Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Egyébként KLegény gondolkodik az FH2-n mert írt belsõre hogy lesz vmi csapat és hogy nincs-e másnak kedve menni, szóval sztem kérdezz rá nála, mert azért simán felér egy fél coRDHA-ssal😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
MJ rulz Pink Team The Only One
10 nél csere, 20-nál mapváltás. aki hamarabb eléri a 21 nyert kört az win.
MJ rulz Pink Team The Only One
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
a multiban nem arra megyünk hogy micsoda szép legyen hanem az fpsre 😊
keresd meg a config_mp.cfg fileban ezt a sort seta com_maxfps " 85" alapban ott 85 van tedd 300 ra és mentd el nem lesz 300 fpsed de feljebb megy mit eddig amig 85 volt nekem 35-90 fps em volt 1024*768 de most 1028*1024 35-120 130 van azal már lehet játszani az én gépemmel is
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezt mondják azok akik szeretik, én szintén rühellem és csak az XPért maxoltam ki, akkor már inkább letárazok egy magozóval közelharcban, ha sniper kell. <#vigyor>#vigyor>
A gamehack üzenetes PB kick meg nem a banolt cd-kulcs miatt szokott lenni...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kis technikai seítség kellene:
Az öcsém gépén - Nvidia 7600 GT - próbáltam játszani a COD 4 el, de alig döcögött 30 - 40 fps el médium beállításokon.
Legutóbb a CRYSIS hoz tette fel a legutóbbi drivert, lehet hogy ezt nem szereti???
Aki 7600 GT -t használ leírná, hogy melyik driver(forceware) használja és mik a multiplayer beállításai?
Elõre is köszönöm...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
N0 TXT TLK PLZ!4!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A multiplayer mapokat hogylehet megváltoztatni?
Legalább a Skineket.
Elõre köszi. 2
A multiplayer mapokat hogylehet megváltoztatni?
Legalább a Skineket.
Elõre köszi. 1
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ezelõtt maxoltam ki az M16-ost, na az fegyver, szép kis sorozatot lead, nagyon pontos, erõs, legjobb fegyver<#violent>#violent>
Szerintem kimaxolom és nem sokat fogom használni többet a G3-at.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
valaki mondja meg pls h mi a kurva fasz van ezzel a gecivel mert nagyon felbasz <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav> elõre is thx minden segítséget<#taps>#taps><#eljen>#eljen>amúgy...B.Ú.É.K. everybody