Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
naon meg köszöném ja és ezt irja ki
you do not have sufficient privileges. log on as an administrator and then retry ezt irja ki
2. Nem, nem vagyok, de ennek is megvan a története.<#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>
2. csak nem vagy ennyire buta hogy dezsõnéninek nevezed el magad XD
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Lenne 1 olyan gondom, hogy CoD4-be nem tudunk új multiplayer pályákat berakni, mert nem jelenik meg a választható pályák között a listában. Elvileg úgy csináljuk, hogy a CoD4/Main mappába rakjuk be a 3 féle file-t, mégsem mûködik. Pls help!
a multiban van késleltetés?
ugyanis csomószor elõfordult h már lõttemis 1-2õt az ellenségre, a killcam-en +azt látom h még oda se fordultam.
miért van ez igy? v ez is vmi csalás?
Én úgy oldottam meg, hogy volt oldalt egy árok féle, elég közel az ellenséghez, oda bebújtam, nem láttak rám, aki odajött az hátrányba volt mert én õt elöbb megláttam, ha dobtak gránátot egyszerûen csak visszadobtam... persze közbe 1-1 ellent megöltem...<#mf2>#mf2>
Az a bizonyos hely elég elöl van, és nem sokkal az egyik ház elött, vagy mi van ott... régen volt már<#banplz>#banplz>
azok az aknák nem érnek semmit amúgy...:S 8888888emberbõl jó ha 2-3-at kinyírt.
Ja és sokat ér a végén ha menetközben lecserélted a pisztolyt egy AK-ra.
az tényleg elég húzós rész!
ahová leraktad a fickót attol jobb oldalra vannak vmi épitmények (talán az óriás kerék nemtom már),én arra elõre támadgattam mert ugy könyebb volt öket leszedegetni mint mikor már nyakadon vannak anyian.
szerintem probáld ak-val v amilyen fegyója az ellenek van
valszeg ezzel a módszerrel sem fog elsõre sikerülni de talán esélyesebb
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Még régebben végig toltam ezt a játékot a legkönnyebb modban...és nagyon jó volt.
Nemrég újra elõvettem,feltettem az újabb patcheket,és elkezdtem játszani a 2. legnehezebb szinten. Mondanom sem kell,idegrohamot kapok néha,hogy milyen nehéz így játszani,de legalább nem az van,hogy átfutok a pályákon,dirr-durr és kész...😊
Azonban most van 1 kis gond. 2 órája próbálkozom átvinni 1 küldetést...azt,amikor csernobil mellett kell átcipelni Cpt.Millen-t a pályán,mert õ megsérül és a pálya végén beérünk egy hatalmas mezõbe,ami tele van autóroncsokkal. Na ekkor kell várni a helikoptert ugye,az ~6km-re van,addig valahogy életben kéne maradni. Akik jönnek a földrõl,nekünk északról,azok még hagyján (kifüstöltem õket aknákkal...😄D),de amikor kicsit késõbb,amikor 4 helikopter jön és letesz vagy 50embert és rusholnak mint állat...na ott halál. Hogy lehetne megcsinálni ezt a küldetést? Valami jótanács?
Az lenne a problémám, hogy mostanában (régebben nem csinált ilyet) amikor belépek multiba, 1-2 percig rendesen szaggatás mentesen megy, aztán vagy kilép hibát észelve, vagy 2 másodpercenként fagyogat, valaki Help pls!
Elõre is kösz!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
COD MW 2 gépigény!
Intel CPU Core 2 Duo T7700 2.4GHz
AMD CPU Athlon 64 X2 Dual Core TK-57
Nvidia Graphics Card Geforce 7800 GT
ATI & Intel Graphics Card Mobility Radeon X1800
RAM 1 GB
Hard Disk Space 8 GB
Direct X9
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=565&game=Call%20of%20Duty:%20Modern%20Warfare%202
Na tényleg vége az OFF-nak.
és ha valaki csíteket linkel be akkor egybõl törölnék, és nem kéne egészen alpárian nekem megkérnem, hogy takarodjon a retekbe miközben a kama sutrát megszégyenítõ módon veszi kezelésbe hím és nõnemû családtagjait...
ON
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ne oktass ki lécci, mérsékelten tolerálom. kösz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Kérdésem a következõ: ha No DVD Cracket használok a singleplayer játékhoz akkor kidobhat a PB a muti játékmenetnél?
Eredeti játékom van, de általában laptopon játszom, mindamellett már 2 éves és elég karcos a lemez.
Köszönöm a válaszokat...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
az ilyen pöcsök miatt -mint ami te is vagy- nem lehet normálisan játszani
el lehet sunnyogni sg rõl..
hát nem is kell mondani mennyire szar egy játék! elképesztõek a sebzések!
scriptekkel csinálják ezeket nem?, tárazás megszakítása, gránátdobással egy idõben elõveszi a fegyót és lövésre kész! ezeket nem tudom miért engedik mert ez elõny másokkal szemben
sok embernek nem szór a fegyója ezt is scriptel lehet e elérni azt nem tudom meg hát a hax ráte beállítás
nincs az összes szerveren állandó rét mint a codban
20000 80 80
2500 100 100
30000 100 100
némelyik szerón láttam már ilyet autó rétet is hogy 50 000 77 77
cod 2 ben volt klánom most kíváncsi leszek hogy oldják majd meg a warokat a csapatok hogy tudnak majd készülni meccsekre
A VAC-al sem lenne probléma ha nem csak lenne, de lennének akik foglalkoznak vele..igaz akkor a CS és CSS "társadalom" 2/3-a repülne a különbözõ scriptek és más fincsi dolgok miatt. Egy pár évig játszogattam velük, de a cod4 után már borzalmas volt...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
és a VAC lesz fent mint a CSSn ami gyengébb mint a pb szerintem!
nekem CSSbe 50-70 a latencym német szeron 60 slotoson Codban nem néztem még külföldit!
meg nem is játszottam vele már jó ideje!
az meg nem gond hogy pénzt kell addni én csak a ping miatt fogok aggódni!
1 megás mikronetem van!
semmi más nem zavar csak ez!
és az annak viszont örülök hogy nem lesznek adminok!
CSSben is ugyan ez van belövöd õket egybõl bann!
arra kiváncsi eszek hogy hány slotos szerók lesznek és hogy hogyan bérelnek majd szervereket hogy megéri e nekik!
Biztos hogy lesznek eu szerverek is (német, angol szervereken pedig simán el van az ember 30-35-ös pingel), annak pedig külön örülök, hogy a sok wrz vérpistike és csíter mehet a búsba. Nem lesznek a szánalmas magyar szerverek a sok minisztálin adminnal akik ha kilövöd 2x akkor már kapod is a kick+ban kombót.
Jah hogy ezentúl a teljesítményed alapján dob partyba a játék?
Kiegyenlítettebbek lesznek a meccsek. Megszünik a sírás-rívás, hogy "a noob md-t használ, meg p90-t brühühü"
A sok magát pronak tartó emberke vagy nem játszik vele vagy hozzászokik hogy azért vannak a játékban a perkek, a fegyverek és a kiegészítõk hogy használják aki pedig nem tud játszani annál mindegy milyen fegyvert vagy perket használ. Akinek pedig nem tetszik az meg megy szépen a levesbe.
Bizonyára beépítenek saját csít szûrõt is nem kell majd a pb-vel xarozni és ha valakit csaláson kapnak és bannolják az cseszheti mert nix tört szerver, veheti meg újra és ebben az esetben a sok csíter jó bevételnövelõnek bizonyulhat.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
és a haverral sem tudsz játszani mert a szervert amire felmész a kliens választja ki rangfüggõen! és ha még ugyanolyan a rankod akkor az sem biztos hogy arra a szerverre fog feldobni amin a haver van!
Bár szerintem messze ebbõl a játékból ill. sorozatból adták el a legnagyobb példányszámot.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
úgye hiába van az UPC nél 120 megabites sebességed akkor is nagy lesz a válaszidõ a ping hogy hány állomáson megy át
ha meg csak amcsiba lesznek a szerverek akkor kampec!
hát csak elbasszák ezt a sorozatot!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az xfire fenn van de nem igazán értem, hogy onnan hogyan kell kapcsolódnom, valaki ezt el tudná magyarázni vagy idedobni egy linket errõl? kösz