Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Vki segitsen nekem,h tudjak játszni multiba! Létszi adjon nekem vki egy cd-key-t mert én nem tok ls nekem nem jó! Thx
Zomil
igen ez az egyik infinity ward forumon elég részletesen le van irva, h változik a sebzés szorzo stb. majd este megkeresem sztem és belinkelem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A "range" átbaszós, nem lõtávolságot hanem hatékonyságot illetve annak a távolsággal arányos csökkenését jelenti, hangtompítós skorpionnal is simán át lehet lõni bármelyik pályán de messzi cél ellen csökken a lövedékek sebzése és ezért 1-2 golyóval több kell az ellenbe mintha közvetlen közelrõl kapná a sorozatot.

Zomil
55. szinten, a silencer-hez annyit, hogy elvileg csökkenti a range-et de én nem vettem észre akkora különbséget, igazábol silencerrel is simán tálövök egy pályán 😄
ha meg fegyver akkor:
r700 😊
bandolier+stopping power+deep impact 😊))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bigapó
köszönöm, pedig olvastam ezt az oldalt már, de ezek szerint töröltem a memóriámból😊)

The Matrix has you...

Nem kell gyilkolászni, valamelyik szintet elérve automatikusan megkapod.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bigapó
és akkor meg lehet kapni úgy, mint a többi festést, azaz bizonyos számú gyilok kell hozzá?

The Matrix has you...

A kedvencek nálam is bénán mûködik, golden deserthez el kell érni egy adott szintet, már nem emlékszem melyiket kb 50 körül.

bigapó
kérdésedre speciel nemtom a választ, de engem is érdekel, mert legtöbbször ezt rakom fel a fegyókra amikkel megyek (m4, g36), de elég szépen lehet vele írtani, viszonylag messzire is. azt nem figyeltem, hogy kibe mennyit lövök, mert sok kell mindenkibe legtöbbször😊) tudja a franc, hogy miért (juggernaut nincs akkor is sokáig bírják)

ami most kedvenc perk az a 3 gránát+sonic boom+deep impact
ez majdnem mindig bejön. lehet lámaság a granyó, de nembaj😊

az arany desert eagle-t hogy lehet megszerezni? (keresõ nem müxik...)

magyar szerókra nem sokat járok, gondolom sokan tudják miért és persze találkoztak is vele...
külföldiek közt is van pár "szar", de legalább van alternatíva és lehet váltani a szerókat. az a baj, hogy páran még nem álltak át 1.3-ra így nemtok fellépni a kedvencekre.

Ami tébolyító, hogy a beépített keresõben a kedvenceket nem jól menti el vagy nemtom, nekem egy párat nem rak be, amikor beírom akkor meg azt írja, hogy már van ilyen. Teljesen mindegy milyet filtert használok, egyszerûen nem mutatja😞(( másnál is van ilyen?

The Matrix has you...

Ohh elbasztam, itt GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15 kerdessel illik nyitni. <#rinya>

Igy ket nehezebben googlezheto Q maradt sajna:
- nem tudna vki olyan siteot, ahol fennvannak a multi mapok legalabb felso overview nezetben? Otthon orulok ha jatszani van idom, melohelyen meg nem tudok belepni, es egyetlen gondom a jatekkal a palyaismeret hianya, az elegge szopo tud lenni.
- A silencer ugye felezi mind2 range kategoriat. Na most mennyi a sebzes a masodikat tullepve, zero? Csak azert kerdem, hogy elofordulhat e pl. ennek alapjan, hogy egy silenced Skorpion lovedek mar egyaltalan nem er el egy nagyobb szoba masik vegebe? Vagy ha mindenkepp sebez vmit rangen kivul is, akkor mennyi az oszto?

