Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
A CoD4 örök és elpusztíthatatlan! 😄

DarkSector
Én is szeretném ha még élne kicsit a topik hiszen a cod 4 nem halt meg, de én is ha kérdezek valamit nem nagyon válaszolnak...:S

Nem ellenségeskedésképpen, de átvehetnéd paranoia-tól a HG szerepét vagy olyan aki még foglalkozik a topikkal-játékkkal esetleg.
Szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A bannerban ki kéne cserélni a magyar server lista linkjét erre, a game-monitor már nem frissül rendesen.

tomasz18
usermap-ba bemásoltam beírtam az rcon kódot és kidobta h Mod szükséges a végrehajtáshoz...clans.hu oldalán is írják h csak moddal mûködik de ha belõjjük a modot (AWE 4) és nem tölti le a szeróról ezt a modot a map megy de a mod nem töltõdik le:S(az az 1file..)

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Ic3 m4n
ftp-n feltöltöd a megadott mappába, és a clans.hu adminfelületén beállítod maplistbe, úgy emlékszem ennyi

tomasz18
Sziasztok!
Van egy Cod4 server clans.hu-tol és szeretnél saját pályákat feltenni rá..Tudna ebben valaki segíteni??!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

win7 64 biten simán megy.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
Fekete a pb, nekem nincs élsimitás, se nvidia...😛
ez is marhaság, senki nem tudja a pontos okát miért fekete.

Éepróbáltunk haverral sokmindent.

De win7 KOMPATIBILLITÁSHOZ ennek semmi köze...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszi, megnyugodtam! Pletykák meg mindig lesznek... 😊
Malakai
PB-vel, meg nvidia+AA-val sokaknál voltak gondok, elõbbi megoldható, utóbbit ki kell kapcsolni, hogyha PB-s szerveren panaszkodnak, hogy fekete a pbshot rólad.
Azért mert te nem tapasztalsz egy problémát, még nem jelenti, hogy butaság.
Persze a lényeg, hogy a játék játszható Win7-en.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
megy win8-nál is, ha nem pb-s szerverre mész. win7 már teljes támogatást élvez.

cod 4 nekem már a beta win7-el is ment...nemtudom ezt a nem megy ez meg az butaságot ki terjesztette anno el, de sokan ezt kérdezik. 😊

Sziasztok!
Egy amatõr kérdésem lenne: ugye a COD 4 simán megy Win7-en? Merthogy - mivel korábbi játék - nincs feltüntetve (akárhol néztem neten), hogy támogatná...
Sziasztok! Újra mûXik a COD4 szerverünk, akit érdekel próbálja ki:
Fun Gamer Club

Ic3 m4n
4k-ért lehet kapni origit

DarkSector
Nem regelhetõ steam-re!

TheGrinder
Szerintem egy CoD:MW-es kulcs sem regelhetõ steamen, csak akkor lehet meg az accodon, ha steamen veszed meg.

jetblack
Vettem használt játékot és nem volt vele bajom

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
És ? Beregelem steam-en úgyis a kulcsot egybõl direkt olyat akarok venni ami nem regisztrált steam-en

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

dobozost vegyél, és állapodj meg az eladóval, h visszaveszi ha nem jó. én is ott vettem 4 ezerért..

DarkSector
? 😛

soo277
Na de DARK akor 1 "k" val! szégyen!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
Felmész vele szerverekre, ha nem dob ki akor jó.
De ne viccelj már használt kulcsot venni? Amit már egyszer tud rajtad kívül más is?
Szerintem butaság.

jetblack
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha veszek használt kulcsot ph-n azt hol tudom leellenõrizni hogy nem bannolt PB-n

DarkSector
Max itt nézzetek körbe:
KATT

Edizon
elvileg már 3x újrarakta, akkor próbálkozzon ezzel, vagy valami más ötlet?

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

DarkSector
Az elsõ arra utalhat hogy moddolt néhány fájlt vagy sérült a játék.
Telepítsd újra, illetve a haverod.

A letöltés az azért kevés mert biztos a szerver korlátozva van, hogy max emberenként 10k-t engedjen...

Edizon
Sziasztok! lenne 2 kérdésem cod4-el kapcsolatban (mielõtt bárki írná, hogy hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, semmit nem tudok errõl a játékról, csak egy barátom nem akart ide regisztrálni, és megkért h kérdezzek be) szóval:
1.Mit kéne csinálni amikor ezt a hibaüzenetet írja ki?:
Create2DTexture( bg_front, 2560, 1600, 0, 894720068 ) failed: 8876086c = Invaild call

2. bármelyik szerveren tölt le modot, mindig csak 9-10 kb/s-el szedi, ez miért lehet?

