Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Hogy minden hülye értse <#hawaii>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

OTT a pont <#integet2>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Észrevételeim: Az adott klánt nem fogja érdekelni, hogy nem ugrálsz. Ha mindenki elõtt nyitva áll ez a lehetõség, és ettõl esetleg a jobb eredmények elérése biztosítható, nem dícsérnek meg ezért.
UAV jammerrel a játék jelentõsen könnyebb, ugyanakkor waron nincs se UAV, se helikopter, se atombomba...
Lehet, hogy a harcore mod az "hárdkór", de váltás a normál modra arra ösztönözheti az embert, hogy idõ elõtt elrántsa a célkeresztet, az ellenség feltételezett halála által. Tulajdonképpen a HC modnak az egy igazi nehézsége az a csapattársak ismeretlen helyzete, ezt pamben mutatja a radar.

Még annyit: ha leírsz egy teljes szót, minek írod oda a rövidítését [paradoxon <#idiota>]?

szerk.: milyen a nem átlagos perk? <#idiota>

DE hajrá persze, nem írtam semmi olyat, hogy nem lennél jó vagy mittudomén.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

BigReaper
csuszi holnap este 10 körül 2v2?

www.team-gigabyte.com

hát nemtom...nekem úgy tûnik,mintha nem szorna annyira a fegyver hangtompítóval.:S
Firerock
mitcsináljak ezekkel?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

NEOreg3
inkább SD-s statokat linkeljetek, TDM-ben bárki lehet jó😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Evil
Consolba /r_lodscalerigid 1 meg valszeg a /r_lodscaleskinned 1 et is kérni fogja.. vagypedig rakd át a model deltailt normalra grafika beállitásokban.

Firerock
én nem ittam bort se pálinkát és még nem is szexeltem ^^ de nekem ezzel dob ki az a rohadék punkbuster:

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

jah csak azért mert nem voltam fent!! 😊
tommyg
hááá

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Csodálatos, büszke vagyok rád <#taps>

Battlelog: Purga5

SötétBarom
Egsy üveg bor, pálinka és sex után ezt tudom:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GamerAdams007
Érdekes nekem pl. mp5 sokkal kevésbé ránt red dottal, mint nélküle.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Zomil
hát egyáltalán nem😄
sima fegyver minden szar nélkül a legjobb 😊
de érdemes pár komolyabb meccset megnézni, nagyrészt csupasz fegyverekkel mennek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
De jobb mint a sima fegyver😊 Ityi pityit.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Elvileg igen. Gyakorlatilag is 😄

Zomil
red dot tényleg nagyot ránt😊
hangtompitó meg szvsz hülyeség, pub-on használható, de waron semmi értelme😊 csak magassal tolsz ki

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Morfi
Lmg-re is lehet rakni hangtompítót? 😄

rántson...<#vigyor3>

a Red dot nehogy már pluszban ráncson a fegyveren, ez komoly? <#wow2>

AntiHero
Nagyot ránt a fegyveren. Hangtompitó jobb bár ennek meg a hátránya hogya távolság picit lerövidûl (ameddig lõhetsz). De mivel picik a pályák és a hangtompitóval legalább radaron se látszol sokkal jobb sztem.

Blacksheep333
a Red Dot az miért baj?😊 Valami negativ hatása van a fegyverre vagy csak a warokon nem engedik?

Az operációs rendszeren is túl...

AntiHero
Perkjeidet felejsd el. Red Dothot sztem felejsd el😊 HC-t felejsd el😊
Lelkesedésed *5.
Csatlakot Brenyó klánjához sztem õ asszem tagokat keres.
KoB a klánjuk neve.

