Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
de ez akkor sem random gránát...irányitott gránát mert tudatában van hova fog esni vagyos nem lehet egyszerüen randomnak nevezni, sd-ben általában az a szokás, h egy klán felmegy egy mapra és végigprobálgatja honnan hova lehet PONTOS gránátot dobni ami nagy elöny

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem.
Vannak tipikus helyek ahol elmennek, és oda dobjuk a nadet. Ki lehet tapasztalni! 😊
Maala
tekintve, hogy 2 hónapja van kint a játék, visszatérhetünk rá 1 hónap múlva. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Már miért akarná a CoD4 utánozni a valóságot?
Helyesbítve ez a leginkább arcade taktikainak látszó FPS, amit azért telepakoltak mindenféle valósághoz közelinek látszó eszközzel a változatosság kedvéért.

Abban mondjuk tök igazat adok a perk ellenzõknek, hogy begyakorolhatatlan lenne szinte a taktika abban a megszokott formában ahogy cod2ben/csében.
Amit nem értek, hogy miért ragaszkodnak ahhoz, hogy minél hasonlóbb taktikát tudjanak átvinni - akár a játék tökéletes átalakítása árán is, mint amit anno megszoktak, mikor ez már egy másik játék.
Maala
eldobod a nadet, 2 lehetõség: megeszi és meghal/sebzõdik, vagy vár és késõbb indul. elõzõ esetben jól jársz, mert halott, vagy tudod hogy jön, utóbbi esetben meg te legalább el tudod foglalni a jó kis helyedet. támadóban meg fordítva, pl. õ nem tudja elfoglalni a "jó kis helyét", sõt, sokkal valószínûbb, hogy még a kezdõ fele kolbászol vmerre...

sd wart említettél, waron pedig legalább egyik csapat (min az, aki a saját mapján van) nem szokta csak úgy vaktába eldobálni a nade-ket.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Boron Power
Így van a rush nadeknél.
De sok van ami 100% hogy talál. Bizonyos kedvelt helyek(ha onnnan lõnek már megy is), de fõleg a plant(ha csörren már megy is).
15 spot nade és nesze neked élvezhetõ war.

Aki meg minden perket akar az publicolhat, vagy kereshet olyan ligát, ahol mindenlófasz engedélyezve van.

Sõt még Unreal1942 elképzelése is keresztülvihetõ, cb-n ladder petíció benyújtása, ha elegen aláírjátok(természetesen akinek origije van), akkor lehet mindenfél õrület. Persze ha egyáltalán egy ilyen össze-vissza monyákhoz a nevüket adják (a clanbase).

KL

mNzJean
Másik dolog ,keveritek a fogalmakat Mi nem azt mondjuk ,hogy ne használjátok a Gl-t martydomot , hanem azt ,hogy semmire sem tartjuk azt aki ilyen eszközökkel emberkedik ,ehez meg nekünk van jogunk tízezerért.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Majd ha 3 hónap játék után is ugyanez lessz a véleményed akkor elgondolkodom rajt ,hogy neked volt igazad.

Szóval mint egy jövõbe látó 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

csabush
Nem mindig, de úgy van ahogy az utánad szóló is mondta. Elég ha hittel, és tudod hogy ott vannak.

csabush
Amikor elkezdtem játszani én is használtam mindent amit lehetett, kipróbálgattam mindent. Egy idõ után ráálltam egy bizonyos játékstílusra, igaz, akkoriban publicon volt last standem, desertel elég jól lehetett vele küldeni, de arról is leszoktam egy idõ után, ma meg only cb perk még publicon is.(már amennyit én publicozom mostanában...😄)

Nem látjuk az ellent, de tudjuk h az eldobott gránát magas százalékban keresztezi az utját!
Sadist
Látod az ellenséget, mielõtt elhajigálod a gránátot?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ProGabe
egymást oltása helyett,nem válaszolnátok a kérdésemre? 😛

driverfrissítés után kidobott a PB ignoring md5tools-szal.ilyenkor mit lehet csinálni?tegyem újra a játékot? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Maala
szóval szerinted ha én megvettem a játékot cirka 10 ropiért novemberben, akkor ne használjam az egyik lehetõségét csak azért, mert a szomszéd Pistike érzéseit ezzel megsértem. ez ügyes. trendi. sõt, még én vagyok a noob, mert élvezem azt, amiért fizettem. jaa, hogy a másik is fizetett? õ is használhatja az összes fícsört. nem teszi? i.j.

fizetõs részek helyettesíthetõek akármien más morális szarsággal amivel a warezolók nyugtatgatják magukat.

csabush
De ez nem vakon basszus, vágod hova kell, ennyi, nem random gránátokról beszélünk...

Persze, hogy nem eszik meg többségében. Meg állnak és várnak majd amikor vége a tüzijátéknak elindulnak. Szerintem ez a vakon gránátosdi semmivel se jobb dolog mint a lehúzott perkek!
Másképp látom, de ezen nem fogunk össze veszni!

