Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A GL-t tudom mi, de mi az az MD?

Az is gáz, amikor van egy FFA szerver és már csak 3-4 ember marad. Megbeszéljük, hogy levezetõ pisztolyozás. Mindenki élvezi, megy a combat. Belép még 2 ember, hiába írjuk nekik 4x, hogy csak pisztoly, meg only pistol. Csak lekaszál a P90-el...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Evil
A válasz nem 😊 Sokat járok külföldire átlag siri csend van. Pedig aztán volt amikor egyedül éltem SD ben és 1vs5 öket hoztam le a csapatomnak. kb 8v8 vagy menyien lehettünk. Enemy megse szolal 1-2 csapattárs irkált csapatba hogy terminátor meg mitomén 😄 Még a 40+ playeres tdm serveren is nagyobb csend van mint a magyar 10 slotoson.. Persze van akik néha beirnak camper, vagypedig ott dumálnak de még mindig jobb mint a "rohadj meg a ...."

AntiHero
"találomra odadobok egy granyót"<#shakehead>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

EnZsolt
Én sem értem ezeket az embereket, abban az idõpontban van hely, nem kell félni, hogy nem tud visszajönni. Amúgy is kb 1 perces mûvelet. Kilép, perk átállít /reconnect és kész. Én is szoktam a kemper kifejezést használni, de általában mikor valaki kétszer lelõ ugyanonnan. Elmegyek másmerre, találomra odadobok egy granyót, hátha még ott van és lám tényleg. Erre szoktam azt írni, hogy ne legyél kemper. SD-n, HQ-n persze más a helyzet. Van aki támadáskor is a kezdõn csipázik, miután ketten maradtak vagy már egyedül van, akkor aztán megy az osztás, fõleg csapattárstól 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

newszepiking
köszi

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Morfi
Azok akik így beszólogatnak, általában még a tojáshéj a fenekükön van, és meg apuci és anyuci nem zavarta el õket tanulni vagy aludni. Engem a saját szerverünk is lecsalóztak, csak azért mert egy pályán váltottam a sniperrõl rpd-re. Bár annak örülök, hogy oda 80-90%-ban ugyan az a társaság jár és valamennyire ismeri már mndneki egymást és nagyon nem szabadul el a pokol. Azért kivételek sajnos mindig akadnak.
Csak érdekesség képen említem meg, hogy pár napja fent játszottam a HSF szerverén éjjel. gondoltam abból a 4 emberbõl mindenki érti a tiltásokat. Erre 1 GL-es meg egy MD-s ott puffogtat. Megkérdeztem hogy tud-e olvasni és ha igen miért használja? Erre a válaz - mindegyikban van MD, nem tudom letenni. Gondolom azért hajnali 2-kor nem 8 éves pistike lövöldöz, hanem kicsit "érettebb" valaki. Tévedni emberi dolog, mondta a sün és leszált a drótkeférõl...

"mocskos kemper" kifejezés szerintem meg csak azók "szájából" halaldszik akik vagy ffa-znak vagy tdm-eznek. Mert ugyebár ha van egy célfeladat, hogy tedd fel a bombát. Akkor a védõcsapat inkább a bombák körül ólálkodik, a támadó meg próbálja felrakni, és ha sikerül akkor változik a felállás. És ezt a sok mini-rambó nem tudja felfogni. Ahogy már többen is írták, TDM egy jó kis idõeltöltés, kikapcsolódás olyankonak akik SD-t, SAB-ot, HQ-t vagy CTF-et játszanak, én is egyetértek velük.

igen.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

newszepiking
zombi-s modhoz mi kell?
ha simán fel akarok menni a szerverre, letölti magának amit kell?
origim van.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

helyes helyes pont irni akkartam egy szép mondatot! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

igen jo lehet magyarok is csinalhatnanak ilyent persze crackeltbe 😄

és gondolom dícsérjük is meg az oldalad..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Reklámoztam, repültem...

teddymac
Külföldön is ez a helyzet ? Ott is ilyen játék folyik?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

A kempelés is érdekes dolog.
Nem értem miért kellene kihagynom egy olyan helyzetet, hogy rálátok a bombalerakóra támadóként, a srácok többen körülállják a bombarakó embert én meg szépen lerakom az aknákat és bevédem. Kempelek ja. De a játék nem csak arról szól, hogy hangtompítós Uzival, meg P90-el rohangáljak a bomba körül.

