Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
Azt hiszem, hogy a bannerban betett oldalak valamelyikén lehet találni egy verzióváltó progit, talán próbáld azzal.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

lõdd ki xfire és úgy állítsd át

Morfi
Még decemberben kérdeztem ezt én is, és írtak valami kis programról ami ilyen célra van.

Hali, felraktam az 1.5 patchet, lehet hogy kár volt, alig van magyar szerver ahol játszhatok (xfire), hogy lehet ezt levakarni most a géprõl? Vagy mit csináljak?

töltsd le a jó cracket a gamecopyworld rõl

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tigeroo
hi! felraktam a razor 1911féle cod4-et, elindítanám a multiját de...hibát észlel és leáll
most mit tegyek hogy elinduljon?
Dick Riddick
Komolyan ne vegyétek, csak vicceltem. <#vigyor3>

A gond a tisztelet hiányával van. Persze, tudom hogy sok kis suttyó is van a szervereken, és nem ismerhetjük a másik játékost sem.
A tisztelet azok iránt, akik nem kezdenek el anyázni a második halálnál, és azon vannak hogy minél kulturáltabban menjen a játék, figyelembe véve hogy nem õk az egyetlenek a szerveren, és vannak gyengébb gamerek is.
Az agyam száll el mikor valakit folyamatosan lowoznak, idiótáznak, csak mert nem vérprofi. Na az ilyeneknek kell elvenni a "szája ízét", de gyorsan!

Kicsit elavult kifejezés a "tisztelet", nem is biztos hogy teljesen illik ide, de ha találok egy szervert, ahol hasonló hozzáállású egyének szoktak összefutni, na azt kincsként õrzöm!

\"Heroes never die. They just reload.\"

bigapó
hi!

Olyat be lehet állítani pb-n, hogy bizonyos szavakra ban-oljon? értem ezalatt pölö a káromkodást. vagy ha valaki kap egy permanent ban-t akkor azt csak admin adhatja?

a no közös milyen beszólás? nem vágom.

The Matrix has you...

Üdv! Az lenne a gondom, hogy nem bírok csatlakozni egy server -hez sem xfire-n keresztûl mivel a játék mindig kikapcsolja a punkbustert, hiába kapcsolom be az opciókban.

BigReaper
De nekunk "ugy" durrant ael az agyunk, hogy dühbõl kezdtünk azért jatszani, hogy szétszedjük õket😄 sikerült! 😄

www.team-gigabyte.com

BigReaper
A no közöst elõször Õk irtak ,cask mikor beleldnultek mi irtuk vissza😄

www.team-gigabyte.com

Fujiryu
Tudom, hogy nem te kezdted, de mire eljutottam, addig hogy most kilépek a codból és kickelek, már te is legalább annyira flémeltél mint õ.szvsz semmi értelme nincs ilyen hülyegyerekekkel vitatkozni, és elkúrnio a játékodat és elküldeni a kurva anyjába.Le kell szarni elõpbb utóbb abbahagyja vagy ki lesz kickelve.A szerveren mindenki tudta hogy nincs igaza szóval még értelme sem volt belemenni a vitába...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Ez a "No közös" azért elég durva beszólás volt!
Hogy engedhetnek meg maguknak ilyet ezek a JCSR fickók!

Felháborító! <#bohoc>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
😄😄😄😄

na ha nektek erre nem pukkan el az agyatok, akkor le a kalappal.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy õ kóstolt be. én sose kezdek flémet, lehet az 21:0-ás verés is - > gg, és örülök hogy tanulhattam valamit. nehogymá egy szaros tdm-ben ne fogadjam el ha leszopatnak, volt már 100pontos buktánk is nem 1 cb-én, 5 perc után accept, és pont az ilyen taknyok teszik szarrá az egész codot. de lanon biztos nem jönne oda hogy csak ennyit tudsz, dara dara, meg szar vagy te is és az egész klánod. de már nem izgat, cska az hogy elbaszta a kedvem. most mehetek sc-ézni vagy hellgate-ezni😊

BigReaper
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/d72c0b18233d626f0aa906bdc88181159532e98d.png

www.team-gigabyte.com

Márkásból 80-90, kevésbé márkásból 30-40.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

meg azóta fel is nõttem <#hehe>
mNzJean
Nah emberek ,mivel kint az 1.5 ös patch ,kérném a véleményeteket , feltoljuk a suraki-serverekre vagy várjunk vele egy két napot ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Peersze hazaér öcséd megnézi a bannlistát oszt még a komplett JCSR is rajta lesz 😄
Fujiryu
Hát jórégen volt az, meg azóta van hajsütõ vasad<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ezért írtam neked konzolba, hogy hagyd a faszba ne flémelj vele, mert ha kikickelem flamért téged is ki kell hogy kickeljelek, mert ugyan azt csináltad, akár mennyire kedvellek/tisztellek.Szóval pls ha legközelebb valami gyökér gyerek elkezd flémelni, ne válaszolj rá.Ha folytatja ki lesz kickelve, de ha adod alá a lovat akkor téged is ki kell kickeljelek.Csak nekem is van jobb dolgom, mint ki-be taskolgatni az adminprogiba és csitítani a népet, hogy kussoljanak el...Egyedül azért nem kickeltem ki azt a 4 embert aki flamelt mert megigértem öcsémnek, hogy nem fogok kickelgetni, de ha mégegyszer ez lesz, játszhattunk akármennyit együtt, lehetsz akár milyen jó téged is kickellek, mert mások szemében ugyan azt csinálod mint akivel flémelsz és igazságtalan lenne csak õt kickelni.Szóval mégegyszer megkérlek, legközelebb szard le mit mondanak és ha folytatja a flémelést, és nem válaszolsz rá, úgyis ki lesz kickelve...

Az asf-esnek aki lelépett a szerverrõl és elötte beanyázott mindenkinek üzenem hogy nõjjön fel...

csuszi
<#felkialtas><#levele>
sry. elgurult a gyógyszerem. de azt a faszt akkor is pofán csapkodnám...

te jó ég hogy néztem ki akkor 😄
Fujiryu
3.kép balról jobbra:
Wolfguy,Tp.Peti,Vibri,Fuji,Kornél,KLegény,Chris,ODIN,Gaba,GCR

BigReaper
hogy tisztábn lásstaok a US-Force-al volt az a a bizonyos war😄 de nem gyak, mert annak az eredményét nem írják ki! 😄

Szal, mikor kezdtük, csak itt a COD4 most ,akkor a HEW volt az elsõ az akitol asszem a 3ik waron jó nagyot szoptunk, de télleg, és nem huztuk a szankat, normalisan viselkedtünk, és lám, ma már egy csomó dologban segítettük egymást, amik fejlesztették a játéktudást! és jobbak lettünk sokkal, ezek a USesek nem értem miert zarkoznak ennyire el, de már n em is érdekel! Akkor mégegy vicces dolog, mikor nagynehezen sikerült meglenni a warra, nekik is meg nekünk is, mondtam, h be van lõvea server, adtam IPt,PASSt, erre a gyerek, hát de nem nálunk játszunk??? mondom nem, mert most minden új a serveren, pam,config, ujra lett indítva,szal faja stabil msot, erre elkezdte huzni a szajat, hogy na, szal ezt hiszitek rolunk, erre én mondom, nem, csak a mai nap vagy 10 csitert vagott ki! 😊 aztán petikénk elbaszarintott valamit a serveren, és leállt, igy mennünk kellett az övékre, aminek persze nagy öröm lett a vége, de ennek ellenére, hogy szerintem néhány dolog érdekes volt, de nem szeretnék különösebben modani akarmit, is ,Dühbõl játszottunk és nyertünk, õk meg még az eredményt sem bírták kiírni rendesen az odlalukon ami valojában 26-14 lett😄

www.team-gigabyte.com

csuszi
sry zomil, melóztam. max ma délután jó, vagy holnap is délután, meg keddtõl este is.

csuszi
látom ase-ban hogy elment az a gyökér mégsincs kedvem visszamenni.

csuszi
jcsr. flame ide flame oda, én és a klánom mindig tudtunk veszteni. legyen az pcw cb, vagy egy szaros tdm. krix faszjancsit úgy tolnám pofán az életben egy ilyen után hogy örömlenne nézni. az ilyenek conflict ezerrel ha kikap a nagyrabecsült klánuk, még egy szaros tdm et se bír ki, ha nem õ nyer. ja és én vagyok a láma, amikor õ martyrozik meg p90 ezik (most nem, de máskor igen) én életemben nem vettem mást fel a kezembe, mint a két ak, mp5 meg az elsõ sniper, akkor se ha látom a földön a többit. ja és igen. eldurran az agyam, mert én már 5 éve tolom ezt a szart, bf2 biztos normálisabb emberekbõl állt, de ezek a codos hülyegyerekek az aljanép...

Morfi
No Packet Flow az a rossz vagy hiányos pb miatt van. Én is jártam így.

