Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ty
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Vagy ment, mint a Rambo, és lõtte mindenki elõl a frageket, azért van a többinek ilyen kevés? Akkor meg még hihetetlenebb, hogy csak 12-szer halt meg.
De ha gondolod csinálhatsz egy videót, amiben összeszedsz 170 killt 12 halál mellé. Addig ez marad a kamu kategória.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A CoD-ban használt mérték ennél kicsivel kisebb.
Itt van, hogy a pályán lévõ dolgok durván hány Unit nagyságúak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Miért kell a csitet feltételezni egybõl?
(Több szerót felügyeltem cod2-ben, alap nélkül senkit sem banoltam. Mindig megnéztem spectbõl, pb screenshotot csináltam. A ban file-ban így is több mint száz ip cím, guid volt.)
1. nem látod, hogy nem adunk 55-ös szintet, mert irigyek vagyunk??
2. nem akarunk rosszat neked, hanem magunknak jót, mert ha véletlenül összefutunk a neten és lekésselek, akkor rögtön elkezdenél feljebbmenõket sorolni, az meg egyikünknek sem lenne jó...
3. nem és nem és nem, nem fogunk adni neked ilyet, akárhányszor kérheted, menjél át a warez topikba, felül van a képnél keresd. ott lehet adnak. de csak lehet.
The Matrix has you...
De mármint COD 4-ben 55-ös szintü. Nem tudna vki vmit adni amivel rögtön az lennék?
kkthxbai, jo jatekot!
Nem tudna vki adni nekem vmit amivel rögtön 55-ös szintü lennék?
Kössz.
De látom ezt hiába magyarázom neked. Van egy jó napod, régóta játszol, tudsz lõni, és kijön egy ilyen.
Eredeti játékom is van, több éve komoly klánokban cb-zek Cod-ban.
De te pistike csak jegyezd meg a nevem.
Ha csal dögöljön meg, de ha egy eredmény és nem demo, vagy pb screenshot alapján állítod, hogy csaló, akkor meg dögölj meg te...
Van aki 60 felett lõ ilyen szerveren(bár esetleg többször hal) senki nem csiterezi, mert tudjuk, hogy tud játszani, és nem kockáztatja az eredeti játékát.
Pistikék közé beszabadulva egyáltalán nem lehetetlen 174/12-es stat. Fõleg, ha helikopter, légicsapás minden megy.
Eredmény alapján azt mondani, hogy csiter, sztem elég röhejes. 12-szer le bírták lõni, miért nem tették meg többször.
KL
Mindenesetre megjegyzem a nevedet, hamár így véded a gyanús emberkéket...
http://www.infinityward.com/community/forum/index.php/topic,3683.msg40475.html#msg40475
http://chkilroy.com/cod4/
http://aao.hu/sadist/cod4faq.txt
"Szemfules olvasok konnyen megtalalhatjak azt a 63472 apro kolunbseget, amit elrejtettek az abrak kozott" <#vigyor3>#vigyor3>
Komolyra forditva: "damage gradually drops to the second number and continues on after 2000 at that lower value." De hogy mi lesz utana, azt nem irja.
Nezzuk a Skorpiont: 50-20 damage 200-400 range. Silencer miatt a range 100-300. A sebzes mennyi lehet, vajon 10 a palya vegeig akarmeddig tovabb? Merthogy linearisan csak nem folyatodik, mert akkor mar 10et gyogyitana.. <#violent>#violent>
Nem tudna vki adni nekem vmit amivel rögtön 55-ös szintü lennék?
Nem tudnátok vmi adni amivel rögtön 55-ös szintü lennék???
Heeeeeelp!
Desesrt Eealy (gold)
Perk 1: Frag x3
Perk 2: Stopping Power
Perk 3: Last Stand
Én ezeket a beálításokat használom. Teljes egészében meg vagyok vele elégedve.
750 micsoda?
Nyilván nem m750 méter mivel egyetlen mappon sincs akkora távolság. <#fejvakaras>#fejvakaras>
az igazságot hallotátok és olvashatjátok tõle !
egy értelmes ember !!
Kary vagy Karykeksz
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha egy ilyen feltéved egy tdm szerverre, rendszerint elkeni a szájukat.
különös volt nagyon
Kary vagy Karykeksz
mibõl gondolod ?
Kary vagy Karykeksz
A megoldás pedig itt van feljebb.
Ritkán tdm-ezek, mert az SD a csúcsa a játéknak sztem, de a múltkor én is 150+ -ot lõttem megerõltetés nélkül.
Nem szeretem az ilyeneket mint te, akik egybõl csitereznek, ha véletlenül vmi jobb játékossal futnak össze.
Üdv!
KL_atya'tok
Key Code in Use. Please try reconnecting later.
Ez mit jelent mert én nem értek Angolul!!!!!!!!! sorry
T4K4-R0D1-1NN3-NF45-ZF31
After 1500 range, damage gradually drops to the second number and continues on after 2000 at that lower value.
SMG - weapon(damage;firerate;range) All silenced ranges are decreased to 350-700 and the Skorpion to 100-300.
LMG - The range for the SAW and RPD are irrelevant as the damage does not change. M60 has 1000-1500 range
SHOTGUN - Both fire eight hitscans/shot, and have a range of 300-600 (Winchester 300-500). They are also unique in that when sighted, the spread becomes WIDER.