Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
MJ rulz Pink Team The Only One
"iw3sp.exe" probléma - C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi" írd át "mssmp3.bak".
Ezt a faq-ból másoltam ki 😛
Csak neked nem a demó mappába lesz hanem simán Call of Duty 4 - Modern Warfare mappában oszt ennyi!!
FAQ-rulez!!
töltsd le a jó cracket a gamecopyworld rõl
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem tudom találkozott-e vki ilyen problémával...
Az a gondom, hogy nem indul el A COD4 Sinlep.-ben a gépemen csak multiban... A demo viszont elindult és ment is szépen.
Azt az üzenetet írja ki angolul a szingli indításánál, h a program utsó alkalommal nem megfelelõen állt le, akarom-e safe módban elindítani, illetve ajánlott lenne így elindítani stb...
Igen, Nem, Mégse
Egyik válaszra sem indul...
Nem hinném hogy konfig gond lenne, mert a demo ment, multi elindul...
Már újra is telepítettem...
Mi lehet a gond?
Köszi!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Már vettem a nagy levegõt is...
Aztán mikor elküldött ujabb sorszámért, körbepakoltam claymore al, ha bármerre gurulna azonnal robbanjon..
itt az összefüggés <#buck>#buck>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
apehban szoptam 8 tól..
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Jó kiegészítõt/modot tudtok ajánlani? Valamiket a készítõk is adtak ki még bónuszként. Azok mik ill. hol lehet letölteni?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nemrég tettem fel a játékot, tudtok egy kis tanácsot adni, hogy melyik patchet töltsem le - vagy az összeset érdemes. Milyen cuccokat érdmes még letölteni hozzá?
És az alcó útvezérlõt nem lehet valahogy lecserélni? Ellégé furcsa, biztos meg lehet valahogy szokni, de nincs valami más megoldás hozzá?
Sûrgõs lenne!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
😄DDDDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Perk 2: Double trip (egy körben két slukk dzsoja)
Perk 3: Teleport (csak 4 ezrelékes véralkohol felett aktiválódik)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem