Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Nekem már évek óta nem sikerül feltelepíteni az all see-t!
Nem tudom mi lehetett a baj, de az x-fire teljesen helyettesíti!
Ha meg megveszed a játékot eredetiben akkor nem kell használnod ilyen programokat, mert a játékban levõvel is elleszel!
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
ha tudtok segitsetek. x-fire:bugimisi léccives ide írjatok thx
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
thx.
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Cod4-en játszok és a traines pályán(1.)
mikor cpt. Price-hez megyek mindig kilép és kiirja:
A Call of Duty 4 Modern Warfare hibát észlelt ezért leáll.
Hibajelentés küldése Mégse
Erre mi a teendö??? pls segitsetek!
A VGA-m Sapphire Radeon HD 3850 és a procim: AMD Athlon XP 64 2500+
(elöre is kösz)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
80.249.173.121:29028
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
Most hogy vga-t szeretnék venni, az Ajánlott gépigénynél azt irja h Ati X1800 vagy jobb, de most ezt jelenti h ez kell a max-hoz? Köszi a választ
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
légysíves írd már meg hogy mi a javítás arra a hibára amit te is írtál:
RESTRICTION..multiple direct3D loaded
Nekem eredeti a játék nem játszottam vele vagy 2 hónapot és ezzel a hiba üzenettel dobál ki mindig, elötte nem volt ilyen gondom.
Elõre is köszönöm.
Régen be volt írva 1 konzol parancs amivel a játék közbeni szöveg helyzetét lehet állítani.
Meg tudná ezt adni valaki?
Elõre is köszi!
segítsetek már pls!
van ugyebár ez a cod4 jáccom évek óta multiban nyáron vettem egy gépet frankón bírta 250fps-sel is most játszanék a max fps-em 60 <#violent>#violent>
a maxfps fel van véve 110re.
ilyenkor mi a b**st kell csinálni vele h normálisan menjen?
elõre is köcc
Be akarok lépni, és az SP ki írja hogy biztonságos mentés bla bla.
Utána akármit nyomok, elõjön a kezdõkép és villan egyet majd eltûnik és nem kapcsol be.
A multi megy.
Tört játékom van.
Elõre is thx a választ.
I met God. She's black
volt már vkinek olyan hogy nem tudott zárójelet v hasonló karaktereket beirni nick nevéhez?
ha vkinek van ötlete segitsenmár thx!!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PLS Help!!
r_lodscalerigid=4 hibaüzivel ledobál a PB
ötlet??
már volt ien de nem emlékszem mit kell csinálni!
Válaszokat elöre is THX
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Na most meglett oldva az elõzõ hiba de lett helyette más:
Disallowed Program/Driver <125116>125116>
Ezzel mi a probléma mert már tényleg idegesít. <#falbav>#falbav>
Valakiii Help!
Tg
The Matrix has you...
Segítséget kérnék.
Mindig ha játszok CoD2-vel vagy CoD4-el kidob egy idõ után a punkbuster egy ilyen indokkal:
RESTRICTION..multiple direct3D loaded
Ha valaki tudja mit kéne vele tenni az légyszi írja le mert idegesít és játszani se tudok....csak CoD6-al 😊
Tg