Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
ezek itthon készült képek? ekkora "kultúrája" van már itt mo.-n az airsoftnak? 'minnyá eladoma cod-omat. karosszékbõl lehet játszani?😄

*Posse*T.W.D*

Dick Riddick
Állatok a képek, köszi!

<#taps>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sarapetike
1.5 javitás
Fixed server browser not showing all of the servers
The "hold [ ] to steady" sniper scope hint will only appear if you can use itt
Fixed game not recognizing IWDs existing if they are all in fs_basepath and none are in the main/ folder
Made mod scripts able to change stats
Allow developer_script for mulitiplayer modding
Fixed map rotation errors with usermaps
Fixed minimap not showing up in the menu for usermaps
Mod tools will now work with other languages
NOTE: patch 1.5 is not compatible with 1.4. You will not be able to find 1.4 servers if you update.

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

én se!
ki volt az? d2t?😊 ancients? gatyaszagatók?😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nálam Xfrie most halt meg. Nem tudok bejelentkezni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Firerock
msot meg miért nem jó az Xfire?sõt még a honlapja sem máködik...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Xfire-be jól látom hogy 1.5-peccS?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

"MI AZ AIRSOFT?

A szó jelentése mûanyaggolyót kilövõ légfegyverekre, és a velük ûzött csapatjátékra utal. Az airsoft-fegyverek az eredeti eszközök hasonmásai, ám mind anyagukban, felépítésükben, mûködésükben teljesen eltérnek az igazi lõfegyverektõl.Teljesítményük tipikusan 0.5-1.5 Joule, az ennél erõsebb eszközök külön szabályozás alá esnek, de még így sem közelítik meg a szabadon tartható légfegyverekre elõírt 7.5 J, vagy a festéklövõ-fegyverekre érvényes 15 J korlátot. A nagyon kis tömegû ún. "BB" lövedékek (0.2-0.25 gramm) nem hagynak festéknyomot, így az eltalált játékosnak kell a találatot jeleznie. Az airsoft tehát a résztvevõk becsületességén, korrektségén alapszik - inkább komoly hobbi, mint versenysport"

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

hali valakik ha tudnak 30 slotos vagy több akármilyen szerót az írja le ipjét!
volt normális tdmes szeró! a forumflashnet vagy mi volt a neve de nem frissíti az xfire szerintem valamit állítanak a szerón!

a gamemonitoron meg csak 27 tdmes szeró van annak a harmada kihalt!
az xfire se tud 30-40 nél többet és ott is kihaltak
valami publik kéne!
Fujiryu
nem kell a mese, mondmá ki ellen játszottatok! és screenshotot vagy nem is létezik <#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

BigReaper
gyerekek, MO. legjobb csapata😄 waron a parasztság felsõfokát adták elõ!
Elõször is: játszottunk egy gyakwart, amit nyertunk, de kozbeni beszolasokkal illetve hozzáálással igencsak lejáratták magukat, nyertuk az elso gyakwart 22-18ra, na mind1, mondtak h koszi es kiirjak, erre nezzuk egy hét mulva, semmi, nem mintha ha olyan fontos lenne, de ráírtam gyerekre, minden bunkosag nelkul, erre leüvölt " az csak gyak volt ,olyanokat nem irunk ki!" mondtam pff, nem mintha a normal mas lenne, na de mind1, toltunk velük egyeet most is, komolyan mondom Dühbõl jatszottunk a hozzáálsuk es beszólogatások miatt, ezt nyertük 26-14re, es majd dobunk screenshotot is 😄 na csak igy jatszatok velük!

www.team-gigabyte.com

Zomil
csuszi, ha feljössz ma xfire-re, megdumálhatnánk mára egy wart 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
jó képek! 😊

amúgy mi ez az airsoft? :S

a fegyverek gondolom csak külsõleg hasonlítanak,és valami kis pici töltényt lõnek,ami nem sebez igazán.vagy nem?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

(egy szóközt ki kell venni, mert ez az sg nem enged linkelni innen...)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Maradjunk annyiban, hogy a Paintball csak addig tetszik, amíg nem Airsoftozol...

http://ke pfeltoltes.hu/view/080130/DSCF1013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/080201/704846766K_p_049_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/080201/K_p_051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/080201/Falludzsa_185_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/061204/szanyi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

teddymac
www download messages hiba uzenettel dobalja ki az embereket a server , mi ez ? Mi van rosszul beallitva?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

SötétBarom
BaN?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Zomil
és te bedölsz ennek a faszságnak...-.-
nem csudálkoznék ha virus lenne, v vmi aranyos spyware

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

examinee
valaki #19119-re plz!

repro
énis énis ééniiis

Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JCSR-OD!N
- JCSR-Sarge
- Vash/Neoreg
- repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
<#eljen>

N0 TXT TLK PLZ!4!

EnZsolt
Airsoft Rulez! 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

AntiHero
ez miért jó?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HD JOHNNIE
Tesó, ha feljössz a surakira akkor talán lesz esélyed. hogy fejbelõjj addig nem naon 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

BigReaper
193.224.143.17.28960 Suraki TDM, de a JCSR/GBC Jean alairasaban is olvashatod! vaksi...:S

www.team-gigabyte.com

examinee
Na most ujrarakás után ezt irja ki.

