Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BigReaper
Gyerekek, van egy bAnG! nevû egyén, felvettem, kicsit érdekesen jatszik, ismeritek?

www.team-gigabyte.com

steam-en lehet ha van dombornyomott hitelkártyád 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Sarapetike
Tesco

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

newszepiking
hali.
nem tudja valaki, hol lehetne megvenni a játékot? mintha hiány lenne belõle.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Sarapetike
valoban a keresö nem müködik sajna
nincs mit örültem hogy tudtam segiteni

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Zomil
köszönöm szépen, emlékeztem h kvi irta, de itt a forumon lehetetlen keresni a keresö miatt😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sarapetike
egyszer már azt is leirtam ide de csak neked ujra meghajtó:\Call Of.. 4\players\demos
konkrétan a profil mappa mellé és igy már látni fogja

Zomil
a progit én is ismerem, csak érdekelt volna h hova kell másolni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sarapetike
DEMO PLAYER
de lásd kivel van dolgod

Sarapetike
6 oldallal visszább megtalálod

Zomil
pls vki irja le hogy lehet demot visszajátszani?
hova kell bemásolni?

kerestem de itt az alul lévö kereö szar:S

Dick Riddick
Na az is szép halál. 😊

De tényleg van olyan, hogy a csóka 25 killt zsebel be, és én vagyok az egyetlen, aki hangtompítós uzival szedi a helit.
A falra tudok mászni tõle. <#wow3>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
én akkor vok ideges mikor mg-t huznám rá a helire nem megy feljebb erre a heli rámforful és lelö😄

nincs multiba tank meg javelin se

Dick Riddick
A helivel kapcsolatban:
Játszok egy szerveren, a rögzített MG mellett lövöldözök (nem azzal),
hallom hogy az ellen koptert hív.
MG-vel szedtem le, be sem ért a pályára.
Utána küldik a következõt, az sem ért el senkit.
Jöttek a szmájlik, parancsba adták hogy én leszek a csapat helikilövõje a körben.
Na ilyen sincs minden nap. <#vigyor1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Prince23
Hát én mindig szoktam szedni, ill mostanság csak assistálni tudok a heli lelövésében, egyszer sikerült én magam leszedni egy helit, kaptam is érte asszem 250 exp-et. Azóta sosem jön össze😞
Apropó, hamár heavy fegyverkenél tartok: hol van, az a rakéta vetõ fajta, amiknél mindig a tankokat szedtük le a single plyaerbe? (az a fajta mikor bejelelölöd, és zöld jelzést ad le, h lõheted, és közbe fellövi a magasba, és onnan bumm a tankokra) Na az mér nincs bene? És tankok miért nincsennek multyba??????????? Vgay sok skillt jkell elérjünk zsínorban? xd

V43 1105
Hálistenn múltkor nem így volt nállunk, fenn játszottam beszóltam mikin, hogy gyerekek, tálib galamb az égen , õsztüzet köszi, fogta mindenki ami a csövön kifért belelõtte 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ron Ragm
Elhiszem, az én helijeim 90%ával ez történik 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Egyszer úgy leszedtem egyet hogy mikor jött nem is tudott lõni azaz õlni sem és már zuhant is le XD ez most halál komolyan mondtam <#nevetes1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ron Ragm
Amúgy a heli nem olyan erõs ha foglalkoznak vele idõben, csak az a baj hogyha behívják mindenki játszik tovább mintha ott sem lenne, azt szoktam észrevenni szinte csak én váltok át LMG-re hogy leszedjem (többiek is puffogtatnak valamit rá de elég haloványan)
persze tisztelet a kivételnek

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

<#csodalk>

tobias88
én óvatosan megyek<#vigyor0>
Prince23
Hát valóigaz, h semmi köze a valósághoz. Azért egy csatát nem így vívnak mint mi a multyn... sokkal megfontoltan, körültekintõen kell/kellene a multyban is, ez csak a hentrõl szól. Talán a HC mód valamilyes közel áll a szimulációhoz...

Morfi
Köszi.

Boron Power
A origi cd kulcs ellenõrzését nem a punkbaster végzi, azt a progi maga. Azt a szolgáltatótok megoldotta(sõt ez is általában állítható webes felületen) egy port letiltásával.

A pb bekapcsolása annyi gondot okozhat, hogy azok a kulcsok, amikkel már csaltak, lehet, hogy a globális banlistában benne vannak. Ezért a hozzátok járóknak néha kulcsot kell cserélnie. De innentõl a warez topik adja az útmutatást.

KL

Morfi
Most én innét nem tudok semmit, se tenni. De talán nem bannt kaptál azért mert jobb játékos vagy, mint az átlag. Majd legkorábban holnap este tudom én cska megnézni, hogy mi is a probléma.
Amúgy engem is szoktak az miatt bannolni, hogy jobb vagyok az átlagnál. És csak azért mert a bent lévõ admint töbször reflexbõl lõttem le. Erre mondják hogy nicns igazság. Igaz nem cod4-ben 😊 Szal, majd holnap többet tudok mondani.

