Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mért van hogy elakarnám indítani a multit de csak addig jut el hogy fekete képernyõ és utánna kilép!
A singül megy rendesen!
Win 7 használok!
Már töbször újraraktam de az se segített!
Steam: zboard25
jó látni, amikor te vezeted a sort egy 130-60as kill-el, a többiek meg még 50nél tartanak...<#banplz>#banplz>
Sokan játszanak még a Modern Warfare 1-el, most hogy megjelent a 2? Mert már elég jó áron kapható (kb. 3500) és a multi miatt lehet megvenném, de elõtte érdekelne hogy a hivatalos szervereken sokan nyomják e még, sok szerver van e?
de nem értik meg ha van rcon juk akkor többb csipát is be tud rakni dehát...
multkor játszottam 1 szeron, szimplán érdeklõdés képpen feltettem azt a kérdést h miért van az h csak pár mapon játszanak SD-t.(általánosan jellemzõ)
válasz:keress magadnak másik szervert=>kick késõbb erre magyarázat:a szerver a klán tagok szórakozását szolgálja =>kick (J&V klan )
volt már Left4Dead, MW2 bojkott, hát msot én bojkottálom ezt a szervert!!!!
WWW.EVENBALANCE.COM !!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az alap csipa meg(m40a3) meg egy isten fegyó😄
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
alaplapi drivert és video drivert frissítsd, jobb lett..
én is újraraktam, pucoltam, diagnosztizáltam mérsékelt sikerrel..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
/r_lodscalerigrid (és kiválasztod az alapbeállításat 1 asszem)
a promodban ugye 2 sniper féle van.
az elsö nevét nem tom de a másik r700 as asszem.
mi a különbség?
Köszi!!!
Engem folyton kidob a Pb cod 4 bõl ezzel az üzenettel: Mozes
Nagyon hálás lennék ha segítenétek
PLS NAGYON FONTOS LENNE HOGY SEGÍTSETEK mert szeretne õ is gamelni vele de mindig DCzi a szero
Elõre is köszönöm!
Én még nem játszok tul rég, és pár kivétellel ugyan, de még nem nagyon sikerült arra a szintre jutni h az ellen, tehetlen kinjában már nem tud mit kitalálni mint h WH-s vagy meg h aimozol.
Én ezen szoktam flash-elgetni h az a fejes ugy volt fejes ahogy ilett!
Jobraaa át!!
Legközelebbi Számtek boltba normális konfogot venni lépés inn-dulj!!!
Ez PARANCS!!
fel mentem erre a szerverre egy kicsit TDM-ni.
(H*BW) Hungarian Black Wolfs szervere! Kemp GL ON!!! 84.2.39.202:28967
Mar az 5-ik kill utan neki altak anyazni, meg WH-i hogy csalo vagyok. Meg ezt hogy csinaltam, meg mi volt ez? Lottem egy fejest hangtompitos M4-el palya vegebol a fuben lapulo ellenre, erre neki all anyazni hogy ez wh meg csalo. Hiaba magyarazom neki hogy aki regota tolja az ki ismeri a palyakat, es kiszuri a nem oda illo elemeket, de á ezek... Latszik az egesz klanon hogy egy tizen eves ugri-bugri banda, aki beszol es kickel ha jobbban jatszol naluk.
Ide se megyek tobbet, ha lehet akkor ti se. vannak jobb szerok
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
ITTTEN one!
Fatboyz4ever!