Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Akkor megfogalmazom helyetted.

"Sziasztok! Tudna vaki segíteni egy linkel, ahol magyar tört szervereket találok? A fenti sajnos nem mûködik. Köszönöm!"

Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék tõletek,felnyomtam a cod4 szeromra az ace modot.Ésabban kérném a segítségeteket,hogy ha tudjátok,mondjátok meg nekem legyetek szívesek hogy,van-e arra,hogy van-e arra mód a beállítás során hogy megmaradjanak a szintek,meg az elõre beállítót costum slotok? Nagyon szépen köszönöm nektek ha segitetek
Hassel606
300...

Ferro
Édes szívem!<#sniffles> Nem kell kicsomizni <doh <#vomit>> a bolti változatot...

ASE-t használj.Van egy letölthetõ kieg hozzá, am a magyar servereket gyujti ossze, van vagy 100 belole.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Magyar tört szarverrõl adjon valaki linket mert nem jön be a fenti!
mi a kérdés?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Valaki írta a napokban hogy van ez az apollo F-117, aki csalt állandóan a mombotjával, mindíg kiírta a csítje a kill-jét chatbe, hogy hány m-terrõl headshot, meg ilyenek...valaki megerõsítést tud adni?

Battlelog: Purga5

mrbaba
csá all! oan CoD4 verzió van amit nem kell kicsomizni? magyarul ISO v sima? help me pls

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

mike0013
ezeket lan szerveren lehet alkalmazni?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Játssz hardon akkor nálam elfogy az ellenség ha lelövöd ugye..
És nagyon jó a MI.
Csak ne a legkönnyebben játssz papa.

mNzJean
Csak neked csak most:

Alap Parancsok
/rcon login "rconpassword" - Rcon-ba való belépés
/rcon serverinfo - Megmutatja az aktuális szerverbeállítást
/rcon systeminfo - Megmutat információkat az aktuális szerverrõl
/rcon status - Az összes játékosról kaphatunk információkat, akik épp a szerveren tartózkodnak.
/rcon exec "Dateiname" - egy fájl futtat, mely a main mappában található
/rcon writeconfig "Dateiname" - server.cfg-t ír
/rcon say - Üzenetet küld a szerveren tartózkodó összes játékosnak

Map parancsok

/rcon map Mapname - betölti a kívánt map-et (Mapnév = pl. mp_crash)
/rcon map_rotate - betölti a következõ mapet a rotációból
/rcon map_restart - újra betölti az aktuális mapet
/rcon fast_restart - újraindítja az aktuális map-et

Kick/Ban parancsok

/rcon kick "Name" - Játékos kirúgása a szerverrõl (Ha színkóddal írt névrõl van szó, azzal együtt kell beírni)
/rcon kick all - Minden játékos kirúgása
/rcon onlykick "Name" - Csak egy játékos kirúgása (nevet színkóddal együtt kell beírni)
/rcon onlykick all - Minden játékos kirúgása
/rcon clientkick "ID" - Játékos kirúgása ID alapján
/rcon banUser "Name" - Egy játékos kitiltása. Játékos információ a "ban.txt"-be mentve
/rcon banClient "ID" - Játékos bannolása ID alapján a szerverrõl, információk a "ban.txt"-be mentve
/rcon tempBanUser "Name" - játékos ideiglenes bannolása a szerverrõl
/rcon tempBanClient "ID" - Játékos ideiglenes bannolása a szerverrõl ID alapján
/rcon unbanuser "Name" - Játékos feloldása név alapján Törölhetjük is a ban.txt-bõl a nevet.
Játékmodok:
//**************************************************
// Gametype Map Rotation
//**************************************************
// First gametype to load
// "dm" - free for all deathmatch
// "dom" - domination
// "koth" - headquarters
// "sab" - sabotage
// "sd" - search & destroy
// "war" - team deathmatch

mod váltása: \rcon set g_gametype "sd"

Mapok:

mp_backlot
mp_bloc
mp_bog
mp_cargoship
mp_citystreets
mp_convoy
mp_countdown
mp_crash
mp_crossfire
mp_farm
mp_overgrown
mp_pipeline
mp_shipment
mp_showdown
mp_strike
mp_vacant

map váltása: \rcon map mp_bog

Forrás:http://cod4.szieclan.hu/viewpage.php?page_id=2

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DarkSector
jah azokat.
Háát az kár.<#rinya>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommyg
esetleg bot-okat, am nem lehet

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DarkSector
call 4 multiba be lehetne rakni boot-okat?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hali!
légyszi valaki írja már le nekem az összes admin parancsokat amiket be lehet írni a console-ba PLS.

vagy az Rcon proginak a parancsai is jó lennének.
köszi szépen!

Hassel606
Ehh...

én eleve erre gondoltam... tehát akkor marad így 😊
'ez ez, az meg az.'..<#taps>
HTS s3rg1nh00
multiplayer optionsban cseréled akkor igen

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

DarkSector
Nem!
CD-kulcs maradnia kell és a players mappa másolatának.