BigReaper
Az a régi csapat, azon pl, mi rajta sem vagyunk! 😄 KLegény nem azonos KL atyátokkal😄 puszta véletlen, persze még vannak javítanivalók, meg felötlések még hátra vannak, az új JCSRrõl, de ami késik az nem múlik! Amúgy köszi a dícsérõ kritikát 8D

www.team-gigabyte.com

Valóban gyönyörû lett az oldalatok, gratula az alkotóknak.......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

3 nap erõteljes inaktivitás után ma játszani szerettem volna,
VIOLATION(IGNORING QUERIES)#9006
Ignoring MD5Tool Queries
No Packet Flow üzenetekkel dobott ki a pb.
A játék eredeti, pb frissítve, Vista alatt rendszergazdaként futtatva.
Ötlet?

bigapó
tényleg szép az oldal, akárki is csinálta grat hozzá😊

amit egészséges kritikaként megemlítenék: a felrakott képek homályosak kicsit, de gondolom nincs jobb verzió azért lett ez felrakva. másik, hogy vagy a tagoknál legyen kint a fotó vagy a nagyképeken balról-jobbra, hogy ki kicsoda. hamár kint van a fénykép gondolom nem szégyenlitek név szerint is vállalni magatokat😊

Klegény azonos Klatyátokkal vagy csak névhasonlóság? Aki be szokott ugrani csaj, Õ jól nyomja?

The Matrix has you...

bigapó
vártatok volna pár órát megcsinálom normálisan, "agyi fordításban". ez így elég gá..rossz.
nem túl sok mindent javítottak, most vagy ennyire jó már a progi vagy lusták dolgozni. inkább utóbbi. azt például mai napig nem értem, hogy ha valakit totál hasba lövök akkor az miért fejes és ugyanez fordítva is, totál fejbe és nem adja meg....

The Matrix has you...

BigReaper
kész az új oldalun: nézzétek: www.jcsr.hu
még egy-két dolog hibádzik, de a többi kárpótol érte! 😄 Gyönyörûûûû

www.team-gigabyte.com

http://ke pfeltoltes.hu/080201/Falludzsa_185_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ezen a képen a 2. csávónak milyen fegyója van? M16 hangtompitóval meg red dot is rá van téve? egy ilyen cucc sacc / kb 150e ft nem?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

deokosvagy <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

HD JOHNNIE
Segítek egy kicsit: a fixed itt azt jelenti, hogy javított, tehát nem rögzített 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nem kell ehhez engedély, csak 18 éven felüli veheti meg. 16 éven felüli szülõi, illetve felnõtti felügyelettel játszhat.

Persze magán területen, nem közterületen! Hisz mégis csak fegyvernek látszó tárgyak! 😉

És újra igen! Magyarországon már ekkora "cult"ja van az airsoftnak. Havi rendszerességgel mennek a "64vs64-ek XL mapokon" =D

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

repro
"Ez a csipa hold steady basz ez mi? Vmi javítás vagy végre le lehet támasztani a pusenkót?😊"

Nem. Csak akkor fogja kiírni zoomban a "Nomyj bizbaszt, hogy legyen esélyed eltalálni a muksót" (erre emlékszem) szöveget, ha tudod is használni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

soo277
Szasztok meg tudja nekem mondani valaki hogyan lehet kimenteni a multis
elmentéseket ja a CoD4 be
mert windows ot akarok telepiteni?hogy utána müxik legyen
THX elöre

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Azt megcsinálhatnák legalább,hogy ha fexik a jobbágy a távcsapatóval akkor ne steady-skedjen...Hamár fexik és támaszt mitõl fárad el?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Jó volt ma a gamma Odint fektessétek le aluni mert a végére nagyon el volt laposodva,nehogy túljátsza magát😊

Ez a csipa hold steady basz ez mi? Vmi javítás vagy végre le lehet támasztani a pusenkót?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

NEOreg3
megjegyzem, hogy nem tartalmazza a winter crash mapot, szóval az 1.4-nek már fent kell lennie elõtte:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

AntiHero
ehez kell engedély?

amúgy jó képek😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mNzJean
Bemásoltam egy fordítóprogiba :<#nyes>
az eredmény :
"1.5 javitás
Rögzített szerverböngészõ, ami nem mutatja a szerverek közül mindegyiket
Az szilárd orvlövészterület-célzásra emlékezteti [] csak meg fog jelenni ha ittet tudsz használni
Rögzített játék, ami nem ismeri fel IWDset miközben létezik, ha mind fs_basepathben vannak és semelyik nincs bent a hálózat/ dosszié
Csinálták mod szövegkönyvek rátermettek hogy statseket változtassanak meg
Allow developer_script for mulitiplayer modding
Rögzített térképforgás hibák usermapsekkel
Rögzített minimap, ami nem mutatkozik meg a menüben usermapsekért
Mod az eszközök most másik nyelvekkel fognak mûködni "<#fejvakaras>

Ezekután kinek nem világos ,hogy mi lessz az 1.5-ben? <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

tommyg
Mi az a Prestige Mode??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Leírnátok magyarul is az 1.5 módosításait?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Lécci minden szerver admin upragdelje a szerverét 1.5-re