32784
11273047011472975925.png
  • Pusztító_78
    akkor ha az új kártyával futott
    nézd meg biosban hogy le lett e tiltva a régi és ha nem akkor melyiket telepítetted fel
  • Levcsii
    Már sokszor újratettem de még mindig nemjó :(( bedugtam a hangkariba mikrofont meg fölhalgatót is de egyiktől se működik :S!! Régebben e-miatt elvittük szervízbe ott azt mondta az emberke hogy hangkártyát kell kicserélni.. ki is cseréltesimán vitte utána a codot de újralett téve a gép és az után már nemjó :S:S esetleg a legújabb hangvidi drivert kéne letöltenem?? ilyen vidi kari van benne ha esetleg valaki tudna linkelni hogy honnan tom letölteni a legújabb drivert hozzá előre is köszi. :)

VIA AC'97 Audio Controller
  • osan
    Ja és ez Levcsinek ment! :D
  • osan
    Lehet hülyén hangzik, de a headset be van dugva? Vagy valami a hangkariba? Mert érzékeny arra ha nincs bedugva. Sokszoros tapasztalat, már vagy 3 ismerősöm is ezzel szívott és miután bedugta elindult. Informatikus vagyok, tudom hülyén hangzik, de igaz! :D
  • Pusztító_78
    esetleg egy újra telepítés javasolt hátha az bejön.
  • Levcsii
    Igen minden driver frissítve van! Directx is!! nem tudom mi a baj de nagyon kéáne segíteni!!
  • Pusztító_78
    driverek frissítve? dirext x?
  • Levcsii
    Csa all!! Pls valaki segitsen!!! : föltettem a codot single megy tökéletesen meg miden,, de a multit elindítom tölt elfeketül a kép kilép és azt írja ki ( Hibajelentés küldésben) hogy cod4 exe hibát észlelt ezért leáll.. a kellemetlenségért elnézést kérünk.. Valaki pls segitsen nagyon nagyon fontos lenne!!! windows xp-m van!! Gépigény duplán megvan !! Eredeti a játék!!! Pls HELP!!
  • Jobboka
    nem tom hogy, de megcsináltam :D
  • Jobboka
    mindig arra megyek mégis berakja az eredeti cfg-t
  • Ic3 m4n
    Amikor kidob valami hibaüzit, a lehetséges válaszok Igen, Nem, Mégse
    NE! az igenre menj, mert akkor visszaállítja az alap dolgokat. Menj a NEM-re.
  • Jobboka
    ujraraktam a gépet (win7 64) először nem akart profile -t csinálni... azt megcsináltam, most meg nem tudom kicserélni a cfg -t vagy átírni benne vmit, mert elindítom a gamet és röktön átírja alapra... ez mi a faxom?
  • DarkSector
    közben lehet megvan ezekszerint nem minden iwi--t lehet átkonvertálni dds-re...
  • DarkSector
    nah akarom convertálni az iwi fájlt a programmal dds-be. erre azt irja hogy FAILED és a végeredmény egy üres fájl lesz...most ez akkor mi a tököm valaki ha tud segítsen.....
  • DarkSector
    players mappa
  • sopi
    Hali. csak annyi lenne a kérdésem , hogy mentéseket a multiplayer részröl tehát profile mentéseket hol tárolja a gép? mert lehet hogy ot ahol a rendszer is van? mivel ujrakellet raknom a gépet és el se indult a windows igy nem tudtam lementeni semmit a profilom resetelödött de nem 5ös szintnél hagytam abba a játékot :S valaki aki tud segiteni abban hogy hol menti a játék a prfilokat vagy megoldhato e az hogy én másik gépröl másik profilt bemásolok magamnak akkor irjon légyszives. Előre is köszönöm.
  • DarkSector
    köszönöm szépen a segítségedet, megoldottam ezalapján hogy megadtad a fájlt, a converterek beszerzése már nem jelent gondot...:D
  • Pusztító_78
    ha jól tudom itt egy extra megoldást használ a rendszer ugye mert itt rejtett képfilok vannak iwi kiterjesztéssel elvileg kell hozzá egy dekodoló
    ha meglesel egy elkészített módot pl a frontline módot ott az iwd ben a image könyvtárban iwi fileok vannak és ide van itt is elrejtve a kezdő kép.
    tga-t jpg-et ne is reménykedj hogy talász. ritka
  • DarkSector
    jah csináltam már tga-t crysis esetében, fegyver skinek, de itt eleve nekem a képeket tartalmazó fájl kéne, vagyis nem az hogy hogyan moddoljam, hanem hogy meik fájlt....:D
  • Pusztító_78
    elvileg hasonló az eljárás itt is de ezt csak tippelem
  • DarkSector
    jah thx, én nem ien mélységig gondoltam
    hanem hogy a menüben a háttérképet ielletve a feliratokat....:D
  • Pusztító_78
    elvileg ugye vannak azok a bizonyos iwd fileok amik ugye csomagolt fileok
    tartalmaznak tga kiterjesztésű képeket elvileg ha igaz ezekkel kell mokolni valamit.
    anno nekem cod 2 vel sikerült olyat csinálnom egyszerű cserével hogy egy képet kicseréltem a pályán .
    de ez régen volt
  • DarkSector
    oks most kezdtem éppen...csak mindig idáig jutok, hogy nincs válasz...
  • Ic3 m4n
    tanulj meg moddolni.
  • DarkSector
    valaki tudja hogy miképpen lehet megváltoztatni a játék hátterét, meg a feliratokat stb???
  • Pusztító_78
    egy kis shot video első próbálozás sony vegas-al

