Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Ja meg lehet csinálni custom mapet.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
aki szeretne velünk warozni, vegyen fel minket msn-en ( callofduti2 @ citromail.hu) ! szerver egyenlõre nincs
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
87.229.14.61
Reggel voltam fent de...pffúúáájjj...
...::::::...
COD Wiki
Na mentem hírtech 2. vizsgára, drukkolni nekem, hogy sikerüljön!<#vigyor>#vigyor>
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
www.team-gigabyte.com
Én is azért vettem az említett két játékot meg mert megfogtak,és nyomulok velük ezerrel CoD4-el szinte a megjelenés óta (elõször warez majd két nap single és multi után eldölt,megveszem,kövhónapig kispóroltam rá stexet és hopp megvettem...)
Manapság a játékok 70-80%-a egy rakás szart sem ér a régi gamekínálathoz képest,de mégis amivel az ember heteket hónapokat tölt el,ne legyen már annyira gerinctelen féreg hogy nem veszi meg...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egyébként, én anno CSztem, es a STEAM rendeszer, miszerint a CD kulcsodat betudod regelni, es csak te hasznalni es nemadod ki, az sztem kurvajo volt, egyszeruen nem ertem, h valami hasonlot miertnem tudnak itt is csinalni! Eredti jatekra nincs penzem nekem sem mindig, csak arra amit neten is akarok tolni, akkor jon a mellekes keresett zse, vagy õsöknek szólok, h kicsit dobjanak meg egy 5össel, es akkor talan lesz ra! De filmeket en is toltok, meg zenet is! Jatekot meg csak akkor ha singlet szeretnem megnezni...
www.team-gigabyte.com
anyáztak ám ott is rendesen😊 RPD-vel kábé 200 fejest kiosztott, aztán meguntam mert nem tudtuk kirúgni sem, inkább kiléptem. valamiért mindig a névsorban elsõt akarta kirúgni a gép vagyis azt dobta fel szavazásra, nem azt akit igazából kellett volna😞(
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
accountos rendszerrel könnyen orvosolható lenne ez a probléma, de hát az activision döntött így, aztán meg csodálkoznak, hogy az emebrek 70%-a törttel játszik (köztük én is, amíg a gépem nem hajlandó korrekt fps értékekkel futtatni a játékot, addig nem vagyok hajlandó megvenni😛)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
CoD-4.ru CoD4:MW Server #2 (Cracked!!!)
Overclock3D.Net TDM Cracked #1
Én az ilyenekre gondoltam.<#zavart2>#zavart2>
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
DE soha eszembe sem jutott, hogy warezolt cuccal, más kárára megpróbáljak multizni. Én speciel leköpném magam...
Mellesleg mint már anyiszor elmondták elöttem, ebben a topikban is.
Amikor valakinek majd' félmillás gépe figyel otthon (mindegy, hogy apuciék vagy Õ sporólta össze) amin minden elfut remekül. Az vegye (vagy vetesse) meg magának a progit is amivel a neten akar nyomulni.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
istenem nem mindneki teheti meg magának hogy megvegye a játékot , a másik ha a cigit összeadod azt költhetnéd másra, és teljesen nem értek eggyet azzal hogy egy páran aszondják vegyem meg a játékot, hát lefogadom ha a letöltés lopásnak számit akkor nektek minden egyes progi eredeti a gépeteken? pl winfos , adobe cs, meg minden szar , szal nemkéne leirni azokat akik ugy töltik le a cuccost a netröl, nem midnneki teheti meg hogy az apucija megvegye a fél millios gépet , nah scak ennyit akartam
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Amúgy meg az amex-tec már egy védõszalagot is rak rá, az eladó elmondása szerint pont az ilyen kód lopkodásos dolgok megelõzése miatt (ergo nem lehet kinyitni a szalag megsértése nélkül).
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB