Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Nos srácok elgondolkodtam ezen a klánozáson.Nézzétek nem azért raktam ki a képeket mert nagyzólni vagy megmutatni hogy jaj de fasza srác vagyok.Egy frászt.Nézzük a tömör valóságot.El akartam magamat adni valamelyik jó klánnak de nem jött össze.Kész ennyi.
Azért egy picit szarul esett, hogy lekicsiztek.Szerintem marhára lényegtelen hogy te most 17 éves vagy,vagy 28éves.A lényeg az, hogy ha jön az ellen akkor lödd a halálba.
Ez a perkezés is zavaros na mind1.
Ez az aranyos szó is kicsit ba.....a csõrömet.Szerintem kultúráltan leírtam hogy mit szeretnék elérni.Írhatam volna paraszt módon hogy "Csöcs! TGF van-e baszki?Na mindegy látom zûrös ez a klános dolog hát kössz de kimaradok belõle.Maradok magányos mint Hassel meg Koccy meg Sz3ki és HC be tolom az MP-t.
Azért köszönöm hogy foglalkoztatok a témámmal.<#sir>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tommyg
jóó el ne vidd má magad

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Morfi
Van 1-2 kivétel, de hc-ban lábújon lõtem a csapattársamat és belehalt. De volt mikor m14-vel 2 lövés volt. De szerintem ezek a ritkábbak.

AntiHero
m14-el igen😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dick Riddick
Tapasztalataim szerint.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Nem egy lövés egy ember.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Morfi
Nekem az tetszene, ha a 2 közt lenne valami sebzés mód. Pl nem minden fegvyerrel 1 lövés 1 ember, hanem 1-3 közt valahogy, vagy hogy 5 lövés simán és még utána sem akar meghalni az ellen. Így mind a két rész picit szerintem el van túlozva.

BigReaper
hát neharagudjatok, de nem szeretnénk átteni a Surakit HCra, én is voltam fent HCn, nagyon bejött, mert annakidején Operation Flashpointoztam, (én csak kicsit, de Öcsém: JCSR Sarge sokat) és ott 1-2 golyó és szevasz van, Öcsikém Európa válogatottig vitte, meg õ volt az egyik legjobb EUban, és mondta, h nézzünk egyszer föl, télleg jó, de nehéz visszaszokni normálra, hogy több golyó is kell egy embörkébe!😄

www.team-gigabyte.com

BigReaper
hát mi meg fejlõdeni akarnánk😊 /csak szép magyarosan/ nekünk az is jó ha feljössz velünk egy serverre, (mienkre mondjuk) és akkor kicsit tanitsz ezt-azt /Odint, meg engem midnféleképpen érdekelne/

ui: én is visszajöttem egyetemre, de koliból megy a cod😄

www.team-gigabyte.com

EnZsolt
Én is esténként szoktam játszani, de tényleg nem láttam még, sem pedig a ténykedését. De legyen igazad 😊 Surakiról meg kezdek leszokni, mert hc után elég rossz érzés valakibe egy tárat ereszteni, hogy végre kimúljon a juggernaut miatt 😞 Azért még néha felnézek majd <#crazya>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ott vok Jean alat. eletem legjobb statja köszi zoom hogy ezt az SG embereivel megosztod.. kösziiiiiiiiiiii 😄DDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hassel606
Általában esténként. Csak figyelni kell, mert szépen csendben dolgozik. <#hehe>

csadam
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy van e olyan console parancs amivel a profilok közöt lehet választani? Vagy csak ugy lehet profilok között választani hogy ha az el inditom az mp-ét és ott választom ki?

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

EnZsolt
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy a HSF HC TDM szerverére mikor járnak adminok? Ha jól emlékszem ez az, mert rohadtul idegesítõ, hogy kikötések vannak mit nem lehet használni, rengetegen használják, csontig gépelem az ujjam, hogy megértessem velük, miért nem lehet, de amióta játszom egy admint nem láttam még ott, aki kivágott volna valakit.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

SötétBarom
Engem se ismernek el. Csináljunk klánt! <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

na jóvan töröld ki... fáj a szívem hogy nem ismered el a tehetségemet, picit sírtam is, de már nem... <#szomoru1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mNzJean
<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ugyi? <#awink>

Sadist
Ez is egészen fantasztikus.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ez egészen fantasztikus.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
uristen ti mazochisták vagytok? 😄DDD
nekem már 7v7 sok sd-ben, az már tömeghent semmi értelme mert dobok egy granyot egyböl 3-an belehalnak...
surakiról is olyan 7v7-8v8 környékén már le szoktam menni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sima sd

emmeg hc sd <#ravasz1>

Morfi
Hogyan lehet ilyen kevésszer meghalni hc-s sd szerveren? 😄

Legyen itt egy kis mix. <#hehe>
Sima SD

HC SD

Sima TDM

HC TDM

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Most hogy is van ez? Minden sprintelést egy késeléssel indítasz? <#fejvakaras>

