Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Sziasztok! Tudna vaki segíteni egy linkel, ahol magyar tört szervereket találok? A fenti sajnos nem mûködik. Köszönöm!"
Egy kis segítséget kérnék tõletek,felnyomtam a cod4 szeromra az ace modot.Ésabban kérném a segítségeteket,hogy ha tudjátok,mondjátok meg nekem legyetek szívesek hogy,van-e arra,hogy van-e arra mód a beállítás során hogy megmaradjanak a szintek,meg az elõre beállítót costum slotok? Nagyon szépen köszönöm nektek ha segitetek
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Battlelog: Purga5
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
És nagyon jó a MI.
Csak ne a legkönnyebben játssz papa.
Alap Parancsok
/rcon login "rconpassword" - Rcon-ba való belépés
/rcon serverinfo - Megmutatja az aktuális szerverbeállítást
/rcon systeminfo - Megmutat információkat az aktuális szerverrõl
/rcon status - Az összes játékosról kaphatunk információkat, akik épp a szerveren tartózkodnak.
/rcon exec "Dateiname" - egy fájl futtat, mely a main mappában található
/rcon writeconfig "Dateiname" - server.cfg-t ír
/rcon say - Üzenetet küld a szerveren tartózkodó összes játékosnak
Map parancsok
/rcon map Mapname - betölti a kívánt map-et (Mapnév = pl. mp_crash)
/rcon map_rotate - betölti a következõ mapet a rotációból
/rcon map_restart - újra betölti az aktuális mapet
/rcon fast_restart - újraindítja az aktuális map-et
Kick/Ban parancsok
/rcon kick "Name" - Játékos kirúgása a szerverrõl (Ha színkóddal írt névrõl van szó, azzal együtt kell beírni)
/rcon kick all - Minden játékos kirúgása
/rcon onlykick "Name" - Csak egy játékos kirúgása (nevet színkóddal együtt kell beírni)
/rcon onlykick all - Minden játékos kirúgása
/rcon clientkick "ID" - Játékos kirúgása ID alapján
/rcon banUser "Name" - Egy játékos kitiltása. Játékos információ a "ban.txt"-be mentve
/rcon banClient "ID" - Játékos bannolása ID alapján a szerverrõl, információk a "ban.txt"-be mentve
/rcon tempBanUser "Name" - játékos ideiglenes bannolása a szerverrõl
/rcon tempBanClient "ID" - Játékos ideiglenes bannolása a szerverrõl ID alapján
/rcon unbanuser "Name" - Játékos feloldása név alapján Törölhetjük is a ban.txt-bõl a nevet.
Játékmodok:
//**************************************************
// Gametype Map Rotation
//**************************************************
// First gametype to load
// "dm" - free for all deathmatch
// "dom" - domination
// "koth" - headquarters
// "sab" - sabotage
// "sd" - search & destroy
// "war" - team deathmatch
mod váltása: \rcon set g_gametype "sd"
Mapok:
mp_backlot
mp_bloc
mp_bog
mp_cargoship
mp_citystreets
mp_convoy
mp_countdown
mp_crash
mp_crossfire
mp_farm
mp_overgrown
mp_pipeline
mp_shipment
mp_showdown
mp_strike
mp_vacant
map váltása: \rcon map mp_bog
Forrás:http://cod4.szieclan.hu/viewpage.php?page_id=2
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Háát az kár.<#rinya>#rinya>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
légyszi valaki írja már le nekem az összes admin parancsokat amiket be lehet írni a console-ba PLS.
vagy az Rcon proginak a parancsai is jó lennének.
köszi szépen!
CD-kulcs maradnia kell és a players mappa másolatának.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak a szerver tört..a PB nem.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tudtok valahol COD 4 SP honosításról? Kerestem, de nem nagyon találtam, de lehet, h én vagyok a görcs 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nézd úgy hogy ez ez, az meg az. Ne keverd össze a szezont a fazonnal 😊
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball
Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball
Gamespy
Gamespot (az olvasóit nézd)
Actiontrip
A legtöbb helyen benne van még a top3ban vagy best fps-ként emlegetik, szerintem azért ez elég szép eredmény...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Visszaraktam az 1.2 addig, mert én 6-7 kulcsot is kipróbáltam de semmi...