SzVSz, ha valakit zavar egy kemper, aki mindig ugyanott van, akkor ne menjen arra, vagy lõje szét falon keresztül, dobjon be C4-et, fraget, bármit de ne pampogjon, hogy köcsög kemper... A csapattárs már jogosan pampoghat, ha az utolsó ember támadóként sniperkedik a kezdõn...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nekem is hasonlóan rosszak a tapasztalataim az átlag magyarral a public szervereken.

Kb. 2 hetente 1x játszok 4-6 órát. Ebbõl nyílvánvalóan következik, hogy a játékom elsõ órájában béna vagyok, nem áll kézre az egér, nem bírom követni a tempót stb. Mindig akad ember aki lelámáz, lebénáz és egyéb becsmérlõ jelzõkkel illet. A statom is vacak, két halál 1 kill.

Aztán belerázódok és elkezdek normálisabban játszani, akkor jönnek a hõbörgések. "SZU WHzik, de nagyon!" "SZU ez túl gyors lövés volt, nem?" pff... Pedig még csak középen vagyok a 2-3/1-es K/D aránnyal ponttáblán, de ez számára már csít (megjegyzem felettem volt eredményben, bocs hogy lelõttelek csak csítelek, ha sikerült...).

EnZsolt
Kicsit kevesen vagytok fenn, ahogy elnézem a radart 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Running
Valóban érdekes látni azt, ahogy az emberek viselkednek egymással a játékban. Anyázás, másik lecsíterezés, leugatása alap. Általában Suraki-ra szoktam járni, és ha épp nincs admin fönt, akkor iszonyat miket írkálnak egymásnak az emberek. Vicc hogy minden héten legalább 3x lecsítereznek, lewéháznak, szavazást indítanak ellenem, vagy csapattársaim ellen. Pedig nem mondható el, hogy annyira pro játékosok vagyunk. Public szerveren se sûrûn vagyok elsõ, eredményeim se szoktam kiemelkedõek lenni és mégis, van mindig valami baj. Horda_Creasymaci néven szoktam játszani egyébként.
Nem értem miért kell idegbetegen játszani, ez egy játék az lenne a célja h örömet okozzon. Ehelyett sok ember idegbõl játszik és agyvérzés közeli állapotba kerül ha agyonlövik vagy leszúrják. Tegnapelõtt pl Surakin SD-n 1 kill és 10 halálom volt, ekkor úgy döntöttem, h ez ma bizony nem megy és inkább elmentem tévézni ahelyett hogy végigkúrvaanyáztam volna a szervert.
Remélem nem untattam senkit.

Evil
ZOMBO ZOMBO COD4 !!!!!!!!!!!! Nagyon jo igaz origi szükségeltetik 😊
64.34.213.105:28960
217.146.84.245:32000

ez hogy mûxik?
mint a CSSben?
EnZsolt
MSGT HC szerveren lévõ Kreb és egyéb alteregóit ismeri valaki? Mert õ biza tényleg WH-s, emellett egy retardált is. Bezzeg ama kérdésemre, hogy ugyan áruljamár el, hogy miért teszi ezt, nem volt képes válaszolni. Ott sem szokott admin lenni? Bár ahogy ezt említettük neki, CD-kulcs cserét emlegetett, szóval igazi kis Steve Blood. A tököm az ilyenekbe, játékélményért megyek fel, erre ezt kapom, persze minden más fav szerver üres. Könyörgöm akasszuk fel.

Gyáá most jöttem zombi irtásról naon király próbáljátok ki ti is FAXA!!!!!<#violent><#bdead><#boxer><#boxer><#boxer><#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2>
IP:64.34.213.105:28960

Nem zavar ha tárgyak mögül lönek le,söt az sem ha lelönek...erröl szól ez a játék.De ha valaki bebujik 1 "tárgy" mögé kifejezetten azzal a célzattal hogy ö bizony innen el nem mozdul csak várja hogy bemásszon az ellen a puskacsöve elé az eléggé zavar.A rosszabbik eset az amikor az illetönél lmg van és csak spammeli a lövedékeit mindenféle target vagy célzás nélkül...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Hát igen, erre már én is ki akartam térni, vagy nem, vagy bizonytalan vagyok, vagy mégse! <#idiota>
Jobban dühit hc serón a GL, p90, meg ha ts-en van az ellen és frankón mondja hol vagyok. én is ts-en vagyok a haverokkal, de nem b****m el más játékát!
A lényeg hogy néha még ha én sem ha minden szakad! világos! 😄<#wow3>

Fatboyz4ever!

mi az a kemp most miért baj ha valaki kemper? miért baj az ha tárgyak mögûl lõnek le?
akkor tök fölösleges a mapba beletenni tárgyakat vegyétek ki legyen sík terep mindenki látja a másikat és mehet a <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
HD JOHNNIE
Nálam is elszakadt ehh... Nem szoktam szólni sosem semmiért, békés és türelmes típus vagyok, de ez a ma reggel másképp alakult... Ritkán vannak ilyen jellegû kirohanásaim mint ez a mai is volt és épp Nagyi volt ott. Semmi bajom a sráccal amugy, játszottunk mi már együtt korábban, csakhát mindketten rossz idõben és passzban voltunk fent a szerveren 😊
Szal peace!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

teddymac
Ma minket is leszoltak,hogy WH-zunk (klán). Volt egy kis sikerélményünk nyertünk egy wart .És rögtön WH.-s köcsögök lettünk 😊
Amig minket vertek addig ne mvoltunk azok 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

kempért mindig is sirtak HSFen,ha kempelsz ha nem...Az már durvább ha feljön 1 igazi kemper(Smith<#lama><#mf1>)lenyom kb 5-6 embert ugy hogy csak a feje teteje látszik ki a doboz mögül...Rászólnak:camp off,erre ö:ha nem tetszik menj át másik szerverre....<#fejvakaras><#conf><#falbav><#violent><#violent><#violent>nagyinál meg sztem csak elszakadt a cérna

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

sziasztok
mért kikkel a PB, ha ez:seta r_lodScaleRigid "2"
seta r_lodScaleSkinned "4" van beírva, met hiába írom át elmentem elinditom és újra átíródik.

Csirke4
Valóban érdekes. Engem egyszer WH-soztak le de általában megdícsérnek hogy de szép lövés volt meg ilyenek. Hogy mi a titkom? Angol szerveren játszok. És igen! Magyar szerveren WHsoztak le mikor egyszer fölmentem.
Persze mostanában fölszoktam nézni TudatLanra de úgy általában a magyar szerverekre ha belépek az elsõ mondat amit a csetben látok az az, hogy a "Kurva anyád!". =)
<#eplus2><#violent>

Fatboyz4ever!

csuszi
köszi jean.

MJ rulz Pink Team The Only One

<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szerintem nem csal.
Ha WH-zna nem szopogatta volna be az összes claymoret amit lepakoltam.<#nyes>
Amúgy meg veled volt itt egy csapatban, csak kilépett a vége elött.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

dan104
Én személy szerint nem szoktam szólni,még ha átlátszó is a dolog,ha wh-zik,mert sajnos van ilyen,még a régi játékosok közt is és sajnos azt nem lehet az uav-ra fogni....,otthagyom a szervert....enyém az erkölcsi gyõzelem és a gyomorfekélyem sem alakul ki újra,hisz én személy szerint a játék öröméért játszom,nem a pontokért....stb!!!

Hát igen, de amikor pl admin is van és nem lép!
Azért írom idõrõl idõre ezt fel, hogy a nyomik magukra ismerjenek, az adminok pedig lássák mi a gáz! 😄
na, bye, meek gamelni! bb

Fatboyz4ever!

EnZsolt
Nem, nem így kéne, de a mai rohanó világban, ahol mindenkinek megvan a baja és közömbösek vagyunk egymás iránt, teljesen érthetõ ha felmérgesedik a sokadik után és kifakad. Inkább a Vér család összes sarjának kéne felnõnie és belátnia a dolgokat, hogy aki "jobb" náluk az nem biztos még, hogy cheatel. Ugyanez vonatkozik azokra, akik teljesen jószándékból megkérdezik, hogy te mindig csak fejest tudsz lõni? Én válaszolok, hogy nem. Pedig õ úgy látja. 2X-er hasbalövöm, megkérdem most is? Válasz nem érkezett. Valakinél elszakad a cérna, valakinél nem. Én is válaszolhattam volna tömören úgy neki, hogy kussoljon. Nézzük el, nem kötekedni. Vita lezárva. Mindenki boldog és csak szól a BÚM Hedcsát! <#violent>

dan104
Én azt nem értem,miért kell ezekkel az emberekkel foglalkozni....?
Hagyni kell ha pofázik,majd megunja vagy másik szervert kell keresni,annyi van.....!!!

de, de így kell!
ha nem így írom, simán átszaladnak rajta!
Így feltûnik!

Fatboyz4ever!

kifli
Jó értem csak szerintem akkor sem így kéne...
kifli
És ha má régóta játszana akkor lecsíterezhet? vagy ezt most nemértem...
EnZsolt
kifli, gondolom aki a játékban még kezdõ és lelövi egy nem tegnap kezdtem játszani titulusú játékos, akkor rögtön pofázik, hogy csíter. Ha meg neked címezte, akkor meg feszíted a húrt? 😄

az adott helyzetre utaltam! 😄 te nyomi! 😄DDDD

Fatboyz4ever!

kifli
"Aki nem játszik évek óta, az ha lehet kussoljon!"
Ezt mire érted? Én nem cod-ozok évek óta!! Akkor most kussoljak?
NEOreg3
külföldi HC-s SD szerverek, több nekem nem is kell, boldogság van😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hát ha az utálatról van szó itt van rögtön MADmanic 😄
Na de komolyan! Azt utálom amikor valaki csal, és szólok adminnak, és a válasz: ááááá behogy, majd kibaxa a pb 😄
Na komolyan! Azt utálom amikor végre megy a játék, és a nyomik, kik még rendesen mozogni sem tudnak a játékban (szerencsétlenkedik mikor fordulni próbál) lecsíterez! Aki nem játszik évek óta, az ha lehet kussoljon! 😄
köszike!
Jól megosztottam veletek mi! 😄
PÍSZ!

Fatboyz4ever!

HD JOHNNIE
Én azt rühellem amikor beszorítanak egy sarokba, jön egyik a másik után, lövöm le õket sorban, a baromarcú ugye jön vissza másodjára is, lelõ, majd közli velem, hogy kemper vagyok... Az ilyenen el tud durrani az agyam egyébként. Ha már 5 mp-nél tovább vagyok egy helyen akkor már mindjárt kempingezek...
HSF-en volt ez ma, Nagyival egyébként. Senki nem sírt csak õ.
Máskülönben jó arcok vannak a szerveren!<#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dan104
Hát Öregem ez kész vígjáték.....
Nem tudom,de páran nagyon balszerencsések vagytok.Hála az égnek én amióta megjelent azóta játszom,de egy két "kemper,láma..." beszóláson kívül más úgymond atrocitás nem ért......EDDIG!!!
Rossz szerverekre jártok....<#fejvakaras>

csuszi
na ha egyszer abbahagyom a codot az az ilyenekért lesz:
felmegyek végre elhúztak a pistikék a rákba, üres a server. kiderül hogy lefagyott. ere jön a nép és mit ondanak köszönés helyett?
elbasztad a servert, minek szavazgatsz ffa-ra. hihetetlen, és csodálkozunk hogy itt tart ez a kurva társadalom, ahol ennyi gyökér van, az internet csodája...

Köszönöm. Du próba...
Egyéb iránt látom, h elég aktív és segítõkész a topik - ezen felbátorodva majd jönnék a hülye kérdéseimmel multizással kapcsolatban (elõre is elnézést kérve), mert teljesen újonc vagyok a témaában...
Mégegyszer köszi.
csuszi
... meg milan meg szipoka ezzel sokra mégy😊