shot video
  • osan
  • madmanic
    takarodj már a vérbe...

• bence27
    http://InspiredMu.com/Vote-djrise.html lécci kattolj nagyon fontos!!! jtákhoz kell kredit és ha kattolsz kapok!! és ha lehet küld tovább! midnen nap lehet kattolni egyszeri kattot is megköszönöm !!! NEM VIRUS!!!! nagyon fontos lenne KÖSZI!!
    NEM VIRUS MUONLINE MMORPG-hez kellene KÖSZI!!!
  • Bugi Misi
    cscs aki jártas a fragmovie készítésben az legyen szíves vegyen fel x-firere:bugimisi
  • Bobby911
    de 2 accountal mit kezdjek:D elég 1 is am meg már uncsi mind3 több pénzt meg nem szeretnék ki adni
  • rexHUNter
    ez a pakk kettőt is megér
  • Bobby911
    Üdv!
    Cod4, Cod5, Cod2-es origit cserélnék mw2 accountra!!!
    x-em:boby0708
  • hungary27
    /ui_crosshair 1
  • madmanic
    vagy HC sterverre mentél, ha nem akkor a beállításokban crosshair -t keress enable/disable on/off rájössz...
  • erebosz
    Üdv. Multiba "elvesztettem" a célkeresztet. :S Hogy a túróba lehet visszavarázsolni a monitorra? (Új profilban, ugyanazon a szerveren "megvan", csak amivel régen tolom, arról maradt el.)
    Előre is köszönöm a választ.
  • Masakari
    na hát én pontosan ezt fogom csinálni ha lesz időm megnézni van-e rajtam bann:) aztán kíváncsi leszek mennyi idő múlva sír megint be vki 1 admint a serverre:)
  • gyusa
    Teljesen egyet értek csak idegesít és jó lenne visszamenni és fenékbe rugni a selejtes barmát :D
  • BIZ0906
    Ennyi. Elég szar játékos az aki nem tud vesziteni. De azért szerencsére akadnak olyanok akik tudnak különbséget tenni régóta játszó játékos és csíter között.
  • Masakari
    Sok magyar szerveren is ez a divat(pl Zodar).Nincs mit tenni,egyesek túl bénák és csak úgy tudják megmagyarázni bénaságuk hogy wht,aimot meg ilyeneket mondanak a másikra.