Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel többször is telepítettem, kipróbáltam mindkettõt:
Nem (crack-eltem meg). --> kéri a lemezt
Igen --> ...sp.exe hiba, leáll
Szóval a verzió lehet a rossz

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

DarkSector
cdkulcs, és lemez az kverhetõ....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hungary27
ugy spontán hogy ha megveszed a lemezt nem lesz jó vele a cd kulcsod
nekem van origim és razoral jó.
DarkSector
megkrekkelted???<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Razor-s verzióval próbáltam, CD kulcsot elfogadja, de utána nem indul..
Persze ez lehet a war. hibája is.
Ezért gondoltam, h. egy eredeti lemezzel sikert érnék el.
Hungary27 szerint spontán nem 😊

DarkSector
nem értellek...ha vásároltál eredeti cdkulcsot, akkor mi a gond... a játék telepitõk eredeti lemezek másolata...a cd kulcs beirod a letöltött cod4-ednek mikor telepited oszt ennyi...

nem vágom hogy neked mire kell és mi kell???

hungary27
spontán
Miért nem ?

hungary27
az úgy nem lessz jó
Szevasztok,
Van valakinek egy eladó, eredeti példánya?
Írj privátot légyszi,

Vásároltam kulcsot hozzá, de kell egy eredeti, warez verzióval nem megy.
Köszi, Ervin

DarkSector
hát
akkro mutassátok meg, mert haver asszonja ez cod2-ben megy de itt a mw-be neki se, pedig nem hülye a gyerek az ien dolgokhoz

pedig a leírás jó...

te baszol el valamit..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector

DarkSector
nics origi cod4-em.............. még,.....
de guid ban kéne...😄

hungary27
minek az?odaadod az origid és én használom😄
DarkSector
csõtõk miért kaphatnék guid bannt?

és milyen patchet kell felrakni, és honnan lehet leszedni?légyszi írjátok meg köszi.
Hello.
Ma szereztem meg a cod4-et és ha van valakinek kedve egy kicsit lövöldözni akkor irjon ide és egyeztetünk idõpontot. (Amúgy nagyon kezdõ vagyok 😄 Szóval ne lepödjetek meg ha hamar meghalok.) Az lenne a legjobb ha minnél többen lennénk.

Multihunter
Bence94
Mi az, hogy lehet már játszani ? Eddig is lehetett.Igen a patchek fontosak különben nem tudsz felmenni egy szerverre sem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shodan
jo rajottem -console connect ip, valahogy mashogy nem lehet?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Feltettem a gamet , patcheltem 1.7re minden ok, de multiba hova a picsaba irom be a server IP amihez csatlakozni akarok?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

sziasztok!!

olyan kérdésem lenne hogy lehet már multiban tolni vagy még nincs értelme.már mint úgy értem hogy van e hozzá patch,vagy kell e hozzá egyáltalán.ha valaki tud adni választ legyen szíves azt is írja meg hogy honnan lehet leszedni win 7 64bitre elõre is köszönöm
DarkSector
jah sejtettem hogy demohoz kapcsolodik, de akkor ezt attól hogy köszönöm nekedd, még nem vigasztal, hogy az égegyadta semmi haszna nincs hiszen ellenfél ellen igy nem tudok játszani csak egyedül futosgálni, ennek meg nem nagyon látom értelmét...:S

hungary27
/devmap mp_crash
ha demot akarsz lejátszani és fel akarod venni érdemes bebindelni a parancsot😄
hungary27
akinek van cod4 origija az pm me plz=)
szerintem normálisan nem...ideje fejleszteni😛
hali!elakadtam!amikor a két katonát el kell vinni a tengeralatjáróhóz, ott az egyik beáll védekezni, és a másik követ,majd az is leáll védekezni, de hiába megyek fel az épületre amit elvileg védenem kellene, a 2 katonám nem követ, pedig nincs több ellenség...valaki tudja mi a teendõ most??köszi
rexHUNter
tedd már be minden topikba légysives

DarkSector
akkor mi értelme amugy ha nem tudok ien nézetben multizni
:S

DarkSector
jah
ettõl féltem hogy neten nem lehet
de azt hogyan kel?

Gyovai
Sziasztok!

Szeretném kérdezni hogy a cod6 menne e ezen a konfigon normálisan:
intel dual core 2000mhz, 1g ddr2 ram, Geforce 8500Gt??

