Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
bazeg olyan szánalmasok vagytok , ti lámázzátok le az embert meg ti vagytok a "nagyfiúk" azt itt veszekedtek akkora hülyeségeken hogy fáj , az agyi szintetek elérheti a három évesét ,mert ha több lenne akkor nem veszekednétek hülyeségeken , hanem eggyik fülön be a másikon ki,na ennyit rólatok

Sadist
A csalóknak sosincs igazuk :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
én is megvok elégedve a sajátommal 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigReaper
én pont azért nem tettem be azt configot, mert az enyém jobb! tp.peti is aztmondja, h sokkal jobb az övé! az enyém is jó nekem! valakinek nem kell ? ennyi erõvel😄

www.team-gigabyte.com

Zomil
most lesz huncup cb-n probálom rávanni a klánomat h menjünk el😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
😊😊😊😊 kb.
most jöttem a surakiról, nem is ment túl jól, mégis ment a vote kick. retro vajon mit nyomott?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Forolto
Idejövök és olyan dejavu érzésem van,hogy mindig ugyanaz a téma,feljön egy user a fórumra lecsiterezi azt,aki jobb nála és még azt is bevallja,hogy használt csiter progit.

inkább mesélnétek arról,hogy állnak a magyar klánok a nagyobb war-okon.Valahogy az jobban érdekel,mint egy-két visszatérõ haragos ember.

Fujiryu
nekem dignitas configom van és kivág a pb 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boron Power
Lazán megölné magát.

De még azt is mi szívnánk meg, mert arról cikkeznének, hogy tiltsák be a játékot, mert Pistike a cod4 elõtt 0-150-es statnál csítert hörögve vágta fel az ereit.

Zomil
hehe, ha beszabadulna egy dignitas tag sztem elmenne sirni a sarokba 😄DDDD

Aha, szóval te vagy Peterson HUN <#vigyor0>, amúgy nagyon lagolsz néha, német szerveren 120-150 ping.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Boron Power
Retro nagyon gázos emberke vagy.
Többször lõttem 100 + -os statot tdm-eken(talán ezen is), anélkül, hogy csalnék. Pont az ilyenek miatt nem mennek oda a jobb játékosok mint te, akik folyton elsírják magukat és csitereznek.

Mit csinálnál, ha találkoznál vmi igazi nagy gamer-el, vmi nagy európai, vagy akár magyar klánból?

Te vagy a legjobb csiter táptalaj, te már próbáltad is(én még soha, de adminként sokat láttam, ezért tudom ki mikor csal), és totál kisebbségi érzésed van, ha valaki jobb nálad. Bármikor felmerülhet benned, hogy újból megpróbáld, fõleg úgy, hogy a kis agyadban az a meggyõzõdés van, hogy a másik csal(közben csak jobb).

Az eredeti game-re hidd el jobban vigyázunk annál, minthogy pár ilyen h.lye gyerek lelövése miatt kockáztatnánk a kulcsunk banolását.

Persze ez neked mindegy, mert te csalsz, banolnak, és kulcsot cserélsz.

Szóval tanulj még nagyon sokat a játékról, és majd cod 5-6 körül újból hozzászólhatsz a témához.

KL

Forolto
Pont ez a lényeg,ha eredetit veszel és csalsz,akkor bukod a kulcsod és bukod a 10k-t a játékért.Ezért nem csalnak sokan az eredeti szerveren.

Ha van aki átjátsza ezeket,akkor legyen boldog vele,de nem élvezi a játékot,nem tudja átérezni igazán azt,amit a készítõk eléd pakoltak.

