Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert mióta felraktam az 1,4-et 1.0-ás szerver nem enged be máshol meg ez van:
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azt nem, de van progi amivel váltani lehet a verziók közt
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
könnyeket csaltál a szemembe <#ravasz1>#ravasz1>
A public sd- ipje :193.224.143.17:28962
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
*Posse*T.W.D*
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MJ rulz Pink Team The Only One
Viszont sok szó esett már a tdm szerótokról, már kíváncsi voltam rá.
SD szerveretek amióta egyszer leállt nem igen megy, pedig csak oda jártam.
set scr_spectatefree "1" 0 (tiltott),1 (csapaton belül),2 (szabad)
set scr_teambalance "1" Ez nem minden módnál ugyan úgy fog müködni.
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
persze erre bali visszareagált, meg nazarov is
jah, nálunk is vannak forrófejûek, de ezt most kivételesen nem õk kezdték, hanem blast...
Blastról még annyit mondanék, hogy korábban, mikor még elkezdõdött ez az egész cod4 mánia, blast járt a surakira, és azt csinálta, hogy futott futott, megállt, levegõt se vett és bumm headshot, ezt kb fél pillanat alatt... namármost, õ ezt 90bõl 80szor megcsinálta persze hogy fura volt mindenkinek, és mindig headshot mozgó emberkékre is
egyszercsak feljött egy nem magyar srác, aki tök ugyanezt csinálta, mint blast, futot futott, egyszer csak megállt , és bumm fejes... lényeg ami lényeg, hogy a srác késõbb chatbe elismerte, hogy cheatel
szóval ezek alapján gyanakodtak korábban a klántársaim blastra
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Azaz Stopping Power +50% sebzést ad.
Ha jól értelmezem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Nem néztem meg, de nem 50x!!(100+50)/100=75?
Mert úgy jó az eredmény.
\"Heroes never die. They just reload.\"
(Gyönyörûen megfogalmaztam...)
valamelyik nap reggel felmentem egy hc tdm szervere, egyszer csak kiszavaztak...
mikor visszamentem, megkérdeztem, hogy miért?
válasz: 8-0 statom volt biztosan csalok..
mit lehet erre mondani? <#idiota>#idiota>
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Igazából mi ott le is rendeztük a dolgot, béke volt.
De aztán ketten még feljöttek a klánunkból(csak fun klán). Na õket már elkezdték baszogatni Retro klántársai(tehát nem õ), hogy csitelnek, mombotoznak, ingyom-bingyom.
Arra, hogy mibõl gondolják, az volt a válasz, hogy a JCSR fax tudja mennyi BF2 kupát nyert és õk mégsem tolják így.
Na most a két srác Blast és Danken volt részünkrõl, akik cod2-ben a top 5-ben voltak és egy ideig vezették is az SD 5v5 laddert(elõször Burka gaming, majd Tcfc klán néven).
Szóval a helyzet változatlan, még mindig nem értik, hogy léteznek náluk, NÁLUNK jobb játékosok is. Ez fõleg igaz egy tdm-re, ahol egy SD-s játékos szétszakítja a mezõny száját.
KL
KL: thx😊 amúgyis jó ha beírsz, mert az esetek 99%ban azt írod, amit én is írnék, és ezt nem nyaliból írom, az én koromban az máér nem divat (mondjuk 10en éves fejjel se voltam az a típus😊) csak jó látni ha végre valaki hasonló normával tolja a codot.
JCSR Chris: alap config (szrtm az a legjobb, nem hiszek a configokban). közepes gép. csak van bennem több ezer üzemóra cod1;uo;2;4, több ezer!! pcw, sok száz cb; rengeteg tdm/sd. hozza magával a dolgot, én biztos behidalnék rajtatok bf2ben, pedig csak ötven éve toljátok😊
MJ rulz Pink Team The Only One
új sebzés blablabla, a képlet példával: 50 + (100+50)/100 = 75
na most ez nem 75 hanem 65 vagy pedig a képlet nem jó. nem mintha túl sokat jelentene, csak gondoltam beírom😊 ha már matek akkor pontos legyen.
The Matrix has you...
Battlelog: Purga5
Kerestem, de nem találom sehol azt a magyar nyelvû összefoglalót amiben a fegyverek, perkek leírása szerepelt az elérhetõségükhöz szükséges rangokkal együtt.
Tudna vki egy linket vagy egy oldalt ajánlani???
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Tudna valaki segíteni, hogy milyen úton, módon tudnám meghallgatni/kiexportálni a játék hangjait?
Köszi!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(