U.I.: Asszem ma pont WAR-ozunk velük de nem biztos😄

mNzJean
Ha ilyen lelkesedésel folytatod biztos valamelyik klán felfigyel rád,de egy jó tanácsot fogadj el ,próbálj választani a klánok közül ne kötelezd el magad az elsõ ajánlatra ,mert az kihathat a késõbbiekre is , próbálj idõsebbekbõl álló klánba bekerülni mert egy "gyermekszakosztály" el fogja venni a kedved a klánozástól.Remélem segítettem,és tényleg járj sokat a suraki-serverekre.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

norbi56
én meg ujrakezdtem de má 55-is vótam😛most meg 7-8.as vok

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Köszönöm a válaszokat. Ma kezdtem a COD4 MP-t és nagyon tetszik....

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

csuszi
járjál surakira oda sok klán jár. ja és a hcét felejtsd el, nem elterjedt warokon (van rá példa, csak ritka)

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
aranyos vagy meg minden😊 de azt hogy milyen perket hazsnálsz azt nem te döntöd el😉 hanem a pam, és bandoliert használj, stopping powert/sleith of hand és extreme conditiont/deep impact/iron lung vagy inkább semmit.
de tényleg aranyos volt ez a hsz. ha nemlenne hozzánk 3 éve tgf off és em lennél kicsi még gondolkoznék is😊 hátha megtetszel valamelyik klánnak

HUNMemphis
Üdv!<#wave>
Azért írok ide mert KLÁNT KERESEK .Szeretnék csapatban harcolni jó társaságban lenni és erõsíteni az osztagot a szakértelmemmel és a rátermetségemmel.
Jelenleg csak a HSF szerverén játszok HC módban.Fegyverem: H&K G3 with Red Tiger pattern.
Játékomról:Vannak helyzetek mikor kihasználom a kempelés adta lehetõségeket.Megemlíteném itt példáúl mikor UAV-on jelzi, hogy jönnek szembe és eléggé védtelennek tûnök ott egyedûl a kocsi mögé bújva.Nyugodt természetem miatt nem pampogok.Nem ugatok vissza.Persze a türemlmem határos.
Álltalába beleadom a lelkemet a játékba és 50% statra és 50% élményre megyek az ütközet során.
TDM-et szoktam játszani de bármire kapható vagyok.
Játékszabájok:Nem használok MD-t(Martyrdoom),LS-t(Last Stand),GL-t(Grenade Launcher).
A perkjeim átlagosnak mondhatók:3X Grenade,UAV Jammer és végûl Deep Impact.
Célzás:Mivel sokáig mesterlövészként tevékenykedtem ezért konyítok valamelyest a célzáshoz.Igyekszem a fegyverhez méltoan célozni.
Csalás:Nem használok semmilyen csaló eszközt(AIMbot,Wall Hack)
Láttam pár vidót ezekrõl az ocsmány dolgokról és szánalom.Élvezhetetlenné teszi a játékot.
Kempelés:Mint már fent említettem nem kenyerem a kempelés.Sosem erõltettem.Volt hogy ugyanaz a srác õlt meg 4x de akkor sem bújtam el elõle.
Jump:Nem vagyok jumpos.Tiszta gáz mikor lõve ugrálsz vagy lefekszel a fõldre.
A vereséget elfogadom bármennyire is fáj.
Szóval szeretnék valahová tartozni és egy jó csapatban WAROKON résztvenni és eggyütes erõvel aprítani azellent.
Pár bizonyiték hogy nem vagyok kezdõ<#nyes>.NEM IGÉRET.

Azt még megemlíteném, hogy van 2 pálya amit nem nagyon csípek.Viszont azokon is igyekszek harcolni nem pedig Spectatorba megnézni.
Remélem hogy találok itt egy olyan klánt aki befogad a köreibe és megtisztel azzal hogy tagja lehetek.Aktívan szoktam játszani és igyekszem mindig úgy intézni hogy mindennap egy picit.(1-2 óra)
Ha esetleg alkalmasnak találtok akkor kérlek titeket kûldjetek Privát üzenetet.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Blacksheep333
ha pl berakoma digital szinezéket a fegyverre akkor is az alaptok mutatja. ezt kéne egy console parancsal bekapcsolni.

