vagy csatlakozáskor a lehető legtovább próbálkozzon? -
sany96 #32633 Sziasztok!
Ha bármi problémátok van , vagy valami kérdésetek , várunk a honlapunkon.
Mindenbe tudunk segítséget, tanácsot adni , persze a Codon belül :)
Várunk mindenkit!!
Üdv pwsgaming
http://pwsgaming.sunwell.hu/ -
madmanic #32632 hosszúnak hangzik az a 32 perc.. -
KON #32631 Nem az a probléma itt, hanem , hogy nincs kedvem ezzel szórakázni :S -
#32630 mentsd le a players mappát és utána rakd vissza és nem veszik el a rangod -
KON #32629 Nyilván azt akarnám elkerülni ... -
#32628 rakd fel újra -
KON #32627 Sziasztok, kéne egy kis, segítség. Az a problémám, hogy, hülyén hangzik,d e rettentően begyorsul a játék, multiban ez főleg abban nyilvánul meg, hogy tökik le van véve a sens de őrült gyors az egér és, úgy az egész világ gyorsabb, singleben ez feltűnőbb ott az emberek is gyorsan futkároznak. Nemtudom mi lehet a baja, a gépem, ugyanaz mint eddig, amikor elkezdődött, két dolog történt, fölraktam a world at wart, (abban is csinálta) aztán a singleplayer csalásokat akartam bekapcsolni, összes fegyver ilyenek, így a poén kedvéért, és egy két dolgot elállítottam még talán attól lehet. De először csak multiban érzékeltem akkor az egeremre gyanakodtam, de akkor nem lenne gyors az egész játék, meg cod2 be se ilyen. Olyan mintha régi játék lenne valami nagyon új procival :S pedig uyganaz a configom mint eddig :S -
#32626 Valaki tudna segíteni?
set g_inactivity
Ez a parancs megy, de van pár parancs a server cfg-ben ami nem akar működni.
És nem tudok rájönni hogy miért nem:
set g_moveinactivetospec
set g_inactivitySpectator
Ez a 2 parancs miért nem megy? együtt a 3 se meg külön sem mennek, csak a sima inactivity.... -
#32625 Jár ide a fórumra ETELE klános admin?