Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Olvass már bameg!
Csak eredetivel tudsz szervereken multizni.Kivéve a törtszerverek.

Forolto
Hadtáposoknál jó volt a hangulat mindig.Egyébként ez a hétköznapi katonaság (hétvégén hazaengedték,addig se ették a hadsereg kajáját) már nem hadsereg.Emlékszem apámra,aki több évig volt katona,ha jól tudom a ruszkiknál annó 10 év volt a hadkötelezettség.De ez már nagyon off.Elnézést.

minek, ha simán letöltöm egy hétvégén? Amúgy mért nem megy az all-seeing eyeben a cod4?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

guid ban,elmész a media marktba,és meg veszed eredetiben,mint én tettem ma 😄

hello!
Nme tudok jáccani CoD4-et neten, mert azt írja ki h key code in use. Mit lehet ezellen csinálni?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Forolto
Hm,azért tettem fel,hogy Katona VAGY katonai akciófilm.Egyébként én voltam katona,tudod az én idõmben még menni kellett és nem emlékszem,hogy bakkecskézés közbeni lövészgyakrolatunk lett volna.😄
A vérpistikékrõl nem beszélek,ha a játék fejlesztõi a gödörásást is berakják,akkor vakondtúrás lenne az összes pálya...

HD JOHNNIE
jó esetben <#wink>
Én 26 vagyok és nem voltam. Mondjuk ez eü gond, szívesen lettem volna, de nem lehetett...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Morfi
Miért? Szerinted a mostani hivatásos magyar katonák mennyit lövöldöznek 1 éveben? 😄

tobias88
és már õk se csináltak semmit, csak elvoltak... Mindkét unokatesóm felszedett 10-15 kilót a semmittevésben, fegyvert meg nem is nagyon használtak
tobias88
jah, kb a most 26 évesek voltak még katonák
"...látszik sose voltak katonák..." már ne haragudj,de kb 3-4 éve eltörölték a kötelezõ katonai behívást...vagy még több éve......jah,mér te voltál?és örültél neki vagy mi?és a 11 éves vérpistike szerinted hogy lett volna katona bazz?

jha, de azert azt is megneznem, ahogy cserepteton korbeugralgat valaki 50kg-os menetfelszerelesben, a laba alatt levo anyagba kitarazva.. <#nyes>
Forolto
Én csak röhögni tudok a sok bakkecskén.Látszik sose voltak katonák,vagy nem láttak még egy katonás akciófilmet...

Egyébként is mennyivel nyujtanak kevesebb felületet magukon,mintha lehasalnának.

(Irtam nektek egy alternativ befejezest a temahoz vagoan.)

I need some advice on what could be a life changing decision.

I've suspected for some time now that my girlfriend has been having an affair. The usual signs. Phone rings, I answer, someone hangs up.
She started going out 'with the girls' a lot recently, although when I ask which girls it is always "Just some friends from work, you don't know them".
I always look out for her taxi coming home but she always walks down the drive although I can hear a car setting off. As if she has got out of the car round the corner. Why? Is it not a taxi?
I once picked her mobile up just to see what time it was and she went beserk and screamed that I should never touch her phone again and why was I checking up on her.
Anyway, I have never approached the subject with my g/f. I think deep downI just didn't want to know the truth but last night she went out again and I decided to check on her.
I decided I was going to listen on one of her mysterious phones hiding behind my monitor and imitating that I playing my favourite CoD4 SD map. As I was listening to a name all of a sudden a sniper just one shooted me from the rooftop.
So what should I do? Should I change to GL+Martyr, or should I stick with the silenced P90 trying to stalk on the bastard myself?
Látom itt az FPS game rõl van szó. Nah mindegy de azér ez is elgondolkodtató.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Minek nekünk 60fps, meg 100fps? Abból te úgyis csak 24fps-t látsz a szemeddel. <#mf2><#vigyor2><#duma><#wink> Tök kibaszás. Aki meg nem tud lõni az 150fps el sem tud majd.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Két embert kell lelõnöd miközben a levegõben vagy.

Timber
egyik ismerosomnek a miles szarakodott. O nem vista alol de hasonlo volt a gond. SP ment MP crash to desktop. Aztan valahogy megoldotta 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
realis FPS ott kezdodik, hogy nem gepelott ulve tolod 😄 pl. Airsoft 😄

Timber
Szerintem meg tok mindegy, hogy benne van vagy nincs, tok mindegy, hogy lamasag vagy sem. Ha a szerver admin azt mondja, hogy ezen a szerveren marpedig csak keselni szabad es csak a hatrafelemenet lehet bebindelve mert ma rákapó contest van akkor mindenki hatrafele rohangalva keseli a nepet vagy mehet masik szerverre. Ez ilyen egyszeru.