üdv. már végigvittem a játékot, és nézeteggem a Single-ben a dolgokat, és látom ,hogy vannak küldetések, amik nem elérhetõk..ezek mik, hogyan lehet õket unlock-olni? meg kell csinálnom az Arcade mod-ot?

és miylen pályák lesznek elérhetõk,

köszi
üdv

eightmiles
próbáld devmap-ben, ott tuti mûködik

DarkSector
megnéztem ...nekem miért nem müködik ha beirom a /cg_thirdPerson 1-et??????
nem reagál a parancsra, hogy kell ezt csinálni?<#help><#help><#help>

<#eljen>

DarkSector
thx haver...😄

ffxi
Ért vki az ACE 2.1 MOD-hoz? Az adminunk nem tudja a következõhöz beállítani.

Ki kéne kapcsolni azt, amikor meglõnek téged, akkor te neked ne rángassa annyira összevissza. Milyen címszó alatt kell lennie a configban?

Fákjúal!

hungary27
/cg_thirdperson 1
mindegyik codban
DarkSector
faq-ban nem láttam, ezért érdekelne, hogy hol találhatóak meg esetleg összegyüjtve a cod4-ben használható konzolparancsok????

legfõképpen az érdekelne, amit hallottam, hogy ki lehet rakni 3rd person ba a kamerát, bár én ezt cáfoltam, de azt irták nekem hogy itt cod4-ben konzolparanccsal meg lehet csinálni.

Üdv!

Az a problémám,hogy az egyik barátomtól kölcsön kértem a játékot.Felraktam eredeti kulccsal simán.A singleplayer elindult de a multi nem.Azt írja ki,hogy nem jó a multinak a fájlja.Mit kell csinálnom,hogy jó legyen??Amúgy Windows 7 van a gépen.

Elõre is köszönöm.
ha elárulod hogy mi az a tajgetosz, elmondom apádnak hogy kell a gumit felhúzni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Csa aki tud nekem CoD4-hez eredeti cd kulcsot adni annak megmondom hogyan lehet azonnal 55-ös rangu.
Akit érdekel az vegyen fel MsN-en. Cimem :[email protected]
már végigvittem a játékot, és nézeteggem a Single-ben a dolgokat, és látom ,hogy vannak küldetések, amik nem elérhetõk..ezek mik, hogyan lehet õket unlock-olni? meg kell csinálnom az Arcade mod-ot?

és miylen pályák lesznek elérhetõk,

köszi
üdv

Lacee86
Ez vmi Gameboy-ból kiszedett cucc, vagy mi? <#idiota> Amúgy try out, jobbat nem tudok. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szabii98
Helló!

VIA Chrome9-es 128mb-os videókártyával menne a game?

I met God. She's black

Sziasztok. Nekem egy olyan gondom lenne, hogy win7 alatt nem akar a multi elindulni. Eddig nem volt gondom vele, de pár napja elkezte :S Folyton azt írja ki, hogy új eszköz van a gépbe ezért a jelenlegi graf beállítás nem biztos, hogy jó lesz.. Hiába nyomok az igenre vagy nemre ugyan úgy kiakad. viszont a single simán elindul. Sõt a multi megy xp alatt. Esetleg van rá ötlet?
köszi elõre is 😊

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

sziasztok tudna valaki küldeni egy linket ahonnan ultra szar grafika cfg-t lehet le tölteni 😊 elöre is thx
Registryben már töröltem mindent, aminek köze volt hozzá, de nem segítettS:

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Próbáld meg kitörölni a registrybõl a rávonatkozó bejegyzéseket.
Töröld amit felrakott, restart és újra telepítés.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sziasztok.
Régebben sokat játszottam a játékkal, majd letöröltem. A minap újra fel akartam rakni, de egy hibaüzit kaptam az install elõtt:

"A termék egy másik verziója már telepítve van. A lejenlegi verzió telepítése nem folytatható. A létezõ verzió konfigurálásához használja a vezérlõpult programtelepítési alkalmazását
F:CoDmw.msi"

Megcsinálom amit kér, ott meg azt dobja ki, h próbáljam a setup.exe-vel, és így szépen ide-oda irányítgat...ki tud rajtam segíteni?<#help>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178