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

TerranceG
Üdv mindenkinek!

4v4 CoD4 LAN versenyt szervezünk 3 Game Club (két székesfehérvári és egy orosházi) szervezésében. Két dolog miatt írok ide:

1: keresünk még magyarországi pc lan klubbot a hálózat növeléséhez;
2: várjuk csapatok jelentkezését!

további infó és kérdések, jelentkezés: kzscompgmail.com

Igyunk sört jól!

DarkSector
*****Megnéztem és jól gyanítottam, a CoD4-nél a pb a baj, mert NoPB-s szervereken simán megy a játék, vagyis majd a szerverek PB-jét kell frissíteni. 😊

Maga a PB Client és pvsvc.exe (szervíz) feltelepíthetõ*****

Aki ismeri a PB fejlesztõket majd unszolja kicsit õket ha lehet. 😊

DarkSector
CoD 4 nem megy win8 Preview-en.
Valami Windows API szart ír meg Program Disallowed-et.

Nem csodálom hogy nem megy, mert nem végleges, de csak ha online megyek szerverekre akkor nem megy.
Gondolom a PB nincs még ráhangolva az új rendszerre.
Ha valaki talál majd megoldást idõvel az kérem írjon. THX

Gab920926
Valaki leírná részletesen hogy lehet tört játékkal multizni? mit telepitse hogy telepitsem modok nélkül vagy nemtudom hogy mûködik mert sehova nem enged be vagy kivág a pb vagy ha bekapcsolom a letöltéseket akkor leölti a modokat és utána vág ki....modok nélkül szeretnék játszani köszi

Gab920926
köszi frissitettem esetleg valaki tud mod nélküli szervereket?

soo277
Frissisd a PB t!
LINK

Gab920926
Sziasztok el magyarázná valaki a játék multi részét? fel van patchelve 1.7 ig xfire ön keresztül szeretnénk játszani pár haverommal de nem jön össze ha kikapcsolom a letöltést modot kér ha bekapcsolom tölt de tök mind1 mert a végén úgyis kivág a PB és a szerverek 90% a modolt mit lehetne tenni_?

ok, köszi!
soo277
rengetegen!

Hali!Érdemes megvenni xbox-ra? Játszik még valaki a multijával?
Malakai
És ezt most hetente beírod?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ha bármi problémátok van , vagy valami kérdésetek , várunk a honlapunkon.
Mindenbe tudunk segítséget, tanácsot adni , persze a Codon belül 😊
Várunk mindenkit!!
Üdv pwsgaming
http://pwsgaming.sunwell.hu/
Malakai
Rossz a motor... Próbáld pl, hogy a vga beállításokban minden alap/program álltal kezelt legyen, semmi se álltalad beállított, arra allergiás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Helló! Miért kevés Az FPS-em a Call of Duty 2-ben és 4-ben? A gépigény bõven megvan.

A CoD 2-ben 80 köröl a 4-ben 40 körül mozog.
A konfig a következõ:
Processzor: Intel Core i5 2500k
Videókártya: Gigabyte GTX 560 OC
RAM: 4GB DDR3 1600 Mhz
Oprendszer: Win 7 Ultimate 64 bit
Ennél lényegesen rosszabb gépen mind a kettõ maximum grafikán fix 250 fps-el futott. A korlát mind a kettõnél 250 re van állítva. Frissítettem a drivert, annyit értem el hogy a CoD4-ben már néha van 70 fps-em is és most az átlag olyan 50 körül mozog. Próbáltam hogy kikapcsolok 2 magot a processzoron, hátha azért van, mert nem támogatják a négy magos procit, de semmivel sem lett jobb.
Bugi Misi
SD utálom HC mégjobban<#idiota>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Malakai
Én HQ-t is csipem azért, mást meg nem is nagyon játszanak, hébe-hóba survivalt, pedig mennyivel jobban tetszene a CoD4 szín, ha elterjedtek volna a CTF és DOM módok is, vagy a némileg egzotikusabb BEL pl. Persze idehaza még a custom mapos szerverek is pikk-pakk meghalnak, nemhogy más játékmódok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
Régen én is tdm huszár voltam, de sd az egy másik világ, mostanra azt is jól nyomom aránylag.
És innen visszamenni tdm-be az a legszebb. 😛

DarkSector
Na ezaz.

Teccék HC SD t játszani, és minden mapon a top3 ban végezni.

soo277
khmm....

Ricsi234
Sziasztok egy 2 év után ujra játszani kezdtem😄
Szerintetek milyen?

DarkSector
thx és ugye ez után beirom hogy (connect "ip")?

Malakai
seta cl_connectionAttempts "másodpercek"

(\__/) ( X.x) ( } . { )