Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is gáz, amikor van egy FFA szerver és már csak 3-4 ember marad. Megbeszéljük, hogy levezetõ pisztolyozás. Mindenki élvezi, megy a combat. Belép még 2 ember, hiába írjuk nekik 4x, hogy csak pisztoly, meg only pistol. Csak lekaszál a P90-el...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Csak érdekesség képen említem meg, hogy pár napja fent játszottam a HSF szerverén éjjel. gondoltam abból a 4 emberbõl mindenki érti a tiltásokat. Erre 1 GL-es meg egy MD-s ott puffogtat. Megkérdeztem hogy tud-e olvasni és ha igen miért használja? Erre a válaz - mindegyikban van MD, nem tudom letenni. Gondolom azért hajnali 2-kor nem 8 éves pistike lövöldöz, hanem kicsit "érettebb" valaki. Tévedni emberi dolog, mondta a sün és leszált a drótkeférõl...
"mocskos kemper" kifejezés szerintem meg csak azók "szájából" halaldszik akik vagy ffa-znak vagy tdm-eznek. Mert ugyebár ha van egy célfeladat, hogy tedd fel a bombát. Akkor a védõcsapat inkább a bombák körül ólálkodik, a támadó meg próbálja felrakni, és ha sikerül akkor változik a felállás. És ezt a sok mini-rambó nem tudja felfogni. Ahogy már többen is írták, TDM egy jó kis idõeltöltés, kikapcsolódás olyankonak akik SD-t, SAB-ot, HQ-t vagy CTF-et játszanak, én is egyetértek velük.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ha simán fel akarok menni a szerverre, letölti magának amit kell?
origim van.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem értem miért kellene kihagynom egy olyan helyzetet, hogy rálátok a bombalerakóra támadóként, a srácok többen körülállják a bombarakó embert én meg szépen lerakom az aknákat és bevédem. Kempelek ja. De a játék nem csak arról szól, hogy hangtompítós Uzival, meg P90-el rohangáljak a bomba körül.
SzVSz, ha valakit zavar egy kemper, aki mindig ugyanott van, akkor ne menjen arra, vagy lõje szét falon keresztül, dobjon be C4-et, fraget, bármit de ne pampogjon, hogy köcsög kemper... A csapattárs már jogosan pampoghat, ha az utolsó ember támadóként sniperkedik a kezdõn...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Kb. 2 hetente 1x játszok 4-6 órát. Ebbõl nyílvánvalóan következik, hogy a játékom elsõ órájában béna vagyok, nem áll kézre az egér, nem bírom követni a tempót stb. Mindig akad ember aki lelámáz, lebénáz és egyéb becsmérlõ jelzõkkel illet. A statom is vacak, két halál 1 kill.
Aztán belerázódok és elkezdek normálisabban játszani, akkor jönnek a hõbörgések. "SZU WHzik, de nagyon!" "SZU ez túl gyors lövés volt, nem?" pff... Pedig még csak középen vagyok a 2-3/1-es K/D aránnyal ponttáblán, de ez számára már csít (megjegyzem felettem volt eredményben, bocs hogy lelõttelek csak csítelek, ha sikerült...).
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Nem értem miért kell idegbetegen játszani, ez egy játék az lenne a célja h örömet okozzon. Ehelyett sok ember idegbõl játszik és agyvérzés közeli állapotba kerül ha agyonlövik vagy leszúrják. Tegnapelõtt pl Surakin SD-n 1 kill és 10 halálom volt, ekkor úgy döntöttem, h ez ma bizony nem megy és inkább elmentem tévézni ahelyett hogy végigkúrvaanyáztam volna a szervert.
Remélem nem untattam senkit.
64.34.213.105:28960
217.146.84.245:32000

mint a CSSben?
IP:64.34.213.105:28960
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Jobban dühit hc serón a GL, p90, meg ha ts-en van az ellen és frankón mondja hol vagyok. én is ts-en vagyok a haverokkal, de nem b****m el más játékát!
A lényeg hogy néha még ha én sem ha minden szakad! világos! 😄<#wow3>#wow3>
Fatboyz4ever!
akkor tök fölösleges a mapba beletenni tárgyakat vegyétek ki legyen sík terep mindenki látja a másikat és mehet a <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Szal peace!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amig minket vertek addig ne mvoltunk azok 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
mért kikkel a PB, ha ez:seta r_lodScaleRigid "2"
seta r_lodScaleSkinned "4" van beírva, met hiába írom át elmentem elinditom és újra átíródik.
Persze mostanában fölszoktam nézni TudatLanra de úgy általában a magyar szerverekre ha belépek az elsõ mondat amit a csetben látok az az, hogy a "Kurva anyád!". =)
Fatboyz4ever!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha WH-zna nem szopogatta volna be az összes claymoret amit lepakoltam.<#nyes>#nyes>
Amúgy meg veled volt itt egy csapatban, csak kilépett a vége elött.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Azért írom idõrõl idõre ezt fel, hogy a nyomik magukra ismerjenek, az adminok pedig lássák mi a gáz! 😄
na, bye, meek gamelni! bb
Fatboyz4ever!
Hagyni kell ha pofázik,majd megunja vagy másik szervert kell keresni,annyi van.....!!!
ha nem így írom, simán átszaladnak rajta!
Így feltûnik!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Ezt mire érted? Én nem cod-ozok évek óta!! Akkor most kussoljak?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Na de komolyan! Azt utálom amikor valaki csal, és szólok adminnak, és a válasz: ááááá behogy, majd kibaxa a pb 😄
Na komolyan! Azt utálom amikor végre megy a játék, és a nyomik, kik még rendesen mozogni sem tudnak a játékban (szerencsétlenkedik mikor fordulni próbál) lecsíterez! Aki nem játszik évek óta, az ha lehet kussoljon! 😄
köszike!
Jól megosztottam veletek mi! 😄
PÍSZ!
Fatboyz4ever!
HSF-en volt ez ma, Nagyival egyébként. Senki nem sírt csak õ.
Máskülönben jó arcok vannak a szerveren!<#eljen>#eljen>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nem tudom,de páran nagyon balszerencsések vagytok.Hála az égnek én amióta megjelent azóta játszom,de egy két "kemper,láma..." beszóláson kívül más úgymond atrocitás nem ért......EDDIG!!!
Rossz szerverekre jártok....<#fejvakaras>#fejvakaras>
felmegyek végre elhúztak a pistikék a rákba, üres a server. kiderül hogy lefagyott. ere jön a nép és mit ondanak köszönés helyett?
elbasztad a servert, minek szavazgatsz ffa-ra. hihetetlen, és csodálkozunk hogy itt tart ez a kurva társadalom, ahol ennyi gyökér van, az internet csodája...
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyéb iránt látom, h elég aktív és segítõkész a topik - ezen felbátorodva majd jönnék a hülye kérdéseimmel multizással kapcsolatban (elõre is elnézést kérve), mert teljesen újonc vagyok a témaában...
Mégegyszer köszi.