Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki segítsen már! mit kell akkor csinálni amikor álcázva mászunk a földön egy kapitánnyal, megálltunk! mit csináljak?
Hassel606
Engem nem zavar a P90, csak nem szeretem használni.De lassan el kellene kezdeni fejleszteni azt is. Az uziról lettem, az ratyi...Most a G3-at favorizálom, hangtompítóval. Lehet fele somfordálni, vadászgatni...<#ravasz1>Nem vagyok vele az élmezõnyben, de élvezem.

én Kary névvel játszok , és mát nekem is van egy két bannom ,....
Ha gondoljátok vegyetek fel xfirera hogy tudjuk eggyütt tol ni na cod 4 et .
Jah meg szerintem az is nagy szánalom hogy minden kis csirigli már 55 ös . newm vitték végig rendesen . láttam egy srácot tegnap még 12 volt ma meg már 55 ös .
Azért ez szerintem nagyon szánalmas.

Kary vagy Karykeksz

Na erre a fegyveres témára csak annyit,tegnap bennvoltam vhol ott ment a szószerint chat....Aszonnya: Szánalmas vagy a fegyvereddel...Kikéne tiltani blabla....Hagyhasznájon mnár aki amit akar (jó gránátvetõs lamerek azért idegelõk),kicsit szánalmasabb amikor valakit lelõnek és egybõl jön az indokokkal: Azért mert ilyenfegyvered volt,azérmert telóztam,azértmert irogattam,azértmert elbambultam blabla...
A kedvencem a Mennyikell beléd egy táratbelédküldtem és semmi! Ezéjó a HC,ott végedlenne! blabla,közbe meg else talált..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

:-),jajajaja sokan baszogatnak miatta,de ez a kedvenc,es meg nincs tiltva addig hasznalom :-)ha tiltva lesz akkor meg ak74 lesz :-),na mind1 legalabb celozni kell vele es alltalaban azert sikerul 3 lovesbol kiszedni manust hiaba 50 van benne,mert ezzel szoktak fikazni hogy 50 toltenybol mar csak eltalalsz wazze :-)

Hassel606
Ahháááá! A P90 daráló!<#nyes>

Zomil
nah asszem akkor pár klántársal meglátogatom majd a szervert h sirjanak😄D

nekem tegnap volt egy vicces élményem, klántársammal este német szerveren zuztunk 2v2-be én dragunovval ö meg mp5-el😄
miután sokadik pályát nyertük 4-0-ra beirta a gyerek h nem kéne noob fegyverekkel menni, megkérdeztem h az mp5-re gondol? erre beirja h igen😄DDD
hát jót röhögtünk, mert ha p90-re mondja még talán meg is értem de h mp5-öt le noob fegyverezni, vicc xD

ui.: nekem aláirásban van a nevem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

praetorian neven szoktam cod4 es surun jarok hsf-re.

Hassel606
És mégis, milyen néven?<#ravasz1>A HSF jó lenne gyülekezõ helynek, csak ki kell várni a késõ estét, hogy a kötelezõ recska, és fogmosás után a tesztoszteron huszárokat betakarja az anyukájuk. Utánna jó kis csapat szokott összeverõdni. A nagy elõny (szerintem), hogy tíltva van a GL, MD!<#taps>

madmanic_HUN

mi lett ezzel a szeróval: 84.2.39.240:28961?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dick Riddick
A HC szerverek nem nekem valók. Szeretem ha az ellenféllel hosszabb tûzharcokba lehet bonyolódni. Talán jobban tetszene ha nem egy lövés egy ember lenne, dehát sokan ezt szeretik.

A ban témához:

A CoD2-ben és úgy látom itt is dúl a dobálózás.
Én a Ricsárd nicket használom elég régóta, közepes teljesítménnyel. Ahogy Skyline írja van hogy lelövök mindenkit akit meglátok, van hogy két óra alatt senkit sem. De jó sok bant kaptam az évek során, az biztos. Ha több killed van az adminocskánál vagy szimplán jobb vagy nála, esetleg egy durva fejlövés, tuti a ban. Ezért szoktam rá gyorsan a kedvenc szerverekre. Nincs anyázás, jó játékostársak, kellemes hangulat, megfelelõ adminok. Itt is ezt keresem, mentem is gyorsan az IP-ket! Szemét dolog valakit csíterezni játék közben, ha nem csalt akkor is könnyen kib*szhatják a szerverrõl. Figyelni kell egy darabig, és ha tényleg gyanús a dolog, na akkor lehet tenni valamit.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Jaja nem hulyeseg lenne csinalni egy listat forumosokrol milyen neven nyomjak cod4-et,es mik kedvenc szervereik,legalabb akkor a normalisabbja megtalalja egymast:-)en csak hasselt szoktam latni,es hf-eseket mivel jarok arra a szerverre,de gondolom nagy tobbsege itt a forumon mas neven nyomja mint cod4-ben,en is.