(nekem bal Alt-on van)

EnZsolt
Nem rángat jobban red dottal csak a kb 1,5X-es nagyítás miatt látod nagyobbnak a simánál. Már rég nem téma tudom, de azért gondoltam leírom 😛

csuszi
szarrá warozom magam az elkövetkezõ 2 napban😊 de spanok visszamentek az ögyetemre😞 szal lehet csak 1on1 lesz belõle😞 de egész hétvégén ráérek kivételesen és akkor lesz az egész klán is, hew-el is öszejön végre egy war, meg majd x-en dumálunk.

csalók: csak az álmaidban vannak, hogy azt hidd nem is vagy olyan kezdõ (direkt nem bénát írtam)

MJ rulz Pink Team The Only One

HD JOHNNIE
Nekem bal shift-re van rakva a futás a késelés és a levegõvisszatartás is. Szal ha nem tudom lecsipázni sem lekéselni akkor futok <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

teddymac
Hát neked van igazad a cheterekkel kapcsolatban.
Azon gondolkoztunk, hogy lezárjuk a serverünket és csak meghívással lehet majd feljönni mint egy Torrent oldalra…Ha más nem akkor csak a klán játszik rajta,de nem kell azon idegeskedni,hogy ki mekkora csaló (remélem).
Azért béreljük a servert, hogy élvezzük a játékot, erre arról szól az egész,hogy a kis 15 éveseket mi próbáljuk megnevelni.
Valaki azt írta nemrég, hogy külföldi Servereken kevés csaló van! Kezdem azt hinni, hogy már itt a játékokban nem tudnak érvényesülni a gyerekek.. Mi lesz velük az életbe?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Hassel606
Ha az egered több gombal rendelkezik, mint 3, akkor állítsd arra. 😊)

Üdv!
Tudnátok segíteni!? Kicsit bugos a 4.00-ás magyaritott Pam modunk a szerveren. A félidõben az eredmények felcserélõdnek, és nem tudom mi a baj. Az sem lenne baj ha a 4.01-es lenne, tudtommal ez a legfrissebb, de ott meg nem jön be a fegyverválasztás. Azzal is van valami baj, lehet hogy valami fájl hiányzik, mert egy korábbi veziónál mintha olvastam volna ilyet. Szóval ha tudjátok mi a baj, kérlek ne titkoljátok... tnx!
Profnak szakácsa szakmája, ezért bánik vele ilyen jól 😊)
(amúgy egérre van neki állítva asszem)
SötétBarom
Az még érdekelne, hogy PROF hogy a rákba késel ilyen jól.. Ez valami bind, vagy pedig 4gombos egér? Mer nekem ez a V gomb annyira nem esik kézre, de valahogy nem tudtam jobbat kitalálni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Közkívánatra: <#idiota>

JCSR ODIN
pffff mmo-s láma <#hehe>

mmo-ról jut eszembe, egy srác ma azt kérdezte a szerverünkön, hogy emos vagyok e <#nevetes1>

nemtom, biztos ismerkedni akart, végülis ezek mind buzik <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Hali!Véleményem a játékrol:singli jó,multi nagyon jó...(lenne ha a sok nyomorék csaló állat a 4 honapos játékot nem csiterkedné szarrá)!Hy
Zomil
nem egy nagy szám😊
még a guild wars:factions collectors edition-jához kaptam régebben😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
és az egérpad?😄

Zomil
g5 😊

AntiHero
Amugy te mien egérrel játszol?

HD JOHNNIE
😊 Pont azt néztem, h elég vastag... 😊 Az a baj, h a boltosok ugye nem engedik kipróbálni/kibontani egyiket se mert akkor veheted meg... Szal imádom a mindent a vevõért politikát...
Ezért is kérdeztem, h létezik e egyáltalán bmi olyan adat ami ezt az infót adja.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
No ezt a szervert meglátogatom majd én is 😊 De most szunya van úgyhogy majd holnap 😊

Zomil
hm, nem az a lényeg😄

mNzJean
életemben egyszer káromkodtam a serverünkön ,sikerült ezt a pillanatot elkapnod<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
tessék sd csak hogy örüljetek 😛

Zomil
speciel ak, m4, m16 nagyobbat ránt red dot-al 😊

kétlem, hogy ránt dottal... most néztem meg spec

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Evil
beirod consolba és többé nemfog kivágni aról a serverõl.

Hi.
Idáig rendesen ment a játék, most meg elindítom és a menüben és játék közben is szaggat, volt már reinstall is, de nem segített.
Volt már valakinek ilyen gondja? :S