Forolto
Bölcs maradtál volna,ha nem szólsz a warez dologról,innentõl fogva senki nem fog hinni neked. 😞

Na jó, elegem van ebbõl, csuszi jár erre a forumra, meg ismeritek, engem meg nem, úgyhogy tudom, hogy bármit is írok ide, nekem is sose lesz igazam..
Mindenki azt gondol amit akar, én továbbra is játszok a surakin, ha ki nem vágnak és ennyi
csuszi, azért tetszett a nagyröpû szöveged, el is képzeltem a glóriát a fejed felett 😄
jean, sajnálom, ha csalódtál, de engem is hajt a kíváncsiság, ez nem jelenti azt, hogy cheatelnék, 1szer próbáltam ki, miután egy vírus miatt windsows reinstallom volt, és elveszett az 55ös karim. Megnéztem, hogy milyen, igen felmentem pb mentes szeróra, utána pbsre, ahonnan úgy kivágott, hogy 3szor kellett újratenni a játékot, mire jó lett, szóval ezen a ponton meg is útáltam a cheatet... ezek után tessék, én vagyok itt az egyetlen fekete bárány, úgyis... na byez

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

Zomil
"az meg, hogy eredeti key-jel tolod, meg vetted a játékot, szted hol érdekel? Én nem vagyok olyan hülye, hogy kiadok a játékér 10-15ezer forintot, mikor ingyen letölthetem... ennyi"

ez elég szánalmas hozzállás...
tudom h megveszed a kenyeret de én el is lophatom, mert ugy ingyen van ezaz légy magadra büszke!!!!!!

hülye vagy h veszel kenyeret és nem lopod...
nem azt mondom h ellenzem, mert én is warezolok, letöltök 1-2 érdekesebb game-t/filmet
de akkora barom nem vagyok h magamat égetem azzal h lehülyézem azt aki megveszi és ezzel elismeri a készitöket
SZÁNALMAS VAGY!!! leülhetsz egyes!

csuszi
utoljára reflektálok rád, amíg nem tanulsz meg olvasni, felesleges:
1.sose mondtam hogy anyáztál, de ezt már egyszer leírtam😉
2. az, hogy van olyan cheat is amibe no recoil is be van építve, az nem jelenti azt, hogy nincs wh no recoil nélkül.
3. kipróbáltad? no comment. nekem még a gépemen se volt soha...
4. az az illetõ én voltam (a 80-90/25-ös), h anem tûnt volna fel. és érdekes, a jcsr-esek egy szóval se baszogattak, csak az olyan lamik (utálom ezt a szót, de rád mást nemtok írni) mint te.
5. "olyan szövegkörnyezetben mondtad, amikor meggyanúsítottál wh val, hogy annyira ne legyek biztos benne hogy nem basznak ki." szövegkörnyezet...
6. nem avgy olyan hülye, hogy kiadjál egy játékért amikor ingyen is letölthetem. - remélema többiek is hahotáznak rajtad, mert én azt teszem. nem azért vesszük meg, mert mi nem tudjuk letölteni, ahnem mert esetleg cb-zünk (ahol kötelezõ az original server), vagy mert szeretjük a tiszta játékot, és az original server biztosítja ezt, de amíg te így gondolkozol, addig keresgélheted nagyba a cheatereket. hm...arról már nem is beszélve, hogy ezért haldoklik a pc piac, mert csóri iw fejleszt egy játékot x évig, és az olyan tolvajok mint te, letöltik/ellopják a gammát...
7. !!!!reaper😄 elírtam a nevet, retrot írtam, de ha még téged is írtalak volna, pont az jrtam, hogy soha nem anyáztál... illetve retrot akartam írni, de rád is igaz😊 vágod?😊

mNzJean
"Tudom, mert kipróbáltam én is ezeket, csak úgy lehet a cheatereket szidni, ha saját magad is tudod, hogy mi is az a cheat... legalábbis én így látom..." most bánom ,hogy kiáltam melletted.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hassel606
Szivesen!

Kaszi46
paranoia rulez

"Még vmi, jössz itt, hogy nem kockáztatod az eredeti key-ed, nem csalsz, itt megjegyezném, hogy 7000 FT-ért lehet venni olyan csomagot, ami tuti pb undetectable wh, aim. stb, a gyárók csinálják. "

mivaaaan?????

