Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom az alap az AKhoz a steady aim! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A HC-n pedig halálos a pisztoly is. Az életben is az.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mire rádlõnek fél tárat az MP-5-bõl, te csak három golyót engedsz el. Általában elég is. ACOG nekem sem tetszett, idegesített. Red dot vagy hangtompító inkább.
HC-ben nem számít annyira, de sima játékban nem árt a nagy sebzés. Ritkán van lehetõség második lövésre.
Még egyszer felhívom a figyelmed, hogy én csak HC-t játszok egy ideje. Nem igazán teszteltem sima játékban a fegyvert. Bár ott is sokan szeretik, nem hiszem hogy rosszabb lenne. <#violent>#violent>
De a steady aim+double tap megragadott! Majd kipróbálom! 😉
Közelharcra SMGk, vagy M4 esetleg AK?
No most jól kinooboztam magam ezekkel a kérdésekkel! =D
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A hangtompító befolyásolja lényegesen a fegyvert? Azon kívül, hogy nem látszódik a lövésnél a térképen, meg halk? Tehát mint anno a CSben, a hangtompítós fegyverek jobban szórtak, de általában fejre...
Az M16 reddottal hentes, stopping+deep normál játékban kiváló.
Ha pedig HC-t nyomsz, hangtompítót rá. A perkekre bármit lehet tenni.
Én személy szerint nem rajongok a sniperért, túl assaultos vagyok hozzá. Ha majd lesznek only sniper szerverek, én is kipróbálom.
Ennyi...
Extreme Condi SD-n jól jöhet, meglepni az ellent.. Martyr, Last stand kuka, Eavesdrop szintén kuka, Dead Silence még oké, viszont távoli karakternél értelmetlen.. A vastüdõ meg csak snipernek kell.. Rgo marad a Deep Penetration 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintetek mi a jobb nagyobb távolságokra?
Az m16 reddottal, vagy távcsõvel, vagy sniper, esetleg egyéb?
Nekem valahogy nem fexik a sniper, mert a fejlövésekhez nincs elég skillem, kétszer meg nincs idõ eltalálni valakit, ezért m16-al tolom.
Gondolom a must have perk ehhez a stopping power, meg a falátlövés?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
pbfrissités
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ha elõtte warezolt játékod volt, ergo most más a cd-kulcsod, akkor se
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FGJM szerverrõl azért tettek ki, mert egy percig Spectator voltam, a hosszabb szövegû pedig a TudatLannál jelentkezik, be sem enged. PB on.
Mit tudok tenni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Battlelog: Purga5
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
*Posse*T.W.D*