Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érts már meg hogy NEM ÉRDEKEL a véleményed szal hagyjál a hülyeségeiddel plz

Sadist
Változó, de a legtöbb szerveren a támadók azonnal spawnolnak halál után, a védõk viszont csak egyperces hullámokban. Ha pont akkor haltál meg, amikor a csapatod elfoglalta a HQ-t, akkor nem spawnolsz, hanem várhatsz minimum egy percet. Ne mondd már, hogy ez jól van így.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem nagyon értem hogy mit akarsz mondani, mindenki 15 másodpercel a halála utána újraspawnol kivéve ha a csapata megszerezte a laptopot, ilyenkor addig nincs spawn amig a laptop az övék, ennyi, szerintem ez így pont jó <#idiota>

Inkább te lassíts a hülyeségeiddel.
Az én álláspontom az elejétöl fogva az volt, hogy mindenki úgy játszik ahogy tud. Nem kell lámázni azokat akik kihasználják a játék készítõi által adott lehetõségeket.(fegyverek és perkek)
Te és a kis barátaid nyomjátok itt a cb szabályokat meg, hogy ki milyen láma ha ezt vagy azt használ. Egészem egyszerûen TI vagytok azok akik csak hajtogatjátok a saját "igazságaitokat" a többiek meg le vannak szarva.
Úgyhogy a #14698-as hozzászólást nyugodtan olvasgassátok a tükörbe nézve és gondolkodjatok el rajta, hogy pont rólatok szól...
Részemrõl befejezve, éljetek a saját egoista elfajzott világotokban és higgyjétek hogy ti vagytok az überek.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

KlinikaHUN
írtam a smap topicba #1380 tudja a megoldást vlaki? köszi

SötétBarom
Van esetleg magyar hardcore sabotage server?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hali!
a bind say konzol parancs nálatok mûködik?

crazyclone
nos akkor most hadd tegyem meg én is voksomat ... ze nem ironia de még nem is metafora ... mert szerintem valoban láma aki az erõsebbik csapatba megy akár TDM be akár SD be de legõképpen HQ ban(mivel ott van ennek értelme is) valoban több pontot kapsz ha a nyerõ csapatban játszol valoban hamarabb ujraéledsz HQ ban de milenne ha mindenki átmenne a legerõsebbe mert a köcsög nagy lámák ugy gondoljak a kicsi lámákat ugysem érdekli ... azok meg nem tudják elképzelni a másiknak hogy van annyi pontja meg ilyen rangja ... ha jol játszassz bármilyen techikával bárhol jol játszassz ... legfõképp a szórakozás a lényeg akinek nem az a valódi láma és akkor nem utolso sorban HOL VAN A BALLANCING TEAMS??? mert eddig akárhányszor kiirta soha nem vettem észre változást... nem vagyok nagy játékos ha szerencsém van fellépek valameik nap egy szerora nyomok egy orácskát max de a legnagyobb bajom mindig ezzekkel van az ehhez hasonlo faszlámákkal...

Sadist
Ha HQ-ban rendesen megcsinálnák a spawnrendszert az nagyon jó lenne. CoD1-ben ha a csapat elfoglalta a rádiót, akkor kb. 5 másodpercig mindenki spawnolt a csapatból, aztán a spawnidõ kb. 1 perc volt, nem úgy, mint most, hogy egy percenként spawnol MINDENKI a csapatból, és ha pont abban a másodpercben lõttek le, amikor elfoglalta a csapatod a rádiót, vagy éppen spawn volt, akkor egy percig várhatsz tök fölöslegesen. Akinek meg mázlija van, az akár 10 másodperc múlva is mehet vissza harcolni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lehet random is, de mi meg vagyunk egy csapatra!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na ha már így össze jöttünk akik ennyire nem szeretjük az SD-t.
Ma este 5v5, 6v6 ilyesmi DOM valakik? Eredeti játékkal!
Server ready! priviben lehet jelentkezni!

Hassel606
Tudsz adni egy IP-t?<#vigyor3>

SD-n mindig úgy érzem magam mint egy kísérleti fehéregér amelyik megtanulta hogy a labirintusban merre kell mennie a sajtért, jobbra 3 lépés, gránátot 43 fokban elhajít, balra kúszás, kinéz, vár 4,6 másodpercet, lõ, jobbra 16 lépés sprint stb... <#idiota>

A HQ sokkal dinamikusabb és változatosabb de igazán a Sabotage az ahol szinte minden menet mutat valami újat szerintem.

