Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
UAV jammerrel a játék jelentõsen könnyebb, ugyanakkor waron nincs se UAV, se helikopter, se atombomba...
Lehet, hogy a harcore mod az "hárdkór", de váltás a normál modra arra ösztönözheti az embert, hogy idõ elõtt elrántsa a célkeresztet, az ellenség feltételezett halála által. Tulajdonképpen a HC modnak az egy igazi nehézsége az a csapattársak ismeretlen helyzete, ezt pamben mutatja a radar.
Még annyit: ha leírsz egy teljes szót, minek írod oda a rövidítését [paradoxon <#idiota>#idiota>]?
szerk.: milyen a nem átlagos perk? <#idiota>#idiota>
DE hajrá persze, nem írtam semmi olyat, hogy nem lennél jó vagy mittudomén.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Battlelog: Purga5
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
sima fegyver minden szar nélkül a legjobb 😊
de érdemes pár komolyabb meccset megnézni, nagyrészt csupasz fegyverekkel mennek 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hangtompitó meg szvsz hülyeség, pub-on használható, de waron semmi értelme😊 csak magassal tolsz ki
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az operációs rendszeren is túl...
Lelkesedésed *5.
Csatlakot Brenyó klánjához sztem õ asszem tagokat keres.
KoB a klánjuk neve.
U.I.: Asszem ma pont WAR-ozunk velük de nem biztos😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
MJ rulz Pink Team The Only One
de tényleg aranyos volt ez a hsz. ha nemlenne hozzánk 3 éve tgf off és em lennél kicsi még gondolkoznék is😊 hátha megtetszel valamelyik klánnak
MJ rulz Pink Team The Only One
Azért írok ide mert KLÁNT KERESEK .Szeretnék csapatban harcolni jó társaságban lenni és erõsíteni az osztagot a szakértelmemmel és a rátermetségemmel.
Jelenleg csak a HSF szerverén játszok HC módban.Fegyverem: H&K G3 with Red Tiger pattern.
Játékomról:Vannak helyzetek mikor kihasználom a kempelés adta lehetõségeket.Megemlíteném itt példáúl mikor UAV-on jelzi, hogy jönnek szembe és eléggé védtelennek tûnök ott egyedûl a kocsi mögé bújva.Nyugodt természetem miatt nem pampogok.Nem ugatok vissza.Persze a türemlmem határos.
Álltalába beleadom a lelkemet a játékba és 50% statra és 50% élményre megyek az ütközet során.
TDM-et szoktam játszani de bármire kapható vagyok.
Játékszabájok:Nem használok MD-t(Martyrdoom),LS-t(Last Stand),GL-t(Grenade Launcher).
A perkjeim átlagosnak mondhatók:3X Grenade,UAV Jammer és végûl Deep Impact.
Célzás:Mivel sokáig mesterlövészként tevékenykedtem ezért konyítok valamelyest a célzáshoz.Igyekszem a fegyverhez méltoan célozni.
Csalás:Nem használok semmilyen csaló eszközt(AIMbot,Wall Hack)
Láttam pár vidót ezekrõl az ocsmány dolgokról és szánalom.Élvezhetetlenné teszi a játékot.
Kempelés:Mint már fent említettem nem kenyerem a kempelés.Sosem erõltettem.Volt hogy ugyanaz a srác õlt meg 4x de akkor sem bújtam el elõle.
Jump:Nem vagyok jumpos.Tiszta gáz mikor lõve ugrálsz vagy lefekszel a fõldre.
A vereséget elfogadom bármennyire is fáj.
Szóval szeretnék valahová tartozni és egy jó csapatban WAROKON résztvenni és eggyütes erõvel aprítani azellent.
Pár bizonyiték hogy nem vagyok kezdõ<#nyes>#nyes>.NEM IGÉRET.
Azt még megemlíteném, hogy van 2 pálya amit nem nagyon csípek.Viszont azokon is igyekszek harcolni nem pedig Spectatorba megnézni.
Remélem hogy találok itt egy olyan klánt aki befogad a köreibe és megtisztel azzal hogy tagja lehetek.Aktívan szoktam játszani és igyekszem mindig úgy intézni hogy mindennap egy picit.(1-2 óra)
Ha esetleg alkalmasnak találtok akkor kérlek titeket kûldjetek Privát üzenetet.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Elõre is kössz a helpet
TDM - teamdeathmatch : két csapat egymás ellen
HQ - Headquarters : Két csapat játsza. A pályán különbözõ pontokon megjelenik egy laptop. Ezt elõször el kell foglalni, akinek sikerül annak meg kell védeni(közben pontokat kapnak jutalmul), az ellenfélnek meg kell semmisítenie azt. a védekezõ csapatnál nincs azonnali respawn.
Domination - zászlófoglalás : 2 csapat játsza. a pályán 3 zászló van lerakva, ezeket uralva kell a pontokat szerezni. minél több zászló van a csapat birtokában annál több pontot kap adoot idõ alatt (asszem 5 mp-ként számolja)
Sabotage - szabotázs : 2 csapat játsza. a pálya közepére egy bombát rak a gép (egy fekete aktatáskát). ezt kell megszerezni és az ellenfél "bázisához" eljuttatni, ott lerakni majd megvédeni, hogy fel is robbanjon, mert a védekezõ csapat deaktiválni tudja azt. akinél van a bomba azt idõnként mutatja a játék.
Search & destroy . kutat és megsemmisít: két csapat játsza. támadók két célpont közül az egyiket fel kell robbantsák, a védekezõknek ezt kell megvédeni. nincs respawn. kör végén szerepek felcserélõdnek.
The Matrix has you...
Nincs olyan mod a játékhoz amivel több mint 5 costum slotunk lenne???
PSN ID: Lord_Mortanius
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
K
O
C
K
A
<#ravasz1>#ravasz1>
Bocs a hülye fogalmazásért reggel van 😄
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]