Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
ja

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

És ezt ugye a konzolba irom hogy bind f6 say Szia??????? <#circling>

teddymac
bind f6 say Szia

asszem 😊

Sziasztok!
azt hogy toom meg oldani hogy ha pl.:megnyomom az F6 akkor a cset-be be irja hogy pl.:szia.
a választ elõre is kössz

Valószínüleg az x-fire okozza -.-

teddymac
Mivel tudom kikapcsolnia szavazást?
Illetve azt hol tudom beállítani, hogy a halott játékos a csapatában levõ elõ játékos szemszögébõl lássa a játékot?
Team autobalance parancssora melyik?
😊
Kösz elõre is a válaszokat.

Husimoto
Sziasztok! Egy oylan problémám lenne, hogy mikor az x-fire be van kapcsolva nállam és csatlakozni kívánok egy szerverehez csak 1 fekete képernyõ van és nem megy tovább. Ha közben kikapcsolom az x firet akkor visszaugrika kép azzal, hogy server disconnect low ping. Ha beirom reconnect pedig fel tudok menni a szerverre. De csak akkor ha az x firem ki van kapcsolva.

Nem tudom mi okozhatja? Valaki esetleg tud segiteni, köszönöm elõre is. A játékom eredeti.

Hassel606
Jó haver! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Én sem szoktam válaszolni. Nem bunkóságból, csak minden chat gomb unbind, chat off, voice off.<#kacsint>
Muszály volt kikapcsolni, idegesített a látvány amikor finn, svéd, német, angol meg a tököm tudja hány nyelven írogatták rám, hogy csííííter. Általában 10/0 KD után kezdték írogatni.

Az én szótáramban az a public ami egész nap, szinte mindíg tele van. <#ravasz1>

Egy hete sajna kezdhettem elölrõl az egészet, mert a haverom csak úgy poénból kitörölte a single profilomat amíg kimentem seritalért...nem kicsit küldtem el a picsába. (na meg õ hozta az utánpótlást piából)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

bigapó
de attól még válaszolhatna, ha látja a nevét beírva😊) legfeljebb szlovákul és akkor nem értem én sem😊

The Matrix has you...

Sadist
Nem csak a magyar nyelvben vannak ékezetes betûk 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bigapó
Oké, akkor majd figyellek most már😊 egyébként Én is szoktam nézni ki lehet HUN még, volt olyan, hogy valaki beírt pár ékezetes betût, rá is kérdeztem, hogy magyar-e, de nem válaszolt😞

ja és mi az hogy public? mehetnek törtek is? mer akkor esélyesebb a csalás.

The Matrix has you...

Mindig figyelgetem a HUN jelzésû emberkéket.<#circling>(Deutschland vagy a Berlin 2008 szerveren láttalak.)
#Lw | Last Words 217.146.84.226:32000 Ez még egy jó public szerver.(FF on)
Amúgy GrifiD néven nyomom.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Dick Riddick
Akkor nem vagyok egyedül.
Örülök hogy mások is úgy látják ahogy én. <#vigyor4>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csadam
Totál egyet értek veled a warezos támában.Ami meg a cheatet illeti kb nekem is abban kimerült hogy rákereste a youtube-én hogy milyen is meg valahol a neten találtam egy ilyen mombotos oldalt hogy mert kiváncsi voltam hogy mit is tud ez a mombot miben tér el a sima aimtöl.Hát okosabb nem lettem mert csak ilyen parancsokat találtam jah és persze azt is angolul szóval egyátalán nem lettem okosabb.Én már megfordultam egy pár játékben de még egyszer nem sülyedtem le odáig hogy csaláshoz folyamodtam,ha valaki jobb volt nálam akkor kicsit kivoltam de nem csitereztem le ,kivéve ha az volt😊 Amugy nekem is szokták mondani hogy csiter vagyok de én csak nevetek rajtuk ilyenkor.
Láma powaaa! <#banplz>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Dick Riddick
A warez témát már jó párszor kivesézték itt, de két megjegyzésem van hozzá:

Pro: Attól hogy valaki warezos azaz lopott (bár nem szeretem ezt a szót használni) CoD-ot használ, nem kell hülyézni vagy lowozni, lolozni, tolvajozni. A körülmények adottak, sokan élnek is vele. Azért nem ugyanaz mintha kirúgná egy öreg néni botját.

Kontra: Viszont reklámozni sem kell ezerrel, ha már warezos szép csöndben halgasson róla, jobban teszi. Aki megveszi, tiszteletet érdemel, nem azt hogy szembehülyézzék.

A cheat-el kapcsolatban: Soha meg sem fordult a fejemben hogy ilyen szemetet kipróbáljak, azóta tudom hogy is néznek ki mióta fent vannak a youtube-on. Nem piálok és nem cigizek, mégis egy csomót b*szogattak miatta a haverok. Cheat-et se használok, és azzal is ugyanez a helyzet.
Fura, nem? <#nemtudom>

HTS s3rg1nh00
bf2ben még nem is volt...újkeletû ja😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dick Riddick
Az egyik haverom anno MOHAA-ban a QWE nevet használta.
Nem foglalkoztam vele, de egyszer megkérdeztem tõle, mit is jelent.
Rámutatott a billentyûzetre, én meg elröhögtem magam.
Ilyen az amikor valaki még a nevet beírni is lusta. <#buck>

mNzJean
Ez az asd-zés valami újkeletü szleng lehet ,mert a bf2 ben nem találkoztam vele soha, soha sem értettem ,hogy miért van egy serveren 3 vagy 4 asd nevü player .Bár amikor már a servert szero-nak hívják a mobilt meg hendy-nek ,már nem kell csodálkozni semmin se .<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

de szar...<#nyes>

Battlelog: Purga5

Hogy lehet az hogy egy játékosnak 6 pb fotóból 6 nem tiszta. Az egyik teljesen homályos, 5db-on pedig vannak benne csíkok, illtve hibák?
Arra gondolok hogy wh-zik, és azokat a cheat-je kitakarja valamivel amik hibának látszódnak.. Elképzelhetõ ilyen? Találkoztatok már ilyennel?
HTS s3rg1nh00
😄😄😄 helyett játékszleng😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Azt fejezi ki hogy valaki annyira rázkódik a röhögéstõl hogy még a 😄-t se tudja beírni mert melléüt és csak csapkodja a billentyûzetet 😊

NEOreg3
3. :_AS:_D:_ASD.-ASD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

1. az illetõ benyomta a t-t és irányítás helyett beírja a betûket 😄 (ezt hívják lolnak)
2. Ideges

Battlelog: Purga5

Csuszi: figyeltelek amúgy spectben, rohadt jól találnak a golyóid. Ilyen jó a géped, vagy van vmi tuti configod?
Sadist
Fröcsög a nyál a monitorra, a vérnyomásuk megemelkedik, az adrenalintól a látásuk beszûkül, és nem tudják elolvasni a teljes nevet, pusztán a klántagig jutnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hassel606
Lehet, hogy nem a legfiatalabb korosztályból való vagyok, vagy kevés volt az a pár év a zinternet világában, de valaki elmagyarázná, hogy mit jelent ez???? ":_AS_😄_A:SD:_AS:_D._ASD" <#wilting><#help>

Jah, csak hogy ne legyen off: COD4 <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ami viszont poén volt, hogy sose a nevünket mondták amikor idegesek voltak, pl: "Kurva anyád jcsr" vagy pl: "jcsr rohadt csíter". Ezt viszont a mai napig nem értem 😄
Sadist
Egy fórumot mit vársz? Vagy netán valahol belinkelted az önéletrajzodat, csak nem olvastuk? Nyílván az alapján fognak megítélni, ahogy itt a fórumon megnyílvánulsz.

AntiHero
FIGHT!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lám, van itt egy bölcs ember is. Igazad van, csak tudom vhogy nem bírom elviselni, ha mindenféle szarnak elmondanak, holott az illetõ nem is ismer.

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

Forolto
Szerintem ebbe már ne menj bele,mert ez olyan,mint a láp.Minél jobban kapálózol,magyarázod a frankót,annál jobban merülsz.

Én ugy gondolom az okosabb,ha egyáltalán ki se próbálod,mert azt tapasztalod,hogy még a fórumon is utálatnak leszel kitéve,ha egyáltalán megemlíted.
Én még azt se tudom milyen egy cigi íze és tényleg okosabbnak érzem magam.😛 Ego 1000L.

2 vs 2 -be mentünk a crash pályán, ami nem egy pöttöm...

repro
nekem nincs bajom ReTroval, de össze ne keverjetek vele szerveren 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

NEOreg3
miért kell ennyire felkapni a vizet? én max annyit válaszolok ha valaki lecsíterez, hogy: :_AS_😄_A:SD:_AS:_D._ASD

vote-os szerverre meg nemnagyon megyek, kicsit irritáló, hogy sd közepén benyomja pistike, hogy next map, mert nem fekszik neki az a pálya, a többiek meg nyomják az f1-et:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Boron Power
Pajtás... 😊

Engem pont ennyi már kiakaszt: "Te whzol?"
Amikor egy killcamet láttál belõle egy tdm-en, ahol mindenki minden sarokba belõ. Ha kételkedsz, nézd meg spectbõl, vegyél demót. Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni? Ha azt mondja nem akkor tisztázta magát? A többi alacsony tudású meg már ugrik is neki, hogy csitel.

De sajnos egy vote-os szerveren ez a kérdés és egy jó stat már elég ahhoz, hogy a nintendón felnõtt kisgyermekek kivote-olják az embert. Ez már velem is esett meg, ezért ugrok az ilyenre.

KL

bigapó
az már milyen jó magyar scene, hogy a jobb játékosra vote-ot hívunk??

témához kapcsolódó: olyan volt már veletek, hogy indítottátok a szavazást, de amikor odakerül, hogy kit akarsz kijelölni, akkor hiába nyomod be a nevét, csak a lista elején található névre dobja fel a vote-ot?
emiatt nem tudtunk egy külföldi szerón egy csalót kidobni, mindenki indította a szavazást, de csak az egyeskét adta be folymatosan. az meg nem tudta mi van😊)

The Matrix has you...

bigapó
Ahha, az Én lennék😊))

De Te ki is vagy? Grifidos? nem ismerõs, hol szoktál elõfordulni?

Az meg, hogy miért 120-as a pingem ne itt tárgyaljuk ki, de gondolom tudod, hogy nem miattam van...direkt kisbetûvel írom..upc. többet nem is érdemel. amint tudok lépek másikhoz.
éppen ezért nehéz néha normális szervert választanom, mert a megjelenõk listájában 50 alatt alig van😞 azért elvagyok😊
egyébként sokszor szoktam top3-as lenni😊)

The Matrix has you...

pajtás, te elemeztél engem, hogy az ilyenek miatt mint én nem mennek oda a jobb játékosok, meghogy cheater táptalaj vagyok stb...
Én vagyok a nagy cheater mi? Menj már föl akármelyik szerverre, tele van ilyen üzikkel, hogy xy killed by z from c feet using mombot...
És nem én támadtam rá csuszira, szó szerint ezt írtam, semmi mást: "Te whzol?"
sztem rátámadás az, ha vki azzal indít, hogy kurva anyád te whs buzi...
Csak azért jöttem erre a forumra, mert hallottam, hogy csuszi rólam irkál mindenfélét, utána meg mindenki nekemesik, hát ez van.
Te is voltál már a surakin, tudod, hogy ha vki feltûnõen jó, akkor a többiek vote-okat indítanak ellen, azt is biztos mind én hívom le... még egy rohadt f1 vagy f2-t se szoktam nyomni a voteokra.

Boron Power
Miért volnék tapló?

Csittel gyanúsítasz vkit, te, aki már próbáltad, pedig egyszerûen jobb nálad.

Szerintem aki sosem próbálta a csitet messze jobb mint te, aki már igen(és ahogy írod elég komolyan küzdöttél érte, többszöri újratelepítés, stb.).

És felhívnám a figyelmedet, hogy te támadtál elõször rá egy olyan játékosra, aki régóta és jól codozik, valamint eredetije is van(amit nem fog miattad kockáztatni, biztos lehetsz benne).

Ezek után nem értem miért csodálkozol, hogy páran neked esnek?

KL

tobias88
ez egy fórum, ide bármit be lehet írni<#zavart1>
Sadist
Mit nézegessek rajtad spectatorban. Inkább bizonyísd azt, hogy már nem csalsz.

Boron Power: te aztán igazi nagy tapló vagy, azt hiszed ismersz engem? láttál már valaha is játszani?
Sadist te meg lecsalózól? Pajtás, bármikor megnézhetsz spectatingba, ahogy játszok..
Ti mind bölcsnek hiszitek magatokat, hát akkor kérdeznék vmit bölcsellõk:
Ki az okosabb, aki sose cheatel, vagy aki kipróbálja és nemet mond rá?
kérdezzem máshogy, melyik a jobb ember, aki nem cigizik, vagy aki beleszív, és utána örökre eldobja?
Nem szoktam megvenni a játékokat igen, dehogy miattam menne csõdbe az egész pc ipar, na nee, azon a pénzen inkább veszek pár liter benzint és elmegyek motorozni...

csuszi: a votenál nem nyomtam semmit, se f1, se f2-t...

Nem vagyok mindig az elsõ a statoknál, de emiatt nem fogom felvágni az ereimet...
Bírom, hogy ti mind olyan okosnak hiszitek magatokat, közbe szart se tudtok az emberrõl...

EnZsolt
Retro, Retro szánalom. <#vomit> Legalább már Suraki-n is tudják oltani <#vigyor2>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

csuszi
megszólalt marcizseni😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Sadist
jól odamontál nekik!!!44 tök jó fely vagy kell klán????,

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Forolto
Hagyd rá,megjött a felmentõ sereg.😛

Ferro
Még szerencse, hogy van aki megmutatja nekünk a helyes irányt és példázva azt elõttünk jár! <#hehe>