<#eljen><#eljen><#eljen>
Tudom jártam ott. 1 szóval se állítottam,h csalóval találkoztam.

Dick Riddick
Komoly képek, az biztos.
Mi nem rendszeresen nyomjuk, ki mikor ér rá, de stratégiákban van hasonlóság, az biztos.
Részemrõl a legnagyobb probléma a mellkasom alatt található, egy közepesen hájas has képében. <#buck>
És amikor hosszú sprintek kellenek, nos...
Játtszatok sokat betonon és vegyétek le a felbontást, szûrés-élsímítás ki, árnyékok ki és mehet is! <#bohoc>

examinee
Már vagy hat féle driver fel volt téve és ugysem indul el. Mindig kilép ezzel a hibával.

Ha valaki találkozik a Maksamas nevû büdösgyökérrel aki az F011847 szerveren baszkodja ki az embereket csak úgy rúgja má fejbe?!

mNzJean
Én paintballozok , rendszeresen ,igazából mióta megjelent a cod4 azóta nem nagyon játszottunk a hideg miatt, viszont nyáron sokszor éreztem úgy ,hogy a bf2 es kempelõs ,helyzetváltoztatós ,ellenfél hátába kerülõs mozzanatok a paintball-ban is sikeresen alkalmazhatók.A különbség annyi ,hogy a paintball ban álltalában 1 lövés és kész vagy amennyiben felsõtest vagy fejes, a játékok töbet engednek ,talán a hc-hoz hasonlítanám.Meg paintball-ban nincs ugri-bugri ,és nincs olyan pontos snipa sem mint a játékokban, viszont van helyette adranalin bõven.A kérdésre visszatérve nekem a cod4 sd-modban szokott paintballos deja-vu-m lenni.

Sunyi kemper,még jó ,hogy nincs nála GL<#hehe>

Füst mint taktikai elem.

Sok a fû , kevés az FPS.<#nyes>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hassel606
Felül, hatalmas, piros betükkel ki van írva: >Servers<! Ugyan kattyincs már oda 1-et...

Hassel606
Helyes! <#violent>

Dick Riddick
Xfire?
Minden gondodra megoldás.
Vagy all seeing eye.
Telepíted, és csak csatlakozni kell.

VeNoN
Pls valaki dobjon meg 1 tört server IPvel ja és az TDM-es legyen!Elõre is kösz

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

Dick Riddick
Erre szívesen vevõ lennék, de mivel "illegal gamer" vagyok, valószínûleg ez kizáró ok.
Azért szép lett volna... <#integet2>

Dick Riddick
Csak érdeklõdésképpen:

Nem tudom valaki játszik-e paintball-t vagy airsoft-t.
Ha igen akkor valamilyen szinten fel tudta-e használni az SD-s vagy HQ-s tapasztalatait.
Tudom hogy nem közvetlenül CoD téma, de azért érdekelne a véleményetek, látnám hogy mások is úgy látják -e mint én. <#lookaround>

csuszi
én már próbáltam ilyet csinálni cod2ben. engem érdekel, servert is adnék, ts-t is, de csak akkor pálya szerintem ha sd. tdm 1on1😊 kicsit nagyok a pályák hozzá😉

MJ rulz Pink Team The Only One

VeNoN
Pls valaki dobjon meg 1 tört server IPvel ja és az TDM-es legyen!Köszti elõre is

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

mNzJean
Lassan szervezhetnénk egy sg-kupát ,csak így magunk közt 1v1 mi a véleményetek ,természetessen csak tét nélkül fun szinten .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

BigReaper
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JCSR-OD!N
- JCSR-Sarge
- Vash/Neoreg

www.team-gigabyte.com

BigReaper
tedd fel a legujabb catalystot 😄

www.team-gigabyte.com

Zomil
Köszönjük a tegnapi wart a Horda-nak 😊
nagyon élveztük!

és bocsi azért a lövésért mikor 1 lövéssel 2embert szedtem le😄DD
nekem fel sem tünt csak mikor a többiek szoltak😛

examinee
Hellotok! Van egy nagy problémám!
Ujratettem a gépet, felküldtem a cod4-et... Elején vár két percet a logóval a windowsba, majd bejön egy kép, elkezd tölteni kilép windowsba és kiirja hogy hibát észlel. Valmi ATI driver hiba... valmi CLI.
X800 AGP-s kártya.
Valaki help plz!!!!
Hivatalaos forumon van valmi leirás csak nem találtuk meg.😞

HD JOHNNIE
Igaz nem szoktam sokat írogatni ide, de ha van idõm mindig benézek 😊 Nekem is origim van és JOHNNIE néven kínálom a fejem lelövésre 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Tudom <#nevetes1>

NNa lépek meg kel fognom ezt a kis gecit... De kurva fürge..

Lehet hogy csak vacsi lesz... Addigra talán kifárad <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dehogynem, félre ne értds jó értelemben írtam az elõzõt......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mert? Te nem szereted a vadast?? <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...