Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Nme tudok jáccani CoD4-et neten, mert azt írja ki h key code in use. Mit lehet ezellen csinálni?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
A vérpistikékrõl nem beszélek,ha a játék fejlesztõi a gödörásást is berakják,akkor vakondtúrás lenne az összes pálya...
Én 26 vagyok és nem voltam. Mondjuk ez eü gond, szívesen lettem volna, de nem lehetett...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Egyébként is mennyivel nyujtanak kevesebb felületet magukon,mintha lehasalnának.
I need some advice on what could be a life changing decision.
I've suspected for some time now that my girlfriend has been having an affair. The usual signs. Phone rings, I answer, someone hangs up.
She started going out 'with the girls' a lot recently, although when I ask which girls it is always "Just some friends from work, you don't know them".
I always look out for her taxi coming home but she always walks down the drive although I can hear a car setting off. As if she has got out of the car round the corner. Why? Is it not a taxi?
I once picked her mobile up just to see what time it was and she went beserk and screamed that I should never touch her phone again and why was I checking up on her.
Anyway, I have never approached the subject with my g/f. I think deep downI just didn't want to know the truth but last night she went out again and I decided to check on her.
I decided I was going to listen on one of her mysterious phones hiding behind my monitor and imitating that I playing my favourite CoD4 SD map. As I was listening to a name all of a sudden a sniper just one shooted me from the rooftop.
So what should I do? Should I change to GL+Martyr, or should I stick with the silenced P90 trying to stalk on the bastard myself?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
steam, origin: ACE_hun
Realis FPS ott kezdodik, hogy NINCS ugras egyaltalan. Ennyi.
The Matrix has you...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
szép látvány egy havas, karácsonyi díszletes pályán a gombafelhõ...
The Matrix has you...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Mindkettõben van igazság, örüljön mindenki, hogy van választék a játékmódok és szerverek között.
Ne pedig egymást osszuk.
mUFF
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha szart tesznek eléd mákkal,azt meg kell enni?vagy esetleg kiválogatni belõle a mákot..
Kit érdekel mi van benne,ha nekem nem ugy tetszik..ha házat veszek,de nem felel meg ahogy van,átalakitom az én izlésem szerint..ez is ilyen..
Sajnos az a tendencia,hogy a gamekészitök pontosan tudják,hol van a legnagyobb piac..a tizenéveseknél..évek ota ezért készülnek igy a játékok,mert ha már valami kicsit is nehéz,vagy bonyolult,a tiniknek nem kell...
Ez igy jopofa meg minden,csak odaülni,puffoktatni és hu de jo minden..
Nem értem miért probléma,ha valaki nem erre vágyik....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A nagyon sok szerverbõl pár van ilyen, és ha veltéved valamelyik agyhalott, rögtön el kezd fröcsögni, hogy így fos, meg külömben is. Egyszerûen nem értem...Lépjen tovább, ennyi.
Kéremszépen!
Ha egyszer a játékban beletették a rakétavetõt, amivel mellesleg célozni is alig lehet, meg kézigránátot, meg AA-kat....
Hát tetszik egy-két embernek, vagy nem de ilyen a játék.
Én sem örülök, hogy valahol a gránáktól és AA-koktól mozdulni sem tudok, de viszont a pengémrõl le nem mondanék soha.
<#vigyor3>#vigyor3>
Lámaság, meg egyébb jelzõ a csalókra vonatkozhat maximum.
De ezek az illetõk és mi is csak a játék adottságait használja ki.
Vagy csináljuk azt, hogy lebutítjuk a cod2 rendszerének szintjére, és akkor nem kell fejlõdni, meg azon gondolkodni, hogy milyen fegyõókat vigyé magaddal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem a típus a lényeg, hanem hogy nyomas alakokkal tolja az ember.
Értelmes fazonokkal még a ffa is felemelõ élmény lehet.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Munkatársamnál jártam, a fia éppen codozott. Még nincs 10 éves sem, szal nem egy pro a kölök. Fogja, gránátvetõ elõ, és keni a killeket, egyiket a másik után. Apja azt mondja ma rakta fel a játékot, egy kicsit odaengedte a gyereket.
Az én véleményem megformálódott, mondjon mindenki amit akar...
Az meg hogy a gyerek mivel jáccik, legyen a szülõk problémája, nem igaz? <#beka3>#beka3>
\"Heroes never die. They just reload.\"
For the greater good
ezt felírom valahová <#nezze>#nezze>
biztos dolgozatírás lesz holnap, magolnak a pistik <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
eljutottam egy darabig (AC-130 után egy kicsivel), aztán valamitõl lefagyott a játék, sõt a gép is újraindult. Kérdezte, akarom-e safe módban indítani, nem-et választottam. Erre eltûnt a "Resume Game" opció, és kezdhetném elõrõl, pedig a save-ek ott vannak a megfelelõ mappában. Mi a fenét lehet csinálni, hogy "visszajöjjek"?
Meg régebben úgy volt, hogy foglalás után még 5 másodpercig respawn, hogy legyen idõd felkészülni, hogy következõ halálnál már nem spawnolsz újra.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha miénk a HQ akkor nincs respawn egyébként a laptop 50(?) másodperc alatt leketyeg függetlenül attól hogy visszafoglalják-e vagy nem.
Ha éppen halott vagyok amikor megszerezzük a laptopot akkor még újraspawnolok de ha csak egyetlen másodperc óta a miénk a cucc akkor nincs respawn.
Ha van adjatok már IPt. Rákattantam😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun