Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha gondoljátok vegyetek fel xfirera hogy tudjuk eggyütt tol ni na cod 4 et .
Jah meg szerintem az is nagy szánalom hogy minden kis csirigli már 55 ös . newm vitték végig rendesen . láttam egy srácot tegnap még 12 volt ma meg már 55 ös .
Azért ez szerintem nagyon szánalmas.
Kary vagy Karykeksz
A kedvencem a Mennyikell beléd egy táratbelédküldtem és semmi! Ezéjó a HC,ott végedlenne! blabla,közbe meg else talált..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nekem tegnap volt egy vicces élményem, klántársammal este német szerveren zuztunk 2v2-be én dragunovval ö meg mp5-el😄
miután sokadik pályát nyertük 4-0-ra beirta a gyerek h nem kéne noob fegyverekkel menni, megkérdeztem h az mp5-re gondol? erre beirja h igen😄DDD
hát jót röhögtünk, mert ha p90-re mondja még talán meg is értem de h mp5-öt le noob fegyverezni, vicc xD
ui.: nekem aláirásban van a nevem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mi lett ezzel a szeróval: 84.2.39.240:28961?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A ban témához:
A CoD2-ben és úgy látom itt is dúl a dobálózás.
Én a Ricsárd nicket használom elég régóta, közepes teljesítménnyel. Ahogy Skyline írja van hogy lelövök mindenkit akit meglátok, van hogy két óra alatt senkit sem. De jó sok bant kaptam az évek során, az biztos. Ha több killed van az adminocskánál vagy szimplán jobb vagy nála, esetleg egy durva fejlövés, tuti a ban. Ezért szoktam rá gyorsan a kedvenc szerverekre. Nincs anyázás, jó játékostársak, kellemes hangulat, megfelelõ adminok. Itt is ezt keresem, mentem is gyorsan az IP-ket! Szemét dolog valakit csíterezni játék közben, ha nem csalt akkor is könnyen kib*szhatják a szerverrõl. Figyelni kell egy darabig, és ha tényleg gyanús a dolog, na akkor lehet tenni valamit.
\"Heroes never die. They just reload.\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
És ehhez képest agyonlamulnak egyesek,és váltig állítják hogy akik csalok..😊
Az egyiken egy klános kis hülye egyfolytába próbált hátvéd lenni az ellennél de mindig mögéjük kerültem és míg ez kamperkedett lekéseltem...2-3 ilyen tán jött a whzom....Amikor meg szembõl berontottak a szobába ahol voltam az ajtófelé lõttem Deagle-vel...3 ember halt meg..Kickeltek,banoltak..😊
A második szerveren besokaltam az agyonkemp gyerekekre,deadly silentel futkároztam és kés sniper gyilok lett a kamperek vége...Onnan is kickban..
A 3. server nemtom,belképtem egybõl dirr rugás..😊
Tehát ha hülyébb vagyok mint egy ötödikes, akkor 2000 - 4000 minden meghajtón?😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
én mondjuk, ha véletlenül jobban játszom, az elsõ csíterezésnél elhagyom a szervert, és keresek másikat, ahol jobb játékosok vannak.
Egyrészt nem kihívás olyan szerveren játszani, ahol sd végén annyi pontod van mint a csapattársaidnak összesen, másrészt a jobbak nem ugatnak, hanem figyelik a taktikádat és próbálják azt keresztülhúzni.
többnyire sikerrel... <#szomoru1>#szomoru1>
Tegnap este nagyon jót szátszottam és kibannoltak , azt mondták ne csaljak ...
Én meg kérdeztem hogy mibõl gondolják hogy csalok , õk azt mondták hogy kil kamból látszik. Nem értem .
Ha valaki jobb a másiknál az már csiter ?
Kary vagy Karykeksz
Lenne egy nagyon OFF kérdésem, de talán itt kapok a leggyorsabban választ:
Újrahúztam az op. rendszert és kérdésem, hogy a virtuális memóriát mekkora értékre állítsam? (1G RAM)
Alap a C meghajtón: 1536 - 3072
A játékok a D meghajtón üzemelnek...oda mekkora értéket érdemes beállítani ???
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Szerintem nem lenne rossz,ha nemzetközi szerveren vagytok,milyen név alatt játszotok,hogy legalább a fórumosokat megtaláljuk.
https://grentmedia.hu
Tudnátok segiteni
a single mod nem indul el az irja ki hogy:
RUN IN SAFE MODE?
De hiába katt az igenre semmi nem történik
A multiplayer simán elindul
help
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Csak a jövõben is ilyen legyen.
A gránátvetõt viszont irtsátok ki minél elõbb. <#mf1>#mf1>
Én is akkor megyek jáccani ha admint is találok fent /délután/.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
tegnap megdöglött azótas em megy 😞
Szerintem próbaként az egyik szerverrel megpróbálhatnátok egy HC HQ-t de ha nem akkor nem, a ti pénzetek, ti döntötök 😊
Nebántsátok szegényt lelkinyomorék,vagy nemtom😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,