Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy most hogy körbenéztem a hozzászólások között, örömmel vettem észre hogy látni még jópár ismerõs arcot/klánt a régi szép Battlefield 1942 fórumról, pl: JCSR, U42😊😊
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tom mi a vita és ki között, csak gondoltam segítek egy kicsit!
Szal azt az 50kg-ot én is túlzásnak tartom kicsit, de nem teljesen kizártnak! De itt van egy pontos adat: az egyik alakulatnál, most vagy az SAS-nél vagy a Ranger-nél, nem tom pontosan, az átlag menetfelszerelés amiben gyakorlatoznak minden nap, telipakolt hátizsákkal, málhaövvel és fegyverel az összesen 22kg-ot nyom!
Mielõtt elkezdene vki okosabb lenni, annak leírom hogy ezt egy nagyon jó könyvben olvastam, ha érdekel vkit:
címe: A világ elit katonái
szerzõ: Terry white
Csak ennyi!😊
Üdvözlettel
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Pár kép akkor már én se maradjak ki:
Ja és ma COD2-vel is toltam több mint egy hónapja nem játszottam vele és tessék:

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Érdekes egyébként, szinte egyik játékba se voltam még így elsõ többször is, mint itt cod 4-be, de megy is. Érdekes, hogy cod 4-es játék után akármi mással mek játszani, például swat 4, 1 embert nem bírok megölni ott, holott ott olyan középen szoktam lenni azért :S
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Bár szerintem elég csúnya <#kuss>#kuss>
Kár hogy nem R700-ból van szebb arany változat 😊

Utólag nem bántam, rengeteg hülyeség, kis kaland a balkáni háború közelsége miatt és jó haverok.....és persze a kopaszkori csúcsom 19 zsák krumpli megpucolása😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
amúgymeg ha valakinek játszhatnéka van,menjen airsoftozni😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meg a rengeteg kerités mászás hétvégenként,Balaton parti kétérõre..
Vagy amikor kopasz koromban a -30 fokba bepakoltam az örbodé alá a stukimat a 90 löszerrel és az üti szedte össze majd ébresztett a körletben..
Cóval akinek kimaradt,sajnálhatja,mert ritka élménnyel lett szegényebb..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Vazze inkább tegyetek már be ingame képeket, az olyan szerencsétlenek számára, akik még nem játszhatnak a cod4-el, mint amilyen én is vagyok!! <#vigyor>#vigyor>
Na képekre fel! 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Egyébként meg nemhiszem, hogy egy menetfelszerelés olyan nagy teher lenne hogy ne lehetne benne ugrani vagy felmászni egy falra, fõleg ha lõnek az emberre(azt aláírom hogy pontosan célozni így tényleg nehéz).De tudom, hogy itt mindenki volt katona és volt bevetésen irakban és mindent jobban tud...jó nem azt mondom hogy reális a játék, de ez nem egy olyan dolog hogy van hátizsák akkor az üti az ugrálást és nincs.Egyébként meg számoljátok ki 50 kiló az hogy fér bele egy olyan hátizsákba, és rájöttök hogy az nem 50 kiló.Persze a tvben aztmondta a kivágott mellû riporter csaj...Szerinted melyik katona az amelyik aztmondja: 1 hogy neki "könnyû" a dolga és egy jeepben mellettem van minden, 2: hogy a csapatommal közösen cipeljük az olyan eszközöket amit többen használunknem. 3: általában 3-4 órás bevetésre megyek járõrözni a városba és fegyver meg kulacs van nálam...Persze hogy ferdít, amikor egy tangás feszesseggû riportert faggatja?Naná hogy aztondja, hogy õ 3 szumóbírkózót és egy anyahajót visz a hátán, baj esetére, nemiszunkmegegykólát? Sztem egyik vezetõjük se engedné õket el ha úgy mennének csatába hogy a hátizsákjuktól vetõdni se tudnának, meg ugrani se(arról nem is beszélve hogy egy nap után már járni se tudnának és az izületeik is strapára mennének egy pár hónap alatt).Szóval nemhiszem, hogy amelyik katona nem egy félnapos bevetésre megy amellett ne menne valami kisérõjármû amin a cucca van, és fél napra nem kell 50 kilós hátizsák.Szóval jólmûködik ez a média, meg minden, de azért jólenne néha gondolkozni is.Nem csak azt hajtogatni amit egyszer valakitõl hallottam, jelen esetben hogy 50 kiló van minden katonánál(lehet hogy az egyik 50 kilót cipel, de nemhiszem hogy õt küldik a tûzvonalba).Egyébként szóljatok ha tévedek, mert én még nem voltam katona és irakban se szolgáltam, de már két éve BF2-zöm és nagy tapasztalatom van ilyen téren 😄...
Szóval ennyi és kész.Egyébként meg beletették a játékba, csak hogy a legnagyobb vérpistike indokot is elmondjam...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Aki lelõ, azt kidobom a szerverrõl. 😊
(nem, nem admin)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nagy kedvencek a martyrdom laststand claymorral.. mottó: ha már senkit nemtudok lelõni, legalább anyázzanak valamiért <#mf1>#mf1>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hja es mindenki irja le Assault,LMG,stb osszealitasat, ki mit hogyan szeret😛
i7 azt szevasztok :P
A HREF="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194178493" TARGET=_fnew><font size=4>😮FF | SPAM |WRZ:</A
De sebaj, segítek: 😮FF | SPAM | WRZ:]
egy kis OFF:
lehet izgulni mindjárt itt a duke nuke forever trailer xDDDD
sorry, ezt enm tudtam. Még vmi! Honnan tudom h egy szerver tört?
Tessék elmenni a bótba és megvenni,ahogy ha kicsit fentebb olvasnál: itt a karácsony vedd+ a játékot.