V43 1105
Ugyan annak a cd keynek kell maradni benn 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Csak egy gyors kérdés: ha cd kulcsot cserélek telepítés után akkor a rangom megmarad? <#vigyor5> Bocsi, ha már le volt írva... köszi!
Morfi
Kicsit rossz minõségû a felvétel, de a mombot kivehetõ és én eddig csak úgy láttam hogy akkor húz rá, ha rálát, addig nem. De lehet hogy tévedek, ember vagyok 😄

igen sajnos semmit sem lehet kiszedni az alap dolgok közül mert az már unranked mod-nak számit , csak tegnap nagyot játszottunk veletek a wet workon és kurvára gáz volt hogy a mártir miatt nem lehetett eljutni a bombalerokohelyre mert 1xerüen nincs helyed elugrani azon a mapon a martir elöl , és értem ez allatt hogy nem 1ember martirozott hanem majdnem az egész ellen , és az lett a pálya vége hogy akkor map váltás mert senki sem tudta bevinni emléxel 😊)MMNN?????
hát nemhiszem ha megnéztd a linkemet mármint a videót akkor látod hogy már fedezéken keresztûl ráhuzza a fejére!
Balumann
a PB nem bannol tört játék miatt, már lelett írva ezerszer. A PB azokat bannolja akik csítelnek vagy ranghekkelnek. De GUID ban, így ha valaki más is azzal a CD kulcsal tette fel a játékot, mint amit a csíter is használt, nem fog tudni felmenni.

Sadist
Már megint a hülyeség 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Adminok, ha bekapcsoljátok a serveren a BP-t, a program nemcsak az Aimosokat, hanem mindenkit bannol, aki tört kliensel játszik.
Csak a szerver tört..a PB nem.
Sadist
Nem kell etetni a trollokat azzal, hogy fönt maradsz a szerveren. Minél több ember játékát bassza el, annál jobban élvezi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pano
Sziasztok!

Tudtok valahol COD 4 SP honosításról? Kerestem, de nem nagyon találtam, de lehet, h én vagyok a görcs 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Morfi
De a Crysybõl nincs 4 rész 😛 meg nem is ugyan az a 2 motor és még sok más aprób részletben sem érdemes összehasonlítani 😊
Nézd úgy hogy ez ez, az meg az. Ne keverd össze a szezont a fazonnal 😊

Morfi
<#worship>egyet értek<#worship>

ja és szerintem nem lehet csak arra épiteni, hogy majd ugyis mindenki multizik vele, kicsit többet is tehettek volna az sp módba.

Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball

nem jön be a game, túl sok a srciptelés, soha el nem fogyó ellenség, nagyon gyenge MI, kicsit mesterkélt ps-es grafika. meg nincs interakció a tárgyakkal, olyan mintha ott sem lennének. viszont szép árnyékok,jó látképek.szerintem crysis klasszisokkal jobb😊

Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball

hello!
Gamespy
Gamespot (az olvasóit nézd)
Actiontrip

A legtöbb helyen benne van még a top3ban vagy best fps-ként emlegetik, szerintem azért ez elég szép eredmény...
tommyg
nem mondta hogy pc-n szar

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Morfi
A játék élmyén miatt játszanak, meg szerintem nagy öröm lelõni egy csalót 😊

HTS s3rg1nh00
a fifa08 konzolon már valódi next-gen,csak pcn szar,szóval ez most mellé ment...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sadist
Kilépnek spectatorba, vagy le a szerverrõl. Ha senki nem játszik a szerveren, akkor nincs kit lelõnie, és rövid idõn belül eltakarodik. Ehelyett mindenki simán játszik tovább.

Morfi
Ha nincs egyik sem akkor mit tehetnek az emberek?! Tiltakoznak míg éhen nem halnak? Ezek szerint te nem vagy magyar <#wow2>

tommyg
oksa 😊

Morfi
The witcher. Én ezt olvastam valamelyik oldalon.

<#idiota>

tobias88
úristen, a Fifát mennyien megvették...
mNzJean
sorry valamiért 2x ment,amúgy jóindulatulag szóltam,mert van ahol erre nagyon ugranak.

tommyg
rendben van, de én bízok benne hogy nem gondoljátok ezt 😛

Sadist
Az a legszánibb, hogy a sok birka meg némán tûri. Sehol egy votekick, PB kick, vagy legalább kiállnának spectatorba. Úgy látszik a magyar kodosok élvezik a szopást, és nem is tiltakoznak.

mNzJean
ha linkelsz pls ""-jelbe és a forrást +tüntesd fel.Mert így valaki még azt hiheti ,hogy más tollával ékeskedel.<#ravasz1>

Kösz az info-t Morfi, de egy olyan tört kulcsot kérhetnék valakitõl aki tud 1.4 szervereken játszani?
Visszaraktam az 1.2 addig, mert én 6-7 kulcsot is kipróbáltam de semmi...