Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csõ all, nem tudom hogy ide vagy hova kell írni, de megkérdem, van szerverünk, és nem tudjuk hogy kell a pam modot felrakni hogy tudjunk warozni rendesen a szerveren. hogy kell???pls help me!!

ty

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Hello De hogyha bemásolom akkor attól még az nem müxik hogy lehetne azt megcsinálni h jó legyen?
"Ezert tart itt ez az orszag."
Szoftverfejlesztokent dolgozom, poenbol irtam a pixelt csak ezekszerint szarul ha ennyire nem jott at, igy jartam. Anyway, a lenyeg hogy mi a sebzes a rangen kivul, akarhany legyfingnyi diszkret aranyvektorban szamoljak is CoD4 szinten. <#nevetes2>
Sadist
És a 24 játékos mindössze 12-szer találta meg? Miután ugyanarról a pontról sokszor egymás után lelõtte õket, szerinted nem fognak rá vadászni?
Vagy ment, mint a Rambo, és lõtte mindenki elõl a frageket, azért van a többinek ilyen kevés? Akkor meg még hihetetlenebb, hogy csak 12-szer halt meg.
De ha gondolod csinálhatsz egy videót, amiben összeszedsz 170 killt 12 halál mellé. Addig ez marad a kamu kategória.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Boron Power
Viszont ha az eredményen kívül meggyõzõdtél róla, hogy csal, természetesen ki kell banolni, ebben nincs vita. De ez nem elég.

Sadist
A pixel nem mértékegység. Unrealban pl. egy Unreal Unit az 0.75 inch, egy átlag player magassága 85-90 UU, egy ajtó szélessége 64.
A CoD-ban használt mérték ennél kicsivel kisebb.
Itt van, hogy a pályán lévõ dolgok durván hány Unit nagyságúak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Boron Power
De nézd már meg a shotot. 24 marines van, feltéve, hogy egyenlõen vannak elosztva, akkor itt 48 ember játszott. Ha beült egy sarokba, utána osztotta ész nélkül a népet, helivel légicsapással, és véletlenül még jól is játszik, egyáltalán nem lehetetlen.

Miért kell a csitet feltételezni egybõl?

(Több szerót felügyeltem cod2-ben, alap nélkül senkit sem banoltam. Mindig megnéztem spectbõl, pb screenshotot csináltam. A ban file-ban így is több mint száz ip cím, guid volt.)

bigapó
Én csak az ilyen emberkék miatt kértem admin jogot, mint Te...

1. nem látod, hogy nem adunk 55-ös szintet, mert irigyek vagyunk??
2. nem akarunk rosszat neked, hanem magunknak jót, mert ha véletlenül összefutunk a neten és lekésselek, akkor rögtön elkezdenél feljebbmenõket sorolni, az meg egyikünknek sem lenne jó...
3. nem és nem és nem, nem fogunk adni neked ilyet, akárhányszor kérheted, menjél át a warez topikba, felül van a képnél keresd. ott lehet adnak. de csak lehet.

The Matrix has you...

Hello
De mármint COD 4-ben 55-ös szintü. Nem tudna vki vmit adni amivel rögtön az lennék?
Sadist
Nem, 15-ös fragrate úgy, hogy neked van 170 killed, a többieknek meg még csak 30 sem, nincs. Még ha kurva jó napod van akkor sem, csak akkor, ha valami szoftver is dolgozik a célzáson, nem csak a kis kacsód...

Vegyel wow acc-ot az aproneten pl, occso, jo, 55-os szint tuti meglesz, es meg nekunk is jobb lesz. Tiszta haszon mindekinek.

kkthxbai, jo jatekot!
Sadist
Menj, és kérj apudtól két nagy pofont, attól rögtön 55-ös leszel.

Szerintem ez egyfajta kepzetes mertekegyseg, valahol feluton lehet a pixel es a meter kozott. Bar ha a mapok merete nezzuk akkor nem is, erosen konvergal a pixelhez.. 😉
Remek, innentõl kezdve akármit jelenthetnek a számok <#hehe>

Hello!
Nem tudna vki adni nekem vmit amivel rögtön 55-ös szintü lennék?
Kössz.
Sadist
Megnyugtatok mindenkit, nem lábban, nem méterben, nem yardban, nem is centiméterben, hanem a játék saját mértékegységében számolnak.

Boron Power
Van róla screenshot, megnézheted, majd belinkelem.
De látom ezt hiába magyarázom neked. Van egy jó napod, régóta játszol, tudsz lõni, és kijön egy ilyen.

még ha láb-ban is adták meg akkor a 2000 láb az kb 600 méter, egyik mappon sincs ekkora távolság <#fejvakaras>

Sadist
Aha, legalább 16v16-ban? Úgy hogy mellette ott van még egy csomó 45-55-ös szintû játékos is? Azt azért megnézném.

Boron Power
Te h...e jegyezd meg a nevem...
Eredeti játékom is van, több éve komoly klánokban cb-zek Cod-ban.
De te pistike csak jegyezd meg a nevem.

Ha csal dögöljön meg, de ha egy eredmény és nem demo, vagy pb screenshot alapján állítod, hogy csaló, akkor meg dögölj meg te...

