Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Csak hát tuod!!XXDD<#szomoru1>#szomoru1>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Csupán megoszottam hogy elég nehezen lehet hozzájutni ha gondolt egyet az ember és megvenné...
Grifidos:
Steam azért jött létre hogy ne kelljen szarakodni az rl vásárálással és meglehessen venni egybõl. De ezzel együtt olcsónak is kellene lennie mert nincs bolt,raktár ergo kiadó se akinek anyagkölcsége lenne.
Szóval nekem csak ezért nem tetszik a 10500 huf-os cimke rajta, miközben 10k alatt van a bolti ár....
Mail-ben megkapod a számlát(nyomtatható), bármikor készíthetsz biztonsági mentést a letöltött progiról.
A cod4-ed cd kulcsát nem lehet lenyúlni csak a steames accal együtt(mivel csak azzal együtt érvényes), és itt a dobozos verzióval ellentétben visszakapod, ha valahogyan lenyúlják.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
5let?
Steam-en adóval együtt 60dolcsi azért az elég meleg egy nem dobozos játékért...
Van egy olyan gondom,hogy asszem az utolsó patch után eltünt a találatjelzõ ha megvakítok valakit flash-el.
Minden más sebzésre mutatja,de a vakítást nem.
Valaki tudna erre megoldást?
Kösz
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
lényeg a lényeg nem magyar forgalmazó tehetett róla hanem a raven\activision.
nem bántásibol hasogatom a szõrt, csak a tisztánlátás végett.😛
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Aztán bizonyítsd be, hogy úgy lopták ki.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ugye volt több olyan progi ami lopta a kulcsokat (pl. vmi perk unlocker), és ezekbõl szép kis adatbázis jött össze.
Tehát elméletileg, ha közzé nem teszed, nem fogják a te kulcsod használni.
Üdv!
KL
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Tavalyelõtt karácsonyra kapott egy Sherlock Holms játékot, asszem 9500 volt újan. A mai napig nem tudta végigjátszani, mert bugos a játék, mint kiderült sorozathibás. Le se sz*rta a kiadó, frissítést sem adtak ki hozzá.
Nem volt valami jó vicc...
\"Heroes never die. They just reload.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De értelmes megoldást találni a problémára nem könnyû.
PL: napi egy dobozzal, ha nem a legócskábbat veszi, mondjuk Marlboro, vegyük egy doboz árát 580-nak (lehet hogy téves ár), az 365 napra 211.700 HUF.
Egy komplett PC ára.
Mint említettem én nem dohányzom.
csak nem birom mikor a sök hülyegyerek beirkája a topicba h, " dehülyékvagytok hogy megvettétek, énhazamegyek ésingyenletöltöm"
😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amivel nem értek egyet az a szûklátókörûség.
Embert öl---> Rossz
Szereti az embereket--->jó
Csúnyán beszél másokkal--->rossz
Szépen beszél másokkal--->jó
Lopja a szoftvert--->rossz
Megveszi a szoftvert--->jó
"Key Code in use. Please reconnecting later."
Értem h. kellene egy másik kulcs, de hol tudom megváltoztatni, ha nem akarom újra felrakni?
aki pl cigizik az simán dupláját elkölti ennek, de elég megsporolni pár 7végi bulit piavedeléssel, és akkor is összejön a pénz😊
De a mi kis világunk mindennek mondható, csak éppen tökéletesnek nem. Azt hiszem még mindig elég sokan vannak azok, akiknek a legkisebb problémája a kiadók (vagy fejlesztõk) anyagi jólétének gondja gondja.
Ne vegyétek panaszkodásnak, nekem is vannak eredeti programjaim, de ha meg kellene vennem minden egyes fizetõs programot, nem használnék számítógépet. Az otthoni használatra szánt szoftverek ára nem áll meg 10000 huf-ban.
Nem csábítok kalózkodásra senkit, félre ne értsétek, de a kép sokkal de sokkal árnyaltabb mint amilyennek lefestik. És ez most nem szubjektív vélemény.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Inkább a gép fejlsztésére költöm a pénzt nem játékokra. Ha kell játék letöltöm. Adják olcsoóbban majd akkor megveszem mert egy játékért kiadni 10 ezreket. Bár akinek telik rá az megteheti.
Így nekem jok a tört szerverek is azokon is nagyon jol le lehet játszani.
http://datalap.extra.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csak hát sokan klánoznak, HC war pedig nem igazán megy, szóval...
Na de ez engem nem is nagyon érdekel.
Viszont téves elképzelés hogy HC-ben egy golyó egy ember. Legtöbbször nem fekszik meg egyetlen lövéstõl.
<#gonosz3>#gonosz3>
A PC-s Call of Duty-kat fejlesztõ Infinity Ward is elmondta véleményét a kalózkodásról: "csoda, hogy vannak olyanok még, akik számítógépre fejlesztenek."
Szomorú tény, hogy a jelenlegi játékos platformok között a másolt játékok leginkább a PC-n vannak elterjedve. Rengetegen okolják az újgenerációs konzolokat a számítógépes piac hanyatlásáért, azt már kevesebben veszik észre, hogy minderrõl a kalózkodás, a másolt lemezekkel történõ játék tehet.
"Múlt héten örömmel konstatáltuk, hogy milyen sokan játszanak online a Call of Duty negyedik részével PC-n - annak viszont már nem örültünk, hogy rengeteg játékos tört lemezzel játszik. Egyszerûen felháborító, hogy mennyien képesek ellopni így egy játékot csak azért, mert az interneten keresztül teszik, ilyen módon pedig biztonságban érzik magukat, miután fizikai értelemben nem követtek el semmit" - nyilatkozta az Infinity Ward szóvivõje."
forrás:
www.gamekapocs.hu
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
és még nincs magyarositás