Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
És még azt mondják, hogy csak a nõk tudnak több felé koncentrálni 😊

Fákjúal!

Kerdezd Fuxot a tudatlan oldalán

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy nem tudjátok esetleg hogy kell beilszteni a szeróra uj mapokat?ha valakitudja léccives segítsen.

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Fujiryu
Ja és azt is hozzá kell tegyem, hogy az a füzet azért van elötte mert tanult is <#hawaii>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Múltkor néztem öcsémet ahogy játszik egy pcwn.Falon keresztül leosztott csipával egy fejest, miközben anyámnak magyarázta a bizonyítványát.ahahahah

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
most mért?😄DD

szurkolokkal még izgalmasabb😄

az meg mégjobb h játék közbe fikáznak, h húúú ezt most el*tad 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
sry , hogy tegnap mecccs közbe le kellett lépnem ,nem szokásom de vendégek jöttek ,és körbeállták a monitort ,úgy meg azért nem nagyon tudtam volna játszani <#wilting>,sry még1x.Majd legközelebb lenyomjuk.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
új reg ne magyarázz😄😄😄😄😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Sarapetike
ezt is leirtam már !!! de nem gond !
az a privát pecs nem más mit egy iw3mp.exe ami meg van mahinálva picit.
(egyépként a multihoz nem kell crack)
mensd el az "eredeti iw3mp.exe" és tedd be az ujjat ird felül
indicsd a multit
strat new szerver, állisd be a játékmodot, adj neki valami nevet, dedikated internet, állisd be a többi beállitást ugy ahogy szeretnéd, és START ilyenkor kilép a játék és elöjön a konzolpár sort beir magátol kész a szervered! most elinditod a multit(a konzolt nem zárod be!)Join szerver állisd arra a játékmodra a keresöt amit a szerveren is beállitotál, refres kis türelem és a legalacsonabb ping lesz a te szervered join és bent is vagy jöhetne a haverok 😊
Gondolom szeretnél állitgatni közben mást is ezt alt+tab és beiriod a konzolba amit akarsz vagy CoDRconTool9.0.1 kis progival egyszerüen megteheted ha kell ehez is segitség szolj

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Áhhhh!!!
Volt megint egy GL-es vadállat Surakin....ha lenne pici jogusoltságom a szerverhez, hamarabb kirúgnám õket, minthogy észrevennék! <#hehe><#eplus2><#gun>...<#duma>

Battlelog: Purga5

Újsreek44
nem kimondottan az SP-hez kell hanem hogy az SP és a MP is elinduljon.

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

Újsreek44
LOL<#mf1>

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

red bull
Ezen a linken amit adtál találtam egy olyat hogy cod4 windows private server patch. Letöltöm meg minden, haverom elmagyarázza hogy cod2 be õ hogy csinál szervert (azért a cod2-est magyarázta mert szinte ugyanaz a 2 nek a menüje meg mindene csak neki nem fut a cod4) csináljak server.cfg-t oké letöltöm beteszem main>start new server>(tûzfal ki) start és bamm nem megy. Az lenne a kérdésem hogy nem tudja valaki hogy hogy lehetne házilag ilyen szervert csinálni? Mert hogy vagy az a 1.5 ös server patch a hibás vagy én csinálok valamit rosszul. PLs help <#help>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sarapetike
ez elözö link problémás itt jó rang pecs

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
na kb 10 -12 oldallal visszáb már leirtam de egye fene mégegyszer
a te esetedben a megoldás =
1. rakd fel a játékot (akármilyen kulcsal) hozz létre egy profilt
2.letöltöd a
rang pecs
3. értelemszerüen futtatod a progit át fogja irni a kulcsot
4.elinditod a játékot és átirod a cd kulcsot arra amivel elöször telepiteted(vagy amire akarod mert amire a pecs irja átt az banolva van)
5.ezután be kell!! lépni egy szerverre és meghalni vagy lönni pár ellenséget 😊 erre ezért van szükséged mert meg kell változni a statodnak !!