én nemtom te milyen warokon játszod az sdét vagy játszottad, de vann kb maponként per ember 4-5 nade. ki kell találni az ellen taktikáját és aszerint dobni. ne ebszélve arról, hogy egy csomó pályán felesleges eldobálni, pláne itt cod4ben. akkor megmarad késõbb jól jöhet. és a cod4 sd iszonyat dinamikus, ritkán megy le a 2perc végig.
Zomil
naja😊 cod1-ben elég sokat csináltam ezt ugy hogy már csak tudom 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ron Ragm
P90-hez: nagyon nagy a tûzgyorsasága és röhelyesen kicsi a visszarúgása (bár engem az AK jobban zavar, egyszerûen túl pontosra sikerült szvsz)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

<#vigyor2> pontosan! Max pár centit tévednek 😛

Sadist
Na, akkor látom nem csak nekem nem tetszik ez a kör elején "dobáljukelagránátunkat taktika" 😄

Sadist
Jah, a támadó oldal annyiban különbözik, hogy õk meg a jól bevett védekezõ helyeket gránátozzák kezdéskor, és utána mennek elõre centinként. De a feladat, a kezdõpontok, a pálya minden egyes körben ugyanaz.

Zomil
és mindenki minden körben ugyanugy dobálja el a megszokott nade-eket 😊))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fujiryu
Azt nem mondtam hogy amit a cbn csinálnak jódolog, mert ott is vannak jó és rossz adminok.De vannak olyanok is akikkel lehet beszélni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

<#eljen>

Ezen nem fogunk össze veszni, de a németek rugalmatlanságát se egyszerû tolerálni!
És a CB általánosítása, hogy minden Magyar gyerekes és csak a saját véleményét látja se sokkal dicsõbb dolog!
A CB egy jó dolog ,de érezhetõ a hátszél bizonyos nemzeteknél!

ahogy érzed, én hallom ha valaki hangtompítós p90-el lövöldöz <#nemtudom>

ne utánozzáááááá😄😄😄😄😄😄D:
és amúgy 14699:<#levele><#levele>
1. védõrõl beszélsz, és még abban is kell kb 3 féle védekezési hely.
2. támadó minden kör más-és más.
3. egy jó líder, körrõl körre változtatja a taktikát, hallanád a tsünk, ki merre mit miért stb stb. kicsit se gépies.
hagyjál a hülyeségeiddel plz

<#eljen>
<#eljen>

Eredeti játékom van. Fel van téve a pb, de minden szerverrõl kivágnak.Mi ez a pb init failure?

PSN ID: Lord_Mortanius

Sadist
Mondjuk Armyban legalább vannak random spawn pontok.

Sadist
Azért az SD-t sem kell annyira isteníteni, szerintem nem az a "szakma csúcsa", hogy droid módjára elõrefutsz a jól begyakorolt helyekre, és dobálod elõre a gránátokat, aztán egy 10x10 pixeles területet figyelsz 3 percen keresztül, hogy mikor dugja ki az ellenség a fejét. Armyban is azt utáltam, hogy kör elején folyton ment a gránátspam és az RPG, majd kb. 1-2 perc után kicsit nyugi lett, és lehetett menni taktikázni. Nekem Sabotage azért tetszik jobban, mert mindig dinamikus helyzetekbe kerülsz, nem minden kör ugyanaz, hanem kicsit alkalmazkodni kell.

Fujiryu
Azért mert a magyarok többsége nem képes uralkodni magán, és gyerekes...Csak a saját véleményét látja és nem képes kompromisszumra.Ezért nem szeretik a magyarokat cbn...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Igen tudom van pár perk ami mostmár használható.

Zomil
sajna bf komolyabb tanulmányozása nekem kimaradt mivel a társoság a cod-ra gyurt rá igy inkább annál maradtam 😛

4konfliktom volt két év alatt (1-et se indítottam), 1 loss (szabály szerint jogos), 3 win (nyugati országbeliek ellen). szrtm ha igazad van, akkor igazad van. leszarják hogy hun vagy vagy uk vagy de.
CTF a legjobb mod ami az fps multi játékot illeti ezzel egyet értek!

Fujiryu
A BF2 volt a menõ és kész.Abban annyi váratlan volt hogy felsorolni se lehetett.Az tetszett benne a legjobban, hogy néha még az utcsó percben sem volt kétséges a meccs kimenetele...

