Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.team-gigabyte.com
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
nem tudja valaki, hol lehetne megvenni a játékot? mintha hiány lenne belõle.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
nincs mit örültem hogy tudtam segiteni
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
konkrétan a profil mappa mellé és igy már látni fogja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de lásd kivel van dolgod
6 oldallal visszább megtalálod
hova kell bemásolni?
kerestem de itt az alul lévö kereö szar:S
De tényleg van olyan, hogy a csóka 25 killt zsebel be, és én vagyok az egyetlen, aki hangtompítós uzival szedi a helit.
A falra tudok mászni tõle. <#wow3>#wow3>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Játszok egy szerveren, a rögzített MG mellett lövöldözök (nem azzal),
hallom hogy az ellen koptert hív.
MG-vel szedtem le, be sem ért a pályára.
Utána küldik a következõt, az sem ért el senkit.
Jöttek a szmájlik, parancsba adták hogy én leszek a csapat helikilövõje a körben.
Na ilyen sincs minden nap. <#vigyor1>#vigyor1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Apropó, hamár heavy fegyverkenél tartok: hol van, az a rakéta vetõ fajta, amiknél mindig a tankokat szedtük le a single plyaerbe? (az a fajta mikor bejelelölöd, és zöld jelzést ad le, h lõheted, és közbe fellövi a magasba, és onnan bumm a tankokra) Na az mér nincs bene? És tankok miért nincsennek multyba??????????? Vgay sok skillt jkell elérjünk zsínorban? xd
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
persze tisztelet a kivételnek
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A pb bekapcsolása annyi gondot okozhat, hogy azok a kulcsok, amikkel már csaltak, lehet, hogy a globális banlistában benne vannak. Ezért a hozzátok járóknak néha kulcsot kell cserélnie. De innentõl a warez topik adja az útmutatást.
KL
Amúgy engem is szoktak az miatt bannolni, hogy jobb vagyok az átlagnál. És csak azért mert a bent lévõ admint töbször reflexbõl lõttem le. Erre mondják hogy nicns igazság. Igaz nem cod4-ben 😊 Szal, majd holnap többet tudok mondani.
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
1.: Szóltok a szolgáltatónak, hogy kapcsolja be.
2.: Van a szolgáltatótoknak egy webes felülete, ahol egy egyszerû beklikkeléssel és szerver restarttal indítja a pb-t.
3.: A legegyszerûbb pedig, ha egyébként futhatna a pb, csak a configban nincs indítva: Consolba írjátok be(persze rconnal bejelentkezve), hogy
/pb_sv_enable , majd utána
set sv_punkbuster "1"
Ha config file-ba írjátok be ezt másoljátok be:
//Start Punkbuster
pb_sv_enable // If you want PB disabled, use pb_sv_disable instead
wait // This is required for proper PB startup
set sv_punkbuster "1"
Üdv!
KL
de amúgy is tele van a tököm a launcherrel (SD ben), nem kellene még pontosítani is..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ha RPG-vel akarsz helikoptert lelõni akkor próbálj pont a heli alatt állni és úgy lõjj, az RPG csak 20-30 méterig pontos aztán randomra elkanyarodik valamerre.
sejtettem hoh nem lesz egyszerû....<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És ha lenne is, az ahogy a jobb játékosokhoz álltok, kissé elriaszt. 😊
Még fekvésbõl és aim-ból sem megy egyenessen!
Még ha esetleg egyenessen menne, még akkor is kicsi az esélye hogy mozgás közben el tudom kapni.
Vagy ez direct ilyen nehéz?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ez szerintem csak helikopterre van, legalábbis én gránátvetõvel nem ölök tagokat.
Elég hozzá a késem is.
Vagyis MAGYARUL!!!
Én egy helikoptert szeretnél lelõni, a válrolindíthatóval a challange miatt!
De spirál alakba elszáll a rakéta a pi..ba!
Valami ötlet?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szerintem ha javítanak valamin akkor inkább a GL röppályáján javítsanak, hogy ne találomra kelljen célozni.
mindjárt ahogy írtad.
a 4.újránál.
be is vált.
csak én az 1 lépést hagytam ki mindig.
Mégegyszer thx hogy szóltál.
mostmár legalább biztonságban érezhetem a profilomat...