Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danyi2
Halli!
Az mért van hogy elakarnám indítani a multit de csak addig jut el hogy fekete képernyõ és utánna kilép!
A singül megy rendesen!
Win 7 használok!
Már töbször újraraktam de az se segített!

Steam: zboard25

hát igen, de nekem azt írták, hogy 20-27 évesek...érdekes...nemtom, nem is érdekel....de..pfff...mondju kcsak azért jártam arra a szeróra, mert általában gyengébb emberek voltak, így mindig, vagyis általában 90-100 között végeztem<#mf1>
jó látni, amikor te vezeted a sort egy 130-60as kill-el, a többiek meg még 50nél tartanak...<#banplz>

Sziasztok!
Sokan játszanak még a Modern Warfare 1-el, most hogy megjelent a 2? Mert már elég jó áron kapható (kb. 3500) és a multi miatt lehet megvenném, de elõtte érdekelne hogy a hivatalos szervereken sokan nyomják e még, sok szerver van e?

Daell Drow
Latom nem en vagyok az egyeduli eset, lasd 31377 koment.
hungary27
engem meg mindig kickelnek mert nem adom a csipát.
de nem értik meg ha van rcon juk akkor többb csipát is be tud rakni dehát...
Ic3 m4n
mit ír ki?

örizd meg a nyugalmadat, a helyzet már csak egyre roszabb lessz!!!!
multkor játszottam 1 szeron, szimplán érdeklõdés képpen feltettem azt a kérdést h miért van az h csak pár mapon játszanak SD-t.(általánosan jellemzõ)
válasz:keress magadnak másik szervert=>kick késõbb erre magyarázat:a szerver a klán tagok szórakozását szolgálja =>kick (J&V klan )
Újratelepítettem a játékot és a win-t, visszamásoltama a players mappát és betöltékor hibát ír ki.Nem lehet folytatni továb?

Ünnepélyesen megkérek mindenkit hogy ne menjetek a H.BW, azaz a Hungarian Black Wolfs szerverre, mert szemét mocskos banda.....HC szerverként nyomulnak, de annyira gyengék, hogy a saját adminjaik a sor végén kullognak, mindenki WH-val dobálózik és fenyegetõzik, az Adminok meg kikkelgetnek meg bannolgatnak mindenkit.....

volt már Left4Dead, MW2 bojkott, hát msot én bojkottálom ezt a szervert!!!!

VÁLASZ PEPPINO3 KÉRDÉSÉRE:

WWW.EVENBALANCE.COM !!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ezt már probáltam meg ezt is /cg_drawtalk all ezen a 2-n kivül valami mást ?
NEOreg3
/cg_chatTime 12000

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hy all . Az lenne a problémám hogy letöltötem egy + fps cfg-t és a chat ki van kapcsolva nem látom mit irnak mi az a kozold parancs amivel be lehet kapcsolni plz help . Elõre is thx<#wave>
hol tudom letölteni a frissítést már kerestem de azok nemjók
Dave00
Én pont fordítva vagyok ezzel😊 R700 nállam a favorit😊 Kinek mi^^

evenbalance.com

Ic3 m4n
az r700 egy kalap kaka, nagyot ránt ha lõsz stb..
az alap csipa meg(m40a3) meg egy isten fegyó😄

hol tudom letölteni és hogy frissítsem ?
Evin
Pb-PunkBuster, hogy ne csalj. Rakd fel, és frissítsd, ha kell. Egyébként a játékhoz is adják, sõt telepítésnél is felajánlja, hogy felrakja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

segítsetek mindig kidob a szerver szerver disconed meg valami pb miatt azt nem-tok jácani
Nem töltök le semmit sem közbe. A VGA driver frissités megvolt és ugyanaz van. Alaplapi drivert fogalmam sincsen honnan vadásszak :S Mivel nem mai darab már.. Jopár éves (mit diagnosztizáltál ?)

nekem is ez volt..

alaplapi drivert és video drivert frissítsd, jobb lett..

én is újraraktam, pucoltam, diagnosztizáltam mérsékelt sikerrel..

hungary27
ne tölts le.
Hello! Olyan kérdésem lenne,hogy mitöl van az ,hogy az fps em folyamatosan leesik. 125 röl 25re, percenként.igy meg játszhatatlan interneten... A VGA nemmelgszik tul, és az oprendszer is friss. Régebben szépen futott stabil fps el. Most meg örülök, ha pár percig nem laggol:S Mi okozhatja? Ne olyat mondjatok hogy uj gépet vagy bele vegyek valamit, mert 0 pénz rá. Elöre is köszi a segitséget

szabii98
erre gondoltam.köszi.

