Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én valami ilyesmiben reménykedtem de az AK is bénán néz ki, most hogy a "golden" dragunovot is láttam már nem is erõlködöm hogy megszerezzem 😞

Ja, inkább bronz, azt hittem arany színe lesz, de sajnos ilyen :S Ez van 😊

Jaja, miért gondod van vele?😊)

Amúgy most hogy körbenéztem a hozzászólások között, örömmel vettem észre hogy látni még jópár ismerõs arcot/klánt a régi szép Battlefield 1942 fórumról, pl: JCSR, U42😊😊

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Zomil
nah nézmá idetévedt egy VVH-s 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hi Fuji!

Nem tom mi a vita és ki között, csak gondoltam segítek egy kicsit!
Szal azt az 50kg-ot én is túlzásnak tartom kicsit, de nem teljesen kizártnak! De itt van egy pontos adat: az egyik alakulatnál, most vagy az SAS-nél vagy a Ranger-nél, nem tom pontosan, az átlag menetfelszerelés amiben gyakorlatoznak minden nap, telipakolt hátizsákkal, málhaövvel és fegyverel az összesen 22kg-ot nyom!
Mielõtt elkezdene vki okosabb lenni, annak leírom hogy ezt egy nagyon jó könyvben olvastam, ha érdekel vkit:
címe: A világ elit katonái
szerzõ: Terry white

Csak ennyi!😊

Üdvözlettel Butcher

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Balumann
Már írtam is itt egyébként (pont ellenkezõjét h nálatok miért ilyen tiszta 😄). Privbe kaptam választ, hogy valamit állítani kell AtiTrayTools-ba - sztem catalystba is lehet- texturesnél vagy vhol, és akkor jó lesz. Ezt most teljesen elfelejtettem megpróbálni, mind1 majd legközelebb. Hogyha mûködik akkor lehet én is 1280-ba fogok játszani, most 1180x846 vagy vmi ilyesmibe van :| Csak így 1280-ba el se lehet olvasni 😄 Az az egyetlen ok, amiért nem abba van. Bár más játékot is próbáltam 1280-an és máshol is iszonyat kicsi a chat olyankor, kényelmesebb olvasni kisebb felbontáson.

gabi89
Nem mostani statok mert már rég 55-ös vagyok.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Én 1280x1024-ben játszom mivel TFT-n csak az a szép a többi torzít (1024x768 stb..)
Pár kép akkor már én se maradjak ki:

Ja és ma COD2-vel is toltam több mint egy hónapja nem játszottam vele és tessék:

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Örülnék ha nálam is ilyen apróbetûs lenne, nálam 1024-ben megy a játék és a cset betûmérete akkora mint a listájé, kurva zavaró :/

gabi89
A csetnél nálad mitõl ilyen rondák a betûk 😞 Rossz ránézni.

Balumann
Nah játszottam egy kicsit, egész jól bele jöttem a játékba.

Érdekes egyébként, szinte egyik játékba se voltam még így elsõ többször is, mint itt cod 4-be, de megy is. Érdekes, hogy cod 4-es játék után akármi mással mek játszani, például swat 4, 1 embert nem bírok megölni ott, holott ott olyan középen szoktam lenni azért :S

Ez inkább bronz dragunov (elég randa) <#fejvakaras>

Hassel606
thx<#lookaround>

riszpekt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kurva imgshack béka, mindegy, F5
No, kimaxoltam a snipereket, megvan a Golden Dragunov <#violent>

Bár szerintem elég csúnya <#kuss>

Kár hogy nem R700-ból van szebb arany változat 😊

tobias88
nem csoda hogy cod4el játszol
tobias88
az szép
Hassel606
Idén szereltem le, február 28.-án.<#shakehead>

Hassel606
Na jó, vicceltem, 15 évet nyomtam le mundérban.

Én is lenyomtam még 1.5 évet az éppen ma megszûnõ Határõrségnél.....