Szokj hozzá! Én ma pl bementem reggel egy TDM servere és kapásbol lelöttem 5 ember (meg kaptam a légit és avval is vagy 6-7 emberkét eltaláltam) az egyik hülye gyerek mondja hogy kapcsoljam ki a WHt... mondsom te hülye vagy.. erre azt mondja hogy jatszam ki magamat mert már holnap kapni fogom a hardwer bannt.. 😄😄😄😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Jaja, én is ott voltam (duracell nickel tolom) de a következõ körben kickeltek, túl gyakran lõttem le az adminokat ehh... <#idiota>

tobias88
nem minden meghajtón, 1 meghajtón elég
Az egészben az a vicc hogy nemjátszom über módon,van hogy nagyonjólmegy van hogy ritkaszarul,rendesen énis röhögök mitcsinálok..😊
És ehhez képest agyonlamulnak egyesek,és váltig állítják hogy akik csalok..😊

hamar híres lettél <#ravasz1>

Én már kapásból 2-3 magyar serverrõl ki vok tiltva mert állítólag wh-zom...😊
Az egyiken egy klános kis hülye egyfolytába próbált hátvéd lenni az ellennél de mindig mögéjük kerültem és míg ez kamperkedett lekéseltem...2-3 ilyen tán jött a whzom....Amikor meg szembõl berontottak a szobába ahol voltam az ajtófelé lõttem Deagle-vel...3 ember halt meg..Kickeltek,banoltak..😊
A második szerveren besokaltam az agyonkemp gyerekekre,deadly silentel futkároztam és kés sniper gyilok lett a kamperek vége...Onnan is kickban..
A 3. server nemtom,belképtem egybõl dirr rugás..😊

Köszi a gyors választ,

Tehát ha hülyébb vagyok mint egy ötödikes, akkor 2000 - 4000 minden meghajtón?😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

tobias88
ennél nagyobbra, nekem 2 és 4en van
tobias88
Én megtanultam gyengén játszani<#idiota>. Sokat játszottam eddig, de csíterrel nem találkoztam.
szokj hozzá....

én mondjuk, ha véletlenül jobban játszom, az elsõ csíterezésnél elhagyom a szervert, és keresek másikat, ahol jobb játékosok vannak.

Egyrészt nem kihívás olyan szerveren játszani, ahol sd végén annyi pontod van mint a csapattársaidnak összesen, másrészt a jobbak nem ugatnak, hanem figyelik a taktikádat és próbálják azt keresztülhúzni.

többnyire sikerrel... <#szomoru1>

Szevasztok , ismer valaki közületek ZS.I.R ([=Zs.I.R.=] KLAN COD4-1.3SERVER Server IP 212.92.16.242:28961 ) klánból valakit ?
Tegnap este nagyon jót szátszottam és kibannoltak , azt mondták ne csaljak ...
Én meg kérdeztem hogy mibõl gondolják hogy csalok , õk azt mondták hogy kil kamból látszik. Nem értem .
Ha valaki jobb a másiknál az már csiter ?

Kary vagy Karykeksz

Sziasztok,

Lenne egy nagyon OFF kérdésem, de talán itt kapok a leggyorsabban választ:
Újrahúztam az op. rendszert és kérdésem, hogy a virtuális memóriát mekkora értékre állítsam? (1G RAM)
Alap a C meghajtón: 1536 - 3072
A játékok a D meghajtón üzemelnek...oda mekkora értéket érdemes beállítani ???