Koszonettel az emberiseg neveben...
Zinaj
amugy installald ujra, es akkor rakd fel 1.0-t.Players mappat mentsd ki, meg a multi optionsba a cdkulcsodat.akkor megmarad a rang, minden.
udv.

i7 azt szevasztok :P

Xfire, es a server filterben alul hozzaadsz ket filtert:
- beallitod a verziora szuresnel, hogy 1.3
- (meg egy sv_punkbuster 0-t is tippre)

Fele mar atallt, es termeszetesen az a fele, ahol nem friendly fire nelkuli 32 playeres launcher vagohid megy, jobban jarsz ha nem a masik felehez akarsz visszaterni... <#vigyor3>
hitman43
Sziasztok!
Feltettem az 1.3-as patch-et! De igy néhány szerverhez nem tudok csatlakozni! Hogyan lehet ismét 1.0-ra varázsolni ? 😛
Köszi

Ferro
Jól mondod.

Dick Riddick
Ahammmm...
Tükör srác megérkezett.
Ezt üzenem neked:

A tol a mithez nem kézityrõs helyrehogyisderékban kelyhezik.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Barney Tech
A P90 szerintem olyan tápos fegyver, az MP5 klasszisokkal gyengébben használható. Én nem használok hangtompítós MP5-öt , AK47-et , M4-et , Scorpion-t és G36-ot.<#wink>

Szabó Péter

Újra húztam a rendszert, nem szeretném elölrõl kezdeni, nem tud valaki
SAVE GAME-t adni, vagy irja le kérem hol találhatok.

Elõlre is köszönöm!

Dick Riddick
A P90 szerintem nem olyan tápos fegyver, az MP5 klasszisokkal jobban használható. Én hangtompítós MP5 , AK47 , M4 , Scorpion és G36 párti vagyok.

Barney Tech
Attól én is a falra mész, de annyira szánalmas szvsz hogy már a jobb lvl 55ös emberkék is használják, hogy az már fáj.

Dick Riddick
Gránát alatt a lunchert értem persze.

Dick Riddick
A last stand-el nem is emlékszem mikor nyírtak ki utoljára (nem nagyképûség). A martyr-al azért van bajom mert rengeteg akadás van a pályán, elég egy rossz pixel és annyi. Ne emiatt hulljak már el.
A gránátot gyomorból ellenzem. Felidegesít, inkább olyan szerverre megyek ahol hasonló beállítottságú emberek nyomják.

SHADOWEYES7
Paranoia légyszi töröld már: #13995

htx

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist
shotgun

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#vigyor>
AntiHero
LOL

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ferro
Szia! <#smile>

Welcome in...

eddig neki lett szolva,h fejezze beh.gondoltam szép szóval is el lehet érni nálla vmit,de hát nem...
xotyi
Én speciel azt birom amikor sok a nadeluncheres emberke van egy szerveren és még a szájuk is nagy, akkor használom a martydom-ot meg a közelmegyek és szétszurkállak módszert.. (ilyenkor rendszerint meghalok az ellen gyûrüjében és akkor bumm eggy kis meglepi) és olyankor még én vagyok a láma meg a satöbbi 😄

Trance&Friends nothing more..

Hassel606
Na látod, ezért csinálja. Ha nem szól hozzá kutya sem, marad a pattanásos pöcse, azzal játszik...

bigapó
Sziasztok!

Hogy lehet arany Desert Eagle-t szerezni?

kajak jó fegyó egyébként😊

a P90 egyes embereknek nem tetszik, mármint ha valaki azzal lövi le. noob meg hasonló baromságokat kap a fejéhez (speciel nem én használtam, de nekem is tetszik a fegyó). azt mondják olyan, mint appsh.
szóval kinek mi a véleménye errõl? ha benne van, akkor miért ne használnánk?
más kérdés, hogy van egy-két perk amit viszont tényleg hülyeség volt berakni vagy legalábbis nem túl jó ötlet (last stand, martyrdom, grenade launcher (igez ez nem perk). fõleg hardcore-ban zavaróak és persze sok helyen meg is van tiltva a használatuk.
vita indul😊

The Matrix has you...

