Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Fixed server browser not showing all of the servers
The "hold [ ] to steady" sniper scope hint will only appear if you can use itt
Fixed game not recognizing IWDs existing if they are all in fs_basepath and none are in the main/ folder
Made mod scripts able to change stats
Allow developer_script for mulitiplayer modding
Fixed map rotation errors with usermaps
Fixed minimap not showing up in the menu for usermaps
Mod tools will now work with other languages
NOTE: patch 1.5 is not compatible with 1.4. You will not be able to find 1.4 servers if you update.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A szó jelentése mûanyaggolyót kilövõ légfegyverekre, és a velük ûzött csapatjátékra utal. Az airsoft-fegyverek az eredeti eszközök hasonmásai, ám mind anyagukban, felépítésükben, mûködésükben teljesen eltérnek az igazi lõfegyverektõl.Teljesítményük tipikusan 0.5-1.5 Joule, az ennél erõsebb eszközök külön szabályozás alá esnek, de még így sem közelítik meg a szabadon tartható légfegyverekre elõírt 7.5 J, vagy a festéklövõ-fegyverekre érvényes 15 J korlátot. A nagyon kis tömegû ún. "BB" lövedékek (0.2-0.25 gramm) nem hagynak festéknyomot, így az eltalált játékosnak kell a találatot jeleznie. Az airsoft tehát a résztvevõk becsületességén, korrektségén alapszik - inkább komoly hobbi, mint versenysport"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
volt normális tdmes szeró! a forumflashnet vagy mi volt a neve de nem frissíti az xfire szerintem valamit állítanak a szerón!
a gamemonitoron meg csak 27 tdmes szeró van annak a harmada kihalt!
az xfire se tud 30-40 nél többet és ott is kihaltak
valami publik kéne!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Elõször is: játszottunk egy gyakwart, amit nyertunk, de kozbeni beszolasokkal illetve hozzáálással igencsak lejáratták magukat, nyertuk az elso gyakwart 22-18ra, na mind1, mondtak h koszi es kiirjak, erre nezzuk egy hét mulva, semmi, nem mintha ha olyan fontos lenne, de ráírtam gyerekre, minden bunkosag nelkul, erre leüvölt " az csak gyak volt ,olyanokat nem irunk ki!" mondtam pff, nem mintha a normal mas lenne, na de mind1, toltunk velük egyeet most is, komolyan mondom Dühbõl jatszottunk a hozzáálsuk es beszólogatások miatt, ezt nyertük 26-14re, es majd dobunk screenshotot is 😄 na csak igy jatszatok velük!
www.team-gigabyte.com
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amúgy mi ez az airsoft? :S
a fegyverek gondolom csak külsõleg hasonlítanak,és valami kis pici töltényt lõnek,ami nem sebez igazán.vagy nem?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
http://ke pfeltoltes.hu/view/080130/DSCF1013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/080201/704846766K_p_049_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/080201/K_p_051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/080201/Falludzsa_185_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://ke pfeltoltes.hu/061204/szanyi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem csudálkoznék ha virus lenne, v vmi aranyos spyware
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JCSR-OD!N
- JCSR-Sarge
- Vash/Neoreg
- repro
N0 TXT TLK PLZ!4!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
www.team-gigabyte.com
Mi nem rendszeresen nyomjuk, ki mikor ér rá, de stratégiákban van hasonlóság, az biztos.
Részemrõl a legnagyobb probléma a mellkasom alatt található, egy közepesen hájas has képében. <#buck>#buck>
És amikor hosszú sprintek kellenek, nos...
Játtszatok sokat betonon és vegyétek le a felbontást, szûrés-élsímítás ki, árnyékok ki és mehet is! <#bohoc>#bohoc>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Sunyi kemper,még jó ,hogy nincs nála GL<#hehe>#hehe>
Füst mint taktikai elem.
Sok a fû , kevés az FPS.<#nyes>#nyes>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Minden gondodra megoldás.
Vagy all seeing eye.
Telepíted, és csak csatlakozni kell.
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Azért szép lett volna... <#integet2>#integet2>
Nem tudom valaki játszik-e paintball-t vagy airsoft-t.
Ha igen akkor valamilyen szinten fel tudta-e használni az SD-s vagy HQ-s tapasztalatait.
Tudom hogy nem közvetlenül CoD téma, de azért érdekelne a véleményetek, látnám hogy mások is úgy látják -e mint én. <#lookaround>#lookaround>
MJ rulz Pink Team The Only One
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JCSR-OD!N
- JCSR-Sarge
- Vash/Neoreg
www.team-gigabyte.com
nagyon élveztük!
és bocsi azért a lövésért mikor 1 lövéssel 2embert szedtem le😄DD
nekem fel sem tünt csak mikor a többiek szoltak😛
Ujratettem a gépet, felküldtem a cod4-et... Elején vár két percet a logóval a windowsba, majd bejön egy kép, elkezd tölteni kilép windowsba és kiirja hogy hibát észlel. Valmi ATI driver hiba... valmi CLI.
X800 AGP-s kártya.
Valaki help plz!!!!
Hivatalaos forumon van valmi leirás csak nem találtuk meg.😞
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
NNa lépek meg kel fognom ezt a kis gecit... De kurva fürge..
Lehet hogy csak vacsi lesz... Addigra talán kifárad <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...