Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért egy picit szarul esett, hogy lekicsiztek.Szerintem marhára lényegtelen hogy te most 17 éves vagy,vagy 28éves.A lényeg az, hogy ha jön az ellen akkor lödd a halálba.
Ez a perkezés is zavaros na mind1.
Ez az aranyos szó is kicsit ba.....a csõrömet.Szerintem kultúráltan leírtam hogy mit szeretnék elérni.Írhatam volna paraszt módon hogy "Csöcs! TGF van-e baszki?Na mindegy látom zûrös ez a klános dolog hát kössz de kimaradok belõle.Maradok magányos mint Hassel meg Koccy meg Sz3ki és HC be tolom az MP-t.
Azért köszönöm hogy foglalkoztatok a témámmal.<#sir>#sir>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
www.team-gigabyte.com
ui: én is visszajöttem egyetemre, de koliból megy a cod😄
www.team-gigabyte.com
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nekem már 7v7 sok sd-ben, az már tömeghent semmi értelme mert dobok egy granyot egyböl 3-an belehalnak...
surakiról is olyan 7v7-8v8 környékén már le szoktam menni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sima sd
emmeg hc sd <#ravasz1>#ravasz1>
Sima SD
HC SD
Sima TDM
HC TDM
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
(nekem bal Alt-on van)
csalók: csak az álmaidban vannak, hogy azt hidd nem is vagy olyan kezdõ (direkt nem bénát írtam)
MJ rulz Pink Team The Only One
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Azon gondolkoztunk, hogy lezárjuk a serverünket és csak meghívással lehet majd feljönni mint egy Torrent oldalra…Ha más nem akkor csak a klán játszik rajta,de nem kell azon idegeskedni,hogy ki mekkora csaló (remélem).
Azért béreljük a servert, hogy élvezzük a játékot, erre arról szól az egész,hogy a kis 15 éveseket mi próbáljuk megnevelni.
Valaki azt írta nemrég, hogy külföldi Servereken kevés csaló van! Kezdem azt hinni, hogy már itt a játékokban nem tudnak érvényesülni a gyerekek.. Mi lesz velük az életbe?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Tudnátok segíteni!? Kicsit bugos a 4.00-ás magyaritott Pam modunk a szerveren. A félidõben az eredmények felcserélõdnek, és nem tudom mi a baj. Az sem lenne baj ha a 4.01-es lenne, tudtommal ez a legfrissebb, de ott meg nem jön be a fegyverválasztás. Azzal is van valami baj, lehet hogy valami fájl hiányzik, mert egy korábbi veziónál mintha olvastam volna ilyet. Szóval ha tudjátok mi a baj, kérlek ne titkoljátok... tnx!
(amúgy egérre van neki állítva asszem)
mmo-ról jut eszembe, egy srác ma azt kérdezte a szerverünkön, hogy emos vagyok e <#nevetes1>#nevetes1>
nemtom, biztos ismerkedni akart, végülis ezek mind buzik <#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
még a guild wars:factions collectors edition-jához kaptam régebben😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezért is kérdeztem, h létezik e egyáltalán bmi olyan adat ami ezt az infót adja.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Idáig rendesen ment a játék, most meg elindítom és a menüben és játék közben is szaggat, volt már reinstall is, de nem segített.
Volt már valakinek ilyen gondja? :S