Azt a challenge-t hogy kell megcsinálni "Airborne"?

steam, origin: ACE_hun

hello lenne egy problémám vista alol játszom a játékkal de a multiplayer álandoan exe hibval kilép a sima singleplayer viszont tökéletesen fut tudna nekem valaki segiteni hogy mi lehet hiba?
Realitast akartok mar megint vinni egy _arcade_ jatekba, ez a jatek kurvara nem erre keszult...

Realis FPS ott kezdodik, hogy NINCS ugras egyaltalan. Ennyi.
bigapó
én multira gondoltam<#vigyor> ott majdnem minden fordulóban robban egy vagy több<#eplus2>

The Matrix has you...

mNzJean
Én ezért nem járok ,HC-ra ,megszokod és utánna a sima publikon ,meg a warokon "belámulsz".<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Törölt felhasználó
Tudom, végignyomtam azt is 2x is <#eljen><#vigyor>
bigapó
lehet kipróbálni a World in Conflict-ot. abban van taktikai Nuke😊))
szép látvány egy havas, karácsonyi díszletes pályán a gombafelhõ...

The Matrix has you...

BEAST
velem is ez volt :p HC utan mentem normal S&Dre, es a jatek vegere annyi assist pontom volt mint az elsonek killben <#idiota> nehez visszaallni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hassel606
Délelõtt, az egy hónapi HC után feltévedtem egy "sima" TDM szerverre pörögni egy kicsit. Hát, keltem-feküdtem...24 slotos szerver volt, az átlag élettartalmam kb. 2 másodperc volt.<#vigyor3>A II. Világjátékokon, Berlin bombázásánál nem hullott ennyi gránát.<#guluszem1>

Törölt felhasználó
Kellett volna betenni egy bombázót amibe beülhetsz és egy atombombát is ledobhatnál, akkor az összes ellenfeled meghal és kész. Király csávó lehetnél <#nyes>
0Fritz0
Nem konkrétan rád gondoltam, hanem az egész tetves bagázsra. <#hehe> <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fujiryu
Nehogy már aztmond, hogy ugyanolyan teljesítményû az a két játékos, aki gépfegyverrel ölt 20-at, vagy aki 3 gránátot plusz 2 gránátvetõt elnyomva...Azért lámák, mert a legegyszerûbb módon csinálják ahogy lehet, és a nehezebbet meg se próbálják...Persze lehet itt jönni azzal, hogy én vagyok a hülye amiért szenvedek, de sztem nem az számít hogy hova jutott el az ember, hanem hogy hogyan.Hogy milyen akadályokat küzdött le amíg elérte amit elért...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hassel606
Nem osztás volt, csak vélemény!<#dumcsi>Ha valakit megbántottam, itt kérek elnézést.<#worship>

0Fritz0
#14744, #14743

Mindkettõben van igazság, örüljön mindenki, hogy van választék a játékmódok és szerverek között.
Ne pedig egymást osszuk.

mUFF

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez elképesztõ,hogy mindenki ezzel a süket dumával jön.."belették a játékba"...ÉS?!
Ha szart tesznek eléd mákkal,azt meg kell enni?vagy esetleg kiválogatni belõle a mákot..
Kit érdekel mi van benne,ha nekem nem ugy tetszik..ha házat veszek,de nem felel meg ahogy van,átalakitom az én izlésem szerint..ez is ilyen..
Sajnos az a tendencia,hogy a gamekészitök pontosan tudják,hol van a legnagyobb piac..a tizenéveseknél..évek ota ezért készülnek igy a játékok,mert ha már valami kicsit is nehéz,vagy bonyolult,a tiniknek nem kell...
Ez igy jopofa meg minden,csak odaülni,puffoktatni és hu de jo minden..
Nem értem miért probléma,ha valaki nem erre vágyik....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hassel606
"Hát tetszik egy-két embernek, vagy nem de ilyen a játék." Teljesen igazad van. De! Ha egy szerver üzemeltetõje, aki pénzt áldoz rá, nem is kicsit, karban tartja, idõt fordít rá, megengedheti magának, hogy ezek a dolgok NE legyenek a szerveren. Fordítottan is igaz, hogy ezeket a szervereket lámázzák sokan. Pedig csak annyi, hogy a szerver "tulajdonosa" szeretne ezen szabályok szerint szórakozni, és az csak plussz, hogy ezen szabályokat elfogadók is szórakozhatnak, más munkájának, anyagi támogatásának gyümölcsét élvezve.
A nagyon sok szerverbõl pár van ilyen, és ha veltéved valamelyik agyhalott, rögtön el kezd fröcsögni, hogy így fos, meg külömben is. Egyszerûen nem értem...Lépjen tovább, ennyi.

DarkSector
Nem azé de én néha olvasgatom, hogy ez-az amaz ki-mi szerint csalás, meg lámaság, meg geciség.
Kéremszépen!
Ha egyszer a játékban beletették a rakétavetõt, amivel mellesleg célozni is alig lehet, meg kézigránátot, meg AA-kat....
Hát tetszik egy-két embernek, vagy nem de ilyen a játék.
Én sem örülök, hogy valahol a gránáktól és AA-koktól mozdulni sem tudok, de viszont a pengémrõl le nem mondanék soha.
<#vigyor3>

Lámaság, meg egyébb jelzõ a csalókra vonatkozhat maximum.
De ezek az illetõk és mi is csak a játék adottságait használja ki.
Vagy csináljuk azt, hogy lebutítjuk a cod2 rendszerének szintjére, és akkor nem kell fejlõdni, meg azon gondolkodni, hogy milyen fegyõókat vigyé magaddal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tobias88
a fifa sehogy se lehet felemelõ élmény<#idiota>
igen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dick Riddick
Megy a vita hogy melyik a legjobb játékmód.
Nem a típus a lényeg, hanem hogy nyomas alakokkal tolja az ember.
Értelmes fazonokkal még a ffa is felemelõ élmény lehet.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Érdekes közjátéknak voltam tanúja délután:
Munkatársamnál jártam, a fia éppen codozott. Még nincs 10 éves sem, szal nem egy pro a kölök. Fogja, gránátvetõ elõ, és keni a killeket, egyiket a másik után. Apja azt mondja ma rakta fel a játékot, egy kicsit odaengedte a gyereket.
Az én véleményem megformálódott, mondjon mindenki amit akar...

Az meg hogy a gyerek mivel jáccik, legyen a szülõk problémája, nem igaz? <#beka3>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Az OBI hanyas szerver? 1.3as?

For the greater good

ilyen sem volt még hogy egész este nem volt anyázás az OBI -n <#vigyor2>

ezt felírom valahová <#nezze>

biztos dolgozatírás lesz holnap, magolnak a pistik <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sadist
New Game, és kiválasztod a legutolsó pályát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sziasztok,

eljutottam egy darabig (AC-130 után egy kicsivel), aztán valamitõl lefagyott a játék, sõt a gép is újraindult. Kérdezte, akarom-e safe módban indítani, nem-et választottam. Erre eltûnt a "Resume Game" opció, és kezdhetném elõrõl, pedig a save-ek ott vannak a megfelelõ mappában. Mi a fenét lehet csinálni, hogy "visszajöjjek"?

Sadist
Nem, én arról beszélek, amikor PONT AKKOR lõnek le, amikor elfoglalják a HQ-t. Amikor lelõnek kívülrõl mutatja az emberedet, plusz ha van killcam, akkor az is bejön, ez kb. 3-4 másodperc. Ha ez alatt az idõ alatt foglalják a HQ-t, szoptál. HQ-nak az lenne a lényege, hogy a védõ csapat teljes létszámmal védekezhessen, mondjuk 1 perces spawnnal, vagy anélkül.
Meg régebben úgy volt, hogy foglalás után még 5 másodpercig respawn, hogy legyen idõd felkészülni, hogy következõ halálnál már nem spawnolsz újra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hát de pont ez a lényege, nem? <#idiota>

Ha miénk a HQ akkor nincs respawn egyébként a laptop 50(?) másodperc alatt leketyeg függetlenül attól hogy visszafoglalják-e vagy nem.
Ha éppen halott vagyok amikor megszerezzük a laptopot akkor még újraspawnolok de ha csak egyetlen másodperc óta a miénk a cucc akkor nincs respawn.

AntiHero
Van magyar Domination vagy Sabotage !HARDCORE! szerver?
Ha van adjatok már IPt. Rákattantam😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sadist
Annál is szopsz, ha pont akkor foglalják a HQ-t, mikor meghaltál, mert arra a körre kimaradsz.

Nem tudom mi az alapbeállítás de én általában a #14727 rendszerrel találkozom mindenhol.