Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap eljutottam egy olyan küldihez mikor kilõttek a két rakétát ott elkezd tölteni a játék és vége nem tölt tövább csak fekete kép, valakinek van ötlete 1,6-os patch van fen.

iGoth
Sztem O sem eredetis. :"D
xfire kell hozza. :"D
ott regisztralnod kell aztan game-monitoron keresel magadnak vmi szimpatikus szervert.

Asus P5KC, GeForce 8800GT 512Mb, 2 Gb Ram, Intel Dualcore 3Ghz/mag. Razer. For Gamers by Gamers.

mascarun
konkrétan mit nem tudsz? Csak mész és ölöd a többieket. xD

mondjatok ma meg hogy kell multizni a call of duty 4 modern warfare-val!!!!!!!!!!!!!!!mert en nekem egyaltalan nem megy aaaaaaaaaaaaaa
hungary27
elinditod a multit és consolba /connect IP cím
Na jóvan gyerekek,ennyire nem lehetek béna..
Hogy kell felmenni egy listán kívüli szerverre?😊
Addig megvan,hogy esetlegesen hozzáadom az IP-t a kedvencekhez,mint új kedvenc,de aztán sehol se látok megjelenõ kedvenc listát,hiába váltogatom a szûrõket...megnézném a star wars mod bétákat,de nem tudok zöld ágra vergõdni ezzel...mit bénázok?😊
Nem vagyok egy nagy spíler, de úgy tudom, ez is egyfajta PunkBuster probléma, egyes directx-es alkalmazásokat csalásként érzékel. Egy frissítés nem árthat: www.evenbalace.com. Próba-szemcsere...

Hello mindenki
Nekem olyan kérdésem lenne h a cod 4 el multizok és pár perc után kikickel a pb RESTRICTION: Multiple Direct3D loaded
próbálkoztam már újratelepítéssel de nem oldotta meg a problémát.
várom a javaslatokat köszönöm
Pls segítsetek nagy problémám van. Az helyzet ha elinditom a singlet és rámegyek a bevetésre ugy elkezd tölteni meg megy a video és egyszercsak ujraindul a gép. Vista 64 bitem van konfigomrol annyit hogy maxon 200 fps
Megvan Modern Warfare 2 is ugye ott is ugynugy tölt + video de ott egyszerse indult ujra. válaszaitokat elöre is köszönöm és BUÉK 😄
RNadal1203
hm...ez lehet h rosszul látom de ez a cod4 topic...

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Hello mindenki!
nekem csak egy gamel kapcsoltatos kédésem lenne, a Call of Duty Modern Warfare 2 van szó asszem a 3. pályán "oroszos" reptéren vagyunk , s mikor elindul a pálya 20mp mulva kidob a game egy hibaüzenetet : SaveDevice_Pc- TempSavegame: cannot open file for saving
sorral, s nemtudok tovább lépni, akárhányszor elinditom ezt a pályát ez történik.
Tudna vki segíteni v itt irjatok egy üzit, v a [email protected] msn címre .
meg mondja nekem valaki hogy is kell multizni vele????????elore koszi
hungary27
azt nem lehet megnézni. valakitöl megkérdezed
tobias88
de hogyan, ha nem tudom az xfire nevét?
Arnold Layne
helo!
cod4hez létezik valami olyan kiegészítés, vagy csalás, agy akármi, amitõl lehetne több classom?

---Battlestar Galactica---

hungary27
felveszed xfirera?😄
tobias88
ha magyarul normálisan leírnád, megköszönném <#vigyor2>

mégegyszer leírom:
Xfireben vagyok, szerverrõl kitiltottak nem tudom hogy miért, de szeretnék beszélni az egyik moddal! Xfireben más a nevük, de a szerveren látom õket! Hogy lehet velük chatelni?
hungary27
2szer alegérgombal rákattolsz a nevére. és a szervere nem biztos hogy ugyanaz a neve mint xfiren
tobias88
Scroll lock + X?

Xfireben akarok neki írni egy játékosnak (a szerveren van rajta amit kijelölök), de ez így nem mûködik!
Valamilyen vírus- vagy kémprogramkergetõ nem megy nálad? Én sokszor találkoztam hasonlóval, ilyenkor mindig a Spyware Terminatorom volt a ludas, leállította a zajló folyamatokat engedélyezésre vagy megtiltásra várva. Egy ideje mindig kikapcsolom, ha neadj'isten játszok;-)! Nekem ez jut eszembe, egy próbát megérhet...

Üdv!
Légyszi segítsetek kitalálni,hogy mi lehet a hiba...:S
Feltelepítettem a játékot,rá az 1.4-1.5-1.6-1.7-es patch-et.Elindítom,megy is rendesen a játék ,de a második pálya betöltésekor(a hajós után) megy egy pár centit a betöltést jelzõ csík,s lefagy a játék....mi lehet a hiba?:S vagy mit csináljak?
Elõre is köszönöm a válaszokat...
bigapó
ja, még annyi, hogy nekem majdnem elejétõl fogva volt meg, tehát kb 2 éve és jó párszor felraktam ezalatt az idõszak alatt valamint rendszeresen játszottam is vele, de sosem volt gond a serial-al.

The Matrix has you...

bigapó
ha jól tudom a kulcsgeneráló progikba a vége rögzitett karakterû, persze nem biztos, de általában a készitõk neve szokott lenni, pl RLD0. cod4-ben õszintén szólva nem néztem, mert eredeti van meg.

The Matrix has you...

hungary27
mostanság nem nagyon játszok de x7 egerem van ami elég jó
tobias88
és normális egered van?
hungary27
azt nekem is szokta csinálni😄

#31597:Scroll lock + X
tobias88
Azt nem tudjátok, hogy Xfire-n hogy lehet olyan embernek írni, akit látok, hogy fent van a szerveren? Mert rákeresve nem sikerül, nem hozza ki az illetõt (gondolom más az xfire neve)
tobias88
hát, nem volt olcsó <#szomoru1>
NEOreg3
ilyet az olcsó egerek szoktak csinálni, már ha az van neked

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tobias88
Mondjuk "kicsit" gyanús már elég rég óta, mert olyat csinál játék közben, hogy magától felnéz az égre az emberem és elkezd pörögni úgy 1 másodpercig, és ez más játékban nem történt meg eddig!
Hát.. és újratett játék után mikor már fent van és patchelve is van egy pb firssítés. www.evenbalance.com

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tobias88
Már a 2. szerverrõl dob ki a pb, egyikrõl 40 percre, a másikról meg permanently banned! Nem használok semmilyen cheatet vagy hasonló! Elég rég járok arra a 2 szerverre, és mindig volt valami a pb-vel, de ilyen durva még nem! Mi lehet a probléma? Lehet újra kellene tennem a játékot? Már fent van fél éve...
Nincs mit.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

köszi szépen
Itt válaszóltam 😊

Sziasztok kérnék egy kis segítséget.
Öcsém meg kapta a Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2 (eredeti) mûködik is hibátlanul
Na most az övét fel rakhatom e én is a gépemre ugyan azzal a cd kulccsal és nem bassza e el az övét?

NEOreg3
szinte semmi az esély arra, hogy valaki legenerálja az eredeti kulcsodat, alsó hangon is több milliárd lehetséges serial létezik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok!
Kezdõ multizós vagyok.

Nemrég megvettem eredetibe a cod4-et. Az lenne a kérdésem hogyha letörlöm a játékot és csak pár nap ,hét vagy hónap múlva rakom föl újra, akkor az idõ alatt valaki generálhatja a cd kulcsomat és tud vele multizni?
és akkor nekem meg kell várnom míg õ már nem használja a kulcsomat, vagy ilyenkor szerezni kell másik éppen nem használt kulcsot magamnak hogy tudjak újra multizni?

RNadal1203
az alárírásod xDD szakadok xD<#banplz><#nevetes2><#kuss>

Burdi
oan servert tudtok mondai ami szavazós?

pöcs kivan h mindig bejönnek és nem hagynak minket.
elõre is kösszke

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

RNadal1203
nemtom nemakarok negatív lenni de szerintem nem! de szóljon vki ha tévedek<#schmoll2><#shakehead>

passatgt
Üdv!

Lehet letölteni a játékhoz valami sniperes missiont, mint a csernobilos?

Rowlend
Hali.lenne egy gondom, ha rendszergazdaként indítom a cod4-et akkor néha elindul persze van amikor úgy is lefagy de xfireel sose tudom elindítani, és ha rendszergazdaként megy akkor az xfire fel se ismeri és hát jó lenne ha közbe tudnék beszélgetni vagy onnan indítani a játékot. Ha pedig simán indítom akkor bejön az a kép amin az a katona van zöld színekben és lefagy ennyi.
Windows 7em van.

GET OVER HERE!

Sziasztok!
Miért van az,hogy ha ikonról indítom a multiplayert, akkor reseteli a statom?...xfiren keresztul nem csinalja ezt... SEGÍTSEN VKI PLS !!!

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

bigapó
ja, hát azt nem mondtad, hogy steam-en belül akarod. 😄

de aki ügyes, mint Te is, az rájön elõbb-utóbb. az ajó, hogy játék közben is tudod állitani 😊

The Matrix has you...

bigapó
akkor viszont lehet grafikai beállitás. valamit be kell kapscolni, nem elég részletes a megjelnités és ezt kiveszi, hogy gyorsabb legyen a játék. csak tipp, mert ezzel sokat nem is foglalkoztam, nekem jó volt, minden extra-n ment, csak ilyen árnyékok meg hasonlókat kapcsoltam ki.

The Matrix has you...

Átállítom a custom class-nál de a játék nem mutatja ha fellépek egy szerverre. Van ennek valamilyen codja amit a consolba be lehet írni?
Hogy megjelenítse a festést a fegyón...
Köszi a segítséget a névváltoztatással kapcsolatban,bár igazából nem ott sikerült hanem a STEAM-ben valahol egyszer csak sikerült.
üdv nektek és jó játékot!Csabika81
bigapó
amikor custom class-ot állitol, ott tudod megadni a fegyvere szinezést, attól függõen, hogy hány killed van lehet választani a különbözõ fajtákból.

The Matrix has you...

Hello, Azt szeretném kérdezni, hogy milyen modon lehet visszaállítani a fegyók skinezésének megjelenítését. Azaz, hogy tudom azt elérni hogy befesse a fegyómat a játék... Elõre Kösz!!