I met God. She's black

NEOreg3
ki van zárva

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

szabii98
Helló!

Ati RAEDON 9200-on lenne esélyem hogy menjen?

I met God. She's black

Jaka923
Nem

Ha CD megveszem a játékot STEAM-be be lehet illeszteni a kódot és akkor elérhetõvé válik, hogy onnan is letölthessem?Esetleg a patch-ek is onnan jönnének?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Daell Drow
<#hehe><#mf2>
Csirke4
Te köcsög WHs aimos ge...
<#idiota>
konzolba:

/r_lodscalerigrid (és kiválasztod az alapbeállításat 1 asszem)

hungary27
mert szerintem semmi
hungary27
kérdeznék valamit?
a promodban ugye 2 sniper féle van.
az elsö nevét nem tom de a másik r700 as asszem.
mi a különbség?
Hali.Valaki megmondaná,hogy Single Playerben a 3 elsõ pályán elfogadja a console cheatokat , viszont azuton nem.<#szomoru1>PLS valki mondjameg mi a baj.

Köszi!!!
Hello mindenki!!!

Engem folyton kidob a Pb cod 4 bõl ezzel az üzenettel: Mozes PunkBuster kicked player 'Mozes ' (for 5 minutes) ... Cvar r_lodscalerigrid = 2

Nagyon hálás lennék ha segítenétek
Bocsi de nem volt jó a link amit feltettem itt van:http://www.xfire.com/screenshots/andris003/
sziasztok pls help kéne ezzel dobja ki haveromat a PB a legelsõ képen láthatjátok.
PLS NAGYON FONTOS LENNE HOGY SEGÍTSETEK mert szeretne õ is gamelni vele de mindig DCzi a szero

Elõre is köszönöm!
Akkor te szerencsés vagy !!!!! 😊) (el vagy ismerve)
Én még nem játszok tul rég, és pár kivétellel ugyan, de még nem nagyon sikerült arra a szintre jutni h az ellen, tehetlen kinjában már nem tud mit kitalálni mint h WH-s vagy meg h aimozol.
Én ezen szoktam flash-elgetni h az a fejes ugy volt fejes ahogy ilett!
Daell Drow
<#gonosz1><#hehe>
Közlegény!! Vííí-gyázz!!

Jobraaa át!!

Legközelebbi Számtek boltba normális konfogot venni lépés inn-dulj!!!

Ez PARANCS!!

szasztok az lenne a problémám hogy van 70 fpsem de eléggé laggolok tudnátok valami konzol parancsot ajánlani hogy ne lagoljak (akár töbet is ) elõre is kössz akár mijen parancs jöhet csak na lagoljak 😊<#worship>
Törölt felhasználó
annyit megér h felmenjek oltani "egyszer" .....<#idiota><#ravasz1><#vigyor3><#mf1>
Daell Drow
Ilyen se tortent eddig velem.
fel mentem erre a szerverre egy kicsit TDM-ni.
(H*BW) Hungarian Black Wolfs szervere! Kemp GL ON!!! 84.2.39.202:28967
Mar az 5-ik kill utan neki altak anyazni, meg WH-i hogy csalo vagyok. Meg ezt hogy csinaltam, meg mi volt ez? Lottem egy fejest hangtompitos M4-el palya vegebol a fuben lapulo ellenre, erre neki all anyazni hogy ez wh meg csalo. Hiaba magyarazom neki hogy aki regota tolja az ki ismeri a palyakat, es kiszuri a nem oda illo elemeket, de á ezek... Latszik az egesz klanon hogy egy tizen eves ugri-bugri banda, aki beszol es kickel ha jobbban jatszol naluk.
Ide se megyek tobbet, ha lehet akkor ti se. vannak jobb szerok
Uff... Inkább le sem irom... megvannak. Ennyire nemlehetek fáradt. 😄

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Vazz,hovatüntek a szerverek?? Kemény kettöt talált...

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Daell Drow
hat nem mindig a baratom 😊
koszi
szasztok az lenne a problémám hogy állandoan 200-300-as pingem van és nem tudom miért ma torrenteletem de azota már resiztem gépet és még mindig nagy nrm tudom mmiért pls help fontos és amugy 60-70 fpsem van pls help
Neked sem barátos a gugli!
ITTTEN one!

Fatboyz4ever!

Daell Drow
sziasztok, ne tudtok adni valami listat hogy hol talalom meg a singleben a laptopokat? Ossze-vissza 14 van meg eddig.