Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima pub, külföldi szerón. 4 részes.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: iw3mp.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4859a219
Hiba – modul neve: iw3mp.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4859a219
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0027782e
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
hiába távolítom el a COD4-ET ÉS TELEPÍTEM ÚJRA. a probléma nem oldódik meg.
srácok,mit tudtok erre orvosolni???
anti hero
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Nem tudom a választ, mert nem értem a kérdést<#banplz>#banplz>
bf 2142, bf bc tudtommal csak konzolra jelent meg, a bf1943 meg meg se jelent soha, illetve a dlc pakkok
vki írna egy nagyon rövid összefoglalót a bf sorozatról, és nem offos vita nyitásaként, hanem ellenkezõleg egy összehasonlítást a cod sorozattal ?
sztem sokan lennének kíváncsiak rajtam kívül hogy hogy fejlõdött egymás mellett a két játék, mik a legfõbb eltérések, volt e a kiadók között esetleges üzleti mocskolódás vagy koppintás egyes részeknél, stb...
fuck mmo's..i.,
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Illetve ha már valaki használja a cd-kulcsodat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
193.138.125.86:28963
Valakik tolják még innen a játékot? Úgy döntöttem visszatérek a gyökerekhez, amikor a COD még COD volt. MW2 is tetszik viszont a rengeteg noobtuber és camper miatt játszhatatlan. Így megvettem tegnap a game-t. Remélem egy-két arccal majd összefutok innen.
MW3 -> NO COMMENT
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Elindítom a játékot, egy ideig megy minden, aztán lefagy és egy kék képernyõ jön, és olyasmit ír, hogy a számítógép védelme érdekében a program leáll és indítsam újra. Mi baja van? Más játékoknál is csinálja néha egyébként. A gépem megfelel a minimum követelményeknek.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Letöltöttem a játékot és elég sûrûn ezzel a hibaüzenettel kidob:az iw 3sp exe hibát észlelt ezért leáll nem tudjátok hogy ez miért fordul elõ???
de majd biztos mások is válaszolnak akik okosabbak nálam
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
DE minden eredeti- megvettem boltban, egyébként már tudtam játszani, de akkor ezek szerint valaki illegálisan használja az én kulcsomat?
Érdekes!
Mi lehet a gond?
A patch-ekrõl nem feltétlenül hallottam jó dolgokat! Valaki meg tud cáfolni és tud segíteni?
Elõre is köszönöm!
Szerver neve:
Szerver IP: 193.138.125.86:28963
Szerver: (xx/20)
Játék típusa: Search & Destroy
Elmész a boltba, megveszed, profit.
Remélem segítettem 😊)
Minden jól megy addig, amíg el nem kezdene telepíteni, de EZT ÍRJA KI!
Valamilyen fájl hiányzik. De hiába töltöttem le egy új CoD4MW.msi fájlt, azzal sem jó.
Köszönöm.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
amúgy feltelepíted az X-fire és ott kereshetsz szervereket
Egy érdekes kérdésem lenne. Ki lehet szedni a hangokat valahogyan a játékból? Konkrétan Zakhaev monológjára lenne szükségem, de a többi is jól jönne.
Cod 4 es szeromat kiadnám 1 hónapra.
16 slotos. Jó pinggel. CB -n használtuk a szervert...
1100 FT/hó
Ha érdekelne irjál nekem pm be!
Tudnátok ip-t adni?
Steamen van egy akció, ha elõrendelek a warfare 3-ra, ajándékba kapom a CoD 4-et, engem csak a multiplayer érdekel, és nem tudom, hogy milyen gyorsan lehet bejutni a játékba?
Én letöltöttem, hogy játsszak vele single-be, és feltettem, crackeltem, és elindítottam, de a vidóeó után kilép és valami hibát észlel,de nem ír semmit, van mikor be se jön a játék, nem volt valakinek ilyen problémája?