nekem tetszik a kitartása <#nyes>

de most legalább a szöveg változott <#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tommyg
hát te kajak hülye vagy??? ezért pénzt kapsz vagy csak ingyen csinálod??? megérdemelnél már egy bant! Paranoia intézkedj! 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Egyszerûen csak nem jön be igazán az xfire, de nem vitatom amit mondasz, biztos jó, csak gondoltam megkérdezem h másnál rendesen mûködik e az ASE, mert látom h filter van hozzá stb, gondoltam használják is. Azért köszönöm, lehet h rákényszerülök, ha nem megy semmiképp az ASE.

konzolos connect parancsot ismerem, csak nem kényelmes, játékban favoriteshoz hozzáadtam párat, csak rejtély h sokat nem mutat egy idõ után, mintha törölné õket onnan, meg eltûnnek frissítés közben meg hasonlók, ezért is szerettem volna az ASE-t használni.
bocs eszt nem ide akrtam SORRY
az 1.3 pach-hez honnan tok leszedni cracket?????
Nem tudom miért ágálsz az xfire ellen , de az mikor ase -ét használom
nekem is ugyanezek a problémák léptek fel . Egyébként csak úgy tudod
használni , ha kézzel bepögyögöd az ip ket. , de sokat akkor sem lát.
A másik progival nincsenek ilyen gondok. Hidd el nem akarok rosszat,
de ha nem hát nem..!
HTS s3rg1nh00
szerver ip-t ctrl+c-és konzol lehív 0-val, connect és ctrl+v

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én erre esküszöm:

AK 47
Bandolier
Stopping power
Deep impact
Frag/flashx1

Szemtõl szemben nem nagyon van ellenszer. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Köszi, azt elfelejtettem írni hogy az Xfiret nem szeretném, ezenkívül minden oké az ASE-val, gondolom másnál megy is rendesen, hátha tudja valaki mi okozhatja, illetve más hogy használja.
Használd az Xfire progit , megoldódik minden problémád, és látja az összes magyarés külföldi szervereket is.
Sziasztok!

Letöltöttem az ASE 2.6-os verzióját, beraktam a moddolt filtert, látom a szervereket, hozzá is tudok adni, szóval eddig oké, DE. Rányomok mondjuk 1 szerverre, kiiírja h waiting for slot to open és frissítget. Mondjuk fel is szabadul, indítja a játékot, de addigra kapom h server is full. Segond, Windows gomb, keresek mást, utána pedig hiába kattintok a szerverre, hiába van szabad slot, nem csinál semmit. Próbáltam már jobb klikk -> connect as player -rel is, de akkor se. Ha már fut a COD4, akkor nem hajlandó csatlakozni, de ha meg nem fut, akkor mire elindítja, tele a szerver :S

Nem tudja valaki mi okozhatja, hogy ha már el van indítva, akkor ASE-ból már nem tudok csatlakozni üres szerverre se?
Csibusz
Izé ha megcsináltam a leirtak szerint a faqban akkor a rangomat mutatni fogja a játák ahogy fejlõdök?
köszi a segitsegeket.
amugy ti melyik snipert favoizáljátok?
a semi-auto snipák kevesebbet sebeznek mint a tolozarasok? (ergo nem elég belolul egy loves?)
Ez most akkor HQ vagy SD szerver? <#fejvakaras>

Csibusz
oks egy bejött márXD
xotyi
Pfff... eggy idõ után mindíg kivág a PB #13973.. PB- ujratelepítettem, játék eredeti,letöltés nincs engedélyezve tehát idegen fájl nem lehet(szvsz) A PB 2.7-rõl 2.8-ra frissités közben mindíg kiírja h vmelyik dll hiányzik..(PB újratelepítés után is)<#shakehead>

Trance&Friends nothing more..

Csibusz
Áhh mármindent csináltam és nem értem leirás szeirnt megcisnáltaASE-t és kiirja punkbuster be kell kapcoslni be van de ahogy belépek ujra no lesz...
aztán seho lsem enged be miért??
mert valahol nem jó a jelszavam de olyan nincs hogy seho lse jó:@
hrtelen nemtudtam,hova tenni a hellokittys logót
DarkSector
Én azért kb 20-30-at találtam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"