Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy akkor húz rá ha kidugja az ellenfél a fejét a fedezékbõl. Általában fejlövés, de olykor téved és csak felsõtestet talál el. De a legtobb aimos, pláne aki kezdi az lmg-t használ és vagy a mombotos szöveget írja a chat-be vagy a lemming-eset, és a maradéknál semmit csak úgy kapkodja a fegyvert mint egy idegbeteg.
Amit viszont én sem tudok az az, hogy mindig a legközelebbi ellenfélre tart rá itt is?
Két dolgot tudok ajánlani:
1. Légy azon az oldalon ahol Õ van 😄
2. Ne öld meg (ölesd meg magadat vele párszor, kell az EGO mindnekinek 😄 ), mert már engem is rugott ki miatta 😄
Van mikor van demokrácia van mikor nincs, de szerintem te mindig akkor vagy fent amikor nincs 😄
Ha még eszembe jut valami szólok. Mást nagyon nem tudok mitt tenni érte, pedig magyarázom neki a dologot. Majd csak lesz valami.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
mert én még ilyet nem láttam! mármint hogy falon keresztûl!
nemtudom hogy tényleg lengyel srácok-e de mostanában legalább hetente találkozok 1 lengyel aimossal!
Aim cheat
1. Call Of Duty 4: Modern Warfare - Activision
2. The Sims 2 Deluxe - Electronic Arts
3. World Of Warcraft - Blizzard
4. Half-Life 2 The Orange Box - Valve/EA
5. The Sims 2 Teen Style Stuff - Electronic Arts
6. Crysis - Crytek/EA
7. The Sims 2 Bon Voyage - Electronic Arts
8. World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard
9. World Of Warcraft: Battle Chest - Blizzard
10. The Sims 2 Seasons - Electronic Arts
Ugyanígy megérkeztek a Nagy-Britanniai multiplatform eladási részletek is, aholis minden platformot figyelembe véve a Call of Duty 4 a harmadik helyre futott be majdnem egy milliós eladással. Lista szintén lejjebb olvasható.
1. FIFA 08 - 1,391,435
2. Brain Training - 1,016,558
3. Call of Duty 4: Modern Warfare - 935,044
4. Pro Evolution Soccer 2008 - 787,382
5. More Brain Training - 760,225
6. Halo 3 - 735,176
7. The Simpsons Game - 734,595
8. Wii Play - 688,002
9. Assassin's Creed - 670,286
10. WWE Smackdown VS Raw 2008 - 563,121
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
abbahagyom az egészet inkább
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
MOD: mégse... Akkor ezt se lehet csakúgy kiszedni , csak tiltani?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Másik dolog:Vlmikor régen még a faq-ba találtam egy txt fájlt,amit ha beimportáltam az ase-ba,ott volt az össze Magyar szerver.Na azt a fájlt merre találom?😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
VALAKI SEGÍTSEN PLZ!
Folyamatosan van fönt admin és minden normálisan beállítva! GL ért kick jár...
A szerver amúgy tegnap este indult , 22 férõhelyes!
IP: 62.112.194.111:28996
Gyertek!<#vigyor2>#vigyor2>
Abban tudna vki segíteni , hogy auto-assignnak mi a parancsa? Nem találom sehol és egyik alap cfg be sincs benne<#nemtudom>#nemtudom>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
www.team-gigabyte.com
kell csinaln ilyen mappát a PROFILES nevû mappa MELLÉ,--- NE BELE! oda tedd be a kívánt demit és menni fog! xD lejátszóaparncs /demo demoneve 😊 elég?
www.team-gigabyte.com
Csak ma reggel kerültem gép elé, ezért most köszönöm a tegnapi kérdésemre kapott válaszokat. Megfontolom a jó tanácsokat és mérlegelek......
Üdv. mindenkinek
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
és folyamatosan zaklatnak mindket
naés ugye nem én állítok be semmit
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ebbe van
E:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\demos
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
bazz mennyi új üzenet... történt valami érdekes?
*fáradt 100 hsz-t végignyálazni*
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Köszi a választ!