Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
és azt hol találom?

mert mióta felraktam az 1,4-et 1.0-ás szerver nem enged be máshol meg ez van:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mármint uninstallni csak a patchet?

azt nem, de van progi amivel váltani lehet a verziók közt

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Punker
patch-et le lehet szedni külön?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

-t.. kurva cod reflex

ttényleg gyönyörû volt... költõi.. mélyen megindító..

könnyeket csaltál a szemembe <#ravasz1>

Hali!Nekem Multi elindul de Single meg nem akar:Sa fájlt már asi róé átneveztem bak-ra:Saki tud segítsen pls😞XD
mNzJean
Nah hála Ausnak , a Suraki HQ-t átállítottuk SD-re ,úgyhogy most van egy TDM, egy PAM SD , és egy publik SD , call vote-t kiszedjük , no gl marad.
A public sd- ipje :193.224.143.17:28962

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

az király 😄 az ase-t meg most töltöttem le innen a faq-ból de magyar szervert nem is találtam. lehet csak én csinálok valamit rosszul, de mondjuk sd-s szerókat xfire-n nem is találok csak kettõt de egyikre se tudok felmenni.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Kaszi46
Xfire-nél naponta változik hogy éppen mennyi szervert mutat, függetlenül attól, hogy mennyi a valós szervermennyiség. sajnos😞

*Posse*T.W.D*

Sadist
Ez így nem igaz. Ha kisebbet sebzel rajta, akkor kevesebbet ad pluszba. Ha csak 10-et sebzel rajta, akkor 10% sebzésnövekedés (összesen 11), ha 20-at, akkor 20% (összesen 24), és így tovább.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

még annyit elfelejtettem hogy mit csináljak az xfire-vel mert a régebbi verziójában más szervereket talált mint az újban. meg most amiket talál több mint 3/4-én nincs fenn senki.

Sadist
Jogos, az elején a szorzás el volt írva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mNzJean
Akkor majd szorgalmazom a többieknél ,hogy menjünk fel töbször a pam-osra ,hátha lessz rá igény.

csuszi
én mennék a pamosra. tdm benhagyján hogy nincs pam, bánja a franc, csak no gl; de sd ben????? ott pam nélkül nagyon gáz lehet.

MJ rulz Pink Team The Only One

miért van az hogy a faq-ból letöltöttem a pb-t el is indítottam meg is csinált mindent és mégis ugyanúgy kiírja az a pb-s hülyeséget néhány szervernél?

mNzJean
Megy csak pamos-és az nem nagyon érdekli a közönséget, viszont ha minden igaz ma vagy holnap indítunk egy public sd-t .

Boron Power
Egyetértek, én is inkább SD-zek.
Viszont sok szó esett már a tdm szerótokról, már kíváncsi voltam rá.

SD szerveretek amióta egyszer leállt nem igen megy, pedig csak oda jártam.

Morfi
scr_game_spectatetype "0" elírtam a nézegetést, asszem ez lesz. De azt egy sima admin programmal is lehet kapcsolgatni.

Morfi
Ha elírási hiba, akkor így jó: 50 * (100+50)/100 = 75 <#mf1>

Morfi
set g_allowvote "0"
set scr_spectatefree "1" 0 (tiltott),1 (csapaton belül),2 (szabad)
set scr_teambalance "1" Ez nem minden módnál ugyan úgy fog müködni.

mNzJean
Nekem a tdm-nem nagyon jön be ,párszor felnézek a tdm-serverre csak fun -ból ,de nem nagyon vagyok a toppon ,viszont az sd-t nagyon szeretem,sokkal taktikusabb , ott tényleg számit az egyéni skill, tdm nekem csak az örült rohangálásról ,a repölõ+helikopter páros ról ,és az össze vissza leszponolgatásról szól.Kikapcsolodásnak egy war után nem rossz de komolyan publicon ezzel játszani ...?

bocs, kihagytam, hogy sniperral csinálta ezt, nem sima fegyóval

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

Azért helyesbítenék, hogy azon az arab pályán (bog, vagy blog, vagy mi a neve, nem tudom), miután bali gárnáttal kibombázta blastot, blastnak elszállt az agya, és nyomta a wh-s szöveget balinak... így kezdõdött a dolog
persze erre bali visszareagált, meg nazarov is
jah, nálunk is vannak forrófejûek, de ezt most kivételesen nem õk kezdték, hanem blast...
Blastról még annyit mondanék, hogy korábban, mikor még elkezdõdött ez az egész cod4 mánia, blast járt a surakira, és azt csinálta, hogy futott futott, megállt, levegõt se vett és bumm headshot, ezt kb fél pillanat alatt... namármost, õ ezt 90bõl 80szor megcsinálta persze hogy fura volt mindenkinek, és mindig headshot mozgó emberkékre is
egyszercsak feljött egy nem magyar srác, aki tök ugyanezt csinálta, mint blast, futot futott, egyszer csak megállt , és bumm fejes... lényeg ami lényeg, hogy a srác késõbb chatbe elismerte, hogy cheatel
szóval ezek alapján gyanakodtak korábban a klántársaim blastra

