Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nagyon hülye vagy😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Törölt felhasználó
Neked se mozog a kép nem? Akkor kiakadt <#nyes><#eplus2>
korán kelés powa...

OFF:

barátnõm kurva nyula felébresztett... nem baj tudom mi lesz az ebéd..

ON

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

NEOreg3
wow sikerült tesóm profiljában is átírni a serialt, szóval van 2db 55-ös profilom, asszem az egyik marad hentnek, a másikat meg megpróbálom sd-re összeállítani😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csuszi
ja írtad is a serveren. részemrõl a tdm az bemelegítés sd elõtt illetve gyakorlás, skillesedés. arra jobb mint a lassú sd.

MJ rulz Pink Team The Only One

mNzJean
Én a magam részérõl az SD-t részesítem elõnyben ,a már említett taktikai lehetõségei miatt ,meg azért mert szeretem használni a fülesemet és halgatni a környezet zajait ,ennek TDM-ben nem sok értelme lenne,nem bírom megszokni a TDM ben az õrült futkosást , hiába próbálgatom nem jön be.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
azért cod2-ben ctf nagyon is sok tacticot igényelt😊
és abban is van válogatott meccs😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi

ezen az oldalon (gv) bármelyik servert tudjátok ellenõrizni. ha streaming, akkor friss pb fut rajta, ellenörzi a kulcsot, egy központi serverrel kommunikál a server, és minden bannolt játékost kivül tart (nem csak pb banlista, gv is; itt vannak nyílván tartva az igazán pro csalók, akiket akár nem a pb fogott meg, hanem egy demo vagy pb shot), gv beállítások vannak konfigurálva, és a pb is oké rajta😉
ha banolt server akkor bb😊
ha inactive akkor meg saját felelõsségedre menj fel, de ne hisztizzen a nép, hogy így csalók meg úgy csalók😊
fontos!!!!! ha üres a server, akkor a streames servereket is not streaming-el jelöli, hisz üres serverrel nem kommunikál a gv. de ha van rajta akár 1 játékos is, akkor már streamelnie kell.
ennyi😊 sok sikert😊

Sarapetike
azt nem tudtam hogy nem mindig irja ki de be tudtam menni akkor eredeti 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

csuszi
nem mindig írja ki, és hidd el ellenörzi.
hassel: sd=search & destroy. a taktika csúcsa, akárki akármit mond, nem véletlen hogy minden kupában az a mérvadó, de majd úgyis jönnek a ctf meg hq fanok, és jól leoltanak. nekik üzenem, a válogatott meccseket is sd ben tolják😉

tommyg
ohh nagyon nehéz ezt megcsinálni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

G.I.JOE
Ha photoshop lenne, valszeg ezt is megcsinálták volna. Na majd jövök a részletekkel, ha megtudom hogy hogy kell!

Sarapetike
nem ellenörzi a kulcsot vagyis nem irta ki külön azt a sárga szöveget 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hassel606
SD?

Hassel606
Tudom, sajnos...Jó lenne ez, de a sok agyrákos elbassza az egészet. Most én is a HQ-n gondolkodom, elég már ebbõl az eszement rohangálásból.😊

NEOreg3
^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csuszi
open😉

csuszi
kinyitottam. de ez pam - cb server. de original, stream-es, gv is van 😊 itt ha csalóval találkozol kapsz 1 millát tõlem😉

NEOreg3
azt néztem vagy fél órája, de le volt jelszavazva:\

A KGB ellenõrzi a kulcsot,próbáld ott,az IP ott van csuszi aláírásában.

