Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
mapot maptools-al lehet

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LeWyTy
A: cod4mw_modtools_v1.zip-el lehet mappot is csinálni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sarapetike
mensd el a profilod azt ted ujra a játékot talán segit

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

hi all. van 1 problémám. eddig futott a game rendesen. 70-80 fps. tegnap este feltettem a legújabb catalystot (8.1) az atihoz. valamiért kevesebb fps-em lett 40-50. gondoltam visszateszem a régit. ma reggel így is tettem. 8.1 le, régi fel. de nem valamiírt nem indul el a játék. indítás utén megjelenik az a képeslap nagyságú kép a monitor közepén aztán feketeség, egér homokóra és hopp kilép. nincs hibaüzenet, nincs semmi. kipróbáltam megint a 8.1es catalystal de azzal sem akarja az igazságot 😊 valakinek volt hasonló gondja?

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Köszi a segítséget!!!!!!:-))))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

red bull
Az is más. Azt meg MAP TOOLS al csinálták, az nem mod volt hanem map (pálya), de már érted a lényegét 😉

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

aricsi
Egyszer már kérdeztem de senki nem válaszolt, hogy a graf. beállításoknál akinek sm 3.0 videókarija van lehet e még továbbnyomni a grafon, pl. model detail-t mondjuk highra.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

zotya10002
Ja tudom a cod 2 játszottam egyszer egy olyan pályán hogy minden emberke kicsi volt és valami konyhában az asztalon meg a szekrényen ment a csata!!De ehez le kellett töltenem valamit hogy tudjak ebbe a modba játszani!!

red bull
Vannak ien szerverek ahol ien módok vannak. Letöltöd, és már jáccol is. Bár nekem nem igazán teccenek az ien modok, mert én jobban szeretek az alapjátékkal jáccani, nem szeretem ha megvan b*zizva a játék.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

zotya10002
De hogyan tudok az ilyen módban játszani????

SötétBarom
Pl Sniper Only mod, vagy esetleg olyan mod ahol a bombák helyett birkák esnek, vagy esetleg a pisztolyok 300 golyó/seccel lõnek.. Ilyesmi 😊

Ja meg lehet csinálni custom mapet.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

zotya10002
Bövebben légyszi!!!!Köszi hogy segítesz!!!!

red bull
Talán az amivel módokat tudsz csinálni.

zotya10002
Bocs de mi az a MOD TOOLS????????

szucsy89
hi all!

aki szeretne velünk warozni, vegyen fel minket msn-en ( callofduti2 @ citromail.hu) ! szerver egyenlõre nincs
És ez mit tud? 😄

red bull
nem tudja valaki hogy tudok saját szervert csinálni ugy hogy lássák a többiek is? PLS help

Zomil
és itt magyarul 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
végreee!!! befejezhetem a mapot mait cod2-ben elekzdtem😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Doog
Tele van csierrel. <#csodalk>
87.229.14.61
Reggel voltam fent de...pffúúáájjj...

...::::::...

Aki meg akarja venni a gammát, az mért nem rendeli meg a neten, akinek van 10E pénze egy játékra már nem fogja mellbe baszni egy 1000ftos szállítási díj
Piedon
És a hozzávaló WIKI akinek szüksége van rá:
COD Wiki

Na mentem hírtech 2. vizsgára, drukkolni nekem, hogy sikerüljön!<#vigyor>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Piedon
Kijött a Mod Tools!!!
Mod Tools 1.0
vagy
Mod Tools 1.0

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Sadist
Én meg ugyanezt teljesen ingyen az MSDN Academic Alliance honlapjáról :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

JohnnySmith
Most viszont egy darab sincs....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Médiamarkt...Anno amikor meg akartam venni csak ott volt..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BigReaper
ja igen, a steam-es dolgot nem fejeztem be, szal ha szerencsed van ,akkor nem nyultak le a serialod, akkor te sajat nevedre beregeled, es jelszavazod,es akkor csa te tudod hasznalni! amennyiben nemtod beregelni vissza kell vinni, en velem ez tortent CS 1.6ba, mikor vettem ocsemnek egy masik Accountot, Mediaba volt, kis is csereltek, illetve a Source-el is!ott is csere volt! ennyi, regelni kene a kodokat, valami rendeszrbe! ennyi... Nem ertem h az Activison ennyi tapasztalattal mierntem tud kitalalni ilyesmit, RÖHEJES!

www.team-gigabyte.com

Anyagilag én sem állok úgy hogy mindent megvegyek és igen szinte az összes cucc a witchert és ezt kivéve warez a gépemen,de azzal messze nem tudok egyetérteni,hogy ha valakinek nagyob bejön egy game és hónapokig tolja,elõelõ veszi és szarik arra hogy megvegye...
Én is azért vettem az említett két játékot meg mert megfogtak,és nyomulok velük ezerrel CoD4-el szinte a megjelenés óta (elõször warez majd két nap single és multi után eldölt,megveszem,kövhónapig kispóroltam rá stexet és hopp megvettem...)
Manapság a játékok 70-80%-a egy rakás szart sem ér a régi gamekínálathoz képest,de mégis amivel az ember heteket hónapokat tölt el,ne legyen már annyira gerinctelen féreg hogy nem veszi meg...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BigReaper
Na, nemtom itt mennyi az átlagkor, én 21 vagyokm, még tanuló, felmentem szépen a www.tisztaszoftver.hu-ra és 3000 HUFért fettem egy jogtiszta XP PRO SP2, Office 2003, Vista Business, Office Enterprise 2007, mindezt UJRA MODNOM 3000 HUF, azaz háromezer fonrintért! Szal aki diak, vagy tanar, vagy van gyerek es tanul azt tegye meg es lesz jogtiszta cuccosa, amihez sajat generalt kodja van, ami csak azzal mukodik!

Egyébként, én anno CSztem, es a STEAM rendeszer, miszerint a CD kulcsodat betudod regelni, es csak te hasznalni es nemadod ki, az sztem kurvajo volt, egyszeruen nem ertem, h valami hasonlot miertnem tudnak itt is csinalni! Eredti jatekra nincs penzem nekem sem mindig, csak arra amit neten is akarok tolni, akkor jon a mellekes keresett zse, vagy õsöknek szólok, h kicsit dobjanak meg egy 5össel, es akkor talan lesz ra! De filmeket en is toltok, meg zenet is! Jatekot meg csak akkor ha singlet szeretnem megnezni...

www.team-gigabyte.com

Zomil
hát igen 😄

bigapó
ma szépen belefutottam egy aim-os majomba, ráadásul külföldi szerón!!

anyáztak ám ott is rendesen😊 RPD-vel kábé 200 fejest kiosztott, aztán meguntam mert nem tudtuk kirúgni sem, inkább kiléptem. valamiért mindig a névsorban elsõt akarta kirúgni a gép vagyis azt dobta fel szavazásra, nem azt akit igazából kellett volna😞(

The Matrix has you...

V43 1105
Nemhát, sõt gondoljatok csak bele, mondjuk magyarországi szerver szolgáltatóknak mekkora pénz kiesést jelentene, ha nem törtel játszanának az emberek .. !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Marci0115
de szerintem ugysem tesz ellene az activision vagy iw ellene neki az nem érdeke sztem vagy 50%-al kevesebb játékos lenne ha letiltanák a tört játékosokat , magyarországon mondjuk 20 ember közül 1-nek van eredeti játéka, szal amig nem érdeke nem tesz ellene , de ez saját vélemény

NEOreg3
nem crackeltek, csupán annyi van beállítva a szerveren, hogy a cd-kulcs ellenõrzést végzõ portot (vagy mit) letiltják, így bárki felmehet a szerverre bármiylen kulccsal, amit még nem bannolt a PB

accountos rendszerrel könnyen orvosolható lenne ez a probléma, de hát az activision döntött így, aztán meg csodálkoznak, hogy az emebrek 70%-a törttel játszik (köztük én is, amíg a gépem nem hajlandó korrekt fps értékekkel futtatni a játékot, addig nem vagyok hajlandó megvenni😛)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MadBence
Mod Tools holnap jön! jeee

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

http://www.game-violations.org/thread.php?postid=43680

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Neked van igazad...

CoD-4.ru CoD4:MW Server #2 (Cracked!!!)
Overclock3D.Net TDM Cracked #1

Én az ilyenekre gondoltam.<#zavart2>

Sarapetike
a multihoz nem is kell crack aszem 😊 csak key

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Dick Riddick
Nincs crack-elt szerver.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Én meg remélem, hogy bannolják az összes "tört" keyt és beperelik a crackelt szerverek tulajait...<#mf1>

vezérszuszu
Kiegészítõ lesz a játékhoz?

Marci0115
hát aki megteheti az vegye meg , iylen világot élünk majd ha nem 10e-ért adják akkor megveszem , addig lesz*arom ki mit mond, az más kérdés az könynen dumál aki megteheti, de egy játék nem ér 10e-t hogy 2 honap utána polcon rohadjon

Én sem vagyok a warez ellensége, hiszen segít eldönteni azt, hogy megvegyem-e a gamet.
DE soha eszembe sem jutott, hogy warezolt cuccal, más kárára megpróbáljak multizni. Én speciel leköpném magam...
Mellesleg mint már anyiszor elmondták elöttem, ebben a topikban is.
Amikor valakinek majd' félmillás gépe figyel otthon (mindegy, hogy apuciék vagy Õ sporólta össze) amin minden elfut remekül. Az vegye (vagy vetesse) meg magának a progit is amivel a neten akar nyomulni.

mNzJean
Ezt a windows-os elcsépelt dumát hagyjuk már , ezzel csak az jön akinek nincs saját gondolata ,csak amit egyszer leírt valaki valameik topicban.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Marci0115
teljesen fölösleges iylen warezos hülyeségeken veszekedni meg hogy nem eredeti a játék ,
istenem nem mindneki teheti meg magának hogy megvegye a játékot , a másik ha a cigit összeadod azt költhetnéd másra, és teljesen nem értek eggyet azzal hogy egy páran aszondják vegyem meg a játékot, hát lefogadom ha a letöltés lopásnak számit akkor nektek minden egyes progi eredeti a gépeteken? pl winfos , adobe cs, meg minden szar , szal nemkéne leirni azokat akik ugy töltik le a cuccost a netröl, nem midnneki teheti meg hogy az apucija megvegye a fél millios gépet , nah scak ennyit akartam

JohnnySmith
Igen lehet ez lesz a megoldás Teccsó meg a Madarasteccsó 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Piedon
Jah, én már jártam úgy, hogy a pénztáros sem tudta levenni a plexis csomagolást, mondtam neki, hogy akkor hozok egy kalapácsot is a mûszaki osztályról.<#hehe>
Amúgy meg az amex-tec már egy védõszalagot is rak rá, az eladó elmondása szerint pont az ilyen kód lopkodásos dolgok megelõzése miatt (ergo nem lehet kinyitni a szalag megsértése nélkül).

A szép mûanyagos plexis csomagolásuakat kell keresni. Azokat nem tudják kinyitni csak a pénztárnál. Én a BF2 ben is direkt olyat vettem le a polcról, amin még belekarcolt EA logo is volt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Piedon
Ott csak a kódot kapkodják ki.<#hehe>