Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Jó ötlet .<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

tommyg
magyarításról tudtok valamit??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kaszi46
Mi is nyomtunk 10 pcw-t, és elég rosszak a tapasztalataim. Igazából köszönni sem köszönnek. No én ekkor szépen benyomom a capslockot és addig floodolom õket a HELLO-zásommal, amíg valaki be nem böfög legalább egy hi-t.
Sajnos külföldi és magyar klánoknál is tapasztaltam.
Tegnap pl lengyelek ellen nyomtuk, nagynehezen kicsikartam az egyik tagjukból egy nyamvadt hi-t. Egy kedves társuk már kirúgással fenyegetett.....

Támadt egy ötletem!
Kéne csinálni egy egyszerû kis weboldalt, ami gyakorlatilag szégyenfalként mûködne.
Azok a klánok kerülnének fel, akik anyáznak, bunkók, csítelnek, vagy csíttel gyanusítgatnak mindenkit ok nélkül.(persze azért nem ártana screenshotokkal bizonyítani hogy valóban elkövették e ezeket a parasztságokat.)
Ez azon kívül hogy gáz annak aki felkerül, segítséget nyújtana a normális klánoknak is, hiszen egy war elõtt, gyorsan rá lehetne keresni hogy adott klán szerepel-e a szégyenfalon, és el lehetne dönteni, hogy akar-e a csapat ilyenek ellen játszani.
Talán még egy pozitív folyamatot is elindítana az emberekben, hiszen senki sem akar emiatt nem warozni, vagy égni.

Egy idõ után meg majd játszhatnak egymás ellen a debilek, aztán szidhatják, meg gyanusítgathatják egymást amíg csak jólesik nekik.😛

Mit szólnátok hozzá?😊

*Posse*T.W.D*

code_post_gfx_mp.ff different from server
miért, ugyanúgy patcheltem mint mások
HTS s3rg1nh00
<#nyes>
ty a server ip-ket,game-monitoron sehogy se látom jól😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mNzJean
Volt egy érdekes warunk a ZS.A klánnal olyan harmatgyengék voltak ,hogy már döltünk a röhögéstõl ,hogy miket csinálnak,de a wh-zás és az anyázás az ment nekik.<#fejvakaras>

Hi
Az a problémám, hogy nem indul a game 😞
az Fõmenüt beadja, de amikor töltené be a pályát kifagy.
razor 1911+crackfix van + msiimp3-at is átneveztem de nem akar indulni :S
Dick Riddick
Bunkó paraszt az egész világ, legalább mi ne legyünk azok, nem igaz? <#gonosz3>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sadist
zinterneten van, jó sok

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a vicc az a h. a géppel sme lehet baj mert a multi az meg full maxon megy a vason...szal a gép nem lehet kevés
BigReaper
de mi még az elején mikor kikaptunk, 5szor megkoszontuk, emrt tetszett ahogy lenyomtak es tanultunk belöle! A Hew-el volt az elso komolyabb warunk, asszem 2-ik, o veluk azota jo viszonban vagyunk, sokat atnultunk egymastol! De ez 1 a 100 kozul vazze, röhejes!

www.team-gigabyte.com

nem adja
nah ezt 😄
BigReaper
erre nyomj NEMet és akkor el kell h induljon

www.team-gigabyte.com

Dick Riddick
Sajnos ez a nagybetûs valóság.
Meg kell tanulni méltósággal veszteni is.

Dick Riddick
HAHAHAHAHA!!!
Ez nagyon jó!
Ha kell egy válogató és leb*szóember akkor nálam jobbat nem is találhatnál! <#eplus2>

nah ezt 😄
BigReaper
"...nagyarccal(VESSZÕ) megvertük õket..."

www.team-gigabyte.com

BigReaper
emberek, én nemtom, nekem is szokott néha nagypofám lenni, de azért meglettem nevelve, meg van bennem tisztelet! A lényeg, tudom,h nem vok egy Fatality a COD4ben, de tok jatszani, erre csiterezes midnenfele, van en is szolok egy ket emberkének h érdekes, de kulturaltan, nem pedig anyazok és stb... a másik: mostanság elég sokat warozgatunk, elkezdtük CBt stb..., de egyszerüen nemtom megerteni, h ha van egy jo csapat, jelen esetben mi, és mondjuk 32-8ra elverünk valakit, el se köszönnek, se gg, se bb, se thx a wart! es ez nem am i példa, hanem kurvawsok iylen van, mert idiota magyarok, CBn sosincs ilyen, meg nehany magyar klannal se, szal tiszetelelt a kivetelnek, de pl itt van a US-Force is tegnap kihivtak minket nagyarccal megvertük öket, koszones meg minden neluk quit! De war elott, xfiren ugy jott oda, h linkelte az oldalukat, aztan nezzem meg, h kiket vertek meg és féljek, erreföl nyertünk, és elhuzzák egy szo nelkül a belüket, hát grat az ilyeneknek! sok low,lama, kis buzi, meg osszes ilyen nagyszaju altal krealt cod4es kifejezes....!

www.team-gigabyte.com

http://kepfeltolto.hu/i/?25761 ezt 😊
sziasztok, nekem az elindítással van problémám. a mp-az megy tökéletesen a sp-viszont nem, meg carckeltem, és ezt dobja ki. valaki segytsen please 😊 köszönöm elõre is
mNzJean
Szerintem hanyagold ezt a játékot nem neked való .<#levele>Esetleg tanulj meg játszani ,bár egy bizonyos skillhez már megfelelõ iq is szügséges ,és az pedig neked sajna nincs.<#hehe>

meg kellneki adni az iw3mp.exe filt aztán jó lesz!
zolo
Hali

Havernál ma Xp-t újratettük. A Cod másik meghajtón volt, megy is, de az ASE nemlátja a reg adatok nélkül. Újra tudja úgy tenni a warez verziós játékot úgy, hogy ne vesszen el a multi profilja?

Gondoltam hogy a reg fájlt kimentem neki, de nekem teljesen máshova van telepítve mint neki, és így semmit sem ér.Vagy esetleg így már látná az ASE?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hassel606
Édesapám, elõször az anyanyelvünket tanuld meg, azután esetleg ülj gép elé. Ezután próbálj meg egy kicsit gyakorolni, hogy menjen a játék, ne itt fröcsögtesd a nyálad, csalásért. Komolyan mondom, ezt a Tajgetosz témát 10 év felett is bevezetném. Már basznám is lefelé...<#ravasz1>

#18405 olvasd el

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

csadam
ez kemény idézet ez tetszik 😄

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Zomil
egy klántársamat tudnám idézni😊
"szemem a wh, jobb kezem meg az aim" 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SötétBarom
viszlát. <#wave>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sleepy Bone
Szia!

Persze, van egy nagyon jó wh-amit nem ismer fel a pb, de ez egy rejtett funkció. Elõször írd be a console-ba, hogy /set_wh 1 aztán pedig ezt /src_wh 1 és a végén ezt /bind w quit!

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

hali lenne 1 kérdésem ti tudtok 1 jo wht mert waroztam 1 csapatal és állításuk szerintem nem vhztak mert volt pb de lejhhet van oylan amit a pb nem lát jah és a csávok adminok voltqak már mint az 1ik
és ha van valami iylen wh akkor honna tom megszerezni mert nagyon nagy a (pof_juk)h lezuztak minket waron
csadam
Oké köszike a hozzászolásodat😄

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

most irok ide eloszor 😊 en is tolom a cod4et ne'ha kurva jol megy 😄 Paink1llah a nevem ha'tha vakivel mar jatszottam innen
Miért, észrevettél valamilyen változást?

<#hehe>

Hassel606
<#hehe>

de mivan akkor ha õgy menti ki mikor már lenullázta a rankot akkor ha visszaírja a cdkulcsot akkor viszakapja a mitudomán hányas rankját?
Kaszi46
Van más Punker is itt sg-n, vagy veled történt valami?😮
költõi kérdés volt😊

*Posse*T.W.D*

Punker
kösz már csak kulcs kell majd, de most game nem játszottam vagy 1 hónapja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Profiles mappát kimented egy biztos helyre, feltelepíted a játékot az eddig használt kuccsal, visszamásolod a mappát, belépsz a játékba, átírod a kulcsot, és felmész egy szerverre, hogy a profilba lementse az új cd-kulcsot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
csak simán kiveszem a profiles könyvtárat akkor?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

úgy hogy ha kimentted a profilodat és tudod azt a jelszót amivel feltelepítetted akkor felteszed újra azzal a kulcsal az egész játékot és bemásolod a profilodat és máris megvan a rank!
egyébként csak pb nélküli szeróra tudsz felmenni!
Sadist
Azt is asszem pont az elõzõ oldalon írták le. Belépsz a játékba, átírod a cd-kulcsot, és felmész egy szerverre.

Punker
nem az volt a kérdés jó e a kulcs hanem az hogy hogyan bûvészkedjem vissza a rangomat.

Sadist
Nyílván nem csaltál, de ha visszaolvastál volna, akkor megtaláltad volna, hogy az .nfo-ban lévõ kulcsot banolták, úgyhogy ha neked is az van, akkor bukó. Ha egy exmoderátor nem képes visszaolvasni, vagy a warez topikban megkérdezni, akkor a 14 minuszos vérpistitõl mit várjon az ember?

hova menti el a cdkeyt még amikor telepítjük a gamet?
mert honnét veszi azt hogy én új gépre feltettem a játékot és persze más keyt adtam meg!
és ezért törli a rankomat!
az a verziót még nem próbáltam ki amit a 18405ös hozzászólásban írtak!
majd megnézem
Punker
na de pont az a bajom nem akarom hogy elvesszenek a szintek amiket elértem, és Sadist nem 1x nem 2x játszottál ellenem, szerinted csaltam?

mNzJean
Feltételezem tört cd-kulcsal próbálkozol , valószínü ,hogy azt a cd-kulcsot amit használsz már letiltották,mert valaki csalt vele, ha generálsz egy másik kulcsot akkor menni fog a játék ,viszont az eddig elért eredményeid elvesznek./1.4 es patchel csak 1.4 es serverekre fogsz tudni felmenni/

Ez azt jelenti, hogy bannolva van a cd kulcsod.

Cserélj kulcsot, és menni fog de ezt #18405 olvasd el elõtte hogy megmaradhon a rangod

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sadist
Uramisten :| Azért belõled is többet néztem ki :|