Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az én álláspontom az elejétöl fogva az volt, hogy mindenki úgy játszik ahogy tud. Nem kell lámázni azokat akik kihasználják a játék készítõi által adott lehetõségeket.(fegyverek és perkek)
Te és a kis barátaid nyomjátok itt a cb szabályokat meg, hogy ki milyen láma ha ezt vagy azt használ. Egészem egyszerûen TI vagytok azok akik csak hajtogatjátok a saját "igazságaitokat" a többiek meg le vannak szarva.
Úgyhogy a #14698-as hozzászólást nyugodtan olvasgassátok a tükörbe nézve és gondolkodjatok el rajta, hogy pont rólatok szól...
Részemrõl befejezve, éljetek a saját egoista elfajzott világotokban és higgyjétek hogy ti vagytok az überek.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a bind say konzol parancs nálatok mûködik?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ma este 5v5, 6v6 ilyesmi DOM valakik? Eredeti játékkal!
Server ready! priviben lehet jelentkezni!
A HQ sokkal dinamikusabb és változatosabb de igazán a Sabotage az ahol szinte minden menet mutat valami újat szerintem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
És a CB általánosítása, hogy minden Magyar gyerekes és csak a saját véleményét látja se sokkal dicsõbb dolog!
A CB egy jó dolog ,de érezhetõ a hátszél bizonyos nemzeteknél!
és amúgy 14699:<#levele>#levele><#levele>#levele>
1. védõrõl beszélsz, és még abban is kell kb 3 féle védekezési hely.
2. támadó minden kör más-és más.
3. egy jó líder, körrõl körre változtatja a taktikát, hallanád a tsünk, ki merre mit miért stb stb. kicsit se gépies.
PSN ID: Lord_Mortanius
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
amugy nincs igazad😊 a legtöbb taktika ctf-hez kell, egy jó ctf klán lenyom simán egy sd-set😊 a ctf-ben minden meccs más mindig máshogy kell alakitani a taktikát, mig sd-ben elég sok begyakorolt nade/hely van, sokkal általánosabb mint a ctf, pl eleve aki jó sd-s akar lenni annak csak annyi a dolga h minden mapon megtanulja a nade dobásokat és már ezzel sikeres tud lenni a klán mig ctf-ben pl jobban oda kell figyelni a zászlosra segiteni neki stb. és jóval több váratlan helyzet adódik😊
nem is értem h mért hagyták ki cod4-böl nagy hiba volt 😊
és mikor jártál cb.com on? 😛 mert azóta már korrigálták, és a cbperks teljesen korrekt, mentes a cod2 mániától😉
najó, hagyjuk.
lemondok a papi reverendámról😉 menjetek csak az ördöghöz😊
Ha elindítom a játékot, a gépem elindít egy folyamatot is SYSTEM névvel, ami a processzoromból levesz 25 vagy 50%-ot akkor is, ha nem játszok és csak a menüben vagyok. (multiplayer) Ha a gép bekapcsolása után indítom a játékot, akkor 25% on marad non stop. Viszont, ha a windowsom már futott pár órát és úgy indítom, akkor mindig felmegy 50%ra a processzor leterheltség és ilyenkor nem lehet játszani, mert úgy szaggat. (intel core duo proc. van) Tehát az egyik processzor 100%ra leterhelt, mondom akkor is ha csak elindítom a játékot és be sem lépek egy szerverre. Mi lehet ennek az oka? Nálatok is fut egy ilyen system nevû folyamat? Amint kilépek a játékból ez a folyamat is leáll, tehát biztos, hogy a játék indítja el... segítsen valaki....
legalább annyit nézzen már meg valaki, hogy fut-e ilyen folyamat neki.
P90 el még egy embert se lõttem le 😊 GL egyszer használtam 1-2 kill csak ki próbáltam. A HC mod is szimpatikus, de amikor ki vesznek perkeket...
Az SD az elején repkednek a gránátok és ugrabugrál mindenki sniperrel is. Ez aztán a jó játék 😄
UT99 CTF ben indultunk eleget itt annó! Már akkor is részrehajló banda volt és ha vitás kérdés merült fel akkor mindig a német csapatoknak kedveztek!
A COD4 es szabályrendszerük meg kiforratlan, elhamarkodott. A COD2 es arcok kedvére szabva!