Utólag nem bántam, rengeteg hülyeség, kis kaland a balkáni háború közelsége miatt és jó haverok.....és persze a kopaszkori csúcsom 19 zsák krumpli megpucolása😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HTS s3rg1nh00
a max.amit cipel pl.egy amerikai katona az 40,de akkor 2 fegyver meg egy hétre való cucc van a hátán,járõrözni szvsz 10 kilós pakkal mennek max.,szóval azzal még simán lehet ugrani(bár annyira,hogy a térde fejmagasságban legyen,mert az cucc nélkül Jordannek ugyan sikerült,de õ mégiscsak egy kosárlabdázó,nem pedig katona...)
amúgymeg ha valakinek játszhatnéka van,menjen airsoftozni😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én meg voltam és qrva nagy dili volt,fõleg a "Duna85" hadgyakorlat Várpalotán..
Meg a rengeteg kerités mászás hétvégenként,Balaton parti kétérõre..
Vagy amikor kopasz koromban a -30 fokba bepakoltam az örbodé alá a stukimat a 90 löszerrel és az üti szedte össze majd ébresztett a körletben..
Cóval akinek kimaradt,sajnálhatja,mert ritka élménnyel lett szegényebb..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

HD JOHNNIE
most nézem, h ez a Koocos gyerek nagyobb pusztítást végzett itt mint a sima cod topikban... Ott is vót...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Egy csöppet szánalmas végigolvasni a vitát, újra és újra! Ment a vita a játékról és a valóságról meg az FPS-rõl a sima cod, majd megjelenése után a cod2-es topikban is... Itt is megy... és menni fog a cod 9-es topikban is vazze. Nem unjátok még???????
Vazze inkább tegyetek már be ingame képeket, az olyan szerencsétlenek számára, akik még nem játszhatnak a cod4-el, mint amilyen én is vagyok!! <#vigyor>
Na képekre fel! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Fujiryu
Most nemtom mit kell keverni itt a játékot a valósággal.Ha valóságot akarsz, és nem akarsz felálni a géptõl, menjél arma-zni(ja de hogy ott meg siokáig tart amíg lelövök valakit, meg az irányítás is nehéz...Nesze neked valóság fogdmegjól mert elfut)...

Egyébként meg nemhiszem, hogy egy menetfelszerelés olyan nagy teher lenne hogy ne lehetne benne ugrani vagy felmászni egy falra, fõleg ha lõnek az emberre(azt aláírom hogy pontosan célozni így tényleg nehéz).De tudom, hogy itt mindenki volt katona és volt bevetésen irakban és mindent jobban tud...jó nem azt mondom hogy reális a játék, de ez nem egy olyan dolog hogy van hátizsák akkor az üti az ugrálást és nincs.Egyébként meg számoljátok ki 50 kiló az hogy fér bele egy olyan hátizsákba, és rájöttök hogy az nem 50 kiló.Persze a tvben aztmondta a kivágott mellû riporter csaj...Szerinted melyik katona az amelyik aztmondja: 1 hogy neki "könnyû" a dolga és egy jeepben mellettem van minden, 2: hogy a csapatommal közösen cipeljük az olyan eszközöket amit többen használunknem. 3: általában 3-4 órás bevetésre megyek járõrözni a városba és fegyver meg kulacs van nálam...Persze hogy ferdít, amikor egy tangás feszesseggû riportert faggatja?Naná hogy aztondja, hogy õ 3 szumóbírkózót és egy anyahajót visz a hátán, baj esetére, nemiszunkmegegykólát? Sztem egyik vezetõjük se engedné õket el ha úgy mennének csatába hogy a hátizsákjuktól vetõdni se tudnának, meg ugrani se(arról nem is beszélve hogy egy nap után már járni se tudnának és az izületeik is strapára mennének egy pár hónap alatt).Szóval nemhiszem, hogy amelyik katona nem egy félnapos bevetésre megy amellett ne menne valami kisérõjármû amin a cucca van, és fél napra nem kell 50 kilós hátizsák.Szóval jólmûködik ez a média, meg minden, de azért jólenne néha gondolkozni is.Nem csak azt hajtogatni amit egyszer valakitõl hallottam, jelen esetben hogy 50 kiló van minden katonánál(lehet hogy az egyik 50 kilót cipel, de nemhiszem hogy õt küldik a tûzvonalba).Egyébként szóljatok ha tévedek, mert én még nem voltam katona és irakban se szolgáltam, de már két éve BF2-zöm és nagy tapasztalatom van ilyen téren 😄...