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Forolto
Marha érdekes volt,tegnap a szokásos német szerveren tevékenykedtem,a nevek alapján nem tudtam volna megmondani,hogy ki kicsoda,erre beírja valaki,anyád. 😊 Erre beírja még egy gyerek,te is magyar?Na mondom kicsi a világ.(egyébként egy nagyon pici 16 slotos HC HQ szerver)😊
Szerintem nem lenne rossz,ha nemzetközi szerveren vagytok,milyen név alatt játszotok,hogy legalább a fórumosokat megtaláljuk.

végre egy jó hír, este benézek! <#eljen>

Mr.Grent
HC HQ akad a Balkánon szerveren is. Miért nem jössz fel, mi is ott tolongunk esténként.

https://grentmedia.hu

ahol én játszottam legutoljára, már csak én,meg egy láminger maradt, az követett mindenhova.kinyírtam az enemy maradék 4 emberét,majd aza kis köcsög visszafutott,és hatástalanította a bombát,amikor õ csak loholt a seggemben

hi
Tudnátok segiteni
a single mod nem indul el az irja ki hogy:
RUN IN SAFE MODE?
De hiába katt az igenre semmi nem történik
A multiplayer simán elindul
help
mNzJean
Egynlõre a gránátvetõt nem lehet úgy kiszedni a szerverrõl ,hogy az megmaradjon ranked servernek.Magyarul ha kivesszük a GL-t nem adja a pontokat a server , és tapasztalatból mondom ,hogy az ilyen szerverek elöbb-utóbb kihalnak.Amúgy már eléggé leszoktak nálunk a gl-rõl .A tdm szerverrõl nem tudok nyilatkozni mert az nem hozzám tartozik ,viszont az Sd-n és a HQ-n szigorúan betartatjuk a szabályokat.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

zee21
dejohogy lemaradtam 😄
mi volt fél képernyõs reklám vagy mi? 😄

www.818clan.eu

kifli
Jajj ne vesszetek már össze ilyen gyermeteg játékokon! Alapjába véve azért hozták létre hogy szórakoztasson és nem arra hogy vitatkozzatok rajta. ÚGYHOGY KUSS ÉS IRÁNY HENTELNI!!!!!!
tényleg befejezhetnéd már
Zomil
mivan több reklám nem fért fel rá?:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
kurva unalmas vagy, már bocs

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kicsikiraly
szólsz hogy ki lõtt és kickelik.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hassel606
Olyan jó szerver volt a HSF...Csak a sok tesztoszteronban túltengõ, pattanásos kölök...A "kurva anyád" már kötõszó...

Dick Riddick
Ja és kösz a PB-s segítséget mindenkinek.

Dick Riddick
Nincs mit.

Csak a jövõben is ilyen legyen.
A gránátvetõt viszont irtsátok ki minél elõbb. <#mf1>

Dick Riddick
Nincs kiszedve még a konfigból, valami problémájuk van vele.

Én is akkor megyek jáccani ha admint is találok fent /délután/.

ma voltam a suraki tdm szervern, ahhoz képest hogy itt az van irva hogy tilos a gránátvetõ használata, voltak akik használják, és azt mondták ott hogy nincs tiltva!! nem árulkodásnak szánom de jo gém lett volna ( számomra, még az elején vok) de igy elment a kedvem! amugy télleg jo a szeró!!
tobias88
talán az y, de ott van a beállításokban!
Srácok. Multiban melyik gombal lehet beszélni mikrofonon? Ha egyáltalán lehet. ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mi lett az obi szerverekkel?

tegnap megdöglött azótas em megy 😞

Én meg pont azért szeretem a HC szervereket mert ott kevesebb az "átlag player" hehe <#hehe>

Szerintem próbaként az egyik szerverrel megpróbálhatnátok egy HC HQ-t de ha nem akkor nem, a ti pénzetek, ti döntötök 😊

Hassel606
Sajnos egyre több van belõle!<#falbav>Tajgetosz rulez!!<#eljen><#worship>

Hassel606
A másik topikban leírtam a megoldást.

Elõre szólok ha találkoztok vkit akinek vmi No ObaDy a neve akkor ne bántsátok,mert nállam 4-5 kés és pár lelövés után jött a WH-zom meg Anyámból szopjamki a g...it,stbstb....😄
Nebántsátok szegényt lelkinyomorék,vagy nemtom😊

tommyg
XFIRE

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ceko
Milyen progival lehet 1.3-s szervereket keresni?Az Ase-hoz van egy filters amit a callofduty.hu -n találtam Boldi csinálta, de az nem találja meg az 1.3-s szervereket.Amit meg beírok a kedvencekhez ahoz meg nem lehet csatlakozni Ase-ból.<#boxer>

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,