Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
szurkolokkal még izgalmasabb😄
az meg mégjobb h játék közbe fikáznak, h húúú ezt most el*tad 😄DDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
az a privát pecs nem más mit egy iw3mp.exe ami meg van mahinálva picit.
(egyépként a multihoz nem kell crack)
mensd el az "eredeti iw3mp.exe" és tedd be az ujjat ird felül
indicsd a multit
strat new szerver, állisd be a játékmodot, adj neki valami nevet, dedikated internet, állisd be a többi beállitást ugy ahogy szeretnéd, és START ilyenkor kilép a játék és elöjön a konzolpár sort beir magátol kész a szervered! most elinditod a multit(a konzolt nem zárod be!)Join szerver állisd arra a játékmodra a keresöt amit a szerveren is beállitotál, refres kis türelem és a legalacsonabb ping lesz a te szervered join és bent is vagy jöhetne a haverok 😊
Gondolom szeretnél állitgatni közben mást is ezt alt+tab és beiriod a konzolba amit akarsz vagy CoDRconTool9.0.1 kis progival egyszerüen megteheted ha kell ehez is segitség szolj
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Volt megint egy GL-es vadállat Surakin....ha lenne pici jogusoltságom a szerverhez, hamarabb kirúgnám õket, minthogy észrevennék! <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#gun>#gun>...<#duma>#duma>
Battlelog: Purga5
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
a te esetedben a megoldás =
1. rakd fel a játékot (akármilyen kulcsal) hozz létre egy profilt
2.letöltöd a
rang pecs
3. értelemszerüen futtatod a progit át fogja irni a kulcsot
4.elinditod a játékot és átirod a cd kulcsot arra amivel elöször telepiteted(vagy amire akarod mert amire a pecs irja átt az banolva van)
5.ezután be kell!! lépni egy szerverre és meghalni vagy lönni pár ellenséget 😊 erre ezért van szükséged mert meg kell változni a statodnak !!
madmaniac: hááááááát ott írja hogy formázott és bukott valami telepítést is, szerintem nem 😊 Éjjel majd egy kis hc? Igérem nem próbálom oda dugni a buksim 😛
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
MJ rulz Pink Team The Only One
Különben kitaláltam egy egészen jó mókát.HSF serveren fogom alkalmazni a kemperek ellen.
Tegyük fel hogy mindig 1 ember szed le.A tököd ki van már vele és jól arcaba rugnád már.Lövöd a házat de semmi.Bemést és felrobbant egy C4-el vagy Claymorral.
Megoldás-->Gránátvetõvel szétlövöd a seggét.Asszem bepróbálkozok vele.
DE AMI A LEGFONTOSABB-->!!!CSAK A KEMPEREKRE LÖVÖK VELE!!!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
(szerencsére most vhogy nem hoztátok a szokásos formátokat <#vigyor5>#vigyor5> )
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
MJ rulz Pink Team The Only One
amit felveszek demót a cod 4 bõl azt miuvel tudom lejátszani?
(consolba: /record (fájlnév) ----> /stoprecord. és elmenti a mod mappán belül demo mappába dm_1 kitrejesztésként
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Van egy problémám a CoD4 el. Mikor el akarom indítani, akár SP akár MP az írja h, az "iw3sp.exe/iw3mp.exe müködése leállt" és nem indul.<#confused>#confused>
Eredeti cod4-em, és Vista 64 business-em van. Ha tudtok, lécci segítsetek. Elõre is köszi!
Volt egy srác asszem a crisfire mappon.Kedvence harcterem.Sok benne a lehetõség.
Na a lényeg az, hogy ez a srác olyannyira befészkelte magát abba az utcával szemközti házba, (nincs fala a háznak és álltalában az ajtónál fekszenek a sniperrel) hogy esély sem volt rá hogy szembõl vagy ballról megtámadhasd.
Tegnap mondhatom, hogy sikeresen harcoltam ugyanis kitaláltam hogy megkéne lepnem.Már a tökünk tele volt azal hogy az utca másik végébõl lõvik le a srácot aki rohangál és támad.Szóval fogtam az hangtompítós MP5-öt és útrakeltem.Jöttek szembe emberek de azokkal végeztem.Megérkeztem a célpont házához.Már szinte az övé volt az a ház.
Megyek és van ugye a lépcsõ na sikerált középre betenni egy claymoret.
Az odáig okés hogy tiszta bal....asz helyre de az már idegesített, hogy 6 méterre kattant tõlem és bang.És asszem 3x eljátszotta ezt velem.
Utána már szoltunk neki hogy hadja már abba a kempelést.Semmi reagálás.Na végûl csak sikerált kivégeznem.Granyó ment az arcába aztán "nézzé tükörbe köcsög."
De még így is izgis volt a harc.Én úgy fogom fel mint egy plusz küldetést."Végezz a kemper célponttal."<#hehe>#hehe>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit