Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Ugye az elsõ kép az nem tuzsán??? :CCcc

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok megjelent a TL1.1 patch

Ez egy kiegészítés a TudatLAN Call Of Duty 4 szerverekhez, amivel új pályákon is lehet gyûjteni a rangokat. És a perkek is megmarad.
Ugyanúgy tudsz játszani mindegyik szerveren ezentúl is semi probléma nem lép fel.
A TL1.1 patch Tartalmazza az alábbi pályákat:
-mp_backlot_night
- mp_canada
- mp_hidden
- mp_matroska
- mp_pk_harbor
- mp_qmx_matmata
- mp_sharqi_b1
- mp_village
- mp_village_night

ízelítõ
1kép
2 kép

ahol kitudjatok probálni.
(TudatLAN) COD4 1.5 SD KOCSMASZERVER +RANKED 82.77.103.67:28980

TL1.1 PATCH : innen
ASE ban jobb oldalt, a _TLPatch linkre duplán rákattintva elindul a letöltés.
Esetleges kérdéseket a www.tudatlan.eu oldalán fel tudjátok tenni .

Telepítés:

Indítsd el az .exe file-t. Válaszd ki a COD4 telepítési mappádat ( alapértelmezésben a "c:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\" ), ha másik meghajtóra van telepítve, akkor értelem szerûen a "Call of Duty 4 - Modern Warfare\" mappát kell kiválasztani.

Eltávolítás: (úgyse fogjátok)

A "start menü/programok/TudatLAN/TudatLAN Cod4 Custom Maps+Ranked Sevrer Patch/" mappába kerül az eltávolításra használható uninstall file.

Jó játékot kellemes kikapcsolódást !
AntiHero
<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

EnZsolt
Perk 1: 3X Burp Grenade
Perk 2: Double Gulp (Drink 2X faster)
Perk 3: Steady Aim (you can piss with more accuracy, without sight)

<#vigyor2>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

SötétBarom
Perk 1: Broken Beer Bottle
Perk 2: Alcohol tolerance (less affected by alcohol)
Perk 3: Cigarette Smoke (reduces chance of being hit)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

EnZsolt
war: 2 klán közötti kocsmai verekedés 😊 aztán meg leülni és elbeszélgetni további sörök mellett.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

HD JOHNNIE
Jaja klántársak voltunk valamikor 😊 Egyébként jókat szoktam mosolyogni azon amikor játszok egy szerveren és ott frissiben alakít vki egy klánt, meghív 2 embert mindenféle fajta ismeretség nélkül 😊 Betesz 3 nagybetût a neve elé és aszondja: na van klánom ki akar belépni 😄
Sztem egy klánnak a barátság és az együtt szerzett játékélmény, közös kikapcsolódás a lényege, amit aztán egy közös iszogatás során meg is lehet beszélni 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Running
Köszi Fuji, hogy minket ajánlottál, de a Hordánál már nincs tagfelvétel. Így is már annyian lettünk, mint az oroszok. Meg annyira nem is vesszük komolyan ezt a Cod4-et, részemrõl csak töltelék játék a Battlefield 3-ig.

Szép jó reggelt minden fórumozónak,

Tudna vki abban segíteni, hogy a callofduty.hu -n megjelent új singli map -ot hogyan kell telepíteni? Melyik mappát hova kell másolni?

Köszönöm a segítséget....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
Szerintem is windows vagy cod4 reinstall, mert a hardware miatt max lassu lesz vagy nem indul el, de lefagyni nem fog.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SötétBarom
Én aszondom reinstall.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nekem is 6600-asom van és semmi gond nincs vele

Battlelog: Purga5

Bone-Cracker
nem halál, nem vagyok hüle, csak process managerrel lehet kilõni a game-t
Bone-Cracker
nem minden késelésnél, de kb 10 bõl egyszer, és akkor, mikor én döfök álltalában, mi ez vmi, child lock😊 Most komolyan idegesítõ, geforce 6600 a gépem 1gb ram, celeron 2.4, nincs huzva semmi , nem is akad a játék
DarkSector
ezt halálnak nevezuk nyomj egy F-et.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bone-Cracker
Szevasztok, amióta áttértem 1.4 rõl 1.5-re, közeli késelésnél teljesen
kifagy a game. járt már így vki?
Morfi
Mohaa-ba waroztunk eddig összesen 2-szer ugan azzal a klánnal. De velük jóban is vagyunk 😄 De szerintem jobb ha nem warozunk mert hát az idegbetegség egyeseknél nálunk eléggé jelen tud lenni <#wow1> No meg senki sem akar idõ elött szívproblémákkal szembesülni 😄
Meg szerintem ez a trásaság felfogásától is függ. Nektek úgy jó nekünk így jó. Amúgy itt vannak több mint 10 éves ismerteség is.

Hassel606
õõõõ..izé..én nem azt akartam mondani, hogy ne is próbáld meg.<#smile>Az csak az én személyes véleményem volt. Csináltam én is, igaz Johnnie? <#ravasz1>

BigReaper
nekem a bannerban a helikópáter nem tetszik, mert életben kicsit másabb a Hind, oda tehettél volna egy igaziról képet (akad pár XD), a többivel nincs gond!

www.team-gigabyte.com

BigReaper
olvastátok már JCSRen?- hogy melyik a legjobb baráti társaság? 😄 iylen klánoldalról😄 😛😛😛

www.team-gigabyte.com

Zomil
sztem a kettö párositása jó😊
nálunk nagyon jó baráti légkör van, régóta ismerjüt egymást vkit már 4éve😄
war is van böven napi 2-3 általában megvan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Morfi
Nálunk a klánozás az baráti alapon van és hát war-okról nem igen akarunk hallani. Ha ilyen szemszögbõl nézem az nagyon jó, élvezem és a társaság is jó. Réges régen egy másikban volt minden fajta war, de annak is megvolt a maga értéke. Bár hátránya is volt szerintem. Szinte drákói szigor volt 😄. Adrenalin növelésre is jó volt még fitalabb fejjel 😊

csuszi
most😊

MJ rulz Pink Team The Only One

sehogy

Grass
Egy hülye kérdés? Hogyan tudom állítani a fegyvereken a tüzelési módot? A Controls-ba nem találtam ilyet.

www.dreamerz.hu

HUNMemphis
Igazatok van.Tökéletesen igazatok van.Az a baj hogy hírtelen felindulásból írtam.<#shakehead>Elolvastam 1x,2x,3x.De még így sem jöttem rá hogy nincs semmi bántó.Haragról szó sincs.<#buck>
Páran írtak PM-et.Az a baj hogy nekem nincs Xfire-öm.És a mi még gond hogy mind a ketten azt szeretnék elkérni.Na most azthiszem ideje beszerezni egy X-es accot.Ma beszéltem Hasselel és mondta, hogy nem is annyira jó dolog ez a klánozás.Csak az az igazság szívesen mennék.
Na jó elég ebbõl szedek egy Xfire-öt<#nyes>
A perkeket meg akkor hadjuk nekem 8 hogy mit kell használni.

Jah még valami fasza lett a Banner gratula!<#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

BigReaper
Csuszi! Xfirene mikor vagy vazz?
MSN cimed ha van es hasznalod, dobd mar at nekem privatba!

www.team-gigabyte.com

tommyg
jó a banner<#wink>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

pár hszel lejjebb írták rá a megoldást...
DarkSector
What is this??????????????

Szerintem fölösleges ez a klán mizéria,de ha nagyon akarod próbálj olyan szervert keresni,ahol több klánból is fenn vannak.A HSF az nem ilyen.Keresgélj,ne add fel,1szer csak sikerûl.Sok szerencsét kívánok hozzá.

czazsi
Hehe, én azt mondanám, hogy kocka! 😄 Bár hallottam már olyat, hogy wow os ismerõsök egymásnak szülinapra aranyat adtak... a wowban.... 😛 Az az igazi kockulás 😄

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Sadist
Te milyen jelzõvel illetnéd azt, aki egy önéletrajzot ír a codos "szakértelmérõl"? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Üdv!

Azoknak akik hiányolják a Cod4-bõl a CT játékmódot, ajánlom a hew klán szerverét: 84.2.39.234:28961 cimen.

Ezen a szerveren AWE4 mod van, és CTF játékmódban fut. Próbáljátok ki.

csuszi
hát én meg nemeértemmi baja...aranyos az aranyos, legyen fickó vagy csaj, nemtom mi baja vele.

MJ rulz Pink Team The Only One

Dj Xyberpunk
Akinek esetleg memory/file corruption Punkbuster errort dob ki a játék, az valahogy varázsolja vissza az eredeti (nem tört) exe-t(verziótól függõen), és megoldódik a problémája :-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

AntiHero
Ott már nincs tudtottam😊 De felõlem jöhet de nem én vagyok az illetékes.

már töltöm a patchet hozzá 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Üdv fiuk nem tudom kihallot az uj tudatlan szerveröl de 1 pici érdekeség!!!Ez egy kiegészítés a TudatLAN Call Of Duty 4 szerverekhez, amivel új pályákon is lehet gyûjteni a rangokat.
Fujiryu
Klánt ajánlani a Hordát tudom, ahol van TGF.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Általába nem foglalkozom ezekkel csak a kick idegesít. Átlagos játékos vagyok, és ha véletlenül van 1 nyerõ szériám..ahelyett h örülni tudnék neki..jön ez. Tegnap meg Wh-snak nevezett egy olyan játékos, akit teljesen nyílt terepen lõttem le. na az már vicc volt 😊
Próbálok majd olyan szervereket vadászni, ahol nem ez megy és leszólják közösen, a pattogó Pistikéket.

Had keressen klánt ha szeretne, nincs azzal baj.

Zomil
amugy én azt tanácsolom h ne te keress klánt😊
ha jól játszol azt más is látja, és majd ök elkérik az elérhetöségeidet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
csak irigykedtek...ne is foglalkozz velük 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Most már felment a pumpa bennem rendesen, nem elõszõr fordul elõ, hogy kickelnek 1 szerverrõl. Most is, SD ment 5-en maradtak rám. Nekem kellett védenem. 3-at lemákoltam, benyomtam az UAV-t, láttam a maradék két ellenfelet, hogy hol vannak, fedezték a bombájukat. Így nem volt nehéz leszedni a 4.-k kempelõt. És mikor már az 5.-kel végeztem volna....puff szerverrõl repültem...Ilyen akciót szeritem soha többé nem fogok összehozni, akkora májer nem vok. 😞
Felmentem 1 restart után újra...azt kérdezgettem, hogy ez most mi volt???...arra gondoltam WH-snak fognak nevezni...de még választ se kaptam, semmi reakció.

csadam
Jaja tényleg nem bántásbóé mondták hogy milyen perkeket használj meg hogy milyen modon játszál.Csak mivel a Warok tul nyomo többsége normál sebzésü servereken folyik ezért mondták.A Perkeket azért mert nem lehet az össze perket használni.Én pl az 5 coustombol 3 simán megfelel a Cb szabályok szerinti perkeknek.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Én értem a reakciódat..kár hogy a többiek nem.

AntiHero
Most mivan? Semmi bántót nem szolt hozzád szerintem senki. Csak elmondtuk mitt kell változtatnod ha klánnal akarsz játszani.

csadam
Nemtom mi volt a bajod azzal hogy azt írták hogy "aranyos" szerintem csak kedvesek volt szerintem és ha igy van akkor már ez is nagy szó hogy kedvesek voltak mert amilyen világban élünk már.A másik meg az szerintem hogy nem egy forumon kell TGF-et keresni ha nem a servereken legalábbis szerintem akkor ennyi erövel valamelyik ujságban is adhattál volna fel hirdetést. 😊 De ez csak ez én véleményem.Ne add fel a klán keresést ha tényleg jól nyomod akkor majd a klánok fogják felajánlani hogy legyél a tagjuk.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!