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

+50% ennyi, nem kell bonyolítani 😊

Fujiryu
totál különbözõ

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
A BF2 és a cod4 kb olyan mint az úszás és a repülés 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
vedd úgy hogy csak a (100+50) van 100-al osztva.
Azaz Stopping Power +50% sebzést ad.
Ha jól értelmezem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Szerintetek megéri a 2900gt 256 megás videókártyámat egy 2900pro 512 megás-ra cserélni 39000-ért? Nem cserélem le erre ha nem nyerek min. 10 fps-t. Ezzel járnék a legkevesebb ráfizetéssel, 3850-re már sokkal többet kéne fizetnem pedig egy szinten vannak sõt a 2900pro 512 bites.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

tobias88
ez nem 65, hanem 51,5<#nyes>, számolj... és a második képlet a jó
Dick Riddick
Valami nem stimmel ezzel a képlettel.
Nem néztem meg, de nem 50x!!(100+50)/100=75?
Mert úgy jó az eredmény.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hassel606
Ahol van vote, oda nem kell járni. 😊Alapból lelépek, nem akarok 13 éves gyerekek szórakozásának a tárgya lenni.
(Gyönyörûen megfogalmaztam...)

nem kell tdm re járni.

valamelyik nap reggel felmentem egy hc tdm szervere, egyszer csak kiszavaztak...

mikor visszamentem, megkérdeztem, hogy miért?

válasz: 8-0 statom volt biztosan csalok..

mit lehet erre mondani? <#idiota>

csuszi
😊

zico87
csuszi da csíter..😄 de rég jártam sg-n....

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Köszi mégegyszer, erre gondoltam, király vagy😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

EnZsolt
Nahát és egy klánban vannak? Micsoda véletlen 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Boron Power
Tegnap meló után, bemelegítés nélkül felmentem az említett tdm szeróra és 80+ t lõttem, az utánam következõ mit tesz isten Retro volt 41-43 körüli fraggel. Rákérdeztem, hogy akkor most csiter vok?

Igazából mi ott le is rendeztük a dolgot, béke volt.

De aztán ketten még feljöttek a klánunkból(csak fun klán). Na õket már elkezdték baszogatni Retro klántársai(tehát nem õ), hogy csitelnek, mombotoznak, ingyom-bingyom.

Arra, hogy mibõl gondolják, az volt a válasz, hogy a JCSR fax tudja mennyi BF2 kupát nyert és õk mégsem tolják így.

Na most a két srác Blast és Danken volt részünkrõl, akik cod2-ben a top 5-ben voltak és egy ideig vezették is az SD 5v5 laddert(elõször Burka gaming, majd Tcfc klán néven).

Szóval a helyzet változatlan, még mindig nem értik, hogy léteznek náluk, NÁLUNK jobb játékosok is. Ez fõleg igaz egy tdm-re, ahol egy SD-s játékos szétszakítja a mezõny száját.

KL

csuszi
volt uav-ém, hányszor ugassam el, de ha nem lett voln ais, nem láthatja az ember 11-secel hamarabb? vagy hang? nem beszélve arról, hogy voltak benn adminok (nem akkor), biztos vagyok benne, hogy leellenõriztek, és mégse basztak ki.
KL: thx😊 amúgyis jó ha beírsz, mert az esetek 99%ban azt írod, amit én is írnék, és ezt nem nyaliból írom, az én koromban az máér nem divat (mondjuk 10en éves fejjel se voltam az a típus😊) csak jó látni ha végre valaki hasonló normával tolja a codot.
JCSR Chris: alap config (szrtm az a legjobb, nem hiszek a configokban). közepes gép. csak van bennem több ezer üzemóra cod1;uo;2;4, több ezer!! pcw, sok száz cb; rengeteg tdm/sd. hozza magával a dolgot, én biztos behidalnék rajtatok bf2ben, pedig csak ötven éve toljátok😊

bigapó
nézegettem az oldalt és azt vettem észre, hogy egy számítás nem jó. a stopping power-nél:

új sebzés blablabla, a képlet példával: 50 + (100+50)/100 = 75

na most ez nem 75 hanem 65 vagy pedig a képlet nem jó. nem mintha túl sokat jelentene, csak gondoltam beírom😊 ha már matek akkor pontos legyen.

The Matrix has you...

Köszönöm, megnézem.

Battlelog: Purga5

Sadist
A játék main könyvtárában lévõ *.iwd fájlokat átnevezgeted *.zip-re, és végigmazsolázod a bennük lévõ könyvtárakat.

A hangok kellenének nagyrészt igen...tudsz segíteni vagy valaki?

Sadist

mNzJean
Most így perpill nem jut eszembe , de nézz körül egy két magyar klán honlapján ,estleg ott találhatsz hasonló írásokat.

Sziasztok,

Kerestem, de nem találom sehol azt a magyar nyelvû összefoglalót amiben a fegyverek, perkek leírása szerepelt az elérhetõségükhöz szükséges rangokkal együtt.
Tudna vki egy linket vagy egy oldalt ajánlani???

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hassel606
Jól látom, hogy a HSF-en nincs már semmi féle tiltás? <#sir>

Hassel606
Minden hang, vagy csak a zene?

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy milyen úton, módon tudnám meghallgatni/kiexportálni a játék hangjait?
Köszi!

NEOreg3
ments le az egész players mappát (biztos ami biztos) és ugyanazzal a seriallal telepítsd újra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Punker
úrja kéne raknom a rendszert
hogy tudom kiszedni a mentéseket, elért rangokat?