Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez egy kiegészítés a TudatLAN Call Of Duty 4 szerverekhez, amivel új pályákon is lehet gyûjteni a rangokat. És a perkek is megmarad.
Ugyanúgy tudsz játszani mindegyik szerveren ezentúl is semi probléma nem lép fel.
A TL1.1 patch Tartalmazza az alábbi pályákat:
-mp_backlot_night
- mp_canada
- mp_hidden
- mp_matroska
- mp_pk_harbor
- mp_qmx_matmata
- mp_sharqi_b1
- mp_village
- mp_village_night
ízelítõ
1kép
2 kép
ahol kitudjatok probálni.
(TudatLAN) COD4 1.5 SD KOCSMASZERVER +RANKED 82.77.103.67:28980
TL1.1 PATCH : innen
ASE ban jobb oldalt, a _TLPatch linkre duplán rákattintva elindul a letöltés.
Esetleges kérdéseket a www.tudatlan.eu oldalán fel tudjátok tenni .
Telepítés:
Indítsd el az .exe file-t. Válaszd ki a COD4 telepítési mappádat ( alapértelmezésben a "c:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\" ), ha másik meghajtóra van telepítve, akkor értelem szerûen a "Call of Duty 4 - Modern Warfare\" mappát kell kiválasztani.
Eltávolítás: (úgyse fogjátok)
A "start menü/programok/TudatLAN/TudatLAN Cod4 Custom Maps+Ranked Sevrer Patch/" mappába kerül az eltávolításra használható uninstall file.
Jó játékot kellemes kikapcsolódást !
Perk 2: Double Gulp (Drink 2X faster)
Perk 3: Steady Aim (you can piss with more accuracy, without sight)
<#vigyor2>#vigyor2>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Perk 2: Alcohol tolerance (less affected by alcohol)
Perk 3: Cigarette Smoke (reduces chance of being hit)
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Sztem egy klánnak a barátság és az együtt szerzett játékélmény, közös kikapcsolódás a lényege, amit aztán egy közös iszogatás során meg is lehet beszélni 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Tudna vki abban segíteni, hogy a callofduty.hu -n megjelent új singli map -ot hogyan kell telepíteni? Melyik mappát hova kell másolni?
Köszönöm a segítséget....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Battlelog: Purga5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kifagy a game. járt már így vki?
Meg szerintem ez a trásaság felfogásától is függ. Nektek úgy jó nekünk így jó. Amúgy itt vannak több mint 10 éves ismerteség is.
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
nálunk nagyon jó baráti légkör van, régóta ismerjüt egymást vkit már 4éve😄
war is van böven napi 2-3 általában megvan 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.dreamerz.hu
Páran írtak PM-et.Az a baj hogy nekem nincs Xfire-öm.És a mi még gond hogy mind a ketten azt szeretnék elkérni.Na most azthiszem ideje beszerezni egy X-es accot.Ma beszéltem Hasselel és mondta, hogy nem is annyira jó dolog ez a klánozás.Csak az az igazság szívesen mennék.
Na jó elég ebbõl szedek egy Xfire-öt<#nyes>#nyes>
A perkeket meg akkor hadjuk nekem 8 hogy mit kell használni.
Jah még valami fasza lett a Banner gratula!<#rolleyes>#rolleyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
MSN cimed ha van es hasznalod, dobd mar at nekem privatba!
www.team-gigabyte.com
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Azoknak akik hiányolják a Cod4-bõl a CT játékmódot, ajánlom a hew klán szerverét: 84.2.39.234:28961 cimen.
Ezen a szerveren AWE4 mod van, és CTF játékmódban fut. Próbáljátok ki.
MJ rulz Pink Team The Only One
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Próbálok majd olyan szervereket vadászni, ahol nem ez megy és leszólják közösen, a pattogó Pistikéket.
ha jól játszol azt más is látja, és majd ök elkérik az elérhetöségeidet 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Felmentem 1 restart után újra...azt kérdezgettem, hogy ez most mi volt???...arra gondoltam WH-snak fognak nevezni...de még választ se kaptam, semmi reakció.
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!