32784
-
Pocok000 #31895 andris003 próbáld ezt:
consolba: /cg_chatHeight 8
valószínűleg 0-ra lett állítva!
(Én a te problémád a Refix-Movie cfgnél tapasztaltam)
A post igaz egész régi, lehet már meg is oldottad, de ha valaki tapasztal hasonlót, próbálja ezt ! :D -
#31894 Tek9-es srácok fejlesztenek 4 új mappot, és uj patch-el fogják kiadni a cod4-hez ahogy értesültem lehet 1.8-as patch lesz a neve.
A Tek9 amúgy a 3. cod játékfejlesztő csapat (lenne ha Infinity Ward-ék ne táávoztak volna), illetve a Techyard mellett.
4 map közül 1 80%-os, 1 map 98%-os, van egy ami valszeg végleges, és 1 map aminek még nevet se adtak.
a részben kész térképeket itt kipróbálhatjátok, DE CSAK ORIGISEK tudnak felmenni rá: 80.94.74.141:28960 -
#31893 próbáld meg ezt
miles könyvtárbanlévő mssmp3.asi fájlt átnevezni mssmp3.bak-ra
lehet ez a gond -
obence #31892 mert rányomok , hogy nem, nagyjából 1 mésodpercig megjelenik a kép, és rögtön eltűnik , és semmi se történik....
-
obence #31891 án szivesen nem tőrődök vele, de a játék nem indul el:D:D:D
-
#31890 igen ezt nálam sokszor kiirja, szokj hozá, mindig a nem-re kell kattintani, nem kell a kiirással törödni, ha meg 2x dob ki üzenetet, akkor 2x a NEM-re -
obence #31889 Csak az a baj, hogy még sohase játszottam a játékkal:D
Szal most indítom el először, ezért nem értem, h mivan... -
#31888 Ezt valószínűleg azértt írja ki, mert nem szabályosan léptél ki ajátékból.
Ha az igenre mész, akkor alap grafon fog indulni a játék, ha a nem-re akkor olyanon amin volt, ha a mégsem-re, akkor el sem indul. :)
Próbáld meg kikapcsolni a tűzfalad, ill. fps mérőt és a többi programot ami fut kapcsold ki. -
obence #31887 CSősztök! Profikhoz szólna a kérdésem, akik értenek hozzá!
Ha elindítanám a Single-t ezt írja ki: Run In Safe Mode???
It appears that Call of Duty 4: Modern warfare did not quit properly the least time it ran. Do You wont to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
IGEN NEM MÉGSE
akármelyikre nyomok rá, semmi se történik! Mit tegyek?? Kérlek segítsetek! nagyon kéne!!! -
#31886 egy jo kis szerver: 178.77.65.107:28930
ha kell és van admin megoldható hogy kértek mappot vagy modot rá...
probáljátok ki.... -
#31885 Ha meg valaki tudna segiteni a cod4 háttér modositásban az kérem irjon THX.
egy ideig eljutottam én is, de mikor beteszem az iwd-be akkor nem veszi be a modositást. -
#31884 nah egy érdekes dolog.
cod4.
mitől van hogy egy adott gépen rányomok az exe-re, és nem indul el a játék, holott a játéknak semmi baja, mert a másik gépen meg ugyanez igy ebben a formában megy.
mitől lehet hogy az exe-re nem reagál a gép, még egy hibaüzenetet sem dob ki??
arra tippelek hogy a gépen valami ki van kapcsolva, ami néhány exe futtatását nem engedi.
van erre valami tipp??? ujratelepités nem lehetséges... -
#31883 De elvileg a PunkBuster egyik frissítésében - azóta lehet javították már - minden olyan progit ki kell kapcsolni, ami "teljes képernyős" módban is megy. Akár FRAPS, akár Steam Community cucca, akár Xfire ... Bár ekkor azt írja, hogy valami invalid driver vagy corrupted file vagy ilyesmi... De sajnos valóban kidobott engem is saját eredeti szerveremről a PB, eredeti játékommal.. -
vegytek #31882 ha kiveszed az újakat, akkor megy rendesen? -
#31881 ő nem erre gondolt.
