Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
OFF:
barátnõm kurva nyula felébresztett... nem baj tudom mi lesz az ebéd..
ON
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MJ rulz Pink Team The Only One
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
és abban is van válogatott meccs😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ezen az oldalon (gv) bármelyik servert tudjátok ellenõrizni. ha streaming, akkor friss pb fut rajta, ellenörzi a kulcsot, egy központi serverrel kommunikál a server, és minden bannolt játékost kivül tart (nem csak pb banlista, gv is; itt vannak nyílván tartva az igazán pro csalók, akiket akár nem a pb fogott meg, hanem egy demo vagy pb shot), gv beállítások vannak konfigurálva, és a pb is oké rajta😉
ha banolt server akkor bb😊
ha inactive akkor meg saját felelõsségedre menj fel, de ne hisztizzen a nép, hogy így csalók meg úgy csalók😊
fontos!!!!! ha üres a server, akkor a streames servereket is not streaming-el jelöli, hisz üres serverrel nem kommunikál a gv. de ha van rajta akár 1 játékos is, akkor már streamelnie kell.
ennyi😊 sok sikert😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
hassel: sd=search & destroy. a taktika csúcsa, akárki akármit mond, nem véletlen hogy minden kupában az a mérvadó, de majd úgyis jönnek a ctf meg hq fanok, és jól leoltanak. nekik üzenem, a válogatott meccseket is sd ben tolják😉
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ja és a mode fasza lenne, csak ahhoz t9bb olyan plyaer kellene, aki nem full campet tol, akár tíltva van a serveren, akár nem. én tdm ben egy pillanatra nem állok meg, szerintem az enm arra való...
ja és azért gg.
Origi játék:
- KL
- kfa
- Hitman
- Hassel (no SD)
- hew # zO.Om
- hew # Kioto Sun
- hew # Jose
- hew # Krampusz
- hew # Yoman
- -=KGB=- csuszi
- -=KGB=- schoko
- -=KGB=- bambi (:
- -=KGB=- Magnum PI
- -=KGB=- TW
- -=KGB=- Krz
- -=KGB=- Alkesz
- -=KGB=- Norgee
- -=KGB=- Abe
- -=KGB=- Spec
- JCSR-Jean
- JCSR-Fuji
- JCSR-TP.Peti
- JCSR-Erdõs
- JCSR-Steve
- JCSR-Gyula666
- JCSR-Chrislibing
- JCSR-Reaper
- JSCR-Sarge
- Vash/Neoreg
"
mindkét néven játszom, épp milyen kedvem van:| mellesleg valamelyikõtök megdobhatna pár jó origi szerverIP-vel, mert felmentem eddig öt külföldi szerverre, de basztak válaszolni, hogy original-e D: (szeretném biztosan tudni, hogy nem nyúlták-e le a cdkulcsom-.-)
\"Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.\"
Kis gondom van a gaméval szétesik a hangja.
Tudtok rá valami gyógymodot??? hangkártya : creative audigy 2
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
egy kis segitsegre szorulnek...
hogy lehet az hogy eddig maxon játszodtam most meg optimalon 15-20 fps el alig megy?
segitsetek ki légyszi!
kösz mindenkinek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem tudsz valamilyen mode-ot pamban ami kifejezetten gyakra van? pronades tactic miegymás?
Megcsináltam minden arany fegyót, most már csak pár challange maradt, ami eddig nem teljesült játék közben. 😊
(Mielõtt bárki belémkötne, egy kb. 30 slotos origi only crossfire tdm szerón csináltam, még a shotgunt is)
KL
rangvesztésnek utána néz
játszik
De segítek: itt!
TEDD VISSZAAAAAAA A BANNERBAAAAAAA A GUIDBAAAAAAAANNN MEGOOOOLDÁÁÁÁÁSÁÁÁÁÁÁT LÉÉÉÉÉCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!
Köszi a választ!