Szóval ennyi és kész.Egyébként meg beletették a játékba, csak hogy a legnagyobb vérpistike indokot is elmondjam...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Egyébként néha megõrülök amikor jönnek itt ezek az önjelölt tudósok, akik kb annyit tudnak az emberi szemrõl, meg látásról hogy 24fps, és ami több azmár ugyan olyan...Most komolyan te nem veszed észre, hogy a játék amit játszol 150-rõl leugrik 60 fps-re? Mert én észreveszem...Lehet hogy én vagyok az ufo, de amikor ugrik azt észreveszi az ember.És azért kell több fps mert annál kevésbbé észrevehetõ az ilyen ugrálás.Tehát játszhatsz stabil 24 fpsen, de ha ott picit elkezd gondolkodni a gép akkor már egybõl szopsz, mert lassított felvétel.Míg ha 150-en mész akkor egy ugrás és kész...Zavaró azis, és észre is lehet venni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

reaper4
😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sadist
Mélytorok. codhun van fix hozzá, asszem nem is egy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Kis repedések vannak az oldalán. Amelyik nagyon tört arra ne menj, mert a kettétört alaplap miatt a processzor nem képes eléggé felgyorsítani a biteket, és lassúak maradnak, ezért sokkal jobban lagol.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

és olyankor mi van ha nem teszi be a cod 4et all-seeing eye-be?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

0Fritz0
Kedvenc: Admin power perk.
Aki lelõ, azt kidobom a szerverrõl. 😊

(nem, nem admin)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zomil
nemnem, overkill-el dupla GL a menö martyrdome-al 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

The Garrett
az elmult 500 hozzaszolasban errol volt szó... 😛

nagy kedvencek a martyrdom laststand claymorral.. mottó: ha már senkit nemtudok lelõni, legalább anyázzanak valamiért <#mf1>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zinaj
Kedvenc perk-eitek?Indoklast kerek.
Hja es mindenki irja le Assault,LMG,stb osszealitasat, ki mit hogyan szeret😛

i7 azt szevasztok :P

Hassel606
Én sem voltam...<#hehe>

Facek
Akkor meg nézze meg az oldal forrását -kötekedik- 😄
A HREF="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194178493" TARGET=_fnew><font size=4>😮FF | SPAM |WRZ:</A
Morfi
Most nem ezért vagy azért, de volt mikor nekem nem ment az, meg sok más topicnál sem, csak betöltött egy fehér oldalt és pislogtam rá hogy mi van 😄

kösszi!!!

AntiHero
De az enm trailer....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Facek
Jézusom. Legalább olvasd el mi van fentebb leírva.
De sebaj, segítek: 😮FF | SPAM | WRZ:]
Mi a halál az a warez tipic? Mondjátok meg oszt hagylak békén!

Zomil
mondták már h a BOLTAAAA!!!!

egy kis OFF:

lehet izgulni mindjárt itt a duke nuke forever trailer xDDDD

hova mennyek?

Facek
Onnan hogy átmész a warez topicba és nem itt untatod az embereket.
egy key code-ot csak 1 ember használhat?
sorry, ezt enm tudtam. Még vmi! Honnan tudom h egy szerver tört?

Forolto
Ha én megadnám,akkor én nem tudnék játszani,mert azt te használnád,érted?

Tessék elmenni a bótba és megvenni,ahogy ha kicsit fentebb olvasnál: itt a karácsony vedd+ a játékot.

te is tudnál, nem?

Forolto
ohátpersze.A játékboltok tudnak.

de nem tud vki adni eredetit bazdmeg?