Próbáltam!

Fujiryu
Sztem aki itt kardoskodik a perkek mellett az próbáljon ki egy wart perkek nálkül és perkekkel...Aztán máris tisztább lesz a világ😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boron Power
Ja, az összes perk mellett tûntettek páran én rájuk reagáltam. És persze elméleti a 15 granyó és 20 gránátvetõ lõszer, de lehetséges lenne ahogy õk szeretnék.

csabush
Ha tudja merre fut mért ne dobhatná oda a gránátot? A 70% nem eszi meg, 25% egyszer megeszi, utána vár, vagy kikerüli, 5% meg lecsíterez, és lelép mert mindig belefut, mert láma.

hát igen az amcsik max az irkaiak régi lakhelyén felhzott bázisaikat aknázzák és jelölik ami ugye nem nagy elõny 😄 mert oda már ugyse támadnak 😊
csabush
ööö te most mirõl beszélsz? CB szabályok szerint warozok, ott ritkán van 15granyó teamenként... Ezekszerint kisbarátunk összes perkel való warra gondolt? Ha arra akkor benéztem, amiket leírtál azoknak tényleg nincs értelme.

Én arra gondolok, hogy azonnal a semmibe centire pontosan oda mennek a gránátok. A nálkül van eldobva, hogy látná az ellenfelét..egyszerüen csak tudja, hogy arra mennek. Nyilván nem fogok 3 szor egymás után belefutni, de akkor is ez elég gyökér dolog!

Nem azzal van a baj, hogy ilyen butított perkes játék is van. Azzal van baj, hogy olyan nincs amiben benne vannak a fejlesztõk által álmodott dolgok! Amitõl COD4 rõl beszélhetünk.

Boron Power
Bizony, hogy belemennél a gránátba. Már cod2-ben a fel nem húzhatós nadek is nagyon jól taroltak, a jobb klánok kifejlesztettek gránát dobásokat, hogy pontosan az arcodba essen.
Most képzeld ezt el az élesíthetõ gránátokkal. Van 15 db/team. Hát emellett megnézem hányszor plantolnál.

Puskahasználat nem is lenne, egy fps-nek pedig sztem ez a lényege.

Gránátvetõ: Fel lehet tenni 4 db-ot overkillel. Ha kicsit gyakorolsz a mapra, megjelenéskor az ellenfél spanwjára lõhetsz csapatonként 5x4=20 gránátot.

Szerinted ez reális? Lehetne így warozni?

Sziasztok!
Én igazából is amerikai katona vagyok, és irakban minden jóravaló tanitványom(katonákat tanítok katonáskodni) úgy ugrál mint egy balf@sz nyuszi, és igen, minket lelámáznak, meg lenooboznak az iraki lázadók ha gl-t használunk(ha ugrálunk akkor csak röhögõgörcsöt kapnak 😛)! mellesleg Dick Assman a nevem XD

Jöjjön a komoly rész. Nem nagyzolásból, de se cod, se cod2, és eddig cod4-ben sem sikerült ez:
Sadist
Opfor nyílván leszarja, de a USMC-nek jelölnie kellene a botlódrótos claymoreokat, úgyhogy ilyen szempontból hülyeség a valósághoz hasonlítani a játékot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

És miért az az egyenlõ ha nem lehet használni a perkeket?
Továbbra is azt gondolom, hogy aki így akar játszani lebutítva akkor játszon, de legyen COD4 is CB ladderben!

csabush
Az szánalom barátom, igazi noob fegyver, semmi skill nem kell hozzá... A valósághoz hasonlítgatásod meg sajna nem helytálló, leülhetsz, egyes.

csabush
Most mire gondoltál? Pl strike, támadó csapat ha A lerakóra megy, és noobok akkor kilehet hajítani õket gránáttal... Mért kéne tiltani elsõ 30mpbe? Aki nem láma az nem megy bele, aki meg igen az ne warozzon.
Meg itt vki írta, hogy md meg ls miatt vesztett wart... Miért összes perkel waroztok? Vagy ha már azzal waroztok akkor számítsatok rá... Nem tudom mi a bajotok a sima cb szabályokkal, annak is van perkes változata, tökéletesen ellehet vele lenni. Aki meg csak azért hal mert a másik p90el megy, az elõbb tanuljon meg lõni, semmivel nem nehezebb lelõni egy p90est mint akármelyik másikat face2face.