Morfi
Van más megoldás is rá, de azért a pb mérges lesz is kiteszi a szûröd 😊 Más megoldás: légy bátor harcos, és gyõzd le az ellenfelet a saját erõdbõl újra és újra 😊

madmaniac: hááááááát ott írja hogy formázott és bukott valami telepítést is, szerintem nem 😊 Éjjel majd egy kis hc? Igérem nem próbálom oda dugni a buksim 😛

JCSR PROFESZOR

Csuszi biztos megint bealudt<#nevetes1>
hajrá JCSR😊

www.jcsr.hu

nem akarok hulyeseget kerdezni, de elõtte ugye kimasoltad a players mappát és telepites utan vissza...?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ugyan azzal a cd kulcsal tettem vissza, igaz nem tudom mi lenne a köze ennek, mert formázva lett a vinyó igy a régi telepítést is buktam rajta. Tehát ha most ujra felraktam hiába ugyan azon cd kulcsal teszem fel a formázás végett veszett a mutatvány. <#wow3> Valami más lehetõség esetleg az ujabb ponthajhászáson kívül?
HUNMemphis
Isten örizz, hogy én is orba szájba GL-ek.De a kempernek beadom ha kell.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

csuszi
nem adta béna voltam, biztos lefárasztott a délelõtti "1v2" kgb paci formája miatt😄😄😄

Morfi
Én úgy tudom HSF szerveren az is tiltott. És akkor te is le akarsz alacsonyodni az õ szintjére? <#ejnye1>

HUNMemphis
Hát kitartás neked!Jelenleg nem tudom milyen oknál fogva de le vagyok tompúlva.Talán ez a viharos szél teszi.Nehéz a fejem tompán fájdogál .<#sniffles>
Különben kitaláltam egy egészen jó mókát.HSF serveren fogom alkalmazni a kemperek ellen.
Tegyük fel hogy mindig 1 ember szed le.A tököd ki van már vele és jól arcaba rugnád már.Lövöd a házat de semmi.Bemést és felrobbant egy C4-el vagy Claymorral.
Megoldás-->Gránátvetõvel szétlövöd a seggét.Asszem bepróbálkozok vele.

DE AMI A LEGFONTOSABB-->!!!CSAK A KEMPEREKRE LÖVÖK VELE!!!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

JCSR ODIN
GG KGB! Kurva jó volt, mint mindig <#worship>

(szerencsére most vhogy nem hoztátok a szokásos formátokat <#vigyor5> )

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

csuszi
gg jcsr, kifogás nincs, ti win, megérdemlitek, majd legközelebb talán fordul a kocka😊

hi.

amit felveszek demót a cod 4 bõl azt miuvel tudom lejátszani?
(consolba: /record (fájlnév) ----> /stoprecord. és elmenti a mod mappán belül demo mappába dm_1 kitrejesztésként

EnZsolt
Mindjárt 3 óra és sehol senki, van egy olyan érzésem, hogy csak én dolgozom és mindenki játszik. Ez nem fair <#szomoru1>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Törölt felhasználó
Inkább ezt szedd mint a Viagrát <#vigyor>
EnZsolt
Ejha, megint alszik mindenki? Csak én szedek egyedül Béres cseppet?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hassel606
Az SP-hez minek patch? <#fejvakaras>

Morfi
Ugyan azzal a cd kulccsal kellett volna visszarakni. Ha meg átmásolod más profilját ugyan azzal a kulccsal és bannolják a haverodét vagy a tiedet akkor a másik is bannolva lesz.

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

byzhouse
fontos volt leírni 2szer?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hy all. Please help.. :-( Ujra kellett dobnom a rendszert. Van rá mód hogy a pontjaimat valahogy visszaszerezzem könnyebb úton mintha ujból elkezdem a játékot? Vagy is hogyan lehet egy havertól a pontjait átszedni? Nem akarom már ujból gyûjtögetni<#wow3><#wilting>
Újsreek44
CSá. nem tudtok olyan 1.5-ös patchet ami single-hez és multi-hoz is jó?????

Újsreek44
CSá. nem tudtok olyan patch 1.5-ös patchet ami single-hez és multi-hoz is jó?????

tommyg
kell bizony, de próbáld 32-bitessel

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hát nagyon kell az a VISTA ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Üdv mindenkinek!
Van egy problémám a CoD4 el. Mikor el akarom indítani, akár SP akár MP az írja h, az "iw3sp.exe/iw3mp.exe müködése leállt" és nem indul.<#confused>

Eredeti cod4-em, és Vista 64 business-em van. Ha tudtok, lécci segítsetek. Elõre is köszi!
Morfi
Kempelésrõl annyit, hogy az admin(ok) dönti(k) el szerintem, hogy kempelés miatt kirúgják vagy ne az illetõt. Én alapból TDM-en vagy FFA-n olyan vagyok mint egy mérgezett egér, golyótól golyóig rohanok 😊

HUNMemphis
Én ilyenkor azt csinálom hogy bemegyek az opciókba és asszem a keyt újra verifyzem.Szóval, hogy nem találja ki hogy rosz.Bevált.

HUNMemphis
Ismerõs a történet!
Volt egy srác asszem a crisfire mappon.Kedvence harcterem.Sok benne a lehetõség.
Na a lényeg az, hogy ez a srác olyannyira befészkelte magát abba az utcával szemközti házba, (nincs fala a háznak és álltalában az ajtónál fekszenek a sniperrel) hogy esély sem volt rá hogy szembõl vagy ballról megtámadhasd.
Tegnap mondhatom, hogy sikeresen harcoltam ugyanis kitaláltam hogy megkéne lepnem.Már a tökünk tele volt azal hogy az utca másik végébõl lõvik le a srácot aki rohangál és támad.Szóval fogtam az hangtompítós MP5-öt és útrakeltem.Jöttek szembe emberek de azokkal végeztem.Megérkeztem a célpont házához.Már szinte az övé volt az a ház.
Megyek és van ugye a lépcsõ na sikerált középre betenni egy claymoret.
Az odáig okés hogy tiszta bal....asz helyre de az már idegesített, hogy 6 méterre kattant tõlem és bang.És asszem 3x eljátszotta ezt velem.
Utána már szoltunk neki hogy hadja már abba a kempelést.Semmi reagálás.Na végûl csak sikerált kivégeznem.Granyó ment az arcába aztán "nézzé tükörbe köcsög."
De még így is izgis volt a harc.Én úgy fogom fel mint egy plusz küldetést."Végezz a kemper célponttal."<#hehe>

byzhouse
valaki plz help mikor felakarok lépni 1 szervere és betölti a pályát kidob DC-vel a serialkód a rosz?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Morfi
Én azon röhögtem, hogy egy egy másik játékszerverünk freeztag objectiv-es, TAB lenyomásakor ki van írva nagy betûkkel pl: Defend the Bridge. erre jön egy másik klánból 1-2 játékos és írják, hogy mocsokos kemperek. Erre mit lehetne felelni nekik?! <#confused> Annyit tudtam hogy nyomja le a tab-ot. A lényeg hogy minidg is köztünk élnek ÕK, azok a bizonyos személyek akik mindnekinél jobban tudnak mindent, szidni meg pláne 😊

😄DD multkor waroztunk egy magyar klánál S&Dben és ilyent irnak nem hittem a szememnek 😄 hogy ne campeljünk.. ezért az a szócska befigyel nemde?😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Morfi
Azt azért megcsinálhatták volna mint last stand-nél, hogy ha fejbelövik nem fekszik le lövöldözni egy sort. Mert hát miféle terorista az aki kibisztosított kézigránáttal rohangál?! Mi van ha elejti véletlenül? <#mf1>

AntiHero
Jajjó granyón én nem gránátot értettem hanem GL-t:_)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Evil
Martyrdom Gránát ami halálodkor kiesik belöled 😄

EnZsolt
MD=Martyrdom ilyet mint leírtál ezt shipmenten tapasztaltam csak késsel. Persze, hogy a barma még GL-t is használt 😄

EnZsolt
AntiHero, nem értem mi a baj evvel 😊 Általában bejön, utána felõlem mondogathat bármit. Sõt általában oda is dobok gránátot, ahol csak esélyes, hogy csipázhatnak. Van mikor bejön, van mikor az azonnal wh-zol? kérdés merül fel és van amikor nem jön be.