Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hogy toom meg oldani hogy ha pl.:megnyomom az F6 akkor a cset-be be irja hogy pl.:szia.
a választ elõre is kössz
Illetve azt hol tudom beállítani, hogy a halott játékos a csapatában levõ elõ játékos szemszögébõl lássa a játékot?
Team autobalance parancssora melyik?
😊
Kösz elõre is a válaszokat.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Nem tudom mi okozhatja? Valaki esetleg tud segiteni, köszönöm elõre is. A játékom eredeti.
Muszály volt kikapcsolni, idegesített a látvány amikor finn, svéd, német, angol meg a tököm tudja hány nyelven írogatták rám, hogy csííííter. Általában 10/0 KD után kezdték írogatni.
Az én szótáramban az a public ami egész nap, szinte mindíg tele van. <#ravasz1>#ravasz1>
Egy hete sajna kezdhettem elölrõl az egészet, mert a haverom csak úgy poénból kitörölte a single profilomat amíg kimentem seritalért...nem kicsit küldtem el a picsába. (na meg õ hozta az utánpótlást piából)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
The Matrix has you...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ja és mi az hogy public? mehetnek törtek is? mer akkor esélyesebb a csalás.
The Matrix has you...
#Lw | Last Words 217.146.84.226:32000 Ez még egy jó public szerver.(FF on)
Amúgy GrifiD néven nyomom.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Örülök hogy mások is úgy látják ahogy én. <#vigyor4>#vigyor4>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Láma
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Pro: Attól hogy valaki warezos azaz lopott (bár nem szeretem ezt a szót használni) CoD-ot használ, nem kell hülyézni vagy lowozni, lolozni, tolvajozni. A körülmények adottak, sokan élnek is vele. Azért nem ugyanaz mintha kirúgná egy öreg néni botját.
Kontra: Viszont reklámozni sem kell ezerrel, ha már warezos szép csöndben halgasson róla, jobban teszi. Aki megveszi, tiszteletet érdemel, nem azt hogy szembehülyézzék.
A cheat-el kapcsolatban: Soha meg sem fordult a fejemben hogy ilyen szemetet kipróbáljak, azóta tudom hogy is néznek ki mióta fent vannak a youtube-on. Nem piálok és nem cigizek, mégis egy csomót b*szogattak miatta a haverok. Cheat-et se használok, és azzal is ugyanez a helyzet.
Fura, nem? <#nemtudom>#nemtudom>
Nem foglalkoztam vele, de egyszer megkérdeztem tõle, mit is jelent.
Rámutatott a billentyûzetre, én meg elröhögtem magam.
Ilyen az amikor valaki még a nevet beírni is lusta. <#buck>#buck>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Battlelog: Purga5
Arra gondolok hogy wh-zik, és azokat a cheat-je kitakarja valamivel amik hibának látszódnak.. Elképzelhetõ ilyen? Találkoztatok már ilyennel?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2. Ideges
Battlelog: Purga5
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Jah, csak hogy ne legyen off: COD4 <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Én ugy gondolom az okosabb,ha egyáltalán ki se próbálod,mert azt tapasztalod,hogy még a fórumon is utálatnak leszel kitéve,ha egyáltalán megemlíted.
Én még azt se tudom milyen egy cigi íze és tényleg okosabbnak érzem magam.😛 Ego 1000L.
vote-os szerverre meg nemnagyon megyek, kicsit irritáló, hogy sd közepén benyomja pistike, hogy next map, mert nem fekszik neki az a pálya, a többiek meg nyomják az f1-et:\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Engem pont ennyi már kiakaszt: "Te whzol?"
Amikor egy killcamet láttál belõle egy tdm-en, ahol mindenki minden sarokba belõ. Ha kételkedsz, nézd meg spectbõl, vegyél demót. Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni? Ha azt mondja nem akkor tisztázta magát? A többi alacsony tudású meg már ugrik is neki, hogy csitel.
De sajnos egy vote-os szerveren ez a kérdés és egy jó stat már elég ahhoz, hogy a nintendón felnõtt kisgyermekek kivote-olják az embert. Ez már velem is esett meg, ezért ugrok az ilyenre.
KL
témához kapcsolódó: olyan volt már veletek, hogy indítottátok a szavazást, de amikor odakerül, hogy kit akarsz kijelölni, akkor hiába nyomod be a nevét, csak a lista elején található névre dobja fel a vote-ot?
emiatt nem tudtunk egy külföldi szerón egy csalót kidobni, mindenki indította a szavazást, de csak az egyeskét adta be folymatosan. az meg nem tudta mi van😊)
The Matrix has you...
De Te ki is vagy? Grifidos? nem ismerõs, hol szoktál elõfordulni?
Az meg, hogy miért 120-as a pingem ne itt tárgyaljuk ki, de gondolom tudod, hogy nem miattam van...direkt kisbetûvel írom..upc. többet nem is érdemel. amint tudok lépek másikhoz.
éppen ezért nehéz néha normális szervert választanom, mert a megjelenõk listájában 50 alatt alig van😞 azért elvagyok😊
egyébként sokszor szoktam top3-as lenni😊)
The Matrix has you...
Én vagyok a nagy cheater mi? Menj már föl akármelyik szerverre, tele van ilyen üzikkel, hogy xy killed by z from c feet using mombot...
És nem én támadtam rá csuszira, szó szerint ezt írtam, semmi mást: "Te whzol?"
sztem rátámadás az, ha vki azzal indít, hogy kurva anyád te whs buzi...
Csak azért jöttem erre a forumra, mert hallottam, hogy csuszi rólam irkál mindenfélét, utána meg mindenki nekemesik, hát ez van.
Te is voltál már a surakin, tudod, hogy ha vki feltûnõen jó, akkor a többiek vote-okat indítanak ellen, azt is biztos mind én hívom le... még egy rohadt f1 vagy f2-t se szoktam nyomni a voteokra.
Csittel gyanúsítasz vkit, te, aki már próbáltad, pedig egyszerûen jobb nálad.
Szerintem aki sosem próbálta a csitet messze jobb mint te, aki már igen(és ahogy írod elég komolyan küzdöttél érte, többszöri újratelepítés, stb.).
És felhívnám a figyelmedet, hogy te támadtál elõször rá egy olyan játékosra, aki régóta és jól codozik, valamint eredetije is van(amit nem fog miattad kockáztatni, biztos lehetsz benne).
Ezek után nem értem miért csodálkozol, hogy páran neked esnek?
KL
Sadist te meg lecsalózól? Pajtás, bármikor megnézhetsz spectatingba, ahogy játszok..
Ti mind bölcsnek hiszitek magatokat, hát akkor kérdeznék vmit bölcsellõk:
Ki az okosabb, aki sose cheatel, vagy aki kipróbálja és nemet mond rá?
kérdezzem máshogy, melyik a jobb ember, aki nem cigizik, vagy aki beleszív, és utána örökre eldobja?
Nem szoktam megvenni a játékokat igen, dehogy miattam menne csõdbe az egész pc ipar, na nee, azon a pénzen inkább veszek pár liter benzint és elmegyek motorozni...
csuszi: a votenál nem nyomtam semmit, se f1, se f2-t...
Nem vagyok mindig az elsõ a statoknál, de emiatt nem fogom felvágni az ereimet...
Bírom, hogy ti mind olyan okosnak hiszitek magatokat, közbe szart se tudtok az emberrõl...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune