Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire kell hozza. :"D
ott regisztralnod kell aztan game-monitoron keresel magadnak vmi szimpatikus szervert.
Asus P5KC, GeForce 8800GT 512Mb, 2 Gb Ram, Intel Dualcore 3Ghz/mag. Razer. For Gamers by Gamers.
Hogy kell felmenni egy listán kívüli szerverre?😊
Addig megvan,hogy esetlegesen hozzáadom az IP-t a kedvencekhez,mint új kedvenc,de aztán sehol se látok megjelenõ kedvenc listát,hiába váltogatom a szûrõket...megnézném a star wars mod bétákat,de nem tudok zöld ágra vergõdni ezzel...mit bénázok?😊
Nekem olyan kérdésem lenne h a cod 4 el multizok és pár perc után kikickel a pb RESTRICTION: Multiple Direct3D loaded
próbálkoztam már újratelepítéssel de nem oldotta meg a problémát.
várom a javaslatokat köszönöm
Megvan Modern Warfare 2 is ugye ott is ugynugy tölt + video de ott egyszerse indult ujra. válaszaitokat elöre is köszönöm és BUÉK 😄
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
nekem csak egy gamel kapcsoltatos kédésem lenne, a Call of Duty Modern Warfare 2 van szó asszem a 3. pályán "oroszos" reptéren vagyunk , s mikor elindul a pálya 20mp mulva kidob a game egy hibaüzenetet : SaveDevice_Pc- TempSavegame: cannot open file for saving
sorral, s nemtudok tovább lépni, akárhányszor elinditom ezt a pályát ez történik.
Tudna vki segíteni v itt irjatok egy üzit, v a [email protected] msn címre .
cod4hez létezik valami olyan kiegészítés, vagy csalás, agy akármi, amitõl lehetne több classom?
---Battlestar Galactica---
mégegyszer leírom:
Xfireben vagyok, szerverrõl kitiltottak nem tudom hogy miért, de szeretnék beszélni az egyik moddal! Xfireben más a nevük, de a szerveren látom õket! Hogy lehet velük chatelni?
Xfireben akarok neki írni egy játékosnak (a szerveren van rajta amit kijelölök), de ez így nem mûködik!
Légyszi segítsetek kitalálni,hogy mi lehet a hiba...:S
Feltelepítettem a játékot,rá az 1.4-1.5-1.6-1.7-es patch-et.Elindítom,megy is rendesen a játék ,de a második pálya betöltésekor(a hajós után) megy egy pár centit a betöltést jelzõ csík,s lefagy a játék....mi lehet a hiba?:S vagy mit csináljak?
Elõre is köszönöm a válaszokat...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Öcsém meg kapta a Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2 (eredeti) mûködik is hibátlanul
Na most az övét fel rakhatom e én is a gépemre ugyan azzal a cd kulccsal és nem bassza e el az övét?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kezdõ multizós vagyok.
Nemrég megvettem eredetibe a cod4-et. Az lenne a kérdésem hogyha letörlöm a játékot és csak pár nap ,hét vagy hónap múlva rakom föl újra, akkor az idõ alatt valaki generálhatja a cd kulcsomat és tud vele multizni?
és akkor nekem meg kell várnom míg õ már nem használja a kulcsomat, vagy ilyenkor szerezni kell másik éppen nem használt kulcsot magamnak hogy tudjak újra multizni?
pöcs kivan h mindig bejönnek és nem hagynak minket.
elõre is kösszke
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Windows 7em van.
GET OVER HERE!
Miért van az,hogy ha ikonról indítom a multiplayert, akkor reseteli a statom?...xfiren keresztul nem csinalja ezt... SEGÍTSEN VKI PLS !!!
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
de aki ügyes, mint Te is, az rájön elõbb-utóbb. az ajó, hogy játék közben is tudod állitani 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hogy megjelenítse a festést a fegyón...
üdv nektek és jó játékot!Csabika81
The Matrix has you...