Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
most mit tegyek hogy elinduljon?
A gond a tisztelet hiányával van. Persze, tudom hogy sok kis suttyó is van a szervereken, és nem ismerhetjük a másik játékost sem.
A tisztelet azok iránt, akik nem kezdenek el anyázni a második halálnál, és azon vannak hogy minél kulturáltabban menjen a játék, figyelembe véve hogy nem õk az egyetlenek a szerveren, és vannak gyengébb gamerek is.
Az agyam száll el mikor valakit folyamatosan lowoznak, idiótáznak, csak mert nem vérprofi. Na az ilyeneknek kell elvenni a "szája ízét", de gyorsan!
Kicsit elavult kifejezés a "tisztelet", nem is biztos hogy teljesen illik ide, de ha találok egy szervert, ahol hasonló hozzáállású egyének szoktak összefutni, na azt kincsként õrzöm!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Olyat be lehet állítani pb-n, hogy bizonyos szavakra ban-oljon? értem ezalatt pölö a káromkodást. vagy ha valaki kap egy permanent ban-t akkor azt csak admin adhatja?
a no közös milyen beszólás? nem vágom.
The Matrix has you...
www.team-gigabyte.com
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Hogy engedhetnek meg maguknak ilyet ezek a JCSR fickók!
Felháborító! <#bohoc>#bohoc>
\"Heroes never die. They just reload.\"
na ha nektek erre nem pukkan el az agyatok, akkor le a kalappal.
MJ rulz Pink Team The Only One
www.team-gigabyte.com
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Az asf-esnek aki lelépett a szerverrõl és elötte beanyázott mindenkinek üzenem hogy nõjjön fel...
sry. elgurult a gyógyszerem. de azt a faszt akkor is pofán csapkodnám...
Wolfguy,Tp.Peti,Vibri,Fuji,Kornél,KLegény,Chris,ODIN,Gaba,GCR
Szal, mikor kezdtük, csak itt a COD4 most ,akkor a HEW volt az elsõ az akitol asszem a 3ik waron jó nagyot szoptunk, de télleg, és nem huztuk a szankat, normalisan viselkedtünk, és lám, ma már egy csomó dologban segítettük egymást, amik fejlesztették a játéktudást! és jobbak lettünk sokkal, ezek a USesek nem értem miert zarkoznak ennyire el, de már n em is érdekel! Akkor mégegy vicces dolog, mikor nagynehezen sikerült meglenni a warra, nekik is meg nekünk is, mondtam, h be van lõvea server, adtam IPt,PASSt, erre a gyerek, hát de nem nálunk játszunk??? mondom nem, mert most minden új a serveren, pam,config, ujra lett indítva,szal faja stabil msot, erre elkezdte huzni a szajat, hogy na, szal ezt hiszitek rolunk, erre én mondom, nem, csak a mai nap vagy 10 csitert vagott ki! 😊 aztán petikénk elbaszarintott valamit a serveren, és leállt, igy mennünk kellett az övékre, aminek persze nagy öröm lett a vége, de ennek ellenére, hogy szerintem néhány dolog érdekes volt, de nem szeretnék különösebben modani akarmit, is ,Dühbõl játszottunk és nyertünk, õk meg még az eredményt sem bírták kiírni rendesen az odlalukon ami valojában 26-14 lett😄
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
VIOLATION(IGNORING QUERIES)#9006
Ignoring MD5Tool Queries
No Packet Flow üzenetekkel dobott ki a pb.
A játék eredeti, pb frissítve, Vista alatt rendszergazdaként futtatva.
Ötlet?
amit egészséges kritikaként megemlítenék: a felrakott képek homályosak kicsit, de gondolom nincs jobb verzió azért lett ez felrakva. másik, hogy vagy a tagoknál legyen kint a fotó vagy a nagyképeken balról-jobbra, hogy ki kicsoda. hamár kint van a fénykép gondolom nem szégyenlitek név szerint is vállalni magatokat😊
Klegény azonos Klatyátokkal vagy csak névhasonlóság? Aki be szokott ugrani csaj, Õ jól nyomja?
The Matrix has you...
nem túl sok mindent javítottak, most vagy ennyire jó már a progi vagy lusták dolgozni. inkább utóbbi. azt például mai napig nem értem, hogy ha valakit totál hasba lövök akkor az miért fejes és ugyanez fordítva is, totál fejbe és nem adja meg....
The Matrix has you...
még egy-két dolog hibádzik, de a többi kárpótol érte! 😄 Gyönyörûûûû
www.team-gigabyte.com
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Persze magán területen, nem közterületen! Hisz mégis csak fegyvernek látszó tárgyak! 😉
És újra igen! Magyarországon már ekkora "cult"ja van az airsoftnak. Havi rendszerességgel mennek a "64vs64-ek XL mapokon" =D
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nem. Csak akkor fogja kiírni zoomban a "Nomyj bizbaszt, hogy legyen esélyed eltalálni a muksót" (erre emlékszem) szöveget, ha tudod is használni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
elmentéseket ja a CoD4 be
mert windows ot akarok telepiteni?hogy utána müxik legyen
THX elöre
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez a csipa hold steady basz ez mi? Vmi javítás vagy végre le lehet támasztani a pusenkót?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az eredmény :
"1.5 javitás
Rögzített szerverböngészõ, ami nem mutatja a szerverek közül mindegyiket
Az szilárd orvlövészterület-célzásra emlékezteti [] csak meg fog jelenni ha ittet tudsz használni
Rögzített játék, ami nem ismeri fel IWDset miközben létezik, ha mind fs_basepathben vannak és semelyik nincs bent a hálózat/ dosszié
Csinálták mod szövegkönyvek rátermettek hogy statseket változtassanak meg
Allow developer_script for mulitiplayer modding
Rögzített térképforgás hibák usermapsekkel
Rögzített minimap, ami nem mutatkozik meg a menüben usermapsekért
Mod az eszközök most másik nyelvekkel fognak mûködni "<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezekután kinek nem világos ,hogy mi lessz az 1.5-ben? <#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."