Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet volt már a kérdés akkor bocsi érte.
A Magyar szerverek miért nem állnak át 1.3-ra?
Most nem tudok bemenni egyik szerverre sem. 😞
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
sokkal kisebb lesz a lõtáv+nem lehet visszaszívni a levegõt,szal beleng mint a disznó
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
DFTBA ಠ_ಠ
a (sniperhez megszerezhetõ) ACOG távcsõ miben jobb a 'simánál'? valamint mi az a 'digital camouflage' amit fejesekkel elnyerhetõ?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amugy elég szarul oldotta meg az iw, h csak ugy lehet letiltani 1-1 fegyvert v kiegészitöt, h a játék moddoltá válik igy unranked lesz és nem lehet pontokat szerezni :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én a p90-et sokkal nehezebben hoztam redtigerbe,mint az mp5-öt,ráadásul mig az utobbival 1 tárból 4 embert is kitudatm löni,addig a p90-el max 2öt..
Sõt még a skorpioval is könnyebb fejest adni...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Szerintem inkább azokról kellene listát csinálni, akik rendszeresen és módszeresen szidkozódnak és anyáznak.....
20 - 30 ember szórakozását rontják el általában.....
De lehet, hogy hülyeséget írtam😊 és most mindenki engem fog anyázni
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Trance&Friends nothing more..
kár...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
kép
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Fákjúal!
Na akkor te voltál ott! 😊 Ehh ne izgulj tegnapelött engem rugtak ki.😄
Egyébként egy jó szerver,csak nem lehet kempelni,erre vigyázz.
Mini-uzi pedig silencerrel hc módban az igazi sztem... gylkologép.. 😛 csak hamar kifogy =(
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
KL
Sztem itt is ez volt.
Üdv!
KL_atya'tok
Mindenesetre sokan azzal lövöldöznek holott multiban le van butítva a végtelenségig,azzal 50 méterrõl mellbelõnek te már nem mész le kenyérért..Multiban meg van hogy 2-3 mellövés kell vele..😊
Én még nemszereztem meg de annyira nem izgat ha snipe-olok akkor megvok a kis alapsniperommal😊
akkorát rúg mint egy tehén...
A legtöbben összegyüjtik a szintet hogy minden fegyver/perk meglegyen és nyomulnak azzal a tudattal hopgy most írtani fognak..A legjobbak a barettos snipercsemeték,célozni csak egyhelyben álló emberre tudnak (néha még arra sem) és csak durrogtatnak,kempelgetnek (tiszteleta kivételnek)..
uccsó alkalom volt...