Morfi
És azt esetleg nem tudod hogy mivel lehet csökkenteni vagy esetleg 0-ra redukálni azt a 10 másodpercet? Vagy valaki más aki tudja.

csuszi
hát hassel, pont amilyenre számítottam. 1. pályán kicsit még próbálkoztam active játékkal, de ugye láttad az nemjött be😄 kb 24szer haltam, ebbõl kb. 20 olyan killcam-mel bírt, amiben a játékos 10 sec (mert ugye ennyi a cam) meg se mozdult. a maradék hülye meg rohangál, és az a nyerõ, aki levadássza a rohangálókat, full camp már bocsi, de kinek a pap, kinek a papné, de ha én tacticolni akarok, megyek sd-ézni😊 de nincs harag, csak ugye ez nekem nem jön be😞 de azért 2. pályán már jobban ment😉
ja és a mode fasza lenne, csak ahhoz t9bb olyan plyaer kellene, aki nem full campet tol, akár tíltva van a serveren, akár nem. én tdm ben egy pillanatra nem állok meg, szerintem az enm arra való...
ja és azért gg.

NEOreg3
"
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge
- Vash/Neoreg
"

mindkét néven játszom, épp milyen kedvem van:| mellesleg valamelyikõtök megdobhatna pár jó origi szerverIP-vel, mert felmentem eddig öt külföldi szerverre, de basztak válaszolni, hogy original-e D: (szeretném biztosan tudni, hogy nem nyúlták-e le a cdkulcsom-.-)

Krog
Nem minden hc-n kell várni, van ahol kevesebbet kell és van ahol egyáltalán nem kell várni.

\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"

Evil
Ha 1000 a min és 1000 a max fps hogy lehet 2133<#wilting><#idiota>

Morfi
A HC modnál miért van az hogy halál után van egy 10 másodperces respawn idõ? Nem lehet azt valamivel kikapcsolni?

csuszi
photoshoooooooooooooppppppppppppppp😄😄😄

ffxi
Indokold meg, hogy mért? 😊

Fákjúal!

Törölt felhasználó
Szisztok

Kis gondom van a gaméval szétesik a hangja.
Tudtok rá valami gyógymodot??? hangkártya : creative audigy 2
G.I.JOE
Zomil
mert

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

miért?

Zomil
...semmi értelme, mert 1000fps fölött kiakad a kép😊

G.I.JOE
Just for fun! <#vigyor2>

JaSoN HuNTeR
kiég a monitor te.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mNzJean
minek neked annyi fps?<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

G.I.JOE
Szegasztok!

A Cod topicba alig járnak... Hogy lehet a COD-ba 1000-nél több fps-t csinálni?

crazyclone
hello mindenki!
egy kis segitsegre szorulnek...
hogy lehet az hogy eddig maxon játszodtam most meg optimalon 15-20 fps el alig megy?
segitsetek ki légyszi!
kösz mindenkinek!

csuszi
pam is jó. /devmap mp_map aztán /give ammo 😊

csuszi
de közbe rájöttem😊

Zomil
awe az egy mod cod4-hez mint a pam, csak abban van olyan ha jól tudom h végtelen granyo, dobások gyakorlására ha jól tudom

csuszi
awe? nem ismeri a pam. vagy mi ennek a parancsa?

Zomil
awe modban van erre lehetöség 😊

SötétBarom
Szóljak a modiknak, hogy helyezzék át a topicot hardware-be?<#whatever>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

csuszi
KL
nem tudsz valamilyen mode-ot pamban ami kifejezetten gyakra van? pronades tactic miegymás?

Boron Power
Én meg most látom, hogy jelentkeztünk a kupára 😊

Megcsináltam minden arany fegyót, most már csak pár challange maradt, ami eddig nem teljesült játék közben. 😊

(Mielõtt bárki belémkötne, egy kb. 30 slotos origi only crossfire tdm szerón csináltam, még a shotgunt is)

KL

kucscsere

rangvesztésnek utána néz

játszik

Hassel606
Az nem undorító, hogy warezos cuccal nyöszörögsz itt? Holott fent van 1 centiméteres betûkkel a kérdéseid helye.
De segítek: itt!

PARANOIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

TEDD VISSZAAAAAAA A BANNERBAAAAAAA A GUIDBAAAAAAAANNN MEGOOOOLDÁÁÁÁÁSÁÁÁÁÁÁT LÉÉÉÉÉCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!

Sosem csalok, sõt az az undorító, hogy így csak pb mentes szerókra enged be, ami az aim-osok melegágya és nagyon bosszantó.
Köszi a választ!