Boron Power
Sd-n a rekordom (11 nyert körig menõ szerver) 36 kill, 5 assist, és 0 halál a map végén!
Van aki 60 felett lõ ilyen szerveren(bár esetleg többször hal) senki nem csiterezi, mert tudjuk, hogy tud játszani, és nem kockáztatja az eredeti játékát.

Pistikék közé beszabadulva egyáltalán nem lehetetlen 174/12-es stat. Fõleg, ha helikopter, légicsapás minden megy.

Eredmény alapján azt mondani, hogy csiter, sztem elég röhejes. 12-szer le bírták lõni, miért nem tették meg többször.

KL

Ferro

Jó legyél! <#hehe>

Az arányt nézd már meg ember...!
Mindenesetre megjegyzem a nevedet, hamár így véded a gyanús emberkéket...
Hiteles MP adatbanyaszati eredmenyek:
http://www.infinityward.com/community/forum/index.php/topic,3683.msg40475.html#msg40475
http://chkilroy.com/cod4/
http://aao.hu/sadist/cod4faq.txt

"Szemfules olvasok konnyen megtalalhatjak azt a 63472 apro kolunbseget, amit elrejtettek az abrak kozott" <#vigyor3>

Komolyra forditva: "damage gradually drops to the second number and continues on after 2000 at that lower value." De hogy mi lesz utana, azt nem irja.

Nezzuk a Skorpiont: 50-20 damage 200-400 range. Silencer miatt a range 100-300. A sebzes mennyi lehet, vajon 10 a palya vegeig akarmeddig tovabb? Merthogy linearisan csak nem folyatodik, mert akkor mar 10et gyogyitana.. <#violent>
Sadist
Nyiss egy dos ablakot, és írd be, hogy format c:

Sadist
Gondolkodjál már, 174 kill/12 halál? Már csak ebbõl árad a kamuszag, hát még ha megnézed, hogy milyen játékosok voltak fent. Mind 45-50 körüliek, nyílván nem összecsalt 55-ös profillal, szerinted egyikük sem képes megközelíteni sem?

Hello!
Nem tudna vki adni nekem vmit amivel rögtön 55-ös szintü lennék?
Hello!
Nem tudnátok vmi adni amivel rögtön 55-ös szintü lennék???
Heeeeeelp!
Barney Tech
P90 (red tiger)
Desesrt Eealy (gold)

Perk 1: Frag x3
Perk 2: Stopping Power
Perk 3: Last Stand

Én ezeket a beálításokat használom. Teljes egészében meg vagyok vele elégedve.

amcsik nem véletlen ft-ben (Feetben, tehát lábban) mérik a távolságot?

"ASSAULT - All have a range of 1500-2000. When silenced, the range becomes 750-1500."

750 micsoda?
Nyilván nem m750 méter mivel egyetlen mappon sincs akkora távolság. <#fejvakaras>

ott a pont !!
az igazságot hallotátok és olvashatjátok tõle !
egy értelmes ember !!

Kary vagy Karykeksz

Szabó Péter
Kösz már megvan!

Szabó Péter
Ne b...tok már ki velem!
Hol találok mentést hozzá?

Kösssz!

1 órás gama volt? 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Boron Power
Néhányan nem érik csak fel ésszel, hogy sokan már nagy rutinnal rendelkeznek, fõleg más játékmódokban, ahol vigyázni kell magukra, és jó reflexek kellenek.
Ha egy ilyen feltéved egy tdm szerverre, rendszerint elkeni a szájukat.

Én tegnap 265as killel játszottam egy szerveren és nem csitereztek !!
különös volt nagyon

Kary vagy Karykeksz

lol
mibõl gondolod ?

Kary vagy Karykeksz

B4LF-4S2V-4GYE-1337-L4M3

Ugyanazt mint a GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15
A megoldás pedig itt van feljebb.
Boron Power
És azért mert 174 kill, azért már csiter...
Ritkán tdm-ezek, mert az SD a csúcsa a játéknak sztem, de a múltkor én is 150+ -ot lõttem megerõltetés nélkül.
Nem szeretem az ilyeneket mint te, akik egybõl csitereznek, ha véletlenül vmi jobb játékossal futnak össze.

Üdv!

KL_atya'tok

Error
Key Code in Use. Please try reconnecting later.
Ez mit jelent mert én nem értek Angolul!!!!!!!!! sorry
Tessék a teljes kód:
T4K4-R0D1-1NN3-NF45-ZF31
😄😄😄😄😄
Hassel606
Az ellenõrzõdbe!<#idiota>

EZT NEM TOM BE IRNI MERT 5 RUBLIKA VAN! VAGY EZT HOVA KÉNE BE IRNOM?
Sadist
ASSAULT - All have a range of 1500-2000. When silenced, the range becomes 750-1500.
After 1500 range, damage gradually drops to the second number and continues on after 2000 at that lower value.

SMG - weapon(damage;firerate;range) All silenced ranges are decreased to 350-700 and the Skorpion to 100-300.

LMG - The range for the SAW and RPD are irrelevant as the damage does not change. M60 has 1000-1500 range

SHOTGUN - Both fire eight hitscans/shot, and have a range of 300-600 (Winchester 300-500). They are also unique in that when sighted, the spread becomes WIDER.

Sadist
T4K4-R0D1-1NN3-NB3Y

Aragorn10
Van egy "MDF" nevezetû magyar gamer ha találkoztok vele bannoljátok a serveretekrõl mert egy nagy csaló !!!!!!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.