Morfi
Mivel nem akarjuk, hogy azok akiknek nem erdeti a játékuk ne tudjanak feljönni, akkor ha kikapcsoljuk a cd kulcs ellenõrzést, akkor is jól fog müködni a pb? És hogyan is lehet azt kikapcsolni akkor?

csadam
Jah és nem unatkozásbol írogatom ezt a problémámat már vagy 3x választ is szeretnék kapni rá.Elöre is köszi ha kapokrá választ.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

csadam
Valhogy mindig ki kickelnel azon a serveren szónélkül és ez már kezd idegesitne mert szeretok ott játszani a csitereket leszarom nem kell velük foglalkozni lekell öket löni ha van csiter fent a serveren akkor én mindig rávadászok,és már elöre félek bazz ha feljön egy admin mert engem dobnak ki elöszö a serverröl szoval ha valami baj van velem akkor pls mondjátok el és nem csak szonélkül kickeljetek ki...

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Boron Power
Több eset lehet:
1.: Szóltok a szolgáltatónak, hogy kapcsolja be.
2.: Van a szolgáltatótoknak egy webes felülete, ahol egy egyszerû beklikkeléssel és szerver restarttal indítja a pb-t.
3.: A legegyszerûbb pedig, ha egyébként futhatna a pb, csak a configban nincs indítva: Consolba írjátok be(persze rconnal bejelentkezve), hogy
/pb_sv_enable , majd utána
set sv_punkbuster "1"

Ha config file-ba írjátok be ezt másoljátok be:
//Start Punkbuster
pb_sv_enable // If you want PB disabled, use pb_sv_disable instead
wait // This is required for proper PB startup
set sv_punkbuster "1"

Üdv!

KL

BigReaper
sztem, meg ki kéne venni a GLt, iszonyat dühitõ tud lenni! 😄

www.team-gigabyte.com

Morfi
Sajnos igen. Valahogy nem értünk hozzá 😞

nincs csak nem érezted az iróniát...

de amúgy is tele van a tököm a launcherrel (SD ben), nem kellene még pontosítani is..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

EnZsolt
Kicsit sok lett a segített 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Vagy egyszerûen LMG-kel szórj rá egy tárnyit, nekem az segített 😊 a jó öreg M60 mindig segített 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

A gránátvetõ az assault fegyverek tartozéka, szerintem te az RPG-re gondolsz.

Ha RPG-vel akarsz helikoptert lelõni akkor próbálj pont a heli alatt állni és úgy lõjj, az RPG csak 20-30 méterig pontos aztán randomra elkanyarodik valamerre.

DarkSector
Thx
sejtettem hoh nem lesz egyszerû....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
ja, mert bazi nagy sebzése

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Boron Power
Ha a ti szerveretek az <FGJM> Public Server 2, akkor ezúton jelezném, hogy egyiken sem fut a PB, gyakorlatilag csiter paradicsom lehet. Ezért még sosem mentem fel rá.

És ha lenne is, az ahogy a jobb játékosokhoz álltok, kissé elriaszt. 😊

DarkSector
THX
Még fekvésbõl és aim-ból sem megy egyenessen!
Még ha esetleg egyenessen menne, még akkor is kicsi az esélye hogy mozgás közben el tudom kapni.
Vagy ez direct ilyen nehéz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
Céloz rá. Akkor nem megy el a picsba.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Még 10méterre sem tudok eltalálni vele semmit.
De ez szerintem csak helikopterre van, legalábbis én gránátvetõvel nem ölök tagokat.
Elég hozzá a késem is.
Vagyis MAGYARUL!!!
Én egy helikoptert szeretnél lelõni, a válrolindíthatóval a challange miatt!
De spirál alakba elszáll a rakéta a pi..ba!
Valami ötlet?

Sadist
Szerinted a multiban van páncélozott jármû?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DarkSector
Miért a P90 annyira jó, hogy butítani kell vagy mi?
Szerintem ha javítanak valamin akkor inkább a GL röppályáján javítsanak, hogy ne találomra kelljen célozni.

Dopti
<#hehe>

Ferro
Egyébként amit hallottál, nem igaz. Nem fognak semmit változtatni a fegyvereken.

Ha egy olyan emberrel állsz szembe aki tudis célozni,nemsok esélyt adok neked a p90 ellen.1.Nagy a tüzgyorsasága 2.legnagyobb a tárkapacitása 3.A sebzés is elég nagy. De ez nemis lenne gáz hacsak közelre lenne hatásos,de ez nemigy van szoval ez tök univerzális igy,ami nem fedi a valoságot,ha még rak valami jo kis perk-et mellé arrol nemis beszélek. Namind1 ki ahogy gondolja,nekem ez a véleményem. Egyépként nem hivatalos forrásbol halottam olyat hogy "JAVITANI" fognak ezen,vagyis butitani a p90-en de nemtudom igaz e.

DarkSector
olvastam.
mindjárt ahogy írtad.
a 4.újránál.
be is vált.
csak én az 1 lépést hagytam ki mindig.
Mégegyszer thx hogy szóltál.
mostmár legalább biztonságban érezhetem a profilomat...

Hassel606
icses
vna egy oylan sejtése,crack rossz hozzá.mrg a kódra is azt írja hogy már lejárt,de viszont tovább enged😞😞nem értem.v.ki esetleg msn-en vagy v.hogy áttudná küldenian cracket amivel elindul a játék?elõre is kszi.e-mail és msn címem: [email protected]