?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Blacksheep333
Milyen console parancsal lehet a fegyver szinezékek mutatását ki/be kapcsolni?
Elõre is kössz a helpet

és azzal mit érnél? kliens oldali mod, nem is tudnál normális szerverekre felmenni

bigapó
FFA-free for all : deathmatch (mindenki mindenki ellen)

TDM - teamdeathmatch : két csapat egymás ellen

HQ - Headquarters : Két csapat játsza. A pályán különbözõ pontokon megjelenik egy laptop. Ezt elõször el kell foglalni, akinek sikerül annak meg kell védeni(közben pontokat kapnak jutalmul), az ellenfélnek meg kell semmisítenie azt. a védekezõ csapatnál nincs azonnali respawn.

Domination - zászlófoglalás : 2 csapat játsza. a pályán 3 zászló van lerakva, ezeket uralva kell a pontokat szerezni. minél több zászló van a csapat birtokában annál több pontot kap adoot idõ alatt (asszem 5 mp-ként számolja)

Sabotage - szabotázs : 2 csapat játsza. a pálya közepére egy bombát rak a gép (egy fekete aktatáskát). ezt kell megszerezni és az ellenfél "bázisához" eljuttatni, ott lerakni majd megvédeni, hogy fel is robbanjon, mert a védekezõ csapat deaktiválni tudja azt. akinél van a bomba azt idõnként mutatja a játék.

Search & destroy . kutat és megsemmisít: két csapat játsza. támadók két célpont közül az egyiket fel kell robbantsák, a védekezõknek ezt kell megvédeni. nincs respawn. kör végén szerepek felcserélõdnek.

The Matrix has you...

Hello!!!

Nincs olyan mod a játékhoz amivel több mint 5 costum slotunk lenne???

Ma délelötti termés:
link
M16A4 rulez

PSN ID: Lord_Mortanius

NEOreg3
death match = FFA (free-for-all)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Morfi
Van Death match, maximum szerver nincs vagy csak nagyon kevés olyan szerver. HQ-ban az a cél hogy a el kell foglani azt (rá is van írva a kis jelre hogy capture), úgy hogy odaszaladsz és ott vársz míg a fehér kis jelbõl zöld nem lesz és rá lesz írva hogy defend. És eközben a védõ csapat nem születik újra. A támadókan meg az a lényege hogy lerombolják. Ugyan az a módszer mint a foglalás.

mNzJean
Elindítottam ,lehet menni öldökölni.<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

heló! a multiba nincs sima death meccs? mert TDM az van FFA, a sabotage és a HQ az milyen játékmód? (mit kell benn csinálni? elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

nincs még fünn admin, nekem meg csak az sd szerverhez van az pedig mûködik
csuszi
alap😊

tényleg nem megy... <#nemtudom>

Hassel606
<#nyes>

te vasárnap hajnali 9 kor már gamelni akarsz?? <#nyes>

K

O

C

K

A

<#ravasz1>

csuszi
nem megy a surakiiiiiiiiiiii
kéretik resizni😊

Hassel606
Kedves szerverüzemeltetõk! 😊 Aki használ rcon miniadmint, szánjon már rám pár percet, valamilyen módon( msn,stb.)<#help><#smile>

Hassel606
Amint látod, a Zalman nem a legvastagabb szivaccsal rendelkezik. Neked ez miatt nem ajánlom.😊

HD JOHNNIE
Ha már Cod4 😄 Én most jelenleg 48-as szinten vagyok és azt hiszem, h megvan minden perk ami van. Azonban emléxem, hogy amikor felszabadul egy perk akkor megjelenik egy tábla, rajta minden perknek a jelével és mutatja, h mit unlockoltál. Ott asszem van még két olyan ami nincs unlockolva. A create class szerint pedig megvan mindegyik. Tudja e vki mi az a két perk?
Bocs a hülye fogalmazásért reggel van 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]