"Tudom, mert kipróbáltam én is ezeket, csak úgy lehet a cheatereket szidni, ha saját magad is tudod, hogy mi is az a cheat... legalábbis én így látom..."

áááá ez már fájt, videókból, képekbõl nem lehet megtudni milyen az amikor valaki csítel?? érdekes én nekem 8 év alatt amióta neten keresztül is multizok, soha egyszer sem fordult meg a gépemen csít. még is tudom miaz. mondjuk nem is szoktam soha másokat gyanusítgatni amíg nincsen rá valami kézzelfogható bizonyíték. Viszont ha egyszer látok róla egy pb shotot vagy megtalálom a banlistán, esetleg bevallja hogy már kipróbálta mint te, vagy BIZ csóka, na onnantól kezdve nekem mondhat bármit, hogy miért próbálta ki, meg a nagymami ült a gépnél stb stb.

A csítert elõbb utõbb 1szer úgyis elkapják, ha nem most akkor majd a következõ pb frissítésnél. megoldás, pb,md5tool, és társai, nameg origi szerver.

*Posse*T.W.D*

"annyira ne legyek biztos benne hogy nem basznak ki"
csuszi, megin olyat írtál, amit én nem mondtam... kb ennyit a szavahihetõségedrõl
2. Kérdezz már meg akárkit aki surakin tolja, hogy mikor anyázom én az elsõ 3at.... professzor, alien, lollerskater és a többiek tudják, hogy nagyon ritkán anyázom az elsõket..
Viszont mikor feljön egy srác, és produkál olyan statot, ami 6szor jobb azokénál akik állandóan ott vannak a top háromba, az már kicsit érdekes nem? Tegnap is ez volt, feljött 2 srác, jcsresektõl kezdve, mindenkinél jobb statot produkált, de olyat, hogy nekünk volt 40-30as stat, neki meg volt 80-25ös ( a számok megközelítõ adatok, nem pontos értékek), biztos azért, mert õk ketten annyira jók, igaz? Ezen a ponton meg is kezdõdött az anyázás, whzgatás stb, amihez én NEM csatlakoztam, de a véleményem meg volt nekem is...

az meg, hogy eredeti key-jel tolod, meg vetted a játékot, szted hol érdekel? Én nem vagyok olyan hülye, hogy kiadok a játékér 10-15ezer forintot, mikor ingyen letölthetem... ennyi

Még vmi, jössz itt, hogy nem kockáztatod az eredeti key-ed, nem csalsz, itt megjegyezném, hogy 7000 FT-ért lehet venni olyan csomagot, ami tuti pb undetectable wh, aim. stb, a gyárók csinálják. (Félre ne érts, nem azt állítom, hogy te ilyet használnál.)
A wh meg igenis no recoillal jár, írd be google-ba, hogy cod 4wh, kapásból kidob 10ezer találatot, tedd fel, használd , menj fel egy pb mentes szerverrre, és meglátod mirõl beszélek...
Tudom, mert kipróbáltam én is ezeket, csak úgy lehet a cheatereket szidni, ha saját magad is tudod, hogy mi is az a cheat... legalábbis én így látom...

Reaper, vágom mit mondasz, tegnap lollerrel, meg proffal mi ezt csináltuk, hogy cukkoljuk egymást, végül loller jobb lett... ennyi

Dick Riddick
Sok játékossal most is az a baj, hogy nem tud veszteni.
Vagy ismételt anyázás vagy kilépnek a fenébe.
Hogy ez milyen hozzáállás, nem tudom.
Néha idegesítõ ha nagy arcal vannak az ellenfelek, és néha nem megy egyáltalán. Na ilyenkor azért lépek én is.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Fujiryu
Anno BF2-ben választottak páran másik szervert ha volt fenn JCSR-es 8)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boron Power
Sztem csak elírta a nevet!

bigapó
nálatok hardcore vagy sima SD van?

The Matrix has you...

BigReaper
csuszi nemtom, én nem tudok róla(h anyaztam volna), meg olyanról se hogy iylet irtam volna, hogy te mondtad, de ha igen mutasd mar meg aazt a hozzászólsáom😄 Elsõ neked címzett uzenetem az ahol Wart kertem toletek, emlékeim szerint! Retro nem kell ugy a szivedre venni, seggnyalás = dicséret! Ja igen, és néha nem a saját nevünkkel játszunk, Tp.Peti, Psztiw, meg én, és olyankor kegyetlenul oltjuk, de csak a masikat(a klanbol) (nyilt chatbe), es buzditjuk a tobbieket, h nezzek h csal a masik 😄 vicces szokott lenni! szal poen, egyebkent azert szoktuk csinalni, mert neha felmegyünk egy szerora, meglatjak a prefixet, es elkezdenek dumalni rolad, h na most vege a masik oldalnak, mert hozzank allt ez a JCSRbol, es mi fogunk nyerni! Jo nem különösebben erdekel, mert mi is szoktunk balfaszok lenni, es alapveto dolgokba rohanunk bele mert nem figyelünk, de azert nemtom h mindenkinek hogy esik az hogy mondja a masik csapatban lévõ, hogy mi fogunk nyerni mert itt van nalunk a JCSR! (kb ezeknek az átlagkora 13-15) és emiatt inkabb alnevezünk neha!

www.team-gigabyte.com

bigapó
Köszönöm szépen.

The Matrix has you...

Dick Riddick
Nem biztos, legtöbbször csak HC-t nyomok, Ricsárd néven.

Sarapetike
van uj pb 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassel606
/cg_chatTime 0

bigapó
aki szerepel az origis listán az retteghet, hogy ellopják tõle? mert akkor nem akarok felkerülni😊) csak vicc volt. nekem is az van. azért készült, hogy tudjuk ki milyen néven játszik és ha talizunk megismerjük egymást? mert akkor Peterson HUN néven játszom.

GL-es téma eléggé lerágott csont. Nekem az a véleményem, hogy ahol nincs megtiltva, ott miért ne lehetne használni? meg a többit is. Én személy szerint csak az elsõ idõkben használtam, amikor újdonságnak számított, aztán meg addig amíg meglett a challenge belõle. Útálom egyébként.
Látnátok mi folyik külföldi szerókon. Aki jár néhányra az tudja mirõl beszélek. Ott gátlástalanul folyik a GL-ezés, mert nincs megtiltva!! ÉS nem szól érte senki😊) najó néha. Én eleinte beírogattam, hogy mennyire noob dolog meg hasonlók, de oda se bagóztak neki, ha igen, akkor meg azt írták, hogy benne van a játékban, miért ne használná?
meg ilyen marhaság, hogy ne legyen claymore. mirõl beszéltek? 😊)

Ja és csalók is vannak. nemtom, hogy eredeti szerón voltam-e, de párszor összefutottam már csalókkal is. inkább kiléptem.

a végére egy kérdés: mi a konzolparancsa a chat kikapcsolásnak? magyaron lehet kinyomom😊) félprofi már vagyok, szerintem Anyu csuklana egy ideig...

The Matrix has you...

Boron Power
Na ezért kell gyorsan egy nagyobb origi sd szerver(legalábbis nekem ez a fajta jön be). A felfuttatásában segítenék is. Aztán az ilyen pistikék nézhetik messzirõl.
Aztán ha vki meg akarja nekik mutatni a színvonalat, néha kimegy közéjük oktatni, hogy csiterezzenek egy jót.

csuszi
sry, retro (csak a hellgate jár a fejemben, és ott egy fõmonszti reaper😄)

csuszi
és reaper, mikor mondtam én bárhol, hogy anyáztál?