Punker
és a piacokon az autobombákat? azt is jelölni kell? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
"a valo életben sem a noobok használják a gl-t"

Az aztán érv 😄 Akkor én ezután minden bunnyhoppert hívhatok balfasznak, mert a való életben is csak a valódi balfasz ugrál, mint egy nyuszi? 😄

10 bõl 9 mondja hogy a gl lámaság és abbol az a kilenc ért a játékhoz a maradék 1 valószinûleg nem ,de nem értem miért kell ezt még minig felhozni már ki lett tárgyalva
Marci0115
lassan annyira lebutitjáka játékot hogy lesz két fegyver meg esetleg 1 perk

mi van a suraki szerverkkel?😄
Marci0115
az a noob aki leszolja a GL hazsnáloját, ugyanis a valo életben sem a noobok használják a gl-t, ebben az esetben életmentö is lehet szal nem kéne le lámázni azt aki használja, ennyi erövel az összes fegyvert tiltsuk be mer ez erösebb , az pontosabb , szal kár ilyen hülyeségen vitatkozni

mNzJean
"de ha már belerakták had döntse már el mindneki hogy mivel megy "
nincs is azzal semmi baj ,ha valaki kezdõ játékosként végigpróbálgatja a perkeket ,fegyvereket publikon .Viszont arra mindenki haragszik amikor valaki még 55-ös rankal és 3 hónap játék után is csak annyira képes ,hogy egy ablakból GL-ezzen kifelé ha meg lelövik eldobjon egy két mártirgtóranyót .

de ha mindenkinek adott minden lehetõség az már versenyhelyzet igaz?
csadam
de az a polyén hogy nem mondtam semmit a gl esekre szóval<#falbav><#nemtudom>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Sadist
Fõleg hogy a botlódrótos, taposó, stb. aknákat nemzetközi egyezmények csak akkor engedik, ha jelölve vannak.

már nem tom meik szerón de multkor beszólatm kétszer hogy láma gl mer kb 6 xra lõttek le vele és kick melletem egy másik plyaerrel akinek szintéln jo statja volt (asszem ez a szeró volt)
mNzJean
Jó az a cb-perk , át van gondolva persze nem publikszinten de warozni nagyon jó.Egyik nap waroztunk egy kezdõ klánnal , mi csak cb-perkeket használtunk , õk meg duble tap ,jungenaut , 3 granyó claymore stb, skillbe sokkal jobbak voltunk ,de mégis alig tudtuk megverni õket ,a hülye perkek miatt , szóval versenyezni csak egyenlõ esélyekkel lehet.

csadam
Na jó bocsi a hangnemért de most van tele a f***om ezzel a serverrel <FGJM> Public Server 2 nem értem ha valakinek megy gém pont össze jön mindin és miután a crashen már legylább 45 perce vagy mittom én szóval már egy jó ideje megy a pálya és még véletlunul meg a +100 stat akkor már kikkelni kell???? Hanem tetszik a stilusom vagy nem tetszik hogy lelöttem egy admindt akkor mondjátok meg hogy most kibanolunk a picsiba és még véletlenülse gyere vissza mert ez elég cigányság szerintem hogy csak ugy szó nélkül kickelnek ki. Nem láttam hogy esetleg az ellenfelek anyáznának rám szóval nem értem tényleg miért lettem megint kibaszva onnan.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

amugy a cod4ben városi harcok vannak és nem hiszem hogy szép lakhelyük közepét teli aknáznák
egy deep impact sokkal jobb, mert lehet hogy 5embert is leölsz miatta +ba, az md szar, az ls-t meg juggernautal szeretem nagyon.
amugy nem mikor jön uj patch nem tudja vki?😄
Sadist
Ha a valóságot tükrözné, akkor 100 méteren belül semmi nem maradna életben.

Számítani kell rá ennyi! Nekem eszembe se jut használni.
Egy patch ezeken is javíthatna amit lentebb is írtak, hoyg fejlövés után ne legyen!

Zomil
"hogy képes MD vagy LS-t perknek beállítani magának azt csak sajnálni tudom 😊"

majd akkor sajnáld ha emiatt vesztesz el egy wart...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
driverfrissítés után kidobott a PB ignoring md5tools-szal.ilyenkor mit lehet csinálni?tegyem újra a játékot? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Maximálisan egyet értek! Kéne is valami petició a CB nek, hogy legyen végre COD4 ladder is ne csak ez COD2 és CS szintre lebutított valami!

Az is nyilvánvaló, hogy a GL ahsználata láma dolog egyenlõre. Ezt egy patchel lehetne butítani! P90 is a leg noobabb fegyver, de hát istenem akinek bejön felõlem jöhet vele! Aki meg olyan szerencsétlen, hogy képes MD vagy LS-t perknek beállítani magának azt csak sajnálni tudom 😊

Mennyivel skillesebb dolog egy egy SD waron, hogy azonal repkednek a gránátok? Na ez az igazi gyökérség. Ezt kéne letíltani, hogy az elsõ 20-30 másodpercben no gránát pl.

A készítõk meg gondolkozhatnának még vagy 20 map elkészítésén mert már unalmasak a mostaniak!