hanem elvesztek a mentései, és vissza szeretné tenni egy uj cd-kulcsra. a meglévő kulcs, vagyis a nemmeglévő már nem megy neki. -
atika88 #31880 Sziasztok arra tud valaki valamit mondani hogy a gépembe raktam még 2gb corsair ramot olyat amilyen már volt benne eddig is kettö és azota nem indul a cod4 iw3mp exe müködése leállt üzenettel az op rendszer windows 7. -
#31879 Mégegyszer. Ezt nem értem. -
#31878 ha a player mappa mentése megvan akkor nem gond indítod a játékot majd kilépsz az asztalra bemásolod a mentést a játék könyvtárába vissza a játékba konzolból csatlakozol valami szerverre és ok -
#31877 Igazad van, én sem így csináltam, csak egy megoldás volt.. -
#31876 Nem az 55 lvl a lényeg, hanem az eddigi egyénileg megszerzett dolgok. Azzal, hogy feltuningolom. Attól nem én csináltam :) -
#31875 Nem hiszem hogy lehet ilyesmit, de ha nem szeretnéd újra 55re szenvedni magad(nekem nem szenvedés mondjuk) akkor:
Rangra: LvLHack
Statra: CheatEngine -
#31874 cs all
arra lenne kérdésem ho cod4 be mindig idő túllépési hibám van..,de cod2 be a game mükszik csak a pingem 40-100 ig ugrál nem lehetne vhogy a pinget lekorlátozni vagy valami?pls help -
#31873 Gyerekek! A rang és a statjaimról van most szó. CD kulcs már nincs meg, de megvan a GUID szám. Abból ki lehet olvasni a cd kulcsot vagy ilyesmi? -
#31872 se fraps se egyéb dolog nem akad össze az eredetivel -
#31871 ne mondja senki hogy egy hétvégi fiziai munka nem ér meg egy eredeti dvd-t
-
#31870 szerintem meg ez a legjobb megoldás
http://cdgalaxis.hu/PC/14115/call-of-duty-4-modern-warfare-game-of-the-year-edition.html
szinte minden problémára
Boccs de ez a forum nem a warez hibákért alakult szerintem.
-
#31869 jah thx multiplayer-t soha ne krekkeld, ez szép és igaz is, mert utána már nem dobja ki ea hibát sőtt semmit se dob ki...:D
fps meg érdekes, mert nem megy semmi program a háttérben, mert minden t leállitott a feladatkezelőben
xfire steam meg mindent.
:D -
#31868 Hát én tudnák!
Ebbe na problémában énis vagy 1 évig szenvedtem!
lehet 2 dolog is okozza!
1. A MP-ert soha nem szabad crack-elni!
2. Fraps,vagy egyéb FPS mérő progik,ne fussonak a játék alatt!
Tuti jó lesz , hát jó játékot -
#31867 hy haveromnak a cod4 szarakszik, kibassza Corrupted File/Memory (81354)-el....
a zárójelben lévő szám folyamat más.
állitolag egy srác azt irte valahol hogy erre a megoldás egy uj iw3sp.exe....tudnátok neki segíteni.
nekem amugy megy tökéletessen pedig én pb-t se frissitettem már vagy 1.5éve, de neki az se segitett...
válaszokat előre thx. -
andris003 #31866 cod2-es origit adok cod4-es origiértt xem andris003 -
andris003 #31865 pls valaki help http://www.xfire.com/profile/andris003/screenshots/?view#98215107 -
KOVU #31864 ááá rosz forumba irtam .... nah mind mw 2 rröl lenne szó
-
KOVU #31863 szijasztok
valaki tudna segiteni? O.o
az a gond hogy amikor azon a pályán vagyok hogy cpt.price al kell osonni hangtompittos fegyverekkel (nem tom a pálya nevét) mindig meg fagy a játék direct3ddevice9 present failed driver internal error szöveggel
pedig nem is olyan rég még jó volt
mi lehet a baj és hogy tom megldani? O.o
elörre is köszi szépen ^^' -
#31862 megvan a 14000 kill \o/ -
Meszoo #31861 UPH -=United Power of Hungary Promod FFA/SD/ Public Szerver=-| pwd by fsR.hu
Server IP 80.249.173.154:28969
1kör sd 1 kör ffa
nagyon zsír szerver!!!!! -
#31860 én jövök... -
#31859 Sziasztok!
Elindult a CoD4 szerverem, várok mindenkit szeretettel! Cím az aláírásomban. -
madmanic #31858 a konfigtól nem leszel jó játékos hidd el..
-
#31857 Csá ha valaki tud jó config_mp t szerkezteni az vegyen fel xfire: fdevil95 mert kéne egy jó cfg már vagyis az enyémet kéne megcsinálni hogy fasza legyen!! xD asd kösz bye bye -
osan #31856 VIA AC'97 Audio Controller - ez az alaplapi hangkártya! Ezt tiltsd le a biosban és és a másikat telepítsd!