Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A BF2 gránátait teljesen felesleges a cod4 gránátjaihoz hasonlítani mert:
A BF2-be nem lehetett idõzített gránátot dobni.
A BF2-be nem dobtad át a pályát gránáttal az ellenség kezdõpontjához, vagy annak közelébe.
A BF2-be nem volt ilyen gyors a gránátdobás, mert a gránátra külön volt fegyvergomb.
Szerintem az nem nagy skill, hogy "tudod hova kell dobni a gránátot". Ez a "skill" kb. pályánként 15 perc alatt megtanulható. Ettõl pedig tényleg csak szerencsejáték lesz a 2 csapat közt. Elég sok SD szerveren is az tesz nagyobb elõnyre szert, akinek elõbb ér célba a randomgránát.
Ha pedig nem sietsz, akkor ezért szívsz mert kikempelnek azok akik elõre szaladtak és túlélték a randomgránátot.
Mondjuk a P90-es témához nem tudok mit mondani. Az mp5 erõsebb szerintem a P90-nél 😊 de ez magánvélemény 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem egy p90-essel álltam szembe a jó öreg m16-ommal, és legtöbb esetben én jöttem ki gyõztessen. a p90-et ugyanúgy tudni kell használni, mint akár melyik más csúzlit. engem pl sokkal jobban bosszant ha leszurnak, mint ha p90-el lõnek le. nem mag a fegyver a lényeg.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-tRs-Landor
az lenne a gond,h több szerveren is bannolnak, mert mombotolok. pedig épp ezaz,h nem...
xfire-ön keresztül játszom és ADSL-em van.
ha van winrarod, akkor megtudod nyitni az iwd fájlokat
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mp5-red dot- bandoiler, stopping power, deep impact! közelre
ha nem birod m16ot akkor m4- silence- bandoiler, stopping power, deep impact- medium táv 😄 ez a lényeg! 😄
www.team-gigabyte.com
lenne egy kérdésem nem tudja vki h az összes játékban hallható zenét honnan tölthetném le?
elõre is kössz bárki is segédkezik
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azt hittem, hogy gagyi az acog távcsõ, de evvel a fegyverrel meg a fenti perkekkel szépen lehet vele írtani. És rohangálni sem kell annyit. 😊
PSN ID: Lord_Mortanius
Leírom hogy BF2-ben sem a gránát számít erre te kioktatsz hogy a BF2-ben sem a gránát számít.
Aha <#fejvakaras>#fejvakaras>
(A többit a komjuniti topikban)
Heh, 5.1-gyel könnyû, én 2.0-ás fejhalgatóval próbálkozok...kinek mire telik 😄
Én alapból szeretem a TK-t, de ha többik nem szeretik meghajlok elötte, mert hát a többség dönt 😊
Van olyan nap amikor kipihent vagy nyugodt és megfontolt.Nem kapkodsz nincs semmi gondod és 99%-on pörögsz a játékba.100% azért nincs mert senki sem tökéletes.
Pihent nyugodt embernek élesebb a hallása és jobban is lát.Saját tapasztalat.
Az ünnepek között délután 3 felé fõlléptem az általam kedvelt HSF szerverre.Egész jól ment 71 15 statom volt.És nem kezdökkel játszottam.
Szóval olyan 3 órán keresztûl öltük egymást.Utána elmentem és csak este 10 felé tértem vissza.Fáradt voltam de még is hajtott a vágy hogy halljam a golyók süvitését.Beléptem és akkor hajrá.Éppen akkor kezdõdött a map.Mondanom sem kell hihetelenûl romlott a reakcióidõm a reflexeim az érzékelésem és a látásom is.Kapkodtam és mindig sprinteltem
.Ennek az ára annyi volt hogy: 24 31 stat.
Szörnyû volt látni hogy ugyan a 3.helyen állok de akkor is többször haltam mint öltem.5.1-es a hangfalam tehát hallom ha mögöttem valik leugrik és reccsen a térde.(Biztos hallotátok már)Vagy kibiztosítja a fegyót.Szóval délután 99% voltam este meg 20%.
Hát ennyit az offról.Poén is kell.Okés:Sprintelek mint a mérgezett egér erre kilép egy amcsi hírtelen nem tudja ki a frász ez az állat és körbe körbe futunk mintha táncolnánk akkor késsel kardozunk mint a jedik és közbe megállnak a többiek.Aztán valaki beleereszt egy sorozatot a tömegbe és TK lett.
Grat baby Isten voltál!/="(
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
pont arról írt vki az elõbb, hogy a CB "cod2síteni" akarja a cod4 szabályait. X év cod és cod2 után valakinek ugyanígy a vérében lehet a tacnade-k eldobása, mint akármeik játékban akármelyik másik trükk.
a lényeg az, hogy egy spawn pontról akkor is csak X helyre tudsz elindulni, ha ebbõl lezársz 1et nadevel ADDIG, amíg eljutsz egy olyan helyre, ahonnan biztonságosan védeni tudod, nyert ügyed van. nem kell a nade-nek ölnie, elég, ha csak nem tud átmenni az ellen. és máris kevesebb a lehetõségük.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nekünk még egyenlõre 2 szerverünk van, mind kettõ public. Közülük az egyiket Ch3ry emltette, hogy kirúgták. Én sejtem is hogy ki lehetett,íde az ember a természetén nem tud vagy nem is akar változtatni. Én is úgy vagyok, hogy mi tényleg újak vagyunk cod4-ben. A többiek és én is úgy tartom, ha már public szerver (ki is van rva asszem), még is rengeteg jó játékos jön rá, akik úgymond kiskirályként élik a dolgukat. Olyan statokat generálnak, hogy részükrõl öröm nézni. De mondom én, egy kezdõ, hogy érzi magát mikor a 8. pálya után is ott kullog az utolsók közt. Lesze-e kedve újra játszani vele?! Engem annyira különösen nem hat meg ha 3-szor többször halok meg folyamatosan mint amenyit ölök. Viszont páran a klánból nem ilyen vérmérsékletûek. Volt is egy ilyen kellemetlen élményem. SP|Stan (ha jól rémlik) meg egyik klántársa. Eszméletlen hogy hogy tud játszani, még tetszett is volna, ha nem ellenem játszik 😄 Öröm is volt mikor minden haramdik ölése után, talán 1-sszer lelöttem (amûgy meg jó pár olyan játékos jár oda akik szerintem fényévekkel jobbak az ott játszó átlagnál). Részemrõl õ tényleg jó játékosnak tünt, de már említettem, hogy kb 1-1,5 hónapja játszok vele. Igaz a kedvemet gy nem lehet elveni a játéktól, max török-zúzok a szobámba... 😄 Esetleg tudnám ajánani olyan szerver létrehozását ahol csak a vérbeli cod-osok írtják a vérbeli cod-osokat. Azt biztosan élvezik legalább õk is. Ha meg oda téved egy kezdõ vagy gy járt vagy elemenekül 😊 És Ch3ry a 2-es szerver úgy sem sokáig lesz meg.
Perk-ek közt tényleg vannak olyanok amitõl én is kapargatom a falat. FEljárnak hozzánk is 55. szintû tábornokok p90-nel, martydommal, last standdel, meg még sok-sok olyan dologgal amitõl nem csak én, hanem mások is elborult aggyal játszanak tovább, és akkor kezdõdik a lowozás, noobozás, a szülõk felemlegetése és még sok más finomság. Na ez az amitõl én idegbajt tudok kapni. pl hogy jön a képbe a láma?! Van 4 lába patákkal, hogy a rosebbe játszik? 😊 Viccett fére téve, mi próbáljuk a szervert moderált állapotban tartani, csaló mentessé és olykor-olykor a tényleg magas vagy változó pingû magyar játékosoktól "megszabadulni". Persze én elötte azért rok, neki nem egyszer, hogy próbáljanak csinálni a pingükkel valamit. Még sok-sok más kirvó dolgról tudnék én is szólni. De remélem nem nagyon tértem el a topic lényegétõl, ha igen elnézéstt az off-ért.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Délután keresek szervert, belépek egyre, csak egy fickó van bent. HC szerver.
Egy kis fun, lövöldözünk picit. A gyerek kempel, meg se moccan. Harmadszorra megölöm, elkezd csíterezni. Mondom nem, nem csalás.
Erre tovább mondja a magáét, csíterez, loloz, lowoz, leanyáz.
Háromszor öltem meg!!!
2 perc játékidõ alatt!!
Mikor ráhívtam a helikoptert, még elküldött a *urva anyámba, és kilépett.
Ilyen egy igazán pro gamer. <#mf1>#mf1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ezek a játékok egy szimulált helyzetet teremtenek egyéni szabályokkal.
A valóságnak nem sok köze van ehhez.
Ha teljesen valósághû környezetet akarnának teremteni, a világ memóriája nem lenne elég. Ha pedig teljesen "riáleti" lenne az egész, tuti hogy az lenne a baj. -Miért ilyen lassú az egész? -Miért nem lehet nagyot ugrani? -Miért dõlök el ha meglõnek? -Miért halok meg ha pofángránátozok valakit fél méterrõl? ésatöbbi, ésatöbbi, ésatöbbi...
Szerintem a CoD4-ben megfelelõen elegyítették a komponenseket.
A CB szabályzatot különben megértem, nincs azzal semmi gond. A lényeg hogy minél jobban kiegyenlítsék a játékfeltételeket. És ezzel nincs is semmi gond. A játéktudás legyen a döntõ, ne más. És mivel csak hobbigémer vagyok, és általában public szervereken nyomom, nem is igazán érdekel a klánélet. Én szeretem ha van akna, nem zavar a P90. HC-ben nem döntõ a szerepük.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
cheat ellen melyet minden szerveradmin hozzá tud adni a pbsv.cfg fájljához
pb_sv_cvar MOM_AIMBOT IN 0
pb_sv_cvar mom_esp IN 0
pb_sv_cvar MOM_AUTOSHOOT IN 0
pb_sv_cvar mom_killspam IN 0
pb_sv_cvar MOM_stats IN 0
pb_sv_cvar Mom_Radar IN 0
pb_sv_cvar Mom_DistEsp IN 0
pb_sv_cvar MOM_KillSpam IN 0
pb_sv_cvar MOM_KillSounds IN 0
pb_sv_cvar hax_AIMBOT IN 0
pb_sv_cvar hax_esp IN 0
pb_sv_cvar hax_AUTOSHOOT IN 0
pb_sv_cvar hax_killspam IN 0
pb_sv_cvar hax_stats IN 0
pb_sv_cvar hax_Radar IN 0
pb_sv_cvar hax_DistEsp IN 0
pb_sv_cvar hax_KillSpam IN 0
pb_sv_cvar hax_KillSounds IN 0
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Jó ott nyilván ki lehett védeni azzal ha nem ezzel kezdtél és azzal védekeztél, hogy te meg kaptad a célt, de a gyakorlatban sokkal inkább a kis filctoll jelöléseket követték sokan...na ez ám a skill 😊