Sadist
Azért, mert ha engem lõ a sniper M21-bõl, akkor egy lövéstõl fekszek, viszont ha én lövök rá M14-el, akkor neki minimum 2, de inkább 3 lövés kell, pedig tök ugyanaz a két fegyver. 1.3 elõtt legalább sniperrel is fejre kellett célozni, nem volt elég csak úgy nagyjából odalõni egyet.

Zomil
nos igen mi is ezért hagytuk abba a cb-t... a magyarokat nagyon utálják ott :S

nem értünk egyet,annyi baj legyen.
Fujiryu
Egyébként meg hangkártya és füles/hangrendszer függõ...Én próbáltam már ki 5.1-es fülest és tényleg sokkal jobb volt mint az integrált hangkártyám 😄

Zomil
cod1-ben only sd volt cod2-ben viszont ctf és cod4-ben vissza kell térni az sd-re ujra😊

amugy nincs igazad😊 a legtöbb taktika ctf-hez kell, egy jó ctf klán lenyom simán egy sd-set😊 a ctf-ben minden meccs más mindig máshogy kell alakitani a taktikát, mig sd-ben elég sok begyakorolt nade/hely van, sokkal általánosabb mint a ctf, pl eleve aki jó sd-s akar lenni annak csak annyi a dolga h minden mapon megtanulja a nade dobásokat és már ezzel sikeres tud lenni a klán mig ctf-ben pl jobban oda kell figyelni a zászlosra segiteni neki stb. és jóval több váratlan helyzet adódik😊
nem is értem h mért hagyták ki cod4-böl nagy hiba volt 😊

na itt az új pap😄 lehet nyaggatni, amíg bírja😊
nem úgy célozgattam hogy nem tudod😊
és mikor jártál cb.com on? 😛 mert azóta már korrigálták, és a cbperks teljesen korrekt, mentes a cod2 mániától😉
najó, hagyjuk.
lemondok a papi reverendámról😉 menjetek csak az ördöghöz😊
sziasztok. egy nagy problémám lenne..
Ha elindítom a játékot, a gépem elindít egy folyamatot is SYSTEM névvel, ami a processzoromból levesz 25 vagy 50%-ot akkor is, ha nem játszok és csak a menüben vagyok. (multiplayer) Ha a gép bekapcsolása után indítom a játékot, akkor 25% on marad non stop. Viszont, ha a windowsom már futott pár órát és úgy indítom, akkor mindig felmegy 50%ra a processzor leterheltség és ilyenkor nem lehet játszani, mert úgy szaggat. (intel core duo proc. van) Tehát az egyik processzor 100%ra leterhelt, mondom akkor is ha csak elindítom a játékot és be sem lépek egy szerverre. Mi lehet ennek az oka? Nálatok is fut egy ilyen system nevû folyamat? Amint kilépek a játékból ez a folyamat is leáll, tehát biztos, hogy a játék indítja el... segítsen valaki....
legalább annyit nézzen már meg valaki, hogy fut-e ilyen folyamat neki.
A TDM a másik agyament baromság! Én a DOM modot kedvelem!
P90 el még egy embert se lõttem le 😊 GL egyszer használtam 1-2 kill csak ki próbáltam. A HC mod is szimpatikus, de amikor ki vesznek perkeket...

Az SD az elején repkednek a gránátok és ugrabugrál mindenki sniperrel is. Ez aztán a jó játék 😄

Fujiryu
Azért látom jólelvagy a kis világodban.A felét a hülyeségeidnek senki nem írta, csak a válaszokban volt lámaságról szó...Annyit írtak hogy cb-n tilos ezt meg ezt használni, aztán jött az okos válasz hogy õ mért láma azért mert azt használja.Miközben senki nem beszélt róla hogy láma, csak annyit mondott hogy cbn nemszabad...

Sadist
Nem a saját nézõszögedbõl nem lehet hallani, hanem ha lõnek rád. Nem egyszer volt, hogy hangtompítós P90-el üldözött és lõtt rám folyamatosan valaki, és nem lehetett meghallani, pedig nem volt nagy alapzaj. A gépkarabélyok hangja szerintem sokkal hallhatóbb.

Nem mondod komolyan 😛
UT99 CTF ben indultunk eleget itt annó! Már akkor is részrehajló banda volt és ha vitás kérdés merült fel akkor mindig a német csapatoknak kedveztek!
A COD4 es szabályrendszerük meg kiforratlan, elhamarkodott. A COD2 es arcok kedvére szabva!

/rcon pam_mode pub... ezt szerinted mire találták ki?