csuszi
az igen haver, kár hogy nem voltam itthon, remélem még olvasod a hozzászólásom.
1. azt írtad, hogy együtt szoktad tolni a jcsr-esekkel, és olyan szövegkörnyezetben mondtad, amikor meggyanúsítottál wh val, hogy annyira ne legyek biztos benne hogy nem basznak ki. erre én válaszoltam neked, hogy volt uav-ém, és jó nagy láma vagy, ha azt gondolod, hogy killcambõl bármit meg lehet állapítani, és ha 13-20 sec-el ezelõtt láttalak x helyre menni, ha hallottalak 12 sec-el elõtte, ha láttam piros pontot a radaron? stb stb. aki killcambõl állapít meg dolgokat, azzal nincs mit tárgyalnom. az angolos távozásról annyit, hogy azt válaszoltam még neked, hogy honnan a faszból vetted azt a hülyeséget, hogy aki wh zik annak nincs recoil. mi a fasz köze van a kettõnek egymásdhoz??? 2 különbözõ cheat. aztán még beírtam, hogy ne haragudj ha jobban játszok nálad 5.1-es fülessel, te olyan vagy mint egy vaddisznó, 20 méterrõl hallom merre mégy, mióta kijött a cod1 azóta tolom, és már 97-ben multiztam, lanra jártam. ja, és te mentél el kajálni, ebédelni. a másik srác aki baszogatott maradt, 2 mapon keresztül követett!!!!!!!, és aztán ezt írta be:
sry guy, nice play. i have to say sry.
na errõl ennyit.
és eztán tértél vissza, amikor nekem már mennem kellett. és kedden is 3 mapon keresztül szólogattál be bárkinek aki a top3-ban volt (köztük nekem is) hogy cheater, elegáns magyar hozzáállás. aki jól tolja az rohadt wh, pb-és serveren. ja, és eredeti key-el nyomom, és te??? szrtd bárki original key-el csal? ez a pb szar hisztéria az agyamra megy, mikor fogjátok már fel hogy húzzatok original serverre, amit streamelnek, és 10000 játékosból 1 ha csal. jah, ha neked jó a warezos sero...

mNzJean
Ezt a "seggnyalós" dolgot ne vedd magadra ,Reapernek ilyen a stilusa <#hehe>, valóban szoktunk együt játszani és szerinten nincs semmi gond veled ,tök normálisan eldumálgattunk a cheten.Az meg ,hogy szoktunk egymással arcoskodni az inkább egymásnak szól, klánon belüli poén ,nem kell komolyan venni.<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nálam bevan Blindelve a szöveg azt benyomom,és általában betartják,ha nem akkor kick,aszthiszem Ridick te szoktál is járni hozzánk,sztm miota nincs Gl meg p90 sokkal jobb a szinvonal.Aki meg Gl-ezni akar talál magának más serot ahol lehet..

Kevés hozzád hasonló van...tudod az a baj, hogy 25000 játékosnak leírtam 25000x, hogy legyenek oly szivesek és ne használják a GL-t(grenade launchert) és egy kicsit belefáradtam, marad az anyázás...õ mosolyog a monitor elõtt, ez van.

Battlelog: Purga5

Dick Riddick
Sokszor találkoztam azzal az indokkal, hogy a GL, az MD vagy az LS miért nem használható, miért kell tiltani, a programozók beletették a game-be, nem? Így lesz változatos a játék.
Ez igaz is, nincs is vele probléma.
De:
A programozók felada hogy a játékot a lehetõ legszínesebben szerkesszék meg. Hogy késõbb ebbõl mit használnak majd a játékosok, nem õk döntik el, de nem is ez a feladatuk. Fõleg a multiplayer játékokra igaz hogy a fejlesztés nem áll meg a kiadással. Pályák és modok készülnek hozzá, mindenki a saját szája íze szerint alakítja át. Nem lehet mindenkit egy kalap alá venni "márpedig ti ezekkel fogjátok tolni, ha a fene fenét eszik is" alapon. Biztos hogy nem mindenki fog CB szabályzat szerint élni, és vannak akik luncherrel irtják csak egymást.
Amit én nem értek az az hogy miért nem lehet egy kicsit toleránsabbnak (gy.k.: megértõbbnek) ((gy.k.: gyengébbek kedvéért)) lenni. Mást sem látok a szervereken, csak anyázást. -Miért nem lehet ezt? -Miért nem lehet azt? -Miért nem lehet amazt?
Vagy a legjobb, amikor magas ívben sz*rik valaki a többiekre, dögöljenek meg alapon. Aztán biztosan nem tetszik nekik a bannolás, és még nekik áll felljebb.
Igen , vannak ok nélküli bannolások is, de a legtöbb jogos szokott lenni. Az én hozzáállásom az, hogy nem használom azt ami másokat idegesít. Ha zavar valakiket hogy aknázom, mindig meg lehet beszélni, nem is kell hozzá anyázni sem.
Figyelembe kell venni a többi játékostársat, csak így lehet értelmes, mindenkinek szórakoztató játékot játszani. <#integet2>

NEOreg3
Wohha, úgy látszik sikerült rankvesztés nélkül cd-kulcsot cserélnem, így legalább ha megveszem origiba nem kell elölrõl kezdenem=)

Multiplayert indítottam, átírtam a cd-kulcsot egy másikra, vágólapon már volt egy üres PB nélküli szerver IP-je, így konzolból csatlakoztam is rögtön az átírás után. Ilyenkor még megvolt a rankom és a classok. Kibiztosítom a gránátot és várom, hogy felrobbanjon a kezemben (ez azért szükséges, hogy legyen a profilodba valami változás, ugyanis így 1-el több death-ed lesz). Kilépek a szerverrõl, majd a játékból, felmegyek egy PB-s tört szerverre és lám a rank és classok-ok megmaradtak.

Azért még felmegyek pár szerverre, biztos, ami biztos.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sadist
Eléggé. Minden lövése ugyanoda megy, és nincs semmi szórása.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hecker007
hali
miért lehet az hogy a pb kirak pb init fauilire hibával?

Morfi
És azt lehet látni úgy is hogy ha az illetõ nyakába ülök és nézem?

NEOreg3
fixen áll és nem rúg vissza lövés után

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Morfi
Az red dot. És igen, piros pötty.

igen...

mi az a red bot? az a szar ami a fegyveren van? az a piros pöty?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Morfi
No recoil az az mikor a célkereszt fixen áll?

Üdv

Kicsit olvasgattam a forumon, és lenne hozzászólásom 1-2 dologhoz
Elõszöris Reaper, nem nyaltam senki seggét, de ha te annak vetted, akkor nagyon sajnállak. Pár jcsr-esnek nagyon nagy az arca, csak mert jól nyomják.... bár én is a ti szervereteken játszok, mert ott van pb és 32es..
Másodszor csuszinak mondanám, hogy nem állítottam ilyet, hogy a jcsresekkel haverságba vagyok, azt mondtam, hogy tegnap este fõként jcsresekkel játszottam, és durva volt. Szó szerint ezt mondtam.
Nem anyáztalak, nem szokásom anyázni senkit, megkérdeztem, hogy whzol-e. Azt is azért kérdeztem meg, meg, mert uav nélkül leöltél az ajtó melletti résznél, ahova nemszokás csak úgy befordulni, ha arra jársz...
Utána mondtam, hogy megnézném spectatingba ahogy lõsz egy red dot nélküli fegyóval, hogy lássam van-e no recoilod, mivel általában wh no recoillal jár... erre te elegánsan távoztál. Akkor most hogy is van ez csuszi?

Sarapetike
kell hozá valamelyik mod és a játék könyvtárában egy usermaps mappába kell bemásolni a map rotácioban kell beállitani a sorrendet

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

csuszi
jcsr volt fenn 1-2-3 egy rossz szót nem szóltak, nem is mondtam😉 sõt rászóltak azokra